Ολυμπιακοί & Παραολυμπιακοί Αγώνες - Paris 2024
- ΑποστόληςΑ
Re: Ολυμπιακοί Αγώνες Paris 2024
ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΤΣΕΛΙΔΗΣ!
ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ!
Αν δεν τον αδικούσαν με τον Γάλλο....
ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ!
Αν δεν τον αδικούσαν με τον Γάλλο....
ΜΠΡΑΒΟ!!!
Το επίσημο site των Ολυμπιακών αγώνων επιεικώς απαράδεκτο
Το επίσημο site των Ολυμπιακών αγώνων επιεικώς απαράδεκτο
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
sdna
Έφυγε ο Μητσοτάκης από το Παρίσι και πήραμε το πρώτο μετάλλιο.
Έφυγε ο Μητσοτάκης από το Παρίσι και πήραμε το πρώτο μετάλλιο.
- Μπαρκαρούτσος
Να του πούμε ότι έχει αγώνα καταδύσεων για πολιτικούς, να τον στείλουμε σε κανένα φαράγγι.
- WeWillRockYou
Συγχαρητήρια στον αθλητή μας Τσελίδη για το πρώτο μετάλλιο στους φετινούς ΟλυμπιακούςWhat an honor! The JUDO athlete of PAOK, Theodoros Tselidis, won the bronze medal at the Paris Olympic Games in the -90kg category. Many congratulations, you made us proud! #ACPAOK #PAOK #Paris2024 #ΟλυμπιακοιΑγωνες #TeamHellas
- Σουριναμέζος
«Χάλκινος» Ολυμπιονίκης ο δικός μας, Θεόδωρος Τσελίδης
Τεράστια επιτυχία του Judoka του ΠΑΟΚ, Θεόδωρου Τσελίδη, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης πήρε την πρόκριση στους «16» με νίκη του στην κατηγορία των -90kg επί του Φλορεντίνο, από τη Δομινικανή Δημοκρατία.
Στη συνέχεια προκρίθηκε στα προημιτελικά, επικρατώντας του Μαίντοφ από την Σερβία. Η ήττα του από τον Γάλλο, Αμπού, τον οδήγησε την διαδικασία των ρεπεσάζ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.
Στα «ρεπεσάζ» ο Θεόδωρος Τσελίδης επικράτησε του Γκριγκοριάν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και εν συνεχεία αφού επικράτησε και του Ισπανού, Μοσακλισβίλι, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Συγχαρητήρια Θοδωρή!
Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ
- john4serres
- john4serres
Ο Θεόδωρος Τσελίδης μίλησε στο SPORT24 για το "ή τώρα ή ποτέ" που σκέφτηκε για το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και για την στιγμή που κατάλαβε πως μπορεί να φτάσει ψηλά.
"Τώρα ακόμη δεν το πιστεύω. Ελπίζω αύριο να καταλάβω, αλλά για την ώρα είναι παραμύθι για μένα. Σαν να ζω σε όνειρο. Είναι τρελό, ακόμα δεν το πιστεύω".
Για το ότι ένιωθε ότι ήταν σε θέση να πάρει μετάλλιο: "Πίστευα ότι ήμουν στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου και σκέφτηκα αν όχι τώρα, τότε ποτέ, επειδή ένιωσα ότι είμαι πολύ δυνατός τώρα. Είχα την καλύτερη προετοιμασία, όλα ήταν τέλεια, οπότε νόμιζα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, επειδή οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μία τέτοια διοργάνωση, που όλα μπορούν να συμβούν και ο καθένας μπορεί να πάρει μετάλλιο αν πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες".
Για την πορεία του: "Είμαι ο Τσελίδης Θεόδωρος, είμαι Έλληνας, γεννήθηκα στη Ρωσία, ο μεγαλύτερος αδερφός μου γεννήθηκε στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολη ζωή εκεί, οπότε η οικογένειά μου, η μητέρα μου και ο πατέρας μου έπρεπε να επιστρέψουν στη Ρωσία, επειδή ήταν δύσκολα εδώ στη Θεσσαλονίκη που έμεναν και γεννήθηκα στη Ρωσία και ξεκίνησα το τζούντο εκεί. Όταν άρχισα το τζούντο μου άρεσε πολύ.
Είχα στο μυαλό μου ότι αν γινόμουν καλός τζουντόκα, θα δοκιμάσω τον εαυτό μου για την Ελλάδα για να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2017 πήρα ασημένιο μετάλλιο στο ρωσικό πρωτάθλημα και είπα ότι 'αυτό είναι καλό αποτέλεσμα, τώρα μπορώ να παλέψω για την Ελλάδα'. Το 2018 κάλεσα τον Νίκο Ηλιάδη, τον ρώτησα αν μπορώ να παλέψω για την Ελλάδα και μου είπε ναι, με βοήθησε. Από το 2018 αγωνίζομαι για την Ελλάδα".
Για το πότε επέλεξε το τζούντο: "Ήταν το 2010. Πριν έκανα διάφορα άλλα αθλήματα. Από τριών ετών κάνω κάποιο άθλημα, αλλά μετά πήγα στο τζούντο, ήταν κοντά στο σπίτι μου και μου άρεσε αμέσως. Μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είπα ότι θα ασχοληθώ σοβαρά. Μετά από 14 χρόνια, Ολυμπιακό μετάλλιο".
Για το αν έχει να στείλει κάποιο μήνυμα στην Ελλάδα: "Είναι για τη μητέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη μητέρα μου, επειδή είναι δικό της μετάλλιο, εκείνη έκανε τα πάντα για εμάς, για την αδελφή μου, για τον αδελφό μου, για να καταφέρουμε κάτι και έκανε τα πάντα. Οπότε είναι δικό της μετάλλιο".
Για το ότι ήταν το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο Παρίσι: "Ελπίζω να δώσει κίνητρο σε άλλες ελληνικές προσπάθειες, για να πάρουν αποτελέσματα".
-
spiridoula
-
spiridoula
-
spiridoula
Μεγαλη νικη στο πολο επι των ΗΠΑ 13-11 και προκριση στους 8
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spiridoula την Πέμ 01 Αύγ 2024, 12:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
k_1_episkeptis
νικη της πργματικής επίσημης αγαπημένης-πολο ανδρών (αργυροί ολυμπιονίκες)
13-11 την usa
13-11 την usa
-
spiridoula
- Μπαρκαρούτσος

Αυτός έτσι με αυτό το στυλ, πήρε ασημένιο μετάλλιο.
Θα τον δει ο Κύριος Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και θα δώσει καναδυό δισεκατομμύρια για παλιές φρεγάτες και παλιά αεροσκάφη.