Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από nikos_algio »

Εγώ δε θέλω τα όποια έσοδα να πάνε στο γήπεδο παιδιά.

Θέλω να πάνε στην αναβάθμιση της ομάδας που θα φέρει μακροπρόθεσμα περισσότερα έσοδα.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

panta έγραψε:
thomas Murg έγραψε:Πάντως μην ακούω για τεχνικούς διευθυντές κτλ.
Μια έξτρα ειδικότητα χρειάζεται η ομάδα. Έναν καταρτισμένο matchmaker.
Φέρνεις "ελεύθερους" παίκτες και τους μετατρέπεις σε σώγαμπρους. Μετά δεν τους κουνάει κανείς.
πόσους Γαμπρούς έχουμε πλέον στην ομάδα?
τρεις σίγουρα
Αντελίνο
Αντρίγια
Μπράντον
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

nikos_algio έγραψε:Εγώ δε θέλω τα όποια έσοδα να πάνε στο γήπεδο παιδιά.

Θέλω να πάνε στην αναβάθμιση της ομάδας που θα φέρει μακροπρόθεσμα περισσότερα έσοδα.
Το εσοδα του νεου γηπεδου ειναι ασυγκριτα και σαφως εξασφαλιζουν μακροπροθεσμα ακομα καλυτερη ομαδα! Δεν μπορει μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ να εξαρταται απο το δοκαρι μεσα/εξω ή τις οικονομικες ενεσεις του μεγαλομετοχου. Πρεπει να δημιουργηθουν σταθερα εσοδα που θα διασφαλιζουν ενα σταθερα μεγαλο μπατζετ χωρις τον βραχνα του FFP.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

marsantos έγραψε:
James Moriarty έγραψε: ...
Έχουμε το καλύτερο ΧΑΦ τής Ελλάδος(Μειτε) πού με ένα παίκτη 180-185 δίπλα του με ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ, καλή σταμινα, πηγαίνοντας aggressive στην μπάλα, αλτικο, γρήγορο, δυνατό ή αλλιώς ταχυδυναμικο αποκτάς αμέσως την καλύτερη δυάδα
...
|
Πόσο δίκιο έχεις..
Κάθε φορά που σε διαβάζω έχει μαλλιάσει η γλώσσα σου να μιλάς για αναβάθμιση σε αθλητικότητα ειδικά στο χώρο του κέντρου.
Ελπίζω επιτέλους να γίνει πράξη αυτή η επιθυμία.
Ο Μεϊτέ δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος χαφ του πρωταθλήματος (για μένα ο Πινέδα είναι μια κατηγορία μόνος του γιατί κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο). Ξέρω όμως ότι αν μπει δίπλα του ένα χαφ όπως το περγράφεις θα έχουμε σίγουρα το καλύτερο δίδυμο του πρωταθλήματος.
Το κακό είναι ότι ιδανικά δίπλα στον Μειτέ, ταιριάζει ο Πινέδα (που όντως είναι exceptional case)
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Psaras έγραψε:
nikos_algio έγραψε:Εγώ δε θέλω τα όποια έσοδα να πάνε στο γήπεδο παιδιά.

Το εσοδα του νεου γηπεδου ειναι ασυγκριτα και σαφως εξασφαλιζουν μακροπροθεσμα ακομα καλυτερη ομαδα! Δεν μπορει μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ να εξαρταται απο το δοκαρι μεσα/εξω ή τις οικονομικες ενεσεις του μεγαλομετοχου. Πρεπει να δημιουργηθουν σταθερα εσοδα που θα διασφαλιζουν ενα σταθερα μεγαλο μπατζετ χωρις τον βραχνα του FFP.
Μήπως να κάνουμε και γήπεδο και αναβάθμιση της ομάδας τότε; :D
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Εστω και ο Ιβαν πανω στα πανηγυρια και προυπολογιζοντας το ΤΣΟΥΛΟΥ κανει μπατζετ +30 εκ απο οτι εχουμε τωρα. Για την οικονομια της συζητησης σου λεω μπαινουμε ΤΣΟΥΛΟΥ τον Αυγουστο του 24 και ερχομαστε μια ή αλλη. Εαν ομως την επομενη χρονια (25/26) δεν βγουμε ΤΣΟΥΛΟΥ, πως θα συντηρησουμε την ομαδα οικονομικα; Παλι θα ερθει η ΟΥΕΦΑ με το FFP και θα παλευουμε 2/3 χρονια με πωλησεις παικτων, οπως και τις χρονιες του Αμπελ.

Μονο με σταθερα μεγαλα εσοδα, μπορεις να εχεις σταθερα αναβαθμισμενη ομαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Psaras την Τετ 22 Μάιος 2024, 09:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Θα πρεπει να αξιολογηθουν σωστα οι στοχοι και να μπουν προτεραιοτητες.
Ο δρομος προς το τσαμπιονς λιγκ με την νεα μορφη του, ειναι πιο ανοικτος απο ποτε. Σε τετοιο βαθμο ανοικτος που δεν το φανταζομαστε. Η δε συμμετοχη της ομαδας σε μια ευρωπαικη λιγκα (Κονφερενς μινιμουμ) μοιαζει βεβαιαη αν κρινουμε απο τους αντιπαλους των πρωτων γυρων.
Προφανως στην ομαδα το γνωριζουν, δεν ανακαλυψαμε εμεις την Αμερικη.
Για αυτο και υπαρχει εμπιστοσυνη οτι θα κανουν οτι ειναι δυνατο για να επιτευχθει αυτος ο στοχος
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Παραμονή μειτε - κεντζιορα σβαμπ άμεσα !
Κλείσιμο Μάντυ κάμαρα , Μπρουνο Πέτκοβιτς, πελκα Σέντερ μπακ στο επόμενο 20 ήμερο .. και πάμε μετά ανάλογα τις αποχωρήσεις ..
dev

Δημοσίευση από dev »

ειναι και ο μπραντον ελευθερος. με γκολ και ασιστ στο χαριλαου και πρωταθλητης θα ζητησει και αυτος πολλα

οταν εισαι πρωταθλητης πληρωνεις ακριβα και πουλας και ακριβα ετσι πανε αυτα .
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ο Μπράντον νομίζω έχει αυτόματη ανανέωση μετά από κάποιες συμμετοχές. Οπότε θα είναι μαζί μας και του χρόνου. Βέβαια είχαμε ανοίξει συζήτηση και για ανανέωση κλειστό διετές, αλλά δεν ξέρω αν προχώρησε.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Σύμφωνα με το transfermarkt ο Ivan Basic της Orenburg θα καταλήξει σε εμάς ή στην St. Gilloise
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Για Μαντι Καμαρα ψήνομαι και γω
icue

Δημοσίευση από icue »

Psaras έγραψε:Εστω και ο Ιβαν πανω στα πανηγυρια και προυπολογιζοντας το ΤΣΟΥΛΟΥ κανει μπατζετ +30 εκ απο οτι εχουμε τωρα. Για την οικονομια της συζητησης σου λεω μπαινουμε ΤΣΟΥΛΟΥ τον Αυγουστο του 24 και ερχομαστε μια ή αλλη. Εαν ομως την επομενη χρονια (25/26) δεν βγουμε ΤΣΟΥΛΟΥ, πως θα συντηρησουμε την ομαδα οικονομικα; Παλι θα ερθει η ΟΥΕΦΑ με το FFP και θα παλευουμε 2/3 χρονια με πωλησεις παικτων, οπως και τις χρονιες του Αμπελ.

Μονο με σταθερα μεγαλα εσοδα, μπορεις να εχεις σταθερα αναβαθμισμενη ομαδα.
Σιγα μην ερθει η ΟΥΕΦΑ και το FFP. Τελειωσαν αυτα. Το πειραμα απετυχε. Απλα θα πρεπει να καλυψει την τρυπα ακομα μια φορα ο Σαββιδης.

Για αυτο και δεν υπαρχει λογος να γινει τετοια αυξηση. Δεν θες +30 μυρια μπατζετ για να μπεις στους ομιλους. Επισης και με +30 δεν εχεις ελπιδα να προχωρησεις μετα τον ομιλο. Αρα θα πρεπει να γινει μια αναβαθμιση της ομαδας, τοσο οσο για να εχουμε μεγαλες πιθανοτητες να μπουμε τσουλου και να μην μπουμε μεσα αν τελικα καταληξουμε στο Γιουροπα.

Και προφανως θα ειναι ιστορικο εγκλημα αν για δευτερη φορα γινει υποβαθμιση της ομαδας πριν απο μια τετοια ευκαιρια, οπως ειχε γινει πριν μερικα χρονια.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Το FFP δεν απετυχε ουτε σταματησε. Αλλαξε ονομα κι εγινε Financial Sustainability.
Απο το 2025 οι ομαδες δεν θα μπορουν να ξοδευουν για μισθους και μεταγραφες πανω απο το 70% των εσοδων τους. Συνολικα μεσα στην τριετια επιτρεπουν ζημιες εως 60εκ. Τα 60εκ ακουγονται πολλα, αλλα δεν ειναι. Ο βαζελος φετος ηδη κανει 20εκ ΑΜΚ για να καλυψει τις φετινες ζημιες.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Έχει αναφερθεί και παλαιότερα επανειλλημένως, θα έχουμε πρόβλημα για τη δήλωση 25άδας στην ευρώπη... Ειδικά αν πουληθούν κάποιοι από Κουλιεράκη-Κωνσταντέλια και αποχωρήσει ο Τσιγγάρας.

Αυτή τη στιγμή αυτοί που μπορούν να δηλωθούν στη λίστα είναι οι Ταλιχμανίδης (δεν έχω καθόλου εικόνα για το αν μπορεί να έχει το ρόλο του τρίτου τερματοφύλακα, φαντάζομαι πως ναι), Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας και Τζίμας. Σύνολο 6.

Αυτό σημαίνει οτι αν δεν υπάρξει αποχώρηση, ο μέγιστος αριθμός παικτών που θα μπορούμε να δηλώσουμε στην Ευρώπη είναι 23. Αυτή τη στιγμή, εκτός από τους προαναφερθέντες 6 στην ομάδα υπάρχουν άλλοι 20 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους βέβαια είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα αποχωρήσει ο Marcos Antonio και λογικά και ο Vieirinha. Άρα μένουμε με 18 που υπερβαίνουν ήδη τον αριθμό των 17 που θα μπορούμε να δηλώσουμε. Λογικά βέβαια υπάρχον και άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση (Troost-Ekong, Nasberg, Zivkovic, Rafa Soares, Samatta(?)) καθώς και οι δυο δανεικοί (Kedziora, Meite). Ακόμα κι έτσι, για να χτίσουμε ένα γεμάτο ρόστερ επιπέδου που δε θα είναι σάκος του μποξ στην Ευρώπη αν καταφέρουμε να περάσουμε στο champions league, πιστεύω οτι χρειάζεται να προσθέσουμε τουλάχιστον δυο έλληνες στο ρόστερ.

Οι προφανείς επιλογές είναι ο πέλκας και ο γιαννούλης. Τους ξέρουμε, μας κάνουν. Δε θα συμπληρώσουν το ρόστερ, αλλά θα έχουν ενεργό ρόλο. Και οι δυο είναι ελέυθεροι, ο γιαννούλης έχει ήδη αποχωρήσει από τη Norwich, ο πέλκας είναι με όψιον για άλλο ένα χρόνο στην Basaksehir και δεν ξέρω αν έχει λόγο ο ίδιος στην οψιόν.

Το άσχημο είναι οτι εκτός από αυτούς τους δυο, δε βλέπω να υπάρχει κάποια άλλη ρεαλιστική περίπτωση που να μπορεί να αποκτηθεί...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”