ΠΑΟΚ - αεχ 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
13
7%
Jonny
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλιεράκης
3
2%
Baba
2
1%
Schwab
6
3%
Meïté
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
A. Živković
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
106
58%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Thomas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sastre
42
23%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Samatta
9
5%
Vieirinha
1
1%

Σύνολο ψήφων: 182

Άβαταρ μέλους
Maxmad

Re: ΠΑΟΚ - αεχ 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Maxmad »

Αυτο που πρεπει να ελεγχθει ειναι αν οντως ισχυει το τριτο γκολ μας καθως το κορακι δεν εδειξε ποτε σεντρα.
Ολοι ξεκινησαν να πανηγυριζουν κ αυτος σκεφτοταν τι επρεπε να σφυριξει...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:15ο podcast!

Πείτε το και στους φίλους σας!

Δεν ξέρω αν είναι εκπομπάρα, γιατί δεν συμμετέχω ούτε το άκουσα ακόμα!
Ακούστε και πείτε με! :mrgreen:

[youtube]j-uhX2BTV2E[/youtube]
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Daskalos_4 έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Εχουν περάσει 19 ώρες. Καμια γραμμή θα δούμε; Ηρεμα ρωτάω.

Εικόνα
Κανα προγραμματακι για γραμμες δεν υπαρχει ρε σεις; Εψαξα στο ίντερνετ αλλα ματαιος κοπος. Αν καποιος εχει κατι σχετικο ας κανει μια παλικάρια να μας δειξει τη φωτογραφία με γραμμη
Ειδικό πρόγραμμα δεν νομίζω να υπάρχει διαθέσιμο και ελεύθερα. Αλλά ακόμα και με το τίμιο Paint.net με βασικές γνώσεις προοπτικής μπορεί να βγει με μια σχετική ακρίβεια αυτό:
Εικόνα

Φάση πιο «ακριβώς στην ίδια ευθεία» δεν θυμάμαι να έχω δει.

Άδικα μένουμε εκεί. Δεν έπρεπε να υπάρχει καν αυτή η φάση, καθώς δεν υπάρχει φάουλ από τον Κουλιεράκη στον Ponce ούτε κατά διάνοια.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

σχεδον 48 ωρες μετα το τελος του παιχνιδιου, γιατι ειμαστε θερμοκεφαλοι, οχι μονο στις ηττες αλλα και στις νικες, και τοσο μου πηρε να ηρεμησω φευγοντας απο το γηπεδο...

απο αυτην την απολυτη ηδονη που λεγεται Τουμπα με την πλατη στον τοιχο!!!

δεν θα σταθω στα αγωνιστικα, απλα θα κανω μια κωλοτουμπα (αλλη μια φετος) και θα πω Σβαμπ σε ευχαριστω που ακομα και αν δεν εισαι κανας μαραντονα,, τιμας την φανελα οσο κανεις τους φετος

προς ολους εσας που ησασταν Θεσσαλονικη και αφησατε αδεια καρεκλακια , πραγματικα ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

δεν ντραπηκατε να αφησετε την ομαδα μονη της στο πιο κρισιμο παιχνιδι της σεζον, μεχρι το επομενο. πραγματικα δεν εχω λογια

οπως δεν εχω λογια για ολους αυτους που ηταν στο γηπεδο την Κυριακη και δωσανε μια παρασταση που ειχα να δω χρονια. εχω παει δυο παιχνιδια φετος, δυστυχως δεν ζω εδω πλεον, αλλα και στα δυο παιχνιδια ο κοσμος ηταν πραγματικα απολαυση!!!

δεν ξερω αν εχετε παρει χαμπαρι τι γινεται, αλλα πλεον παμε σε ανοιχτη συγκρουση με το κατεστημενο του νιαου, οποτε ετοιμαστειτε για σοβαρες αναταραξεις. τα ψεματα τελειωνουν και ο καθενας θα βρεθει προ τον ευθυνων του.

και κατι τελευταιο, και ας με πειτε εμπαθη, ΡΕ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕ ΚΥΡ ΚΥΡ, ειναι δυνατον, αυτο το σκουπιδι που καθεται στον παγκο της χαρτινης να προσπαθει επι 90 λεπτα να τιναξει το παιχνιδι στον αερα και στην συνεντευξη τυπου να λες στον κοσμο οτι συμβαινουν αυτα???? ειστε καλα ρε? τι σας ριχνουνε στο γαλα το πρωι και δεν μας δινετε και εμας?

καροτσακι και κλωτσοπατιναδα να μην ξανακατσει σε παγκο μεχρι το τελος της σεζον, που θα μας πουλησει τρελα μες το σπιτι μας.

ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

zaffodb έγραψε: Ειδικό πρόγραμμα δεν νομίζω να υπάρχει διαθέσιμο και ελεύθερα. Αλλά ακόμα και με το τίμιο Paint.net με βασικές γνώσεις προοπτικής μπορεί να βγει με μια σχετική ακρίβεια αυτό:
Εικόνα

Άδικα μένουμε εκεί. Δεν έπρεπε να υπάρχει καν αυτή η φάση, καθώς δεν υπάρχει φάουλ από τον Κουλιεράκη στον Ponce ούτε κατά διάνοια.
Ωραίος.
Ξεκάθαρα δεν υπήρχε κανένα φάουλ, αλλα είναι επίσης ξεκάθαρο ότι έπρεπε να δούμε γραμμές από το VAR για τόσο οριακή φάση
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Κωσταντελιας κανει φαουλ χαμηλα. Επισης φαουλ κανουν και στον Σαματα μερικα λεπτα μετα το ανυπαρκτο φαουλ που εδωσε στον Κουλιερακη, σχεδον στο ιδιο σημειο απο την αλλη μερια, αλλα εκει ο Γερμαναρας πεταξε χαρταετο.
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

VfB v2 έγραψε:Οτι νάνε γράφεις αδερφέ. Με όλο τον σεβασμό.
Αδερφέ, όταν λες σε κάποιον ότι λέει ότι να 'ναι δεν υπάρχει σεβασμός. Μπορείς να πεις φίλε δεν ισχύει αυτό που λες για αυτόν και αυτόν το λόγο. Άλλωστε εγώ πρώτος είπα ότι δεν είμαι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

astral έγραψε:
zaffodb έγραψε: Ειδικό πρόγραμμα δεν νομίζω να υπάρχει διαθέσιμο και ελεύθερα. Αλλά ακόμα και με το τίμιο Paint.net με βασικές γνώσεις προοπτικής μπορεί να βγει με μια σχετική ακρίβεια αυτό:
Εικόνα

Ωραίος.
Ξεκάθαρα δεν υπήρχε κανένα φάουλ, αλλα είναι επίσης ξεκάθαρο ότι έπρεπε να δούμε γραμμές από το VAR για τόσο οριακή φάση
Φυσικά και έπρεπε να δείξουν την απόφαση του VAR, όπως και θα έπρεπε να αναφέρουν και την αιτιολόγηση των σχετικών αποφάσεων.

Το κακό βέβαια είναι ότι και πάλι τα κρίσιμα σημεία είναι στην κρίση των χειριστών, όπως το που προβάλλεται στο επίπεδο (χόρτο) το οριακό σημείο του παίκτη (ώμος, κεφάλι, πόδι κ.λπ.) από το οποίο θα περάσει η σχετική γραμμή.

Και για να μιλάω με συγκεκριμένα παραδείγματα, το δεύτερο γκολ της Brugge ήταν offside αλλά ο VAR χάραξε τη γραμμή του Kedziora να περνάει από λάθος σημείο. Ο μόνος τρόπος για να περάσει η γραμμή του Kedziora από το σημείο που την έβαλε ο VAR, είναι να θεώρησε ότι η κίνηση του Kedziora (όπως έστριβε για να φέρει το πρόσωπο προς την εστία μας ώστε να κυνηγήσει τον επιθετικό) ήταν παρόμοια με ... το χορευτικό του Michael Jackson στο Smooth Criminal :) αλλά γέρνοντας προς τα πίσω, κάτι που προφανώς δεν μπορεί να γίνει.

(Official VAR check)
Εικόνα

(Custom check)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Συνοψίζοντας για το χθεσινό ματς...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Μπορεί να μην είναι το BBC, αλλά με Daily Mail εντάξει είμαστε;

https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... e-ban.html
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Adamandad έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Οτι νάνε γράφεις αδερφέ. Με όλο τον σεβασμό.
Αδερφέ, όταν λες σε κάποιον ότι λέει ότι να 'ναι δεν υπάρχει σεβασμός. Μπορείς να πεις φίλε δεν ισχύει αυτό που λες για αυτόν και αυτόν το λόγο. Άλλωστε εγώ πρώτος είπα ότι δεν είμαι σίγουρος.

Προσπάθησα να εκραστώ όσο ποιο κόσμια μπορούσα. Επέτρεψε μου να ανεβάζω σφυγμούς όταν βλέπω σχόλια να προσπαθούν να αιτιολογίσουν τα ανεξήγητα σε μία κατά τα άλλα ξεκάθαρη φάση η οποία μπορεί να κρίνει (πάλι) πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Κυκλοφορει ενα βιντεο που εχει το γκολ του Σαστρε απο πλαγια ληψη.
Μαλακες αυτοι εχουν παει την κλεψια σε αδιανοητο λεβελ.
2 παικτες του χαρτιου (ο ενας που ειναι μαζι με τον Μπαμπα) και ενας αλλος που εμπλεκεται σε διεκδικηση μετα το κορνερ, με το που μπαινει η μπαλα στα διχτυα, σωριαζονται στο εδαφος και σφαδαζουν. Με προφανη σκοπο να βγαλει το ΒΑΡ απο την μυγα ξυγκι και να ακυρωθει το γκολ
Μιλαμε για εμετο. Παιξτε ρε παπαρακια στα ισια και αντρικια. Τι πουστριλικια ειναι αυτα ρε κλεφτες;
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Δεν θα ξεχάσω στο κλεμμένο,που έμπαινε ο πάγκος τους μέσα σε κάθε απόφαση εναντίον τους

Σε όλη τη διάρκεια του ματς.
Μιλάμε για ψύλλου πήδημα.

Και καλά αντίδραση στο ofside goal του τελικού
Μοχλός πίεση στον Κομίνη
Και καλά δεν θα ξαναφηηναν να...αδικηθει η Αεκ

Μουγκα για το πέναλτι που ΑΦΗΣΕ ο Κομίνης λίγα sec πριν το γκολ

Σε γενικές γραμμές μούγκα για κάθε κλεψιά υπέρ τους από το 1959 (3η σε σειρά βέβαια ξεκάθαρα)
Μούγκα για τα 135 500χιλιάδες οφσάιντ του Κυπέλλου του 1983

Ο σκ@τι@ρης ο Αλμέιδα ο "επαναστάτης" της π@υτσας και καλά αντιδράει όταν βλέπει...ΑΔΙΚΙΑ

Στο φάουλ που δεν υπήρξε πριν το γκολ δεν το είδαμε να οργίζεται από την αδικία
Στα παραγκίσια δεκάδες σφυρίγματα την τελευταία διετία που πήρε το Χαρτί ΔΕΝ είδαμε να οργίζεται από την αδικία

Ένας υποκριτάκος και μέτριος είναι,και όταν θα αρχίσει η κατηφόρα της άεκ,θα φάει και την γιούχα από τους "δικούς" του.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

nunies4 έγραψε:Κυκλοφορει ενα βιντεο που εχει το γκολ του Σαστρε απο πλαγια ληψη.
Μαλακες αυτοι εχουν παει την κλεψια σε αδιανοητο λεβελ.
2 παικτες του χαρτιου (ο ενας που ειναι μαζι με τον Μπαμπα) και ενας αλλος που εμπλεκεται σε διεκδικηση μετα το κορνερ, με το που μπαινει η μπαλα στα διχτυα, σωριαζονται στο εδαφος και σφαδαζουν. Με προφανη σκοπο να βγαλει το ΒΑΡ απο την μυγα ξυγκι και να ακυρωθει το γκολ
Μιλαμε για εμετο. Παιξτε ρε παπαρακια στα ισια και αντρικια. Τι πουστριλικια ειναι αυτα ρε κλεφτες;
VfB v2 έγραψε:Στο τρίτο τέρμα που πέφτουν Γιονσον και Χατζισαφι κάτω και κάνουν τους νεκρούς μπας και ακυρωθεί το τέρμα. Ενα μονο λέω.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ο ένας κάνει κωλοτούμπα 2 sec πριν η μπάλα αγγίξει τα δίχτυα,σηκώνεται για λίγο και με το που βλέπει το γκολ,ξαναπέφτει και σφαδάζει :lol:

Ξεφτίλες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”