ΠΑΟΚ - αεχ 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αυτο που πρεπει να ελεγχθει ειναι αν οντως ισχυει το τριτο γκολ μας καθως το κορακι δεν εδειξε ποτε σεντρα.
Ολοι ξεκινησαν να πανηγυριζουν κ αυτος σκεφτοταν τι επρεπε να σφυριξει...
Ολοι ξεκινησαν να πανηγυριζουν κ αυτος σκεφτοταν τι επρεπε να σφυριξει...
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:15ο podcast!
Πείτε το και στους φίλους σας!
Δεν ξέρω αν είναι εκπομπάρα, γιατί δεν συμμετέχω ούτε το άκουσα ακόμα!
Ακούστε και πείτε με!
[youtube]j-uhX2BTV2E[/youtube]
Ειδικό πρόγραμμα δεν νομίζω να υπάρχει διαθέσιμο και ελεύθερα. Αλλά ακόμα και με το τίμιο Paint.net με βασικές γνώσεις προοπτικής μπορεί να βγει με μια σχετική ακρίβεια αυτό:

Φάση πιο «ακριβώς στην ίδια ευθεία» δεν θυμάμαι να έχω δει.
Άδικα μένουμε εκεί. Δεν έπρεπε να υπάρχει καν αυτή η φάση, καθώς δεν υπάρχει φάουλ από τον Κουλιεράκη στον Ponce ούτε κατά διάνοια.
- loukas karadimos
σχεδον 48 ωρες μετα το τελος του παιχνιδιου, γιατι ειμαστε θερμοκεφαλοι, οχι μονο στις ηττες αλλα και στις νικες, και τοσο μου πηρε να ηρεμησω φευγοντας απο το γηπεδο...
απο αυτην την απολυτη ηδονη που λεγεται Τουμπα με την πλατη στον τοιχο!!!
δεν θα σταθω στα αγωνιστικα, απλα θα κανω μια κωλοτουμπα (αλλη μια φετος) και θα πω Σβαμπ σε ευχαριστω που ακομα και αν δεν εισαι κανας μαραντονα,, τιμας την φανελα οσο κανεις τους φετος
προς ολους εσας που ησασταν Θεσσαλονικη και αφησατε αδεια καρεκλακια , πραγματικα ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
δεν ντραπηκατε να αφησετε την ομαδα μονη της στο πιο κρισιμο παιχνιδι της σεζον, μεχρι το επομενο. πραγματικα δεν εχω λογια
οπως δεν εχω λογια για ολους αυτους που ηταν στο γηπεδο την Κυριακη και δωσανε μια παρασταση που ειχα να δω χρονια. εχω παει δυο παιχνιδια φετος, δυστυχως δεν ζω εδω πλεον, αλλα και στα δυο παιχνιδια ο κοσμος ηταν πραγματικα απολαυση!!!
δεν ξερω αν εχετε παρει χαμπαρι τι γινεται, αλλα πλεον παμε σε ανοιχτη συγκρουση με το κατεστημενο του νιαου, οποτε ετοιμαστειτε για σοβαρες αναταραξεις. τα ψεματα τελειωνουν και ο καθενας θα βρεθει προ τον ευθυνων του.
και κατι τελευταιο, και ας με πειτε εμπαθη, ΡΕ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕ ΚΥΡ ΚΥΡ, ειναι δυνατον, αυτο το σκουπιδι που καθεται στον παγκο της χαρτινης να προσπαθει επι 90 λεπτα να τιναξει το παιχνιδι στον αερα και στην συνεντευξη τυπου να λες στον κοσμο οτι συμβαινουν αυτα???? ειστε καλα ρε? τι σας ριχνουνε στο γαλα το πρωι και δεν μας δινετε και εμας?
καροτσακι και κλωτσοπατιναδα να μην ξανακατσει σε παγκο μεχρι το τελος της σεζον, που θα μας πουλησει τρελα μες το σπιτι μας.
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
απο αυτην την απολυτη ηδονη που λεγεται Τουμπα με την πλατη στον τοιχο!!!
δεν θα σταθω στα αγωνιστικα, απλα θα κανω μια κωλοτουμπα (αλλη μια φετος) και θα πω Σβαμπ σε ευχαριστω που ακομα και αν δεν εισαι κανας μαραντονα,, τιμας την φανελα οσο κανεις τους φετος
προς ολους εσας που ησασταν Θεσσαλονικη και αφησατε αδεια καρεκλακια , πραγματικα ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
δεν ντραπηκατε να αφησετε την ομαδα μονη της στο πιο κρισιμο παιχνιδι της σεζον, μεχρι το επομενο. πραγματικα δεν εχω λογια
οπως δεν εχω λογια για ολους αυτους που ηταν στο γηπεδο την Κυριακη και δωσανε μια παρασταση που ειχα να δω χρονια. εχω παει δυο παιχνιδια φετος, δυστυχως δεν ζω εδω πλεον, αλλα και στα δυο παιχνιδια ο κοσμος ηταν πραγματικα απολαυση!!!
δεν ξερω αν εχετε παρει χαμπαρι τι γινεται, αλλα πλεον παμε σε ανοιχτη συγκρουση με το κατεστημενο του νιαου, οποτε ετοιμαστειτε για σοβαρες αναταραξεις. τα ψεματα τελειωνουν και ο καθενας θα βρεθει προ τον ευθυνων του.
και κατι τελευταιο, και ας με πειτε εμπαθη, ΡΕ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕ ΚΥΡ ΚΥΡ, ειναι δυνατον, αυτο το σκουπιδι που καθεται στον παγκο της χαρτινης να προσπαθει επι 90 λεπτα να τιναξει το παιχνιδι στον αερα και στην συνεντευξη τυπου να λες στον κοσμο οτι συμβαινουν αυτα???? ειστε καλα ρε? τι σας ριχνουνε στο γαλα το πρωι και δεν μας δινετε και εμας?
καροτσακι και κλωτσοπατιναδα να μην ξανακατσει σε παγκο μεχρι το τελος της σεζον, που θα μας πουλησει τρελα μες το σπιτι μας.
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
Ωραίος.zaffodb έγραψε: Ειδικό πρόγραμμα δεν νομίζω να υπάρχει διαθέσιμο και ελεύθερα. Αλλά ακόμα και με το τίμιο Paint.net με βασικές γνώσεις προοπτικής μπορεί να βγει με μια σχετική ακρίβεια αυτό:
Άδικα μένουμε εκεί. Δεν έπρεπε να υπάρχει καν αυτή η φάση, καθώς δεν υπάρχει φάουλ από τον Κουλιεράκη στον Ponce ούτε κατά διάνοια.
Ξεκάθαρα δεν υπήρχε κανένα φάουλ, αλλα είναι επίσης ξεκάθαρο ότι έπρεπε να δούμε γραμμές από το VAR για τόσο οριακή φάση
Ο Κωσταντελιας κανει φαουλ χαμηλα. Επισης φαουλ κανουν και στον Σαματα μερικα λεπτα μετα το ανυπαρκτο φαουλ που εδωσε στον Κουλιερακη, σχεδον στο ιδιο σημειο απο την αλλη μερια, αλλα εκει ο Γερμαναρας πεταξε χαρταετο.
Αδερφέ, όταν λες σε κάποιον ότι λέει ότι να 'ναι δεν υπάρχει σεβασμός. Μπορείς να πεις φίλε δεν ισχύει αυτό που λες για αυτόν και αυτόν το λόγο. Άλλωστε εγώ πρώτος είπα ότι δεν είμαι σίγουρος.VfB v2 έγραψε:Οτι νάνε γράφεις αδερφέ. Με όλο τον σεβασμό.
Φυσικά και έπρεπε να δείξουν την απόφαση του VAR, όπως και θα έπρεπε να αναφέρουν και την αιτιολόγηση των σχετικών αποφάσεων.astral έγραψε:Ωραίος.zaffodb έγραψε: Ειδικό πρόγραμμα δεν νομίζω να υπάρχει διαθέσιμο και ελεύθερα. Αλλά ακόμα και με το τίμιο Paint.net με βασικές γνώσεις προοπτικής μπορεί να βγει με μια σχετική ακρίβεια αυτό:
Ξεκάθαρα δεν υπήρχε κανένα φάουλ, αλλα είναι επίσης ξεκάθαρο ότι έπρεπε να δούμε γραμμές από το VAR για τόσο οριακή φάση
Το κακό βέβαια είναι ότι και πάλι τα κρίσιμα σημεία είναι στην κρίση των χειριστών, όπως το που προβάλλεται στο επίπεδο (χόρτο) το οριακό σημείο του παίκτη (ώμος, κεφάλι, πόδι κ.λπ.) από το οποίο θα περάσει η σχετική γραμμή.
Και για να μιλάω με συγκεκριμένα παραδείγματα, το δεύτερο γκολ της Brugge ήταν offside αλλά ο VAR χάραξε τη γραμμή του Kedziora να περνάει από λάθος σημείο. Ο μόνος τρόπος για να περάσει η γραμμή του Kedziora από το σημείο που την έβαλε ο VAR, είναι να θεώρησε ότι η κίνηση του Kedziora (όπως έστριβε για να φέρει το πρόσωπο προς την εστία μας ώστε να κυνηγήσει τον επιθετικό) ήταν παρόμοια με ... το χορευτικό του Michael Jackson στο Smooth Criminal

(Official VAR check)

(Custom check)

- paokkerkir
Μπορεί να μην είναι το BBC, αλλά με Daily Mail εντάξει είμαστε;
https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... e-ban.html
https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... e-ban.html
Adamandad έγραψε:Αδερφέ, όταν λες σε κάποιον ότι λέει ότι να 'ναι δεν υπάρχει σεβασμός. Μπορείς να πεις φίλε δεν ισχύει αυτό που λες για αυτόν και αυτόν το λόγο. Άλλωστε εγώ πρώτος είπα ότι δεν είμαι σίγουρος.VfB v2 έγραψε:Οτι νάνε γράφεις αδερφέ. Με όλο τον σεβασμό.
Προσπάθησα να εκραστώ όσο ποιο κόσμια μπορούσα. Επέτρεψε μου να ανεβάζω σφυγμούς όταν βλέπω σχόλια να προσπαθούν να αιτιολογίσουν τα ανεξήγητα σε μία κατά τα άλλα ξεκάθαρη φάση η οποία μπορεί να κρίνει (πάλι) πρωτάθλημα.
Κυκλοφορει ενα βιντεο που εχει το γκολ του Σαστρε απο πλαγια ληψη.
Μαλακες αυτοι εχουν παει την κλεψια σε αδιανοητο λεβελ.
2 παικτες του χαρτιου (ο ενας που ειναι μαζι με τον Μπαμπα) και ενας αλλος που εμπλεκεται σε διεκδικηση μετα το κορνερ, με το που μπαινει η μπαλα στα διχτυα, σωριαζονται στο εδαφος και σφαδαζουν. Με προφανη σκοπο να βγαλει το ΒΑΡ απο την μυγα ξυγκι και να ακυρωθει το γκολ
Μιλαμε για εμετο. Παιξτε ρε παπαρακια στα ισια και αντρικια. Τι πουστριλικια ειναι αυτα ρε κλεφτες;
2 παικτες του χαρτιου (ο ενας που ειναι μαζι με τον Μπαμπα) και ενας αλλος που εμπλεκεται σε διεκδικηση μετα το κορνερ, με το που μπαινει η μπαλα στα διχτυα, σωριαζονται στο εδαφος και σφαδαζουν. Με προφανη σκοπο να βγαλει το ΒΑΡ απο την μυγα ξυγκι και να ακυρωθει το γκολ
Μιλαμε για εμετο. Παιξτε ρε παπαρακια στα ισια και αντρικια. Τι πουστριλικια ειναι αυτα ρε κλεφτες;
Δεν θα ξεχάσω στο κλεμμένο,που έμπαινε ο πάγκος τους μέσα σε κάθε απόφαση εναντίον τους
Σε όλη τη διάρκεια του ματς.
Μιλάμε για ψύλλου πήδημα.
Και καλά αντίδραση στο ofside goal του τελικού
Μοχλός πίεση στον Κομίνη
Και καλά δεν θα ξαναφηηναν να...αδικηθει η Αεκ
Μουγκα για το πέναλτι που ΑΦΗΣΕ ο Κομίνης λίγα sec πριν το γκολ
Σε γενικές γραμμές μούγκα για κάθε κλεψιά υπέρ τους από το 1959 (3η σε σειρά βέβαια ξεκάθαρα)
Μούγκα για τα 135 500χιλιάδες οφσάιντ του Κυπέλλου του 1983
Ο σκ@τι@ρης ο Αλμέιδα ο "επαναστάτης" της π@υτσας και καλά αντιδράει όταν βλέπει...ΑΔΙΚΙΑ
Στο φάουλ που δεν υπήρξε πριν το γκολ δεν το είδαμε να οργίζεται από την αδικία
Στα παραγκίσια δεκάδες σφυρίγματα την τελευταία διετία που πήρε το Χαρτί ΔΕΝ είδαμε να οργίζεται από την αδικία
Ένας υποκριτάκος και μέτριος είναι,και όταν θα αρχίσει η κατηφόρα της άεκ,θα φάει και την γιούχα από τους "δικούς" του.
Σε όλη τη διάρκεια του ματς.
Μιλάμε για ψύλλου πήδημα.
Και καλά αντίδραση στο ofside goal του τελικού
Μοχλός πίεση στον Κομίνη
Και καλά δεν θα ξαναφηηναν να...αδικηθει η Αεκ
Μουγκα για το πέναλτι που ΑΦΗΣΕ ο Κομίνης λίγα sec πριν το γκολ
Σε γενικές γραμμές μούγκα για κάθε κλεψιά υπέρ τους από το 1959 (3η σε σειρά βέβαια ξεκάθαρα)
Μούγκα για τα 135 500χιλιάδες οφσάιντ του Κυπέλλου του 1983
Ο σκ@τι@ρης ο Αλμέιδα ο "επαναστάτης" της π@υτσας και καλά αντιδράει όταν βλέπει...ΑΔΙΚΙΑ
Στο φάουλ που δεν υπήρξε πριν το γκολ δεν το είδαμε να οργίζεται από την αδικία
Στα παραγκίσια δεκάδες σφυρίγματα την τελευταία διετία που πήρε το Χαρτί ΔΕΝ είδαμε να οργίζεται από την αδικία
Ένας υποκριτάκος και μέτριος είναι,και όταν θα αρχίσει η κατηφόρα της άεκ,θα φάει και την γιούχα από τους "δικούς" του.
nunies4 έγραψε:Κυκλοφορει ενα βιντεο που εχει το γκολ του Σαστρε απο πλαγια ληψη.
VfB v2 έγραψε:Στο τρίτο τέρμα που πέφτουν Γιονσον και Χατζισαφι κάτω και κάνουν τους νεκρούς μπας και ακυρωθεί το τέρμα. Ενα μονο λέω.
Ο ένας κάνει κωλοτούμπα 2 sec πριν η μπάλα αγγίξει τα δίχτυα,σηκώνεται για λίγο και με το που βλέπει το γκολ,ξαναπέφτει και σφαδάζει
Ξεφτίλες

Ξεφτίλες