8.Soualiho Meïté
- Μπαρκαρούτσος
Re: 8.Soualiho Meïté
Έχει μεγάλο διασκελισμό, δεν κινούνται τα πόδια του γρήγορα, οπότε δίνει την ψευδαίσθηση αργού παίκτη. Ωστόσο εξακολουθώ να έχω την εντύπωση ότι πάει μπλαζέ και σε δεύτερο χρόνο σε κάποια μαρκαρίσματα. Θέλω να τον δω περισσότερο για να καταλάβω καλύτερα.
- Σουριναμέζος
- pisakaipoupoula
Έκανε τη βρώμικη δουλειά ο Μουργκ στο μαρκάρισμα, και μείναν λιγότεροι χώροι για αυτόν και τον Οζντόεφ, αποτέλεσμα τους κατάπιανε και ο ένας και ο άλλος
Γειά χαρά! Και τι,χαρά η σημερινή ε??? Πόσο είναι το buy out είπαμε???? Ο τύπος είναι παιχτουρα μεγάλη μακάρι να μείνει! Βέβαια επειδή παίζει και ο μαξιμοβιτς για τωρα ή του χρόνου θα μπορούσε κάποιος να μας κάνει μια σύγκριση μεταξύ των δύο? Η θα μπορούσαν να συνυπάρξουν και οι δύο στην ίδια αρχική εντεκάδα? Ε και μην ξεχνάτε κάτω η μπάλα έτσι? 

Την χρόνια του Νταμπλ μετά τα Χριστούγεννα είχες
Κανιας,Σακοφ,Μαουρισιο, σερτζιο,μισιτς όποτε μια χαρά χωράει ο Μαξίμοβιτς με Μειτε , Μαρκος δανεικούς και οι υπόλοιποι να είναι ο Οζντοεφ, ο σβαμπ , ο τσιγγαρας και ο φιλιπε . Σβαμπ, φιλιπε μπορεί να χαιρετήσουν το καλοκαίρι Μαρκος αντονιο δεν έχουμε δει ακόμα και είναι και δανεικός με μεγαλύτερη ρήτρα.
Κανιας,Σακοφ,Μαουρισιο, σερτζιο,μισιτς όποτε μια χαρά χωράει ο Μαξίμοβιτς με Μειτε , Μαρκος δανεικούς και οι υπόλοιποι να είναι ο Οζντοεφ, ο σβαμπ , ο τσιγγαρας και ο φιλιπε . Σβαμπ, φιλιπε μπορεί να χαιρετήσουν το καλοκαίρι Μαρκος αντονιο δεν έχουμε δει ακόμα και είναι και δανεικός με μεγαλύτερη ρήτρα.
Παιχτούρα, πολυτέλεια με την μπάλα στα πόδια, στον αέρα δεν είναι τόσο καλός, παρόλο τον όγκο του.
- ΑποστόληςΑ
Πράγματι.JohnDag έγραψε:Αυτό το κράτημα μπάλας που έχει παράλληλα με το κουβαλημα που κάνει στα πρώτα δέκα μέτρα βοηθάει απίστευτα την ομάδα.
Πολύ καλό χάφ αρχίζει και δένει με Οζντοεφ και περιμένουμε εναγωνίως τον ΜΑ.
Εκεί που πέφτουν 2 αντίπαλοι πάνω του και νομίζεις ότι θα την χάσει, σε διαψεύδει. Μια φορά μόνο την έχασε και ήταν πολύ επικίνδυνο (λίγο έξω από την περιοχή), γιατί εκεί δεν κρατάς μπάλα, αλλά την διώχνεις.
-
Εμενα παλι δε μου αρεσε χτες,
Μου εδωσε την εντυπωση οτι κανει τα πολυ βασικα και τιποτα περισσοτερο.
Το πουλημα μπαλας εξω απο την περιοχη μας ηταν εγκληματικο. Μπορουσε να μας κοστισει το ματς.
Μου εδωσε την εντυπωση οτι κανει τα πολυ βασικα και τιποτα περισσοτερο.
Το πουλημα μπαλας εξω απο την περιοχη μας ηταν εγκληματικο. Μπορουσε να μας κοστισει το ματς.
Συγνώμη στους λάτρεις τους, αλλά αυτή η εμφάνιση του ήταν για πρόστιμο και απορρω που δεν τον έβγαλε ο Λουτσεσκου. Η ομάδα ήταν καλή κατά τα άλλα με πολύ εχθρική διαιτησία. Τέτοιους παίκτες που αδιαφορούν δεν τους αντέχω πραγματικά.
λοιπόν.. ο παίχτης είναι έχει πολλή ποιότητα. πραγματικά ανεβάζει το επίπεδο του κέντρου μας
ΑΛΛΑ όταν κουράζεται ή βαριέται (δεν ξέρω) γίνεται επικίνδυνος με αρκετά λάθη. πρέπει να το καταλαβαίνει γρήγορα ο προπονητής και να τον αλλάζει
ΑΛΛΑ όταν κουράζεται ή βαριέται (δεν ξέρω) γίνεται επικίνδυνος με αρκετά λάθη. πρέπει να το καταλαβαίνει γρήγορα ο προπονητής και να τον αλλάζει