Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- pagotatzis
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Μακάρι να ισχύουν και τα 3 !
Με Καρασκαλ Οζντοεφ Μαξίμοβιτς Τσιγγαρα Σβαμπ αλλάζεις επίπεδο !
Με Καρασκαλ Οζντοεφ Μαξίμοβιτς Τσιγγαρα Σβαμπ αλλάζεις επίπεδο !
- Psuxo_logos
Χτες εμεινε ελευθερος ο Τανασε, πατριωτακι του Ραζβαν δεκαροεξτρεμ με πολυ καλα νουμερα, αυτο οιυ ψαχνουμε δηλαδη. Θα ασχοληθουμε αραγε ?
Περιμενουν λενε να βγαλει βιζα ο Οζντοεφ και μετα θα ερθει για να υπογραψει
- loukas karadimos
μη σκατε παιδια , ο προπονητης της ομαδας ηταν ξεκαθαρος
τωρα θα δουλεψει με οτι εχει και τον αυγουστο βλεπουμε
προσωπικα παντα θεωρουσα τον χαρη τσινγκαρα καλυτερο αν οχι ισαξιο του νταγκλας οποτε υγεια να χει το παιδι και δεν μας καιγεται καρφι.
το προβλημα βρισκεται στον παρτερερ του χαλκιδικιωτη μακελελε οπου εχουμε τον απαραδεκτο σβαμπ ο οποιος κοντεψε να κρεμασει την ομαδα με τους ισραηλινους με παιδαριωδη λαθη και προφανως εχει το μυαλο του στην αουστρια (βγαλε το περιβραχιονιο απο πανω σου επιτελους) και τον κυριο παραλια εν ονοματι Σοαρες ο οποιος αγνοειται ως επαγγελματιας αθλητης εδω και κανα χρονο
ας φερουν τον ρωσο αμεσα και αν ειναι οσο μαμαωταω οσο λενε ας μπει να παιξει και ειμαστε καλα, ποια χαιντουν και ποιος λιβαια, μονο εφιαλτες εχει ζησει με τα ασπρομαυρα
τωρα θα δουλεψει με οτι εχει και τον αυγουστο βλεπουμε
προσωπικα παντα θεωρουσα τον χαρη τσινγκαρα καλυτερο αν οχι ισαξιο του νταγκλας οποτε υγεια να χει το παιδι και δεν μας καιγεται καρφι.
το προβλημα βρισκεται στον παρτερερ του χαλκιδικιωτη μακελελε οπου εχουμε τον απαραδεκτο σβαμπ ο οποιος κοντεψε να κρεμασει την ομαδα με τους ισραηλινους με παιδαριωδη λαθη και προφανως εχει το μυαλο του στην αουστρια (βγαλε το περιβραχιονιο απο πανω σου επιτελους) και τον κυριο παραλια εν ονοματι Σοαρες ο οποιος αγνοειται ως επαγγελματιας αθλητης εδω και κανα χρονο
ας φερουν τον ρωσο αμεσα και αν ειναι οσο μαμαωταω οσο λενε ας μπει να παιξει και ειμαστε καλα, ποια χαιντουν και ποιος λιβαια, μονο εφιαλτες εχει ζησει με τα ασπρομαυρα
- ΑποστόληςΑ
Εγώ πάντως θα δοκίμαζα τη τύχη μου με αυτόν τον χθεσινό τον Shua. Στη θέση του Μούργκ ας πούμε.
Ζαριά κι άμα κάτσει...
Χωρίς φυσικά να μείνω μόνο με αυτόν και να μη πάρω κι έναν καλό μεσοεπιθετικό.
Ζαριά κι άμα κάτσει...
Χωρίς φυσικά να μείνω μόνο με αυτόν και να μη πάρω κι έναν καλό μεσοεπιθετικό.
- PAOK - 1926-
Καλησπερα ..θελω να ζητησω συγνωμη σε οσους με πιστεψαν για την ελευση παικτη την προηγουμενη εβδομαδα..η πληροφορια ειχε ως εξης ..την παρασκευη μετα τον αγωνα θα ερθει ο οζντοεφ ..και εγω με την σειρα μου το ειπα εδω..και η πληροφορια ηταν απο το περιβαλον του παικτη..τελοςπαντων ας ερθει με το καλο ..και ολα καλα ..στο εξης δεν αναφερω τιποτα αλλο για μεταγραφικα γιατι εκτεθηκα ..αυτα καλη συνεχεια ..
Να σας πω την αμαρτία μου στην αρχή διάβασα ,περιμενουν ο Οζντοεφ να βγάλει ΒΥΖΙΑ.Logistis έγραψε:Περιμενουν λενε να βγαλει βιζα ο Οζντοεφ και μετα θα ερθει για να υπογραψει
Η αλήθεια είναι οτι εμεις βγάλαμε πάντως .
24 ωρες πριν το ματς υπαρχει δικαιωμα για 2 αλλαγες. Οτι επιβαλεται να δηλωθει ο Οζντοεφ δεν το συζηταμε.
- Unpsofable78
Να συνεχίσεις να γράφεις αδερφέ. Πληροφορία μετέφερες και ουσιαστικά επιβεβαιωθηκε έστω και μερικές μέρες μετά.PAOK - 1926- έγραψε:Καλησπερα ..θελω να ζητησω συγνωμη σε οσους με πιστεψαν για την ελευση παικτη την προηγουμενη εβδομαδα..η πληροφορια ειχε ως εξης ..την παρασκευη μετα τον αγωνα θα ερθει ο οζντοεφ ..και εγω με την σειρα μου το ειπα εδω..και η πληροφορια ηταν απο το περιβαλον του παικτη..τελοςπαντων ας ερθει με το καλο ..και ολα καλα ..στο εξης δεν αναφερω τιποτα αλλο για μεταγραφικα γιατι εκτεθηκα ..αυτα καλη συνεχεια ..
Psaras ξεκίνα τα γκιφακια αδερφέ

-
Επιβάλλεται να δηλωθεί εννοείται και ανάλογος πόσες προπονήσεις θα έχει με την ομάδα ένα 30λεπτο μπορεί να το πράξει, από γεμάτη σεζόν έρχεται και προετοιμασία έκανε φέτος. Θα μπει ποιο γρήγορα από Σαματα ο οποίος δεν είχε κάνει προετοιμασία
Μεσοεπιθετικα υπάρχουν παίκτες για όλα τα γούστα στους ελεύθερους.
- thanos-xanthi
καλά σε σχέση με αυτόν τον Σβαμπ...Οζντόεφ φοράς φανέλα - μπαίνεις - παίζεις
- figurehead4
άντε έλα στην ΠΑΟΚάρα ρε ανθρώπινο κομπιούτερPsuxo_logos έγραψε:Άντε αγόρι μου!
Sent from my iPhone using Tapatalk
άντε να γουστάρουμε ρε παιχταρά μου