15. William Troost-Ekong

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: 15. William Troost-Ekong

Δημοσίευση από Athens »

Που φτάσαμε θεέ μου...αντί να έρθει ένας ποδοσφαιριστης που θα στηρίξει τον κόσμο από τα βάσανα που περνάει καθημερινα πρέπει ο κοσμακης να στηρίξει κάποιον που περνει ένα μύριο τον χρονο
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Athens έγραψε:Που φτάσαμε θεέ μου...αντί να έρθει ένας ποδοσφαιριστης που θα στηρίξει τον κόσμο από τα βάσανα που περνάει καθημερινα πρέπει ο κοσμακης να στηρίξει κάποιον που περνει ένα μύριο τον χρονο
Τι σημαινει αυτο;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

700 μηνύματα που έχουν ξεσκίσει τον παίκτη αλλά το πρόβλημα είναι να μην της σπαμαρουμε για να αναδείξουμε ότι φτάσαμε πάλι να βγάλουμε το μισό ρόστερ αμπαλους.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Retzi έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Retzi έγραψε:
Ρε αδερφε εχει σημασια τι κανει στους αλλους? Σε εμας ηταν στυλοβατης. Αμα κατσουμε και τους συγκρινουμε προς το παρων ειναι δυο σκαλια κατω ο Εκονγκ πως να το κανουμε.
Βεβαίως και παίζει ρόλο. Ο στυλοβάτης άλλαξε περιβάλλον και καθώς φαίνεται έχει θέμα να προσαρμοστεί. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι ισχύει κάτι άλλο, τραυματισμός λχ. Δεν έχασε ξαφνικά ο παίχτης τα χαρακτηριστικά του στην Δανία. Δε γίνεται σε 10 παιχνίδια, επειδή μπορεί ο x Despotov να δείξει άμεσα μέρος των πραγματικών του ικανοτήτων, να κράζονται παίχτες που δεν το έχουν κάνει ακόμη. Δε λέω να μην υπάρχουν επιφυλάξεις ή προβληματισμός. Η ισοπέδωση όμως είναι αχρείαστη. Δεν έχει να κάνει με τον Νιγηριανό μόνο το σχόλιο. Δηλαδή εντάξει, σε λίγο θα αρχίσουμε να διαβάζουμε σχόλια σύγκρισης με Κάργα.
Αδερφε δεν ασχολουμαι με το τι κανει ο Ινγκασον στην Δανια. Δεν με αφορα κιολας. Μιλαω για τον Ινγκασον του ΠΑΟΚ με Λουτσεσκου προπονητη που ηταν στην ομαδα πριν 3 μηνες. Δεν ηταν δυο κλασεις ανωτερος απο το σημερινο Εκονγκ?

Το τι θα γινει μελλοντικα και το αν θα εχει την πορεια του Βαρελα ειναι τελειως υποθετικο το σεναριο. Μπορει τελικα να μην καταφερει να προσαρμοστει, οτι για παραδειγμα επαθε ο Σαματα στην Φενερ (και σε εμας μεχρι στιγμης) ενω για παραδειγμα στην Γκενκ κεντουσε.

Και απο ποτε την κριτικη την βαφτιζουμε κραξιμο και ισοπεδωση?? Σχολιαζουμε ποδοσφαιρικα αυτο που βλεπουμε αυτη την στιγμη και αυτο που βλεπουμε ειναι ανησυχητικο μεχρι στιγμης πως να το κανουμε? Να πουμε οτι ξεχασαμε τον Ισλανδο απο τοτε που ηρθε? Ε δεν τον ξεχασαμε.
Δηλαδή ο Ίνγκασον του φινάλε της προηγούμενης σεζόν ήταν πραγματικά στυλοβάτης της άμυνας του ΠΑΟΚ; Υποθετικό τελείως είναι και το ότι ΘΑ εμφανιζόταν διαφορετικός ο Ισλανδός στο μέχρι τώρα κομμάτι της σεζόν, ΑΝ είχε μείνει στην ομάδα. Μπορεί να ήταν εξίσου κακός με τον Ίνγκασον του τελικού με το χαρτί λχ. Μπορείς να το αποκλείσεις; Δε νομίζω.
black death

Δημοσίευση από black death »

renegade έγραψε:700 μηνύματα που έχουν ξεσκίσει τον παίκτη αλλά το πρόβλημα είναι να μην της σπαμαρουμε για να αναδείξουμε ότι φτάσαμε πάλι να βγάλουμε το μισό ρόστερ αμπαλους.
Δηλαδη τώρα δεν θα κρινουμε παιχτες, μην τυχόν και βγαλουμε λαδι το λουτσο;
Ο συγκεκριμενος δεν εχει δειξει τιποτα ρε συ renagade πως να το κάνουμε.
renegade

Μια χαρά έχει δείξει και εκεί που έπρεπε μάλιστα.
Στα παιχνίδια με την Χάιντουκ πχ αυτός σε κράτησε όρθιο...και όχι μόνο.
Είχε εχθές δύο ολιγωρίες και άρχισε το σταύρωμα
black death

Τελος πάντων, μακαρι να χεις δικιο. Εγω τον εχω παρει με στραβό ματι απ την αρχη.
Η αληθεια είναι βεβαια οτι εχει και το ελαφρυντικο της ανικανοτητας του δεξιου μπακ, είτε αμυντικής, ειτε δημιουργικής.
renegade

Συγνώμη αλλά για μένα όλα ξεκινούν από λάθος βάση έτσι όπως τα γράφεις.
Τι ακριβώς σημαίνει τον έχω πάρει με στραβό μάτι?
Και από πού κι ως που ο κεντζιορα έχει αμυντικά θέματα?
Ο ΠΑΟΚ όμως παίζει ένα ποδοσφαιρο που ειδικά ο εκογκ δεν έχει παίξει ποτέ και ας είναι over 30 .
Στα παιχνίδια όπως αυτό με Χάιντουκ που ήμασταν πολύ πιο πίσω ήταν ο καλύτερος της άμυνας
black death

Ο κεντζιορα δεν εχει αμυντικα θεματα, εχει δημιουργικα. Και σε ματς που παιζει ο αντελινο εχει αμυντικα, αυτο εννοω.
Τον εχω παρει με στραβο ματι γιατι παιζει φοβικα και προσπαθει να κρύψει τις αδυναμίες του κρατωντας αποστασεις σαν το βαρελά (αν εξαιρεσεις 1-1,5 σεζον).
Αυτο που λες το καταλαβαινω, αλλα ξαφνικα στα 30 θα παιξει κατι που δεν εχει παίξει ποτε; Θα αρχισουμε να παίζουμε μονιμα στην κοντρα δηλαδη και θα λεμε στους αντιπαλους να κανουν σεντρες για να νομιζει οτι παιζει στην τσαμπιονσιπ;
renegade

Προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι του καταλογίζεται
Άντε έφαγε μία τρίπλα κ έκανε ένα χέρι σε στιγμή χαλάρωσης μετά το 3-1.
Εχθές διάβασα ακόμη και το ότι ο κουλιεράκης έβγαινε δεξιά για να τον καλύψει.
Μα αυτό ήταν το παιχνίδι της Ελσίνκι κ το διαβάσαμε και καλά.
Ο πρώτος παίκτης τραβούσε το δεξί στόπερ και ο άλλος έκανε διαγώνια κίνηση στη δεξιά μας πλευρά για να πάρει την μπάλα είτε από κεφαλιά του πρώτου είτε απευθείας.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

renegade έγραψε: .
Στα παιχνίδια όπως αυτό με Χάιντουκ που ήμασταν πολύ πιο πίσω ήταν ο καλύτερος της άμυνας
Είσαι σίγουρος ότι παίζαμε πίσω;
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ενταξει ενας τίμιος αμυντικός ειναι ακομα ηγετικές ικανότητες δεν εχω δει να εχει…
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

ειναι νωρις για να κριθει.
επισης ,ειλικρινα δεν τον βρισκω τοοοσο τραγικο οσο τον περιγραφουν οι περισσοτεροι.
αν ειναι να συγκρινουμε καθε παικτη με τον προκατοχο του (ινγκι στην προκειμενη),τοτε πρεπει να βγαζουμε ελιπεις ολους τους φορ (μετα τον πριγιο),ολα τα χαφ μετα τον παμπλο ,ολους τους τερματαδες μετα τον κοταρσκι κοκ.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Πολύ καλός στο μπιλντ απ και χθες …
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Προσωπικά συνεχίζω να πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μεταγραφή βασικού δεξιού στόπερ τον Γενάρη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”