7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Μπορεί να μην ήταν το ίδιο καλός σήμερα αλλά και μόνο η συμμετοχή του σε τέτοιο ματς με την ατμόσφαιρα ζούγκλας που επικρατούσε είναι μεγάλη εμπειρία.
Στο επόμενο θα είναι έτοιμος.
Του έχω εμπιστοσύνη.
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο επόμενο θα είναι έτοιμος.
Του έχω εμπιστοσύνη.
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εβγαζε μια βιασυνη και δεν κρατουσε την μπαλα σαν να φοβοταν οτι ειχε στοχοποιηθει απο τους αντιπαλους οτι θα του εδιναν τα ποδια στο χερι..
Αφου βρε παλικαρι μου δεν τους βλεπεις..Γιογιο θα τους εκανες.
Ας ειναι. Εμπειρια ηταν και αυτη. Τις μαζευεις και γινεσαι καλυτερος
Αφου βρε παλικαρι μου δεν τους βλεπεις..Γιογιο θα τους εκανες.
Ας ειναι. Εμπειρια ηταν και αυτη. Τις μαζευεις και γινεσαι καλυτερος
Το οτι ηταν κακος επιθετικα και σε θεμα δημιουργιας χθες και δεν βγηκε απο το παιχνιδι, δειχνει και σε ποσο εκτιμηση εχει το ταλεντο του ο Λουτσεσκου.
Αρχικα ειναι τετοια η ποιοτητα του και το εδειξε ακομα και χθες σε καποιες λιγες πολυ ωραιες επαφες του, που μπορει να δημιουργησει απο το πουθενα φαση για την ομαδα, ενω η πιεση που κανει και το γεγονος οτι δεν αφηνει τον αντιπαλο που εχει την μπαλα να ανασανει, τον κανει απαραιτητο.
Αρχικα ειναι τετοια η ποιοτητα του και το εδειξε ακομα και χθες σε καποιες λιγες πολυ ωραιες επαφες του, που μπορει να δημιουργησει απο το πουθενα φαση για την ομαδα, ενω η πιεση που κανει και το γεγονος οτι δεν αφηνει τον αντιπαλο που εχει την μπαλα να ανασανει, τον κανει απαραιτητο.
- ΑποστόληςΑ
Έμεινα έκπληκτος από το πόσο έχει βελτιωθεί αμυντικά. Επιθετικά αντιμετώπισε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων και δεν είχε καθαρό μυαλό σε κάποιες περιπτώσεις. Μην ξεχνάμε ότι φέτος είναι ουσιαστικά η πρώτη του χρονιά σε επαγγελματικό πρωτάθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 20 Μαρ 2023, 10:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Η συνεργασία χθες με Ολιβέιρα ήταν κάκιστη.
Περίμενα αντίδραση από τον μικρό, αλλά τον "πήρε" από κάτω.
Περίμενα αντίδραση από τον μικρό, αλλά τον "πήρε" από κάτω.
Ο μικρος εχει κουραστει και ειναι 100% φυσιολογικο...Οταν απο την εξεδρα βρισκεσαι βασικος σε καμια 20ρια παιχνιδια σερι και μαλιστα με καθοριστικο ρολο ειναι απολυτως λογικο καποια στιγμη να χασεις δυναμεις.
- kataramenos5
-
- Mr Ξερόλας 2019
Παντως στο 2ο που εγιναν οι αλλαγες,αλλος Κων/λιας ηταν,με συνεργασιες και δυναμεις.
Και γι αυτο τον αφησε μεσα εως τελος
Πνευματικα χρειαζεται ξεκουραση.
Και γι αυτο τον αφησε μεσα εως τελος
Πνευματικα χρειαζεται ξεκουραση.
Ο Ντελιας ειναι συνδυαστικος παικτης. Οταν ολοι μπροστα ηταν χωμα στο 1ο ημιχρονο φαινεται και αυτος χαλια. Χτες δεν κερδισαμε με τον γνωστο τροπο παιχνιδιου της κατοχης, για αυτο φανηκε κακος
- ΑποστόληςΑ
Τι είχες Τζολη, τι είχα πάντα.
Ρε παιδιά δεν γίνεται να βγάζουμε έναν καλό από τις ακαδημίες, να του φορτώνουμε το 10 στην πλάτη και να μη βγαίνει από την εντεκάδα. Λογικό να ξεφουσκώσει. Δεν είναι ο Μεσσι να μας πάρει από το χεράκι, που κι ο Μεσσι στην πρώτη του επαγγελματική χρόνια δεν νομίζω να κουβαλούσε όλη την ομάδα.
Ας βγει και λίγο από την εντεκάδα, ας δούμε και κανενα Σοαρες στο 10 ή Καντουρι, να μπει ξεκούραστος ο Ντελιας στο 70 να δώσει το απρόβλεπτο.
Πρώτη του χρονια, πρακτικά πρώτο του εξάμηνο, και έχει πέσει όλο το παιχνίδι της ομάδας πάνω του.
Ρε παιδιά δεν γίνεται να βγάζουμε έναν καλό από τις ακαδημίες, να του φορτώνουμε το 10 στην πλάτη και να μη βγαίνει από την εντεκάδα. Λογικό να ξεφουσκώσει. Δεν είναι ο Μεσσι να μας πάρει από το χεράκι, που κι ο Μεσσι στην πρώτη του επαγγελματική χρόνια δεν νομίζω να κουβαλούσε όλη την ομάδα.
Ας βγει και λίγο από την εντεκάδα, ας δούμε και κανενα Σοαρες στο 10 ή Καντουρι, να μπει ξεκούραστος ο Ντελιας στο 70 να δώσει το απρόβλεπτο.
Πρώτη του χρονια, πρακτικά πρώτο του εξάμηνο, και έχει πέσει όλο το παιχνίδι της ομάδας πάνω του.
- ΑποστόληςΑ
Στον προχθεσινό αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ βρέθηκαν στα επίσημα της Τούμπας άνθρωποι από το scouring team της Borussia Dortmund.
Κι όμως τα πλέι οφ είναι η ευκαιρία του για να μπει στις λίστες μεγάλων ομάδων.