Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Μάλιστα να κατεβούμε με αριστερό στόπερ Κρέσπο,αρ. μπακ Βιερινια μπροστά τους ο Κούρτιτς και ποιο μπροστά ο Μπίσεσβαρ..... Υπάρχει ποντάρισμα για οβερ (τρία γκολ και άνω) από την αριστερή πλευρά;Πέρυσι το καλοκαίρι έγινε το έγκλημα να ανανεωθεί ο Καντουρί και να αποκτηθούν οι Κουρτιτς και Ολιβέιρα.... αποτέλεσμα ο καντουρι εχασε τα μισά παιχνίδια,ο Ολιβέιρα όλα και ο Κουρτιτς πήγε καλά μέχρι που έσκασε....Φτάνει ρε σεις φτάνει....
Λάθος να φύγει ο Κρέσπο κατά τη γνώμη μου, έγκλημα αν φύγει με αυτόν τον τρόπο.
-
Κι αν ο Κρέσπο ζητάει τα 600 που έπαιρνε? Δηλαδή να μείνει για 4ο-5ο στόπερ με τα λεφτά αυτά? Να μείνει σαν δεύτερο στόπερ ? Δεν είναι μόνο τι θέλουμε είναι και τι θέλουν και οι παίκτες. Και ποιος δε θα ήθελε να έχει με 200-300 χιλ Κρέσπο, Μπίσε και Βιειρίνια να παίζουν 20 λεπτα? Θέλουν όμως και οι ίδιοι? Για μένα ο μόνος που θα ανανεώσει είναι ο Βιειρίνια και κυρίως για εξωαγωνιστικούς λόγους. Το ρόστερ φέτος ήταν χαμηλής ποιότητας και λογικό μου φαίνεται ότι πάει σε πλήρη αναδόμηση καθώς δεν έχει πλην ελαχίστων εξαιρέσεων παίκτες για να χτίσεις. Επίσης δεν ήταν και λειτουργικό. Ελπίζω να πάμε σε συνταγή γεμίζω το ρόστερ με φέρελπις και μετά προσθέτω ποιότητα με 3-4 κινήσεις προσωπικοτήτων. Όχι άλλους Μουργκ Τέιλορ Τσόλακ... Όχι άλλα πεταμένα λεφτά σε αργούς και εύθραυστους.
- ΑποστόληςΑ
Πάντως παιδιά να πω την αμαρτία μου, ο Κρέσπο είναι ψιλοαπαραίτητος για τα παιχνίδια του καλοκαιριού. Είτε μας αρέσει είτε όχι, όσο εύκολα κι αν μας φαίνεται, τα ματς των προκριματικών είναι πολύ σημαντικά. Και το εχέγγυο για προκρίσεις είναι η άμυνα. Εννοείται ότι στο μυαλό μου δεν τον έχω για βασικό στόπερ αλλά για αυτά τα 6 ματς του Αυγούστου, η εμπειρία και το δέσιμο Ίνγκασον Κρέσπο είναι πολύ σημαντικό. Θυμηθείτε για παράδειγμα την αντίδραση του Μιχαηλίδη στην πρώτη φάση που έκανε η Μποέμιανς πέρυσι το καλοκαίρι στον πρώτο πρώτο αγώνα. Και μετά τρέχαμε.. Σκεφτείτε λοιπόν κάποιον εντελώς νέο και στην ομάδα και ηλικιακά τι ρίσκο θα επιφέρει. Και η αγωνιστική εικόνα του Κρέσπο για αυτού του επιπέδου τα ματς νομίζω είναι άκρως ικανοποιητική.
-
Πολύ έγκλημα ρε παιδιά.. Έγκλημα αυτό, ο ένας έγκλημα αυτο ο αλλος, τι φαση;
Panadol, mesulid και deponLuigi Vampa έγραψε:Πολύ έγκλημα ρε παιδιά.. Έγκλημα αυτό, ο ένας έγκλημα αυτο ο αλλος, τι φαση;
Στην υγειά των παρανόμων και των κακοποιών
Ωραια να μην ανανεωσουμε τον Κρεσπο αλλα να κρατησουμε τον γυαλινο Καντουρι τον και αργο Κουρτιτς...
Σοβαρος σχεδιασμος και φετος.
Αλλα μαλλον ανακαλυψαμε πως δεν το χουμε σοβαρα χαφ, οποτε θα κρατησυμε το αναχρονιστικό και αργο κεντρο μας και θα διωξουμε τον Κρεσπο γτ μαλλον στοπερ βρισκουμε πιο ευκολα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σοβαρος σχεδιασμος και φετος.
Αλλα μαλλον ανακαλυψαμε πως δεν το χουμε σοβαρα χαφ, οποτε θα κρατησυμε το αναχρονιστικό και αργο κεντρο μας και θα διωξουμε τον Κρεσπο γτ μαλλον στοπερ βρισκουμε πιο ευκολα...
Αν τελείωνε το συμβολαιο του Καντουρι και του Κουρτιτς ούτε αυτοί θα ανανεωναν
Αν τελείωνε το συμβολαιο του Καντουρι και του Κουρτιτς ούτε αυτοί θα ανανεωναν
Οταν χτιζεις ομαδα και δεν κανεις απλα συμπληρωματα χωρις σχεδιασμο και πλανο, δεν κρατας αυτους π εχουν συμβολαιο και απλα διωχνεις οποιον δεν εχει, αλλα κρατας αυτους που πραγματικα αξιζουν τα λεφτα τους και εξυοηρετουν το πλανο ειτε εχουν είτε δεν εχουν συμβολαιο, και αντιστοιχα αποδεσμευεις την σκαρταδουρα εοτε με συμβολαιο ειτε χωρις
Μ αυτο το σκεπτικο λοιπον αν δεν μπορεσουμε να πωλησουμε τους εχοντες συμβολαιο Μουργκ, Ζαμπα, Τειλορ και Τσολακ, τοτε να μην τους αντικαταστησουμε και να παμε μ αυτους και του χρονου...
Μ αυτο το σκεπτικο λοιπον αν δεν μπορεσουμε να πωλησουμε τους εχοντες συμβολαιο Μουργκ, Ζαμπα, Τειλορ και Τσολακ, τοτε να μην τους αντικαταστησουμε και να παμε μ αυτους και του χρονου...
-
Ναι κάπως έτσι πάει βασικά. Αν δεν μπορείς να τους ξεφορτωθείς, τους φορτωνεσαι. Κάποιες φορές δεν μπορείς να ξεφορτωθείς παικτες. Γι αυτό κ δε βγαίνει κάνεις σοβαρός, να πει ότι κάποιος που δε λήγει το συμβόλαιο του είναι προς πώληση. Γιατί μπορεί να σου μείνει αμανάτι κ πρέπει να πείσεις αυτόν τον παίκτη να αποδώσει όσο μπορεί για την ομάδα. That's the real football world my friend
το συμβολαιο που εχει ενας παικτης και η ηλικια του παιζουν μεγαλο ρολο...Gospi έγραψε:Οταν χτιζεις ομαδα και δεν κανεις απλα συμπληρωματα χωρις σχεδιασμο και πλανο, δεν κρατας αυτους π εχουν συμβολαιο και απλα διωχνεις οποιον δεν εχει, αλλα κρατας αυτους που πραγματικα αξιζουν τα λεφτα τους και εξυοηρετουν το πλανο ειτε εχουν είτε δεν εχουν συμβολαιο, και αντιστοιχα αποδεσμευεις την σκαρταδουρα εοτε με συμβολαιο ειτε χωρις
ο μουργκ στα 27 και ο τσολακ στα 28 που παιρνουν γυρω στα 500κ μπορουν πολυ πιο ευκολα να βρουν ομαδες να ενδιαφερθουν για αυτους...
ο ελ καντουρι στα 32 και ο κουρτιτς στα 33 με τα συμβολαια που εχουν πως θα μπορουσαν να φυγουν?
δεν γινεται σε μια μεταγραφικη περιοδο να διωξεις ολους οσους θελεις και να παρεις οσους θελεις το θεμα ειναι να κανεις οσα περισσοτερα μπορεις για να θελεις λιγοτερες κινησεις την επομενη χρονια...
Απόστολε σου έγραψα ακριβώς δύο ποστ παρακάτω ποιο συμπέρασμα βγάζω. Θα το επαναλάβω επιγραμματικά για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.ΑποστόληςΑ έγραψε:Η πλάκα είναι ότι το δικό μου σχόλιο δεν ήταν υπέρ της παραμονής του Garcia. Ό,τι κρίνουν οι επαγγελματίες, όπως ο Boto. Η δική μου παρέμβαση ήταν ένα διευκρινιστικό ερώτημα, σ' αυτό που έγραψε ο papwolf (και χωρίς να εμπεριέχει καμία άλλη νύξη, ή επιθετικότητα): αυτό το "τότε μπορούμε να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα για το τι επίκειται φέτος το καλοκαίρι" τι σημαίνει;Dimg4 έγραψε:Εμενα να μαζεψουν? Ενα σχολιο καθαρα με αποψη δεν εχεις γραψει, εγω εχω τα στραβα μου αλλα μιλαω για μπαλα. Εσυ εχεις φαει αρρωστια με τον Γκαρσια και τις ειρωνιες σε καθε τοπικ. Συνελθε
Ποια συμπεράσματα βγάζεις εσύ αδελφέ;
Επαναλαμβάνω δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ μομφή στο σχόλιό σου.
Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε επιτέλους να αναθέσει ΕΝ ΛΕΥΚΩ και χωρίς καμία παρέμβαση από οπουδήποτε τη διαχείριση όλου του αγωνιστικού κομματιού του ΠΑΟΚ σε έναν εγνωσμένης αξίας επαγγελματία, τον Μπότο. Και σε συνάρτηση με το ποστ του μέλους "Γέρου" (στου οποίου τις θέσεις δίνω σημασία) στο τόπικ των μεταγραφών, περί απογοήτευσης του προέδρου από παίχτες, μεταγραφές, αποτελέσματα, και λειτουργία της ομάδας στο σύνολο της πιστεύω ότι πάμε σε ολική αναδόμηση - ξήλωμα το καλοκαίρι. Αυτός ήταν ο κύριος σκοπός του ποστ, ότι επιτέλους πάμε σε ομάδα οργανωμένη με επαγγελματικά κριτήρια κι όχι πάνω στο γόνατο, ότι τύχει, όπως γινόταν μέχρι τώρα. Έβαλα τη δημοσίευση του SDNA αυτούσια γι'αυτό το λόγο κι όχι για να πω ότι θα διώξουν το Γκαρσία ή τον Λουτσέσκου ή όποιον άλλο γιατί πρώτον δεν το ξέρω και δεύτερον ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η ΜΟΙΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Συγνώμη αν κούρασα κι αν έγινα αφορμή για διαμάχες.