Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Καλες οι προτασεις αλλα δεν λυνουν το θεμα των γηγενων στην Ευρωπη. Ο Μιχαι ειναι ενας απο αυτους και για αυτο δυσκολα θα φυγει ειδικα με τον Μιχαιλιδη τραυματισμενο
Τερματοφύλακας ένας με τα χαρακτηριστικά του Βαντσλικ ή των προκατόχων του.
Αριστερό μπακ για βασικο .
Δεκάρι παιχταρα ( με αναπληρωματικό τον καινούργιο από Ουρουγουάη ) και ένα εξτρέμ με τα χαρακτηριστικά (ηλικια, νούμερα, ντρίμπλα, γκολ , ασιστ) του Ζαμπά στην χρονιά του πρωταθλήματος.
Για σεντερ μπακ ανανεωση Κρέσπο μαζι με τον καινούργιο και αναμονή για επιστροφη Μιχαηλίδη.
Επίσης ανανεωση Αουγκούστο που στο 6-8 δείχνει ότι είναι στα επίπεδα ( μπορεί και καλύτερος )των Καμαραδων για τους οποίους μας τα έχουν κάνει ζέπελιν.
Αριστερό μπακ για βασικο .
Δεκάρι παιχταρα ( με αναπληρωματικό τον καινούργιο από Ουρουγουάη ) και ένα εξτρέμ με τα χαρακτηριστικά (ηλικια, νούμερα, ντρίμπλα, γκολ , ασιστ) του Ζαμπά στην χρονιά του πρωταθλήματος.
Για σεντερ μπακ ανανεωση Κρέσπο μαζι με τον καινούργιο και αναμονή για επιστροφη Μιχαηλίδη.
Επίσης ανανεωση Αουγκούστο που στο 6-8 δείχνει ότι είναι στα επίπεδα ( μπορεί και καλύτερος )των Καμαραδων για τους οποίους μας τα έχουν κάνει ζέπελιν.
Mετα και τον αποκλεισμο των ρωσικων ομαδων και για την επομενη σεζον αναμενεται βροχη ελευθερων παικτων...
Ναι, θα βρέξει ελεύθερους αρκεί να μην κρατάμε ομπρέλα
Η ουσία είναι ότι το ρωσικό πρωτάθλημα έχει παικταράδες αλλά αυτοί γενικότερα έχουν μεγάλα έως απλησιαστα συμβόλαια. Οι πανωραφάτοι θα επιλέξουν καλύτερα πρωτάθληματα. Εμείς από το μεσαίο ράφι που και πάλι βρίσκεις καλές περιπτώσεις αλλά θέλει και τύχη.

Η ουσία είναι ότι το ρωσικό πρωτάθλημα έχει παικταράδες αλλά αυτοί γενικότερα έχουν μεγάλα έως απλησιαστα συμβόλαια. Οι πανωραφάτοι θα επιλέξουν καλύτερα πρωτάθληματα. Εμείς από το μεσαίο ράφι που και πάλι βρίσκεις καλές περιπτώσεις αλλά θέλει και τύχη.
Άντε φέρτε τον Ρόνι εδώ όσο προλαβαίνετε. Τον πιστεύω πολύ αυτόν τον τερματά.
https://www.transfermarkt.com/vladan-ko ... ler/429070
[youtube]JSFIN9ZkJKs[/youtube]
[youtube]XNlruKoNtVo[/youtube]
https://www.transfermarkt.com/vladan-ko ... ler/429070
[youtube]JSFIN9ZkJKs[/youtube]
[youtube]XNlruKoNtVo[/youtube]
- invincible
Οσοι σοβαροί παίχτες ήταν να φύγουν από την Ρωσία με την έναρξη του Ουκρανικού πολέμου φύγαν. Τώρα στην Ζενιτ μείνανε κάτι Βραζιλιάνοι που ούτως ή άλλος πήγαν στην Ρωσία για τα λεφτά και την ζωή. Χέστηκαν για την Ευρώπη , ούτως ή άλλος πόσες ομάδες παίζουνε Ευρώπη στην Ρωσία... Και να μείνουν ελεύθεροι και μερικοί άλλοι παίκτες από την Ρωσία θα είναι πορτοφολάδες τύπου Βερνμπλουμ και Καμπέλα που ψάχνουν χρήμα και ζωή.
Το νέο για την αποβολή Ρωσικών ομάδων δεν νομίζω να αγγίξει στην Ελλάδα το μεταγραφικό , περισσότερο δεν ξέρω αν γλυτώσει με τις Ουκρανικές και τις Ρώσικες κτλ καμία ομάδα στην Ελλάδα κανέναν γύρο στα προκριματικά ή ανοίξει καμία θέση σε κάποια διοργάνωσίν παραπάνω.
Το νέο για την αποβολή Ρωσικών ομάδων δεν νομίζω να αγγίξει στην Ελλάδα το μεταγραφικό , περισσότερο δεν ξέρω αν γλυτώσει με τις Ουκρανικές και τις Ρώσικες κτλ καμία ομάδα στην Ελλάδα κανέναν γύρο στα προκριματικά ή ανοίξει καμία θέση σε κάποια διοργάνωσίν παραπάνω.
Σοάρες κι Μιχαι δανεικοί; Πώς το σκέφτηκες αυτό φίλε μου; Πώς κολλάει;
ηδη παραγειλαμε ομπρελεςjoshua έγραψε:Mετα και τον αποκλεισμο των ρωσικων ομαδων και για την επομενη σεζον αναμενεται βροχη ελευθερων παικτων...
Αν ήταν να κρατήσω ένα χαφ, αυτός θα ήταν ο Αουγκουστο και όχι Σβαμπ. Επίσης θα είναι γελοίο να δώσουμε τον Σοαρες δανεικό. 3 εκατομμύρια δώσαμε. Αν δεν κάνει ούτε για 5ος ας το κλείσουμε το μαγαζί. Στην άμυνα, αν ο Βιεϊρίνια μείνει, και με τον Κρεσπο αλλά και τον Νασμπεργκ να παίζουν και αριστερά, θα ήμουν ικανοποιημένος με 1 αριστερό μπακ αλλά να είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορα και θα πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι. Τέρμα, θα έπαιρνα κάποιον για βασικό και θα ανανεωνα και Πάσχα. Οποιος είναι καλύτερος ας παίζει. Εξτρέμ και δεκάρι θέλουμε 3-4 παίκτες που να κάνουν τη διαφορα. Αν τους πάρουμε με Ολιβέιρα, Τσολακ και Κουτσια είμαστε καλά μπροστά. Τώρα αν είναι να παίζουμε με εξτρέμ σαν τον Τειλορ, θα χρειαστούμε ένα φορ σαν τον Πριγιο να τα κάνει όλα μόνος.
Τώρα αν εγώ πω ότι ο Σοάρες ΚΑΙ χθες μου άρεσε θα φανώ άσχετος;
Γιατί να πάει δανεικός; Έχουμε πολύ καλά πράγματα να δούμε πιστεύω του χρόνου που θα έχει γεμάτη προετοιμασία με Ραζβαν
Γιατί να πάει δανεικός; Έχουμε πολύ καλά πράγματα να δούμε πιστεύω του χρόνου που θα έχει γεμάτη προετοιμασία με Ραζβαν
εννοειται πρεπει να μεινει ο αγκουστο, τον φαγαμε στην μαπα 2 χρονια μεχρι να στρωσει και τωρα θα φυγει??
25 ειναι και εχει την καλυτερη 4ετια μπροστα του.. επιβαλλεται να ανανεωσει και μετα αν φερει 6-7 εκ να φυγει
25 ειναι και εχει την καλυτερη 4ετια μπροστα του.. επιβαλλεται να ανανεωσει και μετα αν φερει 6-7 εκ να φυγει
Ο Σοάρες δεν είναι 19-21 χρονών για να τον δώσουμε δανεικό. Δεν έχει νὀημα.
Είναι ήδη 23 χρονών που πάει να πει ότι πρέπει να είναι έτοιμος παίκτης.
Ελπίζοντας βέβαια να δείξει βελτίωση τόσο στα παιχνίδια που ακολουθούν, όσο και και στην επόμενη σεζόν.
Είναι ήδη 23 χρονών που πάει να πει ότι πρέπει να είναι έτοιμος παίκτης.
Ελπίζοντας βέβαια να δείξει βελτίωση τόσο στα παιχνίδια που ακολουθούν, όσο και και στην επόμενη σεζόν.
Τα 1,8 που διαβαζω, δικαιολογουν την μετγραφη του Κουαλιάτα? Μηπως έπρεπε να κοστολογηθεί όσο κάποιες μεταγραφες του Αστερα από την Λατ. Αμερική? Της ταξεως των 500 χιλ δλδ. Γιατί δεν έχει πετυχει κ τπτ εδω που τα λεμε.
Ούτως ή άλλως από την Ζενίτ ή απο τις 4-5 top ομάδες της Ρωσίας δύσκολα μπορείς να φέρεις παίκτες. Ειδικά αν αυτοί είναι βασικοί και βρίσκονται σε καλή ηλικία ακόμη. Ο κυριότερος λόγος είναι τα βαριά συμβόλαια που έχουν.invincible έγραψε:Οσοι σοβαροί παίχτες ήταν να φύγουν από την Ρωσία με την έναρξη του Ουκρανικού πολέμου φύγαν. Τώρα στην Ζενιτ μείνανε κάτι Βραζιλιάνοι που ούτως ή άλλος πήγαν στην Ρωσία για τα λεφτά και την ζωή. Χέστηκαν για την Ευρώπη , ούτως ή άλλος πόσες ομάδες παίζουνε Ευρώπη στην Ρωσία... Και να μείνουν ελεύθεροι και μερικοί άλλοι παίκτες από την Ρωσία θα είναι πορτοφολάδες τύπου Βερνμπλουμ και Καμπέλα που ψάχνουν χρήμα και ζωή.
Μπορείς όμως να πάρεις παίκτες από μεσαίες ομάδες τύπου Ρούμπιν, Ροστόβ ή Γκρόζνι.