Tο πρόβλημα είναι στο δεξί μπακ κ στο γεγονός ότι ο μιτριτσα δεν δίνει βοήθειεςDoomlord4 έγραψε:Ποιος Κουλιεράκηςgeorge188 έγραψε:Πάνε ρωτα τον. Έχει κουράσει η φάση για το τι μπορεί να λένε παιδιά που δεν έχουν κάνει μισή επαγγελματική σεζόν. Αν λέει ο οποιος Κουτσιας το οτιδήποτε από τώρα, κλαφτα Χαράλαμπε. Όπως κ το αστείο με κουλιερακη ας σταματήσει για την ώρα, εκτός αν δεν βλέπατε ΠΑΟΚ βtoumba5 έγραψε:βλεποντας αυτον τον Μουργκ, πως νιωθει ο Κουτσιας και τι ειναι αυτο που σκεφτεται ο Λουτσε και δεν δινει μια ευκαιρια στο παιδι...
Με 10 να ξεκινούσαμε,χίλιες φορές από Βαρέλα
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1/5 21:00 Novasports Prime
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1/5 21:00 Novasports Prime
Ποιο από τα μικρά το είχε και δεν έπαιξε; Συμφωνώ με george. Θα παίξουν όταν είναι έτοιμαgeorge188 έγραψε:Πάνε ρωτα τον. Έχει κουράσει η φάση για το τι μπορεί να λένε παιδιά που δεν έχουν κάνει μισή επαγγελματική σεζόν. Αν λέει ο οποιος Κουτσιας το οτιδήποτε από τώρα, κλαφτα Χαράλαμπε. Όπως κ το αστείο με κουλιερακη ας σταματήσει για την ώρα, εκτός αν δεν βλέπατε ΠΑΟΚ βtoumba5 έγραψε:βλεποντας αυτον τον Μουργκ, πως νιωθει ο Κουτσιας και τι ειναι αυτο που σκεφτεται ο Λουτσε και δεν δινει μια ευκαιρια στο παιδι...
Ρε εισαι τρελος; Θα μας γυρνατε τα μυαλα καθε φορα; Παιζουμε ματς και λετε οτι σας κατεβει. Πατε προπονηστε την ομαδα κομπλεξικοιtoumba5 έγραψε:το παρελθον εχει δειξει πολυ καθαρα οτι η μη χρησιμοποιηση των Μισιτς, Λυρατζη, Τσιγγαρα, ετσι στα προχειρα, ηταν λαθος.
- sourmenetes
- Moderator
Κάποιος από τους Μοντ.stravostomis έγραψε:Το δικό μου σχόλιο για τον Πασχαλάκη ποιος το έσβησε;sourmenetes έγραψε:Ναι σβήνονται ολαtoumba5 έγραψε:απαγορευετε να γραφετε οτιδηποτε αφορα τις εμμονες του Λουτσε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακάρι να μπει ο Κούτσιας και να αρχίσει να αξιοποιείται. Μέχρι τώρα μόνο καλό είδαμε όταν επιλέξαμε νεαρούς από τις ακαδημίες.
- stravostomis
Λέει κάπου στους κανόνες ότι μπορείς να σβήνεις ότι γουστάρεις χωρίς να παραβιάζει τους κανόνες;
Παντος στο 0-1 απο τους πανηγυρισμούς στον παγκο της ΑΕχ σαν να ακούστηκε η ιαχή ”This is papers”
- ΑποστόληςΑ
Ενίσχυση του αριστερού άκρου με μετάθεση του Αντρίγια εκεί. Ενίσχυση του δεξιού άκρου με Λύρα στη θέση του Murg, προώθηση του Taylor ως δεξιού εξτρέμ και ο Mitrita 10ρι.
- sourmenetes
- Moderator
Ο. Μισιτς έχει φύγει εδώ και 2 χρονιαaivas19 έγραψε:Ρε εισαι τρελος; Θα μας γυρνατε τα μυαλα καθε φορα; Παιζουμε ματς και λετε οτι σας κατεβει. Πατε προπονηστε την ομαδα κομπλεξικοιtoumba5 έγραψε:το παρελθον εχει δειξει πολυ καθαρα οτι η μη χρησιμοποιηση των Μισιτς, Λυρατζη, Τσιγγαρα, ετσι στα προχειρα, ηταν λαθος.
Ο τσιγγαρας είναι τραυματιας
Ο. Λυρατζης παίζει συνεχόμενα και ίσως φοβόταν να τον βάλει.
να προσεχεις τι γραφεις κομπλεξικε γιατι θα στην πεσει το μονιμο τσιρακιvs40 έγραψε:Μακάρι να μπει ο Κούτσιας και να αρχίσει να αξιοποιείται. Μέχρι τώρα μόνο καλό είδαμε όταν επιλέξαμε νεαρούς από τις ακαδημίες.

- sourmenetes
- Moderator
Τι ακριβώς είπες;stravostomis έγραψε:Λέει κάπου στους κανόνες ότι μπορείς να σβήνεις ότι γουστάρεις χωρίς να παραβιάζει τους κανόνες;
-
- stravostomis
Ότι είναι κρίμα ο Άλεξ να μην ξέρει τα βασικά της θέσης ενώ έχει τόσο μεγάλα προσόνταsourmenetes έγραψε:Τι ακριβώς είπες;stravostomis έγραψε:Λέει κάπου στους κανόνες ότι μπορείς να σβήνεις ότι γουστάρεις χωρίς να παραβιάζει τους κανόνες;
Επί λέξη