thomas Murg έγραψε:Και μια σκέψη που έκανα στο σφυροκόπημα του πρώτου ημιχρόνου.
Πού είσαι ρε Εσίταρε;
Θα έβλεπε το παιχνίδι από το σπίτι του και θα σκεφτόταν τι ωραία λεφτά πήρε και από τους δύο για να δηλώνει ποδοσφαιριστής...
thomas Murg έγραψε:Και μια σκέψη που έκανα στο σφυροκόπημα του πρώτου ημιχρόνου.
Πού είσαι ρε Εσίταρε;
-keeper- έγραψε:Καλός ο στρατηγός , ήρωες οι παίκτες , ευεργέτης ο ιβαν κλπ αλλά ο πραγματικός αναμορφωτής του ΠΑΟΚ είναι ένας …..
Ο μέγας ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ο τροπαιοφόρος !!!!!!!!
Γι αυτό για μένα πρέπει να γίνει ισόβιο συμβόλαιο αποκλειστικής μετάδοσης των αγώνων μας ακόμα κι αν ζητησει ποσοστά επι των τροπαίων![]()
kataramenos5 έγραψε:
Τρεις μερες Δουση θα βλεπω.. ΠΑΟΚΑΡΑ μου για σενα.
ΠΑΟΚ γ.... α την Αντβερπ τη σουλτανα
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
nunies4 έγραψε:pk77 έγραψε:Ο Κόλκας γιατί αναφέρεται σε ασόβαρο λόγο απουσίας του Καντουρί;
Ασχέτως της ευπάθειας που έχει σε τραυματισμούς, για κρύωμα ή κόβιντ δεν απουσίασε;
Ποου ευθύνεται, έχασα κάτι;
Παιζει να μην ειναι κοβιντ. Και η χαρτινη εχει καποιους με ιωση αλλα οχι κοβιντ. Μαλον τελικα ιωση εχει και θεωρει ο Κολκας οτι θα μπορουσε να σφιξει τα δοντια.
montekristo έγραψε:Παρακαλω
να περασει
ο επομενος!
Τα πραγματα ειναι
πλεον ξεκαθαρα.-
![]()
kataramenos5 έγραψε:Αυτη η προκριση θα μεινει στην ιστορια. Θα τη μνημονευουν
για δεκαετιες, θα τη διηγουνται οι παπουδες στα εγγονια σαν παραμυθι κι εκεινα δε θα το πιστευουν. Πετυχαμε το ακατορθωτο και δωσαμε ελπιδα σ ενα ολοκληρο πλανητη.
ΠΑΟΚ, η ομαδα που εσπασε την καταρα του Μητσοτακη
Αν δεν απατώμαι η σημαία της πόλης των Βρυξελλών ειναιΜπαρκαρούτσος έγραψε:
Ξέρει κανείς τι σημαία είναι αυτή;;
Τα πρόσωπα τα κάλυψα επειδή ο καλύτερος έχει δικαστήρια για τριπλή γενοκτονία ξέρω 'γώ...
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Ξέρει κανείς τι σημαία είναι αυτή;;
Τα πρόσωπα τα κάλυψα επειδή ο καλύτερος έχει δικαστήρια για τριπλή γενοκτονία ξέρω 'γώ...