Κύπελλο Ελλάδος 2021-22

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Мир

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2021-22

Δημοσίευση από Мир »

Φεεετα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γελάνε και τα μουστάκια των βαζελων σήμερα,το Κύπελλο το έχουν σηκώσει ήδη στο μυαλό τους.
WOLFMANN

Δημοσίευση από WOLFMANN »

Για κανέναν ανύπαρκτο δεν αξίζει να στενοχωριέται αυτός ο Λαός. Για την πάρτη μας και μόνο θα πάμε στην Αθήνα στον Τελικό και να το πάρουμε. Καθαρά για την πάρτη μας και την περηφάνια του Λαού.
Μόνο ο Λαός θα κρατήσει την σημαία του Π.Α.Ο.Κ. και πάλι ψηλά στην χαβούζα.
Μόνο αυτός...
Από οπαδό του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ενω ημουν στο μαδαω την μαργαριτα για το αν θα παω, απο χθες το βραδυ μου εχει δημιουργηθει μια τρομερη επιθυμια και προσμονη να ειμαι διπλα στην ομαδα....
Και ας εχω οικογενειακες υποχρεωσεις εκεινη την ημερα και ας γνωριζω οτι θα υποστω τις...συζυγικες συνεπειες :D
(Οι υποχρεωσεις δεν αφορουν τα παιδια μου...που μονο για αυτα δεν θα εμπαινα σε διαδικασια συζητησης).
Οποτε...ανυπομονησια και στηριξη στην ομαδα.
Εκεινη την ημερα μας χρειαζεται περισοτερο απο ποτε η ομαδα. Το κατανοω οτι υπαρχει πικρα αλλα πότε ο ΠΑΟΚ ηταν μια θαλλασσα ηρεμη με μονο χαρες;

Δεν ξερω αλλα απο σημερα μου εχει καρφωθει στο κεφαλι οτι μας συμφερει που ο βαζελος πλεον παρουσιαζεται σαν φαβορι.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Με αυτά και με αυτά κλείδωσε χθες και η παρουσία μου στον τελικό …
Αν όλα πήγαιναν πρίμα και σκοτώναμε για ένα εισητηριο θα το έβλεπα από το σπιτι…
Τώρα που η ομάδα μας χρειάζεται και όλοι είναι ξενερωμενοι θα δω από κοντά να σηκώνουμε ένα ακόμα κυπελλάκι στον Αττικό ουρανό. :evil:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τι να σας πω ρε παιδιά.

Εγώ και πολλοί άλλοι που τους βλέπω κάθε φορά στο γήπεδο, πήγαμε χθες για να δούμε αυτό που είδαμε. Όπως πήγαμε και την προηγούμενη και την προπροηγουμενη και είδαμε αυτά που ειδαμε. Και θα πάμε και την επόμενη να δούμε την ομάδα να παλεύει για την δεύτερη θέση. Κι ας ξέρουμε ότι θα δούμε σκατα, θα είμαστε εκεί

Κι εσείς μπορείτε να δείτε την ομάδα να διεκδικεί τίτλο και το σκέφτεστε;
Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Και πως να το καταλάβεις, αφού είναι πραγματικά ακατανόητο.
Άβαταρ μέλους
SLNC-26

Δημοσίευση από SLNC-26 »

Οι πανηγυρτζηδες ας μην έρθουν, καλύτερα. Να έχει κόσμο το βράδυ στο λευκό Πύργο!
:pano: :pano: κύπελλο!! Το 5ο σε 6 χρόνια!
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Καμία σκέψη καμία αναστολή.
Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο μέσα στο γήπεδο από όσους δύναται να παραβρεθούν και την αισιόδοξη αύρα αυτών και όσων λαχταρουν να βρίσκονταν εκεί!
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Έφτασε ο ΠΑΟΚτσης να αναρωτιέται αν θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ σε έναν τελικό μέσα στην Αθήνα?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Τι να σας πω ρε παιδιά.

Εγώ και πολλοί άλλοι που τους βλέπω κάθε φορά στο γήπεδο, πήγαμε χθες για να δούμε αυτό που είδαμε. Όπως πήγαμε και την προηγούμενη και την προπροηγουμενη και είδαμε αυτά που ειδαμε. Και θα πάμε και την επόμενη να δούμε την ομάδα να παλεύει για την δεύτερη θέση. Κι ας ξέρουμε ότι θα δούμε σκατα, θα είμαστε εκεί

Κι εσείς μπορείτε να δείτε την ομάδα να διεκδικεί τίτλο και το σκέφτεστε;
Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.
Καλα που το αναφερεις αυτο το γεγονος επειδη μεσα στην παρανοια χτες το παραμελησα. Οσοι γραψατε χτες οτι λογω της εμφανισης της ομαδας ξενερωσατε και δεν θα ειστε στον τελικο δεν χρειαζεται κανεις την στηριξη σας. Επισης, αν τυχη και παρουμε το κυπελλο μην βγειτε καν στον Λευκο Πυργο να πανηγυρισετε, αραξτε σπιτι να κλαιτε με τους «φιλαθλους» του γαβρου Β’ παρεα
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Tolaros έγραψε:Έφτασε ο ΠΑΟΚτσης να αναρωτιέται αν θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ σε έναν τελικό μέσα στην Αθήνα?
Εγώ το ξεκίνησα αδερφέ και είπε για γούρι να μην πάω γιατί μ θυμίζει Έντονα το 14. Γενικά το έχω αυτό με τα γούρια πχ δεν παίζω ποτέ τον ΠΑΟΚ στο στοίχημα ακόμα και όταν ξέρω ότι κλέβω εκκλησία. Ή στα εκτός κάθομαι στην ίδια θέση στον καναπέ πίνω από ένα ποτήρι συγκεκριμένο κλπ κλπ .
Και σκέφτηκα να μην πάω όταν θεωρητικά θα είχε 22.000 για να το σηκώσουμε
Τώρα που όλοι ξενερωσαν και δεν πάνε για να μην χάσουν λεφτά , ώρες, κύπελλο είπα ότι θα πάω για να το σηκώσουμε γιατί η ομάδα μας χρειάζεται…
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Παιδιά καλησπερα Κρεσπο Βιερινια, Ελ καντουρι, Ντουγκλας θα ειναι έτοιμοι για τον τελικο;
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

DamoN έγραψε:
Tolaros έγραψε:Έφτασε ο ΠΑΟΚτσης να αναρωτιέται αν θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ σε έναν τελικό μέσα στην Αθήνα?
Εγώ το ξεκίνησα αδερφέ και είπε για γούρι να μην πάω γιατί μ θυμίζει Έντονα το 14. Γενικά το έχω αυτό με τα γούρια πχ δεν παίζω ποτέ τον ΠΑΟΚ στο στοίχημα ακόμα και όταν ξέρω ότι κλέβω εκκλησία. Ή στα εκτός κάθομαι στην ίδια θέση στον καναπέ πίνω από ένα ποτήρι συγκεκριμένο κλπ κλπ .
Και σκέφτηκα να μην πάω όταν θεωρητικά θα είχε 22.000 για να το σηκώσουμε
Τώρα που όλοι ξενερωσαν και δεν πάνε για να μην χάσουν λεφτά , ώρες, κύπελλο είπα ότι θα πάω για να το σηκώσουμε γιατί η ομάδα μας χρειάζεται…
πασχεις απο την ιδια ψυχανωμαλια που πασχω και εγω. Πριν απο δυο εβδομαδες αποφασισα να δω τον τελικο απο τον καναπε. Σημερα ομως εκλεισα τα αεροπορικα και διανυκτερευση στην Αθηνα. ΠΑΟΚ εισαι.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Φίλε νομίζω πως στο τέλος όλοι έτσι θα κάνουν και θα είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε εκεί μέσα. Το 14 εγώ γούσταρα πολύ ΠΑΟΚ μέσα μου . Ταλαιπωρία όλα σκατα ομάδα κατώτερη των προσδοκιών τα συνθήματα των βαζελων όταν είχε κριθεί χαραγμένα στο μυαλό μου ακόμα και σήμερα αλλά ένα ακόμα λιθαράκι στην καρδιά μου ποσό καψούρης είμαι με αυτήν την ομάδα. Τα ίδια θα ξαναζήσουμε και το Σάββατο και μακάρι να πάρουμε εκδίκηση. Και εάν όχι εγώ θα τα έχω καλά με τον εαυτό μου όταν με κοιτάζω στον καθρέφτη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”