Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Ο Σεπεδα ως διαγώνιος θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Στην υποδοχή χρειάζεται κάποιος σαν εκείνο τον Αμερικανό χαβανεζο που είχαμε πριν από κάποια χρόνια.
Δεν επιμένω για Κουμεντακη, γιατί και εγώ δεν είμαι σίγουρος, αλλά για να είμαι ειλικρινής μόνο το φοίνικα και το βαζελο θεωρώ υγιή αθλητικο περιβάλλον για να αναπτυχθεί ένας Έλληνας παίκτης, σε θεωρητικά μεγάλες ομάδες. Δεν πιστεύω παραδείγματος χάριν πως ο Δαλακουρας θα κερδίσει οτιδήποτε που πήγε στο γαυρο ή πως θα του δοθεί πραγματική ευκαιρία να βελτιώσει οτιδήποτε στο παιχνίδι του, ούτε ο Ζουπανι. Η ψύχωση που έχει το περιβάλλον αυτής της ομάδας για τίτλους με κάθε τρόπο κάνει τοξική την παραμονή εκεί παικτών που δεν προορίζονται για βασικοί.
Στην υποδοχή χρειάζεται κάποιος σαν εκείνο τον Αμερικανό χαβανεζο που είχαμε πριν από κάποια χρόνια.
Δεν επιμένω για Κουμεντακη, γιατί και εγώ δεν είμαι σίγουρος, αλλά για να είμαι ειλικρινής μόνο το φοίνικα και το βαζελο θεωρώ υγιή αθλητικο περιβάλλον για να αναπτυχθεί ένας Έλληνας παίκτης, σε θεωρητικά μεγάλες ομάδες. Δεν πιστεύω παραδείγματος χάριν πως ο Δαλακουρας θα κερδίσει οτιδήποτε που πήγε στο γαυρο ή πως θα του δοθεί πραγματική ευκαιρία να βελτιώσει οτιδήποτε στο παιχνίδι του, ούτε ο Ζουπανι. Η ψύχωση που έχει το περιβάλλον αυτής της ομάδας για τίτλους με κάθε τρόπο κάνει τοξική την παραμονή εκεί παικτών που δεν προορίζονται για βασικοί.
Ο Σεπέδα μετά και το "πούλημα" που μας έριξε μετά την αποφυλάκισή του, μόνο στα όνειρά μας θα τον δούμε. Ο Μουαγκουτουτία ήταν παιχτούρα και έκατσε σε πολύ λάθος χρονική στιγμή. Θα τον ήθελα ξανά. Ένα τέτοιο στυλ ή σαν του Rouwerdink.
Ο Ζουπάνι όμως ήρθε στον Ολυμπιακό ως παίκτης μπιτς βόλεϊ και ως κεντρικός στη σάλα και εξελίχθηκε σε έναν αξιοπρεπέστατο διαγώνιο. Όταν έπαιζε έβλεπες ότι βελτίωνε τα χτυπήματά του και μάθαινε τη θέση. Τώρα είναι που θα τον καταστρέψουν παίρνοντάς τον πάλι στους κεντρικούς όπου έχει να παίξει πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα ως 4ο κεντρικό.
Θεωρώ ότι ούτε ο Παναθηναϊκός είναι το τέλειο περιβάλλον, καθώς πέρα από την ανάγκη και τα χρέη που τον οδήγησαν στο να στηριχθεί σε Έλληνες, αποφάσισε να "κόψει" μια χρονιά από τον Ράπτη σε λάθος θέση για να παίζει μόνιμα ο Ανδρεόπουλος τζούνιορ. Δε λογάριασε πάγκο, κούραση, ιό και απλά έκαψε την ομάδα.
Ο Φοίνικας Σύρου παλιότερα ναι ήταν ένα καλό περιβάλλον. Τώρα βλέπω έναν αέρα νεοπλουτισμού στην ομάδα, φέρνοντας πολύ ακριβούς παίκτες και βγάζοντας από το κάδρο παίκτες όπως ο Μήλης, ο Παπαγγελόπουλος και ίσως ο Κωστόπουλος. Δηλαδή πήρανε τον αμφίβολο Τζούριτς και δε θα στηρίξουν τον Παπαγγελόπουλο, που έκανε μια πολύ καλή χρονιά.
Η ουσία είναι να έχεις έναν προπονητή που να έχει τη θέληση να δουλέψει μικρούς και Έλληνες παίκτες και να τους δίνει χρόνο. Εμείς (όλες οι μεγάλες ομάδες) υποφέρουμε από την μανία των τίτλων. Κάποιοι πιο πολύ και κάποιοι πιο λίγο. Για αυτό και οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες προτιμούν μικρομεσαίες ομάδες.
Ο Ζουπάνι όμως ήρθε στον Ολυμπιακό ως παίκτης μπιτς βόλεϊ και ως κεντρικός στη σάλα και εξελίχθηκε σε έναν αξιοπρεπέστατο διαγώνιο. Όταν έπαιζε έβλεπες ότι βελτίωνε τα χτυπήματά του και μάθαινε τη θέση. Τώρα είναι που θα τον καταστρέψουν παίρνοντάς τον πάλι στους κεντρικούς όπου έχει να παίξει πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα ως 4ο κεντρικό.
Θεωρώ ότι ούτε ο Παναθηναϊκός είναι το τέλειο περιβάλλον, καθώς πέρα από την ανάγκη και τα χρέη που τον οδήγησαν στο να στηριχθεί σε Έλληνες, αποφάσισε να "κόψει" μια χρονιά από τον Ράπτη σε λάθος θέση για να παίζει μόνιμα ο Ανδρεόπουλος τζούνιορ. Δε λογάριασε πάγκο, κούραση, ιό και απλά έκαψε την ομάδα.
Ο Φοίνικας Σύρου παλιότερα ναι ήταν ένα καλό περιβάλλον. Τώρα βλέπω έναν αέρα νεοπλουτισμού στην ομάδα, φέρνοντας πολύ ακριβούς παίκτες και βγάζοντας από το κάδρο παίκτες όπως ο Μήλης, ο Παπαγγελόπουλος και ίσως ο Κωστόπουλος. Δηλαδή πήρανε τον αμφίβολο Τζούριτς και δε θα στηρίξουν τον Παπαγγελόπουλο, που έκανε μια πολύ καλή χρονιά.
Η ουσία είναι να έχεις έναν προπονητή που να έχει τη θέληση να δουλέψει μικρούς και Έλληνες παίκτες και να τους δίνει χρόνο. Εμείς (όλες οι μεγάλες ομάδες) υποφέρουμε από την μανία των τίτλων. Κάποιοι πιο πολύ και κάποιοι πιο λίγο. Για αυτό και οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες προτιμούν μικρομεσαίες ομάδες.
Απο τα ελάχιστα που ξερω απο το αθλημα, ο καινουργιος μας πασαδορος,εαν ειναι ο Walsh ,μου φανηκε πολύ καλή περιπτωση.Paok Cuba πως σπυ φανηκε ο Κουβανός διαγωνιος της Halkbank ο Hernandez,είναι σε χαρακτηριστικα κοντα σε αυτο που χρειαζομαστε,βαση του πως στηνεται σιγα σιγα η φετινη ομαδα?Επισης,που θεωρεις οτιβα αποδωσει καλλυτερα ο Κοκκινακης,σαν λιμπερο η σαν ακριαος και γιατι.Τι γνωμη εχεις για Παπαγγελοππυλο και Ρουμελιωτακη??
Αναμενουμε ριπορτ για τον πασαδορο,ειδα ηδη ενα ματς αυτ
ο με την Ziraat
ο με την Ziraat
με πετρέα και μπράουν είμαστε δυνατότεροι από πέρσι στους κεντρικούς
με ουόλς είμαστε κλάσεις δυνατότεροι στην πάσα
στα άκρα λογικά με την παραμονή κουμεντάκη, περιμένουμε να δούμε αν θα φέρουμε καλύτερο από τον εβάντρο (το ελπίζω και το θεωρώ εύκολο)
στη διαγώνιο είναι το θέμα. εκεί πρέπει να φέρουμε ένα κανόνι
υγ. δεν αντέχω άλλο σωτηρίου
με ουόλς είμαστε κλάσεις δυνατότεροι στην πάσα
στα άκρα λογικά με την παραμονή κουμεντάκη, περιμένουμε να δούμε αν θα φέρουμε καλύτερο από τον εβάντρο (το ελπίζω και το θεωρώ εύκολο)
στη διαγώνιο είναι το θέμα. εκεί πρέπει να φέρουμε ένα κανόνι
υγ. δεν αντέχω άλλο σωτηρίου
O Hernandez είναι κτήνος! Θες επίθεση, που είναι εκρηκτικός και μάλιστα δε διστάζει να πάρει επιθέσεις και σε οργανωμένο μπλοκ ή να πάρει "σκοτωμένες" μπαλιές? Θες σερβίς? Θες μπλοκ? Ο άνθρωπος θα ήταν ο ορισμός του διαγώνιου και των χαρακτηριστικών που θέλει η ομάδα. Αθλητικότητα και εκρηκτικότητα. Καλοί και οι βαριοί εκτελεστές (Ντε Ντρις) αλλά σε εμάς παίκτες σαν τον Γκόμεζ, τον Σεπέδα ή τον Σμιτ ταιριάζουν απόλυτα. Η αθλητικότητα είναι μεγάλο προσόν γιατί επιτρέπει και να έχεις διάρκεια στο παιχνίδι σου αλλά και να συμμετέχεις και σε άλλους τομείς όπως το μπλοκ και η άμυνα. Δυστυχώς ο συγκεκριμένος θα παραμείνει και του χρόνου στη Halkbank. Άλλος απίστευτος είναι ο Oliva της Fener. Έχει και αυτός όλο το πακέτο και είναι ακραίος.sporos123 έγραψε:Απο τα ελάχιστα που ξερω απο το αθλημα, ο καινουργιος μας πασαδορος,εαν ειναι ο Walsh ,μου φανηκε πολύ καλή περιπτωση.Paok Cuba πως σπυ φανηκε ο Κουβανός διαγωνιος της Halkbank ο Hernandez,είναι σε χαρακτηριστικα κοντα σε αυτο που χρειαζομαστε,βαση του πως στηνεται σιγα σιγα η φετινη ομαδα?Επισης,που θεωρεις οτιβα αποδωσει καλλυτερα ο Κοκκινακης,σαν λιμπερο η σαν ακριαος και γιατι.Τι γνωμη εχεις για Παπαγγελοππυλο και Ρουμελιωτακη??
ο με την Ziraat
Ο Κοκκινάκης είναι πολυεργαλείο. Ο άνθρωπος είναι από τους καλύτερους υποδοχείς στην Ελλάδα, πέρα του επαγγελματισμού του και της αθλητικότητάς του. Ξεκίνησε ως ακραίος και μάλιστα ήταν καλός και ο Πιάτσα τον χρησιμοποιούσε ως κρυφό λίμπερο βλέποντας τις αρετές του σε άμυνα και υποδοχή. Και ήταν αυτός που το πρότεινε και στο Δρίκο να γίνει λίμπερο. Εμένα η άποψή μου είναι ότι θα αποδώσει πολύ καλύτερα ως λίμπερο καθώς εστιάζει αποκλειστικά σε αυτό που είναι τέλειος. Στους ακραίους η ένστασή μου είναι ότι έχει να παίξει πολύ καιρό τη θέση. Στην Πουατιέ που έπαιξε ακραίος 2 χρόνια είχε πολύ καλή απόδοση με συμπαθητικά νούμερα στην επίθεση και στο σερβίς, αλλά τώρα μετά από τέτοια αποχή και με τις συνθήκες που υπήρχαν, φάνηκε ότι έχει θέμα στην επίθεση και το μπλοκ. Θέλει αρκετή δουλειά για να επανέλθει στα νούμερα που είχε στη Γαλλία.
Μια μετατόπιση στους ακραίους δε τη θεωρώ κακή ιδέα, γιατί ουσιαστικά δίνεις την ευκαιρία να μπει μέσα και να αλλάξει τον κακό μας υποδοχέα και να μην είναι στόχος η περιστροφή, κάτι που θα ενισχύσει την πίσω ζώνη μας δραματικά και ειδικά αν έχεις ένα λίμπερο σαν τον Γκαρά. Απλά εγώ είμαι της άποψης ότι ο 3ος ακραίος πρέπει να συνεισφέρει παντού. Εγώ πάντως δε θα αφορίσω την κίνηση αυτή γιατί έχει τη διάθεση να δουλέψει και προτιμά να παίζει ακραίος παρά λίμπερο ο Κοκκινάκης. Άμα επιστρέψει στα επίπεδα που ήταν, θα μιλάμε για μεγάλη κίνηση.
Ο Ρουμελιωτάκης είναι καλός υποδοχέας, έμπειρος και θα βοηθούσε στην πίσω ζώνη. Στην επίθεση έχει ικανοποιητικά νούμερα. Δε θα τον πω killer, αλλά δε θα τον πω και ανύπαρκτο επιθετικά. Ο Παπαγγελόπουλος είναι καλός μπλοκέρ. Σε εμάς βέβαια πέρασε και δεν ακούμπησε, αλλά φαίνεται ότι το εξωτερικό και ο Φοίνικας τον βελτίωσαν πολύ και πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο για να σταθεροποιήσει την απόδοσή του. Άμα πάει σε ομάδα και δεν παίζει, τότε θα χαθεί.
Παντως πιστευω οτι θα φερουμε "ονομα" στη θεση του διαγώνιου,το θεμα ειναι να αποδωσει και να κουμπωσει με την ομάδα Για τον Παπαγγελοππυλο θυμαμαι οτι υπηρχε στο ροστερ ,αλλα δεν τον θυμομουν καθολου να παιζει,και τον ειδα σε μερικά ματς με την Συρο και μου εκανε αρκετα καλη εντυπωση.Δυστυχως απ οτι βλεπω δεν μπορουμε σα οργανισμός να εκμεταλλευτούμε το ταλεντο καποιων αξιολογων Ελληνων.Ελπίζω να μην γινει το ιδιο και με τον Παπαλεξιου,γιατι απ οτι διαβαζω και λιγο πουωτον εχω παρακολουθήσει, φαινεται πολυ καλο ταλεντο
Η πιο δύσκολη θέση να φέρεις παίκτη είναι του ακραίου. Στον διαγώνιο στην χειρότερη έναν επίπεδου κλαπβαικ θα βρεις. Κουβανε είσαι όαση και σε ευχαριστούμε που έδωσες ζωή στο τοπικ καθώς για εμένα προσωπικά είναι το αγαπημένο μου και το διάβαζα ως επισκέπτης περιμένοντας τις αποκάλυψεις του aver.
Κουβανε αν έκανες μια σύγκριση με τους διαγώνιους στην μετά γκομεζ εποχή να δούμε τι να περιμένουμε θα ήταν ωραίαα ανάλυση, αν έχεις χρόνο φυσικά μέρα που είναι.Για μένα αν και πολύ αντιεμπορικος ωραίος ήταν και ο ουσικοφ.
Κουβανε αν έκανες μια σύγκριση με τους διαγώνιους στην μετά γκομεζ εποχή να δούμε τι να περιμένουμε θα ήταν ωραίαα ανάλυση, αν έχεις χρόνο φυσικά μέρα που είναι.Για μένα αν και πολύ αντιεμπορικος ωραίος ήταν και ο ουσικοφ.
Υπάρχει κάποιος λόγος που αθλητής που έχει κλείσει ή που διαπραγματεύεται για να έρθει στο παλατάκι, να σπεύδει να το διαψεύσει μέσω instagram τάχιστα?
Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την ιστορία
Και ο Κοκκινάκης όταν βγήκε ότι έκλεισε στον ΠΑΟΚ, βγήκε να το διαψεύσει, λέγοντας ότι εξετάζει όλες τις προτάσεις. Και επίσης το έχουν πει και πολύ πιο έγκριτοι δημοσιογράφοι από αυτούς που είναι σε σάιτ όπως το sdna, το gazzetta και το sportime. Αν δεν το είχαν σίγουρο, θα έγραφαν για επαφές ή σκέψεις για τον Μπράουν. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα.
seaman έγραψε:Υπάρχει κάποιος λόγος που αθλητής που έχει κλείσει ή που διαπραγματεύεται για να έρθει στο παλατάκι, να σπεύδει να το διαψεύσει μέσω instagram τάχιστα?
λεει οτι δεν εχει κλεισει καπου
αν ειμαστε κοντα η μακρια σε συμφωνια θα δειξει συντομα
Η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν ελαφρυντικά και για τον Κουμεντάκη. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ ήταν παιδική χαρά, με τα εγκλήματα που γίνανε στο ρόστερ (40 πασαδόροι για να καταλίγουμε κάθε χρόνο στον Τερζή), τις απαράδεκτες καταστάσεις με τους Προπονητές. Επίσης, στον ΟΣΦΠ κάποια στιγμή τραυματίστηκε, οπότε ήταν λογικό να μείνει πίσω. Απο εκεί και πέρα όμως, δεν πρέπει να παραβλέπεις οτι αν και σε πολύ καλύτερη ηλικία (4 χρόνια νεώτερος) απο τον Φράγκο και τους υπόλοιπους που είχε να συναγωνιστεί κατα καιρούς σε διάφορες ομάδες, έμεινε πίσω και έχασε τη θέση του, καταλίγοντας 3ος ή 4ος Ακραίος. Ο Φράγκος ήταν μπροστά απο αυτόν. Αυτό κάτι λέει οταν τους συγκρίνεις. Επίσης για την πορεία του ΠΑΟΚ έχει ευθύνη και ο Κουμεντάκης. Ο μόνος που δεν μπορεί να έχει ευθύνη είναι ο Βαν Ντε Ντρίς που τελείωσε πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος, αν και η ομάδα του άλλαξε 4 πασαδόρους κατα τη διάρκεια της 5μηνης σεζόν που πέρασε.Ιάσονας έγραψε:Απλά δεν π καταλαβαίνω τι διαφορά βλέπετε ανάμεσα σε αυτό που καταλογιζετε στον Κουμεντακη και στο Φράγκο πχ.
Ο Φράγκος έβγαλε ματια στον πανελλήνιο, πήγε γαυρο και δεν έπαιξε, τον σουταραν πήγε β εθνική Ιταλίας αν θυμάμαι καλά και μετά Ιράν, ένα χρόνο Γαλλία οκ, ξανά γαυρο, πάλι τον σουταραν, Κορέα και πάλι πίσω, τρία χρόνια τώρα βασικός δεν καθιερώθηκε και πάλι τον αφήνουν να φύγει, έφτασε 32, τι παραπάνω έχει αποδείξει από κουμεντακη.
Και το μπάχαλο που επικρατησε την τελευταία χρόνια ειδικά με τους πασαδορους αλλά και τους απιστευτους ξένους ακραίους με 0% υποδοχή, είναι δικαιολογία και για τη χρονιά που έκανε ο Κουμεντακης. Και αυτό δεν το αναφέρω θεωρώντας πως αυτό που λέτε δεν ισχύει απλά μου φαίνεται πως τα κριτήρια που δικαιολογούν πχ τον Βαν ντε ντρις δεν ισχύουν για τον Κουμεντακη και είναι άδικο. Προφανώς το παιχνίδι με το Φίλιππο έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό αλλά και πάλι είναι υπερβολικό στα δικά μου μάτια. Όπως και να έχει όλα θα φανούν στην πορεία.
Το ανέλυσα και πέρσι όταν γύρισε, οτι "Βολεϊκό" σώμα (ευλυγισία, ύψος, μακριά χέρια) σαν του Κουμεντάκη δεν βρίσκεις. Θυμίζει σωματικά τους παλιούς βολεϊμπολίστες, γι'αυτό και πραγματικά αξιόλογοι προπονητές (π.χ. Ρίτσι) τον εμπιστεύτηκαν. Αλλά, δια διάφορους λόγους δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί. Με αυτά τα προσόντα στα 28 του θα έπρεπε να είναι απλησίαστος, να παίζει Κορέα. Οχι να τρώει μονά μπλόκ απο τα παιδιά του Φιλίππου Βέροιας ή να καρφώνει στη Γραμματεία. Ο Κουμεντάκης δεν υπέστη ποτέ το ξεζούμισμα ενέργιας που είχε για παράδειγμα ο Τζούριτς στα 20, ή ίσως σε μικρότερο βαθμό ο Ράπτης σήμερα. Ούτε φυσικά είχε κάποια σημαντική εξέλιξη. Αυτό που έμεινε διαχρονικά καλό είναι το σερβίς του.
Απο την άλλη πλευρά με δεδομένο οτι και η υπόθεση Ράπτη τελείωσε, με τους χρηματοδότες του ΠΑΟ να δίνουν όσο-όσο (ακριβώς όπως σας το γράφω) για να μην υπογράψει στον ΟΣΦΠ, ο Κουμεντάκης είναι ο καλύτερος που έχει απομείνει απο εγχώριους Ακραίους. Κατα πάσα πιθανότητα(?) πάμε(?) σε διδυμο Κουμεντάκη-Κοκκινάκη και αναπόφευκτα η αξία και η ποιότητα του Ξένου Ακραίου θα είναι ο κρίσιμος ρυθμιστής της πορείας της νέας Εποχης Καλμαζίδη.
Αυτό την κατάσταση δεν αντέχω. Καθόμαστε αναλύουμε για έναν παίκτη και είτε χαλάει η μεταγραφή επειδή δεν έχουν πέσει οι υπογραφές μέχρι... τον Αύγουστο (το νωρίτερο, οταν γίνονται και οι επίσημες ανακοινώσεις), είτε πηγαίνουν και τους αλλάζουν πριν ακόμη ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Γι'αυτό επιφυλάχθηκα και για τον Πασαδόρο. Αν δεν τον δώ να υπογράφει, δεν λέω τίποτα. Ακούμε για συζητήσεις και προφορικές συμφωνίες... Συζητάνε με τον Πασαδόρο 2 εβδομάδες και 1 μήνα με τον Μπράουν. Κλείστους να πάμε παρακάτω.Σουριναμέζος έγραψε:Ο Μπραουν πάντως σε στορι στο ινσταγκραμ χαρακτηρίζει fake τα άρθρα που τον θέλουν να έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ και γράφει "i still haven't sign anywhere" οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι
Για τον μοναδικό που (ευτυχώς) έχει βγεί ανακοίνωση είναι για τον Προπονητή.
Υ.Γ. Ο Κλάπβαϊκ (36 χρονών πλέον) ήταν πολύ καλός και υποτιμημένος Διαγώνιος.
Όντως, δεν ξέρω πόσο δίκαιο είναι να θεωρούμε τον κάθε Κουμεντάκη ατομικά υπεύθυνο για τη μη εξέλιξή του και την εν γένει αγωνιστική του κατάσταση. Η Ομάδα τι έκανε για αυτό και για αυτόν?
Το πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ Παπαλεξίου πως πάει? έδειξε καμιά πρόοδο?
Το αντίστοιχο με Καπετανίδη?
Δούλεψε κανένας σοβαρά με την εξέλιξή τους? Υπήρξαν οι συνθήκες που θα έδιναν και στους αθλητές κίνητρο να κάνουν και αυτοί από την πλευρά τους το κάτι παραπάνω?
Και μιλάω για την αγωνιστική προετοιμασία και μόνο και όχι για την εικόνα στο γήπεδο, που καθορίζεται από αυτή.
Τα φαινόμενα από την tv, είναι καθρέφτης και η εικόνα δυστυχώς ήταν αποκρουστική. Όχι για το αποτέλεσμα, αλλά γιατί έδειχνε ξεκάθαρα το γιατί είχες αυτό το αποτέλεσμα.
Ακόμα και ο Σωτηρίου παλιότερα, όταν είχε κάποιον να τον παίξει σωστά και γρήγορα μια χαρά γαμάτος φαινόταν.
Όταν τον στέλνεις στατικό, χωρίς μπόι, πάνω σε μπλοκ που απλά περιμένει, τι να κάνει? να γίνει κάποιος άλλος?
Όταν τον αλύγιστο Βέλγο, στις μισές πάσες, τον έπαιζες μισό μέτρο κάτω από το άνοιγμά του και πάλι καλά να λες με το τι κέρδιζε, και σε ανάπτυξη που έπαιζε συνεχώς μονόπαντα, προετοιμάζοντας κάθε άμυνα.
Ούτε καν προπονητή δεν χρειαζόταν ο αντίπαλος για να διαβάζει το παιχνίδι μας.
Θέλω να πω, αυτό που λέμε όλοι, ότι σε σκορποχώρι μην ψάχνεις για διακριθέντες. Απλά δεν γίνεται να υπάρξουν.
Αλλά ρε Κουμεντάκη, αυτόν τον Πριγιέν που τον βρήκες? με αυτόν σκέφτηκες ότι θα μπορούσες να ξεστραβώσεις? Παναγία μου.
Δούλεψε κανένας σοβαρά με την εξέλιξή τους? Υπήρξαν οι συνθήκες που θα έδιναν και στους αθλητές κίνητρο να κάνουν και αυτοί από την πλευρά τους το κάτι παραπάνω?
Και μιλάω για την αγωνιστική προετοιμασία και μόνο και όχι για την εικόνα στο γήπεδο, που καθορίζεται από αυτή.
Τα φαινόμενα από την tv, είναι καθρέφτης και η εικόνα δυστυχώς ήταν αποκρουστική. Όχι για το αποτέλεσμα, αλλά γιατί έδειχνε ξεκάθαρα το γιατί είχες αυτό το αποτέλεσμα.
Ακόμα και ο Σωτηρίου παλιότερα, όταν είχε κάποιον να τον παίξει σωστά και γρήγορα μια χαρά γαμάτος φαινόταν.
Όταν τον στέλνεις στατικό, χωρίς μπόι, πάνω σε μπλοκ που απλά περιμένει, τι να κάνει? να γίνει κάποιος άλλος?
Όταν τον αλύγιστο Βέλγο, στις μισές πάσες, τον έπαιζες μισό μέτρο κάτω από το άνοιγμά του και πάλι καλά να λες με το τι κέρδιζε, και σε ανάπτυξη που έπαιζε συνεχώς μονόπαντα, προετοιμάζοντας κάθε άμυνα.
Ούτε καν προπονητή δεν χρειαζόταν ο αντίπαλος για να διαβάζει το παιχνίδι μας.
Θέλω να πω, αυτό που λέμε όλοι, ότι σε σκορποχώρι μην ψάχνεις για διακριθέντες. Απλά δεν γίνεται να υπάρξουν.
Αλλά ρε Κουμεντάκη, αυτόν τον Πριγιέν που τον βρήκες? με αυτόν σκέφτηκες ότι θα μπορούσες να ξεστραβώσεις? Παναγία μου.
Κουβανε, αν σου ελεγα δεν θα ερθει ο Μπραουν,θα μεινει ο Τακουριδης και θα ειμαστε με ελληνικη τετραδα στους κεντρικους (Πετρεα, Τακου, Παπαλεξιου και Γατση) ωστε να ερθουν δυο ξενοι ακραιοι για να παει ο Κουμεντακης 3ος και μεινει λιμπερο ο Κοκκινακης, τι θα ελεγες;PaokCuba4 έγραψε:Και ο Κοκκινάκης όταν βγήκε ότι έκλεισε στον ΠΑΟΚ, βγήκε να το διαψεύσει, λέγοντας ότι εξετάζει όλες τις προτάσεις. Και επίσης το έχουν πει και πολύ πιο έγκριτοι δημοσιογράφοι από αυτούς που είναι σε σάιτ όπως το sdna, το gazzetta και το sportime. Αν δεν το είχαν σίγουρο, θα έγραφαν για επαφές ή σκέψεις για τον Μπράουν. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα.
Σωστά, το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μπούτος. Παρέμεινε πιστός στον ΠΑΟΚ, πήγε και δανεικός όταν του το ζητήσανε και επέστρεψε οταν ξανακάλεσαν. Εμεινε στη σκιά αναλώσιμων, Ξένων Διαγωνίων που δεν άξιζαν περισσότερο χρόνο απο αυτόν, ακόμη και Ακραίων που χρησιμοποιήθηκαν ως Διαγώνιοι αντι γι'αυτόν. Πως θα μπορούσε να εξελιχθεί χωρίς σταθερούς αξιόλογους προπονητές και πασαδόρους?seaman έγραψε:Όντως, δεν ξέρω πόσο δίκαιο είναι να θεωρούμε τον κάθε Κουμεντάκη ατομικά υπεύθυνο για τη μη εξέλιξή του και την εν γένει αγωνιστική του κατάσταση. Η Ομάδα τι έκανε για αυτό και για αυτόν?
DimitrisS έγραψε:Κουβανε, αν σου ελεγα δεν θα ερθει ο Μπραουν,θα μεινει ο Τακουριδης και θα ειμαστε με ελληνικη τετραδα στους κεντρικους (Πετρεα, Τακου, Παπαλεξιου και Γατση) ωστε να ερθουν δυο ξενοι ακραιοι για να παει ο Κουμεντακης 3ος και μεινει λιμπερο ο Κοκκινακης, τι θα ελεγες;PaokCuba4 έγραψε:Και ο Κοκκινάκης όταν βγήκε ότι έκλεισε στον ΠΑΟΚ, βγήκε να το διαψεύσει, λέγοντας ότι εξετάζει όλες τις προτάσεις. Και επίσης το έχουν πει και πολύ πιο έγκριτοι δημοσιογράφοι από αυτούς που είναι σε σάιτ όπως το sdna, το gazzetta και το sportime. Αν δεν το είχαν σίγουρο, θα έγραφαν για επαφές ή σκέψεις για τον Μπράουν. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα.
ο κουμεντακης μπορει να παει 3 επιλογη
ξενος-κοκκινακης-κουμεντακης η και να μην παιζει σε εμας ο ραφαηλ του χρονου
γιατι το εχετε δεδομενο πως θα μεινει?
μπραουν ναι ειναι παιχτης που θελεις
εγω ειμαι κομπλε με μπραουν τακουριδη
αν ειναι να γλιτωσεις χρηματα