ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πατρών 69-76, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για τις υποχρεώσεις του καλαθοσφαιρικού τμήματος για τη σεζόν 2020/21...
Ιάσονας

Re: ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πατρών 69-76, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα και στη διοίκηση για την προσπάθεια. Έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και προσφέρουν χαρές που κανείς δεν περίμενε φέτος.
Διαβάζω κάποια σχόλια και πραγματικά απορώ. Η ομάδα δεν αποκλείστηκε λόγω Τέρνερ και Παπαντωνίου. Αποκλείστηκε επειδή δεν είχε λεφτα να πάρει καλύτερο παίκτη από τον Παπαντωνίου το καλοκαίρι και επειδή ο Χατζόπουλος καλώς κατά την γνώμη μου δεν δίνει λεφτά που δεν έχει η ομάδα για να αλλάξει Τέρνερ και Μπιτς. Δώστε λεφτά στην ΑΜΚ να φύγουν αυτές οι εποχές. Απορώ όμως με το βρίσιμο που πέφτει σε παίκτες του ΠΑΟΚ, αυτή η στάση οπαδών απλά δεν είναι στάση ΠΑΟΚ.
Αντιθέτως κανείς δεν βρίζει τον ΕΣΑΚΕ με πρόεδρο τον γαλατσοπουλο που μας έβαλε προημιτελικά και ημιτελικο σε δύο μέρες ενώ τον Προμηθέα σε τρεις.
17 26 οι βολές και ας έπαιζε ο Προμηθέας πίεση σε όλο το γήπεδο.
Υ. Γ. Ποτέ ξανά Χατσερ στον ΠΑΟΚ. (Το διάβασα κάπου παραπάνω)
Υ. Γ. 2 Αν έπαιζε σήμερα ο Μητρου Λονγκ θα είχαμε περάσει.
Υ. Γ. 3 Πραγματικά θα είναι κρίμα να φτάσουμε στο σημείο να γίνεται κριτική τύπου ο κόουτς το έχασε στον Λυκογιαννη. Στους ρυθμούς που παίζεται το μπάσκετ πλέον δεν γίνεται να παίζει παίκτης πάνω από 25 λεπτά η συμμετοχή του Παπαντωνίου ήταν απαραίτητη και στην παράταση όπως και του Τέρνερ με τραυματία τον Καμπεριδη.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

bersekeros έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Επίσης επειδή ρωτήθηκε πιο πάνω.

Ο γιατρας έριξε ένα μπινελίκι στον πάγκο του στο δεύτερο δεκαλεπτο και ακούστηκε και στον αέρα βλέποντας ότι δίνουν τεχνικές ποινές.

Είπε κάτι του στυλ "βούλωστε το όλοι μην γίνουμε μπουρδελο εδώ μέσα! Δε θα ξανακουσω κανέναν!"

Να πω την αλήθεια ζήλεψα εκείνη την ώρα! Κατάλαβα ότι δύσκολα ο τύπος θα χάσει το ματς σήμερα. Μου έκανε κάτι εκείνη τη στιγμή

Ναι τον φούστη τον χοντρό. Έτσι ακριβώς. Πολύ σκληρός κ@ργιόλης κι αυτός.

Και ο Λυκοτζόν τρελάμένος ήταν, αλλά στο τέλος...τον κρεμάσανε οι επιλογές του.\\

Πάντως μπράβο που μας κάνανε και γουστάρουμε μπασκετάκι πάλι.

Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον με αυτή την διοίκηση.

Ο Λυκογιαννης είναι ομπραντοβιτς μπροστά στον ταβερνιαρη φανταστείτε τους με ανάποδα ροστερ. Είκοσι παίκτες άλλαξε από την αρχή της χρονιάς έτσι όλοι προπονητές γινόμαστε. Αυτός αγοράζει ομάδα, δεν χτίζει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιάσονας την Παρ 12 Φεβ 2021, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το ερωτημα ειναι αφου ο νωντας ειναι αυτος που ειναι γιατι δε δοκιμαζει καποιο πιτσιρικα στον ασσο.Οχι σημερα που εκαιγε η μπαλα αλλα τι σκτα περιμενουμε?Ν αναστηθει ο νωντας?
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

chri5ti9 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Πόσα λεφτά βγάζουν αυτά τα κόφι άιλαντ ρε πούστη μου και μπορεί να πετάει και ένα σκασμό στο μπάσκετ;
Και 100.000 να βγάζει και να τα βάζει στο μπάσκετ (ακραία χαμηλό), με τόσες γνωριμίες και μια Πάτρα από πάνω σου για χορηγίες δεν μπορείς να αποτύχεις.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από πολύ έγκυρη πηγή μέσα από τη διοίκηση των Πατρινών έμαθα, γιατί έκανα ειδικά αυτή την ερώτηση, ότι τις "δυνατές" χρονιές το αφεντικό έχωνε γύρω στα 200-250Κ τη χρονιά και ότι το μπάτζετ ήταν νοικοκυρεμένο και καμία σχέση με τα νούμερα του εκατομμυρίου που γράφονταν. Πέρσι και φέτος φυσικά πολύ λιγότερα, έως πολύ λιγότερα.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

kataramenos5 έγραψε:Το ερωτημα ειναι αφου ο νωντας ειναι αυτος που ειναι γιατι δε δοκιμαζει καποιο πιτσιρικα στον ασσο.Οχι σημερα που εκαιγε η μπαλα αλλα τι σκτα περιμενουμε?Ν αναστηθει ο νωντας?

Ρε συ κατ, είναι απλό, τους βλέπει και ξέρει πως δεν μπορούν. Ο Ιατρίδης είναι τεσσαροπενταρι που είναι ο καλύτερος από τους πιτσιρικάδες και οι άλλοι απλά δεν μπορούν τουλάχιστον αυτή τη στιγμή να σταθούν σε επαγγελματικό επίπεδο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Sourme,φίλε μου το μπάσκετ είναι άθλημα δίκαιο, ο καλύτερος κερδίζει.
Η έκπληξη είναι δύσκολη,ίσως και γι'αυτό δεν έχει τους φιλάθλους που έχει το ποδόσφαιρο.
Φτάσαμε πολύ κοντά,δεν είχαμε όμως, κανέναν ήρωα στο τέλος.
Και να σας πω και κάτι,προτιμώ τελικό όταν η ομάδα θα είναι έτοιμη να τον κερδίσει.
Ελπίζω και πιστεύω ότι θα γίνει σύντομα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οκ.Απ το νωντα τι περιμενουμε?Ποσο χειροτερα?Μια αμυνα θα παιξουν
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

obanebane έγραψε:Sourme,φίλε μου το μπάσκετ είναι άθλημα δίκαιο, ο καλύτερος κερδίζει.
Η έκπληξη είναι δύσκολη,ίσως και γι'αυτό δεν έχει τους φιλάθλους που έχει το ποδόσφαιρο.
Και να σας πω και κάτι,προτιμώ τελικό όταν η ομάδα θα είναι έτοιμη να τον κερδίσει.

δικαιο με ολους εκτος απο μας, να τα λεμε ολα :mrgreen:

γαμω τον ραγκατσι και τον ιακοπινι και το κακο συναπαντημα
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

ολυμπιακό α :redcard: και β :yellowcard: ούτε σε βάδην φίλε.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ΓΙΑΤΙ υπάρχει πιτσιρικάς στις τάξεις μας να κατεβάσει με ασφάλεια μπροστά σε τέτοια πίεση που βάζει ο Προμηθέας ο ΠΑΟ και το Λαύριο;
Εδώ ο άλλος ο ψηλός πέρσι που πήγε Μεσολόγγι και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.
Κόνιαρη δε βρίσκεις κάθε μέρα. ΘΑ μου πεις βρήκε η Κούλα και το Περιστέρι. Οκ, έχουν άλλο χρήμα.
Έχεις για κανονικό παίκτη Νώντα και περιμένεις ότι δεν θα του την κλέψουν από πίσω και δε θα κάνει βήματα μόλις τον πιέσουν τρεις...
αφού όμως στο 100% θα τα κάνει θάλασσα, ε βρες έναν Α2 παίκτη κανονικό άσσο να κουβαλήσει το κατέβασμα και το σύστημα. Πόσο να κάνει; Δωσ του το μισθό του 12ου παίκτη που δεν παίζει ποτέ.

Δεν πιστεύω ότι το χασε ο Λύκος, απλά δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου να μη μπει ξανά ο Κονατέ να παλαίψει 3 φάσεις ξεκούραστος...ο Κακλαμανάκης πολλές φορές από πάθος βγάζει βαθμό υπό το μηδέν.

ΥΓ δηλώσεις Λύκου : ανάλογα με το πότε γυρνάει ο Ελάιζα θα πάρουμε άσσο ή 3αρι (παραδέχεται την τρύπα στο 3).
Εσείς τι λέτε;; τι προέχει;; 1 ή 3;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Παρ 12 Φεβ 2021, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ο Λύκος είπε ότι αν πάρουμε πλέι-μέικερ τώρα θα χαλάσει η ισορροπία της ομάδας και το σκεφτόμαστε για 3ρι
Άβαταρ μέλους
obanebane

seaman έγραψε:
chri5ti9 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Πόσα λεφτά βγάζουν αυτά τα κόφι άιλαντ ρε πούστη μου και μπορεί να πετάει και ένα σκασμό στο μπάσκετ;
Και 100.000 να βγάζει και να τα βάζει στο μπάσκετ (ακραία χαμηλό), με τόσες γνωριμίες και μια Πάτρα από πάνω σου για χορηγίες δεν μπορείς να αποτύχεις.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από πολύ έγκυρη πηγή μέσα από τη διοίκηση των Πατρινών έμαθα, γιατί έκανα ειδικά αυτή την ερώτηση, ότι τις "δυνατές" χρονιές το αφεντικό έχωνε γύρω στα 200-250Κ τη χρονιά και ότι το μπάτζετ ήταν νοικοκυρεμένο και καμία σχέση με τα νούμερα του εκατομμυρίου που γράφονταν. Πέρσι και φέτος φυσικά πολύ λιγότερα, έως πολύ λιγότερα.

Με τίποτα, μόνο ο Αγραβανης παίρνει 150 χιλιάρικα.
Ο ξένος που ειχαν στην αρχή της σεζόν και τους έφυγε,το δυάρι,έπαιρνε 17 χιλιάρικα μηνιάτικο.
Ο ένας από τους αδερφούς Γκραντ,παίρνει 15 χιλιάρικα.
Το να είναι νοικοκυρεμένο σωματείο δε σημαίνει ότι έχει μπάτζετ επιπέδου,Λαυρίου ή Κολοσσού.
Τα φύγε εσύ έλα εσύ, που έχουν φέτος,δε ξέρω πώς και τι,αλλά το μπάτζετ τους είναι τρίτο στην κατηγορία με διαφορά από τον τέταρτο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:Sourme,φίλε μου το μπάσκετ είναι άθλημα δίκαιο, ο καλύτερος κερδίζει.
Το. Ξέρω πολύ καλά!

Απλά λέω ότι έτσι όπως παίζεται το μπάσκετ ακόμα και εμεις με ένα μετριότατο ροστερ, αν βρεθουμε σε καλή μέρα, είμαστε ικανοί για κηδεία σε μεγάλο αντίπαλο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

kataramenos5 έγραψε:Οκ.Απ το νωντα τι περιμενουμε?Ποσο χειροτερα?Μια αμυνα θα παιξουν

Απλά θα σου πω πως πέρυσι ο νωντας μια χαρά ήταν στην Λάρισα.
Δεν ισχυρίζομαι ότι μου αρέσει θα ήμουνα τρελός, αλλά με δύο χιλιάρικα το μήνα παίρνεις playmaker των δύο χιλιαρικων το μήνα και από τους Έλληνες κανένας με αυτά τα λεφτά δεν μου αρέσει. Εδώ όμως υπάρχει και εμμονή του κόσμου με Παπαντωνίου, από την πρώτη μέρα.
Και μην είσαι σίγουρος πως και τη μία άμυνα μπορούν να την παίξουν πιτσιρικάδες σε αυτό το επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

jibbie έγραψε:

δικαιο με ολους εκτος απο μας, να τα λεμε ολα :mrgreen:

γαμω τον ραγκατσι και τον ιακοπινι και το κακο συναπαντημα

Καλά ρε μαλακα,βαλτός είσαι βραδιάτικα;
Και όμως για όλα υπάρχει εξήγηση σε αυτό το άθλημα.
Το ατύχημα του Τσέκου,μας γαμησε.
Το παιχνίδι εκείνο το έκρινε ο Ρουσκονι.
Ο Χρηστάρας θα τον είχε σπρώξει θα του εχωνε και καμία χαμηλά.
Τι τα θες και τα θυμάσαι, άστα να πάνε στο διάολο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σεζόν 2020-2021”