Και μετά ;;
Απλά ξεκινάει ...

Χθες ο παίκτης που σε είπε ο κολλητός ο Νικολής είναι στοίχημα..Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Από τις δηλώσεις του Πάμπλο για τα μεταγραφικά κρατάω την επιθυμία του να παρθούν παίκτες έτοιμοι να βοηθήσουν και όχι στοιχήματα.
Προφανώς!Mitsospaoki4 έγραψε:Το ότι έμεινε εκτός ο Μπισε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, κάτι σημαίνει..
Αντε στο καλό.Mitsospaoki4 έγραψε:Το ότι έμεινε εκτός ο Μπισε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, κάτι σημαίνει..
Ο Ίγκασον ασφαλώς και δεν είναι στην κατηγορία "βρες ομάδα να μας αδειάσεις τη γωνιά" όπως οι άλλοι τρεις είναι πιθανότατα. Ο Ίγκασον πρέπει να δοθεί με καλή μεταγραφή, να πάρουμε πίσω τουλάχιστον τα λεφτά που δώσαμε. Τελευταία ημέρα των μεταγραφών είχε έρθει πρόταση από Τουρκία για τον Ισλανδό στα 3εκ αλλά την απορρίψαμε καθώς και ο ίδιος ο παίκτης δεν ψηνόταν για Τουρκία.Περιπτερος έγραψε:Ρουφιανομέσο ΑΡΔ του Μαριν@κη γράφει ότι ο ΠΑΟΚ ειδοποίησε τους ατζέντηδες των Ινγκασον, Σοάρες, Μπίσεσβαρ και Εσίτι να βρούν ομάδες για τον Ιανουάριο.
chri5ti9 έγραψε:Ο Γκρέγκοριτς που αναφέρθηκε είναι πολύ καλός παίκτης. Μακάρι.
Κάτι άσχετο παίδες, όντως αν στείλουμε κάνα email στη ΠΑΕ θα το λάβουν υπόψιν ; κάθε καλοκαίρι φτιάχνω λίστες με 30-40 ονόματα για όλο το χρόνο με ανάλυση παικτών και οικονομικά δεδομένα και ποτέ δεν έχω πάρει απάντηση
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπάνε ο Παγοτατζής το έγραψε, αλλά στο πλαίσιο διερεύνησης των περιπτώσεων που εντάσσονταν στις προδιαγραφές της πληροφορίας "Αυστριακός φορ που παίζει Γερμανία".obanebane έγραψε:chri5ti9 έγραψε:Ο Γκρέγκοριτς που αναφέρθηκε είναι πολύ καλός παίκτης. Μακάρι.
Κάτι άσχετο παίδες, όντως αν στείλουμε κάνα email στη ΠΑΕ θα το λάβουν υπόψιν ; κάθε καλοκαίρι φτιάχνω λίστες με 30-40 ονόματα για όλο το χρόνο με ανάλυση παικτών και οικονομικά δεδομένα και ποτέ δεν έχω πάρει απάντηση
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιός είναι ο Γκρεγκοριτς και που αναφέρθηκε;
Στο χαριλαου θα παιξειsourmenetes έγραψε:Προφανώς!Mitsospaoki4 έγραψε:Το ότι έμεινε εκτός ο Μπισε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, κάτι σημαίνει..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας μείνουν ολοι εκεί που είναι.Mitsospaoki4 έγραψε:Εκείνα τα παιδιά που το καλοκαίρι μας δίναν infos, που χάθηκαν;;