Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Υπόσχομαι δεν θα ξαναγράψω για πληροφορίες εκ των έσω γιατί ένας αδερφός νευρίασε και θέλω όλοι να είμαστε καλά και αγαπημένοι στο φόρουμ μας.
Εγώ για αυτό που λες θα σου το έριχνα... μέχρι τώρα καλά τον πήγαινες τον ΔεσπότηMattias_g4 έγραψε:Υπόσχομαι δεν θα ξαναγράψω για πληροφορίες εκ των έσω γιατί ένας αδερφός νευρίασε και θέλω όλοι να είμαστε καλά και αγαπημένοι στο φόρουμ μας.
Στάλθηκε από SM-N975F
-
Πες μας κατ'αρχάς για αυτόν https://www.transfermarkt.com/donis-avd ... ler/196227
Μετά για Moses
Και τέλος για την εναλλακτική Kalou...
Πουλάς και τρέλα...
Μετά για Moses
Και τέλος για την εναλλακτική Kalou...
Πουλάς και τρέλα...
Πρέπει να είναι κάποιος πολύ φελλός για να γράφει ψέματα για να παρασύρει τα μέλη εδώ μέσα.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, απλά κάποιοι είναι πιο μαλακές από τους άλλους πώς να το κάνουμε.
Το αστείο ξεκίνησε με τον πορκυ αλλά έχει παραγινει.
Πάμε για καινούρια ομάδα εντελώς πάντως. Μακάρι σε όλη τη νέα φιλοσοφία να μπολιάζουν λίγο λίγο κι άλλο νέο παίκτη Ακαδημίας.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, απλά κάποιοι είναι πιο μαλακές από τους άλλους πώς να το κάνουμε.
Πάμε για καινούρια ομάδα εντελώς πάντως. Μακάρι σε όλη τη νέα φιλοσοφία να μπολιάζουν λίγο λίγο κι άλλο νέο παίκτη Ακαδημίας.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Aye4 έγραψε:Αχ και να ξέρατε ποιος κρύβεται πίσω από το nick... Aye4

-
-
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Σου δίνω πληροφορία το τονίζω πάλι από πολύ μέσα βαθιά στην ομάδα. Αν δεν βγει θα με κράζεις. Εγώ την έχω όμως την πληροφορία. Αν βγει αληθινή τι θα λες μετά.;;; Για τον Δωνη αποσύρουμε το ενδιαφέρον. Να ξέρετε είναι μια τακτική που ακολουθεί η Παε τα τελευταία χρόνια. Αφήνει κάποιες πληροφορίες όχι επίσημα να διαρρεύσουν και ανάλογα με την απήχηση που έχουν στον κόσμο πράττει. Και δεν μιλάω για παίκτες εγνωσμενης αξίας αλλά για τις φθηνές μεταγραφές όπως έκανε με τον Νινουα άρεσε στο βίντεο εισέπραξε θετικά σχόλια από τον κόσμο τον πήρε. Όπως και με τον περειρα. Αυτά. Δεν θέλω να μιλάω με αναγκάζεται.teod1980 έγραψε:Πρέπει να είναι κάποιος πολύ φελλός για να γράφει ψέματα για να παρασύρει τα μέλη εδώ μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mattias_g4 την Παρ 25 Σεπ 2020, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- denyparxeisalio
Αχ και να ήξερες σε ποιον μιλάς και ποιος κρύβεται πίσω από το nick mattiasg4[/quote]Mattias_g4 έγραψε:Ρε φίλε θέλεις να αποσπάσεις προσοχή εδώ μέσα? Πετάς ένα όνομα, γράφεις νεότερα αύριο και μετά ποστάρεις αναλύσεις για το τι είναι ο Ρέμπε και γενικολογίες. Κάνε μας τη χάρη.
Έχεις πετάξει τρία ονόματα από το μυαλό σου μέχρι στιγμής. Έχουμε τον ΠΟΡΚΥ για παπατζιλίκια. Δε θέλουμε άλλον.
υγράθηκα τώρα...

-
Ο Moses είναι φθηνή περίπτωση? ή ο άλλος ο Kalou?
Άντε να σε πάρω στα σοβαρά. Πιστεύεις οι παίκτες που αναφέρεις ταιριάζουν στο σύστημα του Φερέιρα?
Άντε να σε πάρω στα σοβαρά. Πιστεύεις οι παίκτες που αναφέρεις ταιριάζουν στο σύστημα του Φερέιρα?
Αχ και να ήξερες σε ποιον μιλάς και ποιος κρύβεται πίσω από το nick [/quote=mattiasg4]Mattias_g4 έγραψε:Ρε φίλε θέλεις να αποσπάσεις προσοχή εδώ μέσα? Πετάς ένα όνομα, γράφεις νεότερα αύριο και μετά ποστάρεις αναλύσεις για το τι είναι ο Ρέμπε και γενικολογίες. Κάνε μας τη χάρη.
Έχεις πετάξει τρία ονόματα από το μυαλό σου μέχρι στιγμής. Έχουμε τον ΠΟΡΚΥ για παπατζιλίκια. Δε θέλουμε άλλον.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 25 Σεπ 2020, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- denyparxeisalio