29. Antonio Čolak

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 25. Antonio Colak

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:Και πως τον παιζουν σωστα?
Ειχα την αισθηση πως ο καθενας τον παιζει οπως του βγαινει...
και σ αυτο λάθος κανω?
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε πολλά άλλα έχε χάρη...

Χαχαχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τωρα που φευγει ο Φερειρα θα ξαναβρω την ηρεμια μου και την λογικη μου!
Θα διορθωσω τα λαθη μου και θα γινω μελος/υποδειγμα του φορουμ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Όσο ρίσκο κι αν παίρνω με αυτό που θα γράψω,θα τολμήσω να πω ότι θα δούμε άλλον Τσόλακ με Παύλο.Συμφωνώ με Εβρίτη και Σούρμε ,δεν είναι φορ για να βρίσκεται εκτός κουτιού. Γνώμη μου,θα πάρει φωτιά και δε θα σβήνει με τίποτα!!!! :twisted:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

giapas έγραψε:
renegade έγραψε:Άιντε η ανθρωποφαγια
όταν ένας παίκτης δε παίζει καλά και το γράψει ένας εδώ μέσα είναι ανθρωποφαγία ; Γιατί ,επειδή δε συμφωνείς;
O παίκτης είναι αόρατος κυριολεκτικά παίζαμε με 10 σήμερα.
Καταρχάς η θέση του επιθετικου είναι η θέση που περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη βασίζεται στην σωστή συνεργασία με τους υπόλοιπους παίκτες.
Τον καλύτερο επιθετικο του κόσμου να φέρεις αν τον ταΐσεις λάθος δεν θα δεις αποτελέσματα.
Επιπλέον όταν δεν παίζει ο τζολης δεν υπάρχει ούτε ένας πλην σβαμπ σε λίγες φάσεις που να πατάει περιοχή χωρίς την μπάλα. Ζιφκο, μουργκ είναι παίκτες που αρέσκονται να γυροφερνουν γύρω από το κουτί με την μπάλα στα πόδια.
Αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τον φορ γιατί έχει πάντα γύρω του δύο μπορεί και περισσότερους αμυντικούς.
Τις επιφυλάξεις μου για τον Κροάτη τις είπα πολύ πριν έρθει, για το τι παίκτης ειναι και τι μπορεί να δώσει.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι ο παίκτης One-Man-Show.
Δίνει όμως πολλά στην ομαδική λειτουργία και όταν η συμπαίκτες του τον μαθουν,τους μάθει και αυτός θα έρθουν και τα γκολ.
Όποιος περίμενε 27χρονο παίκτη από Κροατία με 4 κατοστάρικα συμβολαιο να είναι πολυβόλο ας το κοιτάξει
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Νομίζω πως η ομάδα δεν έχει καταλάβει πως ο Άκπομ έφυγε. Το μόνο που μένει είναι να τον βάψουμε μαύρο. Αυτό όντως τον αδικεί τον παίχτη και για να είμαι ειλικρινής δεν τα έχει πάει και τόσο άσχημα έξω από το κουτί. Το κακό είναι πως ως τώρα ο παίκτης έχει βαλθεί να μας πείσει πως είναι Άκπομ και μέσα στο κουτί, στο comfort zone του δηλαδή, και μάλιστα κακός Άκπομ. Πολλά τσαφ, ελάχιστες κερδισμένες μονομαχίες, ελάχιστες ή και καμία εσωτερική περιστροφή πάνω στα μπακ, πολύ άγχος και τσαπατσουλιά στα όποια τελειώματα......γενικά είναι μυστήριο η φάση. Μακάρι να ξεμπουκώσει γιατί αν δεν, έχουμε θέμα μπροστά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο Αντώνης άρχισε να με προβληματίζει.

Ελπίζω να είναι κάτι πρόσκαιρο και να ξεμπουκώσει γρήγορα.

Επίσης ελπίζω να μην μας έχουν πιάσει/χουφτώσει τα οπίσθια οι πονηροί (γιουγκοσλάβοι) Κροάτες με τα λεφτά που δώσαμε.

Υπομονή.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Μέχρι τη γιορτή του θα σκοράρει τουλάχιστον πέντε γκολ! :idea:
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Εμένα πάντως μου αρέσει, έχει δύναμη βοηθάει σε συνδιαστικο ποδόσφαιρο, θα έρθουν και τα γκολ υπομονή χρειάζεται και θα βγει καλή μεταγραφή
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Ο παίχτης είναι εκτός κλίματος ομάδας... Ψαρωμενος... Θα του έκανε καλό να μείνει λίγο στον πάγκο μέχρι να προσαρμοστεί... Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι αυτός που βλέπουμε...
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

ο τσολακ μπορει να αποδειχθει ενας χρησιμος παικτης που θα δωσει λυσεις στην ομαδα και μπορει καποια στιγμη να αρχισει να σκοραρει...
το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν επρεπε ΠΟΤΕ να δοθουν 3 εκατομμυρια για εναν 27χρονο παικτη με αυτα τα χαρακτηριστικα που δεν εχει την παραμικρη μεταπωλητικη αξια ειδικα σε χρονια εξορθολογισμου...
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Είναι ένας επιθετικός με μισθό 400 χιλ. Ασε το δώσαμε 3εκ. Αυτά δεν είναι τρελά λεφτά για επιθετικό. Μια χαρά είναι θα βρει την φόρμα του. Στον ΠΑΟΚ όποιον και να βάλεις σέντερ φορ κουτσά στραβά άσχημα 7-8 γκολ την χρονιά στην χειρότερη θα σου κάνει. Τώρα πόσα θα κάνει αυτός δεν ξέρω φέτος. Αλλά μιλάμε για ένα επίπεδο επιθετικού που παίρνει 400χιλ. πέρσι έβαλε 26 γκολ αλλά όχι στην Ιταλία ούτε στην Ισπανία. Δεν γίνεται συνέχεια να δίνουμε 2 εκ για επιθετικό και να τον πουλάμε 10 σαν τον Πρίγιο. Και αυτός να είναι καλά οι Αράβες που ακόμα μας χρωστάνε... Ο Σουαρες της Γρανάδας σάμπως τι έκανε? Πέρσι 19 γκολ στην Β και φέτος τίποτα ακόμη τον είδαμε και αυτόν μπάλα δεν ακούμπησε...
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

στην φαση που ειμαστε φετος ΦΥΣΙΚΑ και ειναι τρελα λεφτα τα 3 εκατομμυρια για επιθετικο...
αν τουλαχιστον πηγαιναν σε καποιον 24χρονο συγχρονο φορ οπως ο τσουμπα να πεις οκ αλλα οχι στον 27χρονο τσολακ των περιορισμενων δυνατοτητων...
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Είτε μας αρέσει είτε όχι ο παίκτης -μέχρι τώρα-, επενδύσαμε πάνω του ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την αγορά του. Με αυτόν θα πορευτούμε για αυτόν το χρόνο και τον Σβιντερ. Πρέπει και ο προπονητής να δουλέψει στο πως να βρίσκει ο επιθετικός χώρους, δεν είναι μόνο δουλειά του παίκτη. Όταν στην αντίπαλη περιοχή πατάει μόνο αυτός και δεν παίζει κάνας αυτοματισμός ή χημεία με τους συμπαίκτες του τι να κάνει δηλαδή.
Aς κάνουμε λίγη υπομονή για τώρα αλλά περιμένοντας περισσότερα πράγματα από αυτόν σύντομα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

renegade έγραψε:
giapas έγραψε:
renegade έγραψε:Άιντε η ανθρωποφαγια
όταν ένας παίκτης δε παίζει καλά και το γράψει ένας εδώ μέσα είναι ανθρωποφαγία ; Γιατί ,επειδή δε συμφωνείς;
O παίκτης είναι αόρατος κυριολεκτικά παίζαμε με 10 σήμερα.
Καταρχάς η θέση του επιθετικου είναι η θέση που περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη βασίζεται στην σωστή συνεργασία με τους υπόλοιπους παίκτες.
Τον καλύτερο επιθετικο του κόσμου να φέρεις αν τον ταΐσεις λάθος δεν θα δεις αποτελέσματα.
Επιπλέον όταν δεν παίζει ο τζολης δεν υπάρχει ούτε ένας πλην σβαμπ σε λίγες φάσεις που να πατάει περιοχή χωρίς την μπάλα. Ζιφκο, μουργκ είναι παίκτες που αρέσκονται να γυροφερνουν γύρω από το κουτί με την μπάλα στα πόδια.
Αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τον φορ γιατί έχει πάντα γύρω του δύο μπορεί και περισσότερους αμυντικούς.
Τις επιφυλάξεις μου για τον Κροάτη τις είπα πολύ πριν έρθει, για το τι παίκτης ειναι και τι μπορεί να δώσει.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι ο παίκτης One-Man-Show.
Δίνει όμως πολλά στην ομαδική λειτουργία και όταν η συμπαίκτες του τον μαθουν,τους μάθει και αυτός θα έρθουν και τα γκολ.
Όποιος περίμενε 27χρονο παίκτη από Κροατία με 4 κατοστάρικα συμβολαιο να είναι πολυβόλο ας το κοιτάξει
Το point είναι πως το να λέμε ότι δε παίζει καλά ( είναι γενικώς παραδεκτό ότι δε παίζει καλά) δεν είναι ανθρωποφαγία.
Αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος αδυνατεί να κάνει ένα σωστό κοντρόλ , μια σωστή πάσα . Τι θα κάνει αύριο δε το ξέρω , μπορεί να πετάει φωτιές. Το θέμα είναι πως τώρα δεν είναι καλός .
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Σημερα του βγηκε το αγχος παραπανω απο αλλες φορες. Ουτε κεφαλια πηρε, παντα δευτερος στις φασεις. Σιγα τα στοπερ της Γραναδας, ευκολο απογευμα τους εδωσε. Κριμα γιατι βλεπεις ποσο το θελει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”