Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Όταν ένας κατά συρροήν υπόδικος, αλλά μηδέποτε δικαζόμενος και συνεχώς "αθώος" ελέγχει το 80% των ΜΜΕ, την κυβέρνηση και τη δικαιοσύνη, τι να περιμένεις;
Όταν ένας οικονομικός κολοσσός ονόματι οικογένεια Βαρδινογιάννη έκανε πίσω μπροστά στην μπόχα που κυβερνά τον αθλητισμό και την Ελλάδα, τι να περιμένεις;
Όταν μεταξύ 88 χωρών, στο θέμα ανεξαρτησία και διαφάνεια στη δικαιοσύνη, η Ελλάδα είναι στην 87η θέση ξεπερνώντας μόνο την Ρουάντα, τι περιμένετε;
Όταν εδώ και δύο χρόνια η υπόθεση ξυλοδαρμού ενός διαιτητή δεν πάει στα δικαστήρια τη στιγμή μάλιστα που έχουν όλα τα στοιχεία και τα ονόματα των φερομένων δραστών και όταν ένας από αυτούς διαφεύγει ανενόχλητος σε άγνωστη χώρα, τι περιμένετε;
Ποια είπατε πως ήταν η αφορμή για τη διαίρεση της Γιουγκοσλαβίας;
ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συνεχίστε να κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου, όταν οι συμμορίες και τα καρτέλ ξενυχτάνε και σας και μας πυροβολούν.
Όταν ένας οικονομικός κολοσσός ονόματι οικογένεια Βαρδινογιάννη έκανε πίσω μπροστά στην μπόχα που κυβερνά τον αθλητισμό και την Ελλάδα, τι να περιμένεις;
Όταν μεταξύ 88 χωρών, στο θέμα ανεξαρτησία και διαφάνεια στη δικαιοσύνη, η Ελλάδα είναι στην 87η θέση ξεπερνώντας μόνο την Ρουάντα, τι περιμένετε;
Όταν εδώ και δύο χρόνια η υπόθεση ξυλοδαρμού ενός διαιτητή δεν πάει στα δικαστήρια τη στιγμή μάλιστα που έχουν όλα τα στοιχεία και τα ονόματα των φερομένων δραστών και όταν ένας από αυτούς διαφεύγει ανενόχλητος σε άγνωστη χώρα, τι περιμένετε;
Ποια είπατε πως ήταν η αφορμή για τη διαίρεση της Γιουγκοσλαβίας;
ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συνεχίστε να κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου, όταν οι συμμορίες και τα καρτέλ ξενυχτάνε και σας και μας πυροβολούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Δευ 14 Δεκ 2020, 10:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: Προπαγάνδα και
Αδερφέ ξέρεις πόσες φορές θέλω να γράψω πράματα εδώ μέσα γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ όπως και εγώ, αλλά δε το κάνω επειδή είναι δημόσια η θέαση? Πόσες φορές κυρίως για εσωτερικά θέματα ή θέματα οργάνωσης που δε θα ήθελα να γίνουν σκρίνσοτ σε καμιά αλλόθρησκη σελίδα. Τα προηγούμενα χρόνια που ήμουν πολύ ενεργό μέλος το είχα προτείνει πολλές φορές αλλά οι απαντήσεις ήταν αρνητικές γιατί είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί και το κατανοώ.Parolos έγραψε:Ποιος θείος.. ο θείος ήταν αστείο και παιδικό παιχνίδι.. Στημένος διαιτητής πλέον θεωρείται challenge νηπιαγωγείου μπροστά σε αυτό που έχουν στήσει. Μακάρι να έστηναν διαιτητές, ήξερες ότι σε περιμένουν 15 ανάποδα σφυρίγματα σε έναν αγώνα και τέλος. Εδώ το πράγμα έχει ξεφύγει. Εκβιάζονται δικαστές και όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι πιασμένος. Όλος.
Κλείστε ρε το φόρουμ για μια φορά! Δε γίνεται να μείνει δημόσιο! Αν είναι θέμα επισκεψιμότητας βάλτε ένα PayPal να τσονταρουμε για τον σέρβερ όσο θέλετε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένας ιερέας, ένας βοηθός ιερέας, ένας νεωκορος, δύο ιεροψάλτες και δύο επίτροποι. Πόσοι μας κάνουν? Σύνολο επτά αγαπητοί μου συνοπαδοι!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ λοιπόν τον Πρωθυπουργό κ. ΜαριNOOR... εεε Μητσοτάκη που επιτρέπει σε δύο, ναι ναι ολόκληρους δύο πιστούς, να παρακολουθήσουν τις Λειτουργίες των Χριστουγέννων και των Φώτων...!!! Εύγε!!
Θέλω να δω όμως, ποια θα είναι η αντίδραση της Δ.Ι.Σ. η οποία αναμένεται αύριο Τρίτη...
Ευχαριστούμε πάρα πολύ λοιπόν τον Πρωθυπουργό κ. ΜαριNOOR... εεε Μητσοτάκη που επιτρέπει σε δύο, ναι ναι ολόκληρους δύο πιστούς, να παρακολουθήσουν τις Λειτουργίες των Χριστουγέννων και των Φώτων...!!! Εύγε!!
Θέλω να δω όμως, ποια θα είναι η αντίδραση της Δ.Ι.Σ. η οποία αναμένεται αύριο Τρίτη...
- PAOKevolution
Είστε κι εσείς οι μεγαλύτεροι από μας και παίρνουμε έστω και λίγη δύναμη. Ζήσατε πολλά περισσότερα από μας αλλά ήδη κι εγώ νιώθω μια αναγουλα ένα βάρος μέσα μου.. Όχι βάρος του ενόχου. Βάρος όμως, ότι όλο αυτό που παθαίνει ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης το βιώνω μέσα μου. Και πολλοί άλλοι είμαι σίγουρος. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη να το αντέξουμε κι αυτό....
Μέχρι και τους Μητροπολίτες έχει "πιάσει" ο "Πρωθυπουργός"..!!!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ένας ιερέας, ένας βοηθός ιερέας, ένας νεωκορος, δύο ιεροψάλτες και δύο επίτροποι. Πόσοι μας κάνουν? Σύνολο επτά αγαπητοί μου συνοπαδοι!
Παίδες αυτή είναι η χώρα και δεν το λεω εγώ, πρώην πρωθυπουργός το δήλωσε φορά παρτίδα.
Ο Ιβαν προφανώς κ ξέρει που ήρθε, είναι αφέλεια να νομίζουμε ότι πέφτει από τα σύννεφα και απογοητεύεται κλπ.
Τώρα ποιο είναι το end game, who knows? Ο ΟΣΦΠ
είναι η επιτομή του κοινωνικοπολιτικοικονομικου αχταρμά που λέγεται Ελλάδα. Μια ομαδιτσα να πας να φτιάξεις ας πούμε στην Καστοριά ή στην Καλαμάτα με ποδοσφαιρική λογική κ σε κανένα ευθύ ανταγωνισμό με δαύτους, ξέρετε πόσοι θα πάνε να σου πάρουν το κεφάλι για να το πάνε δώρο στη βίοχλαπατσα; Ο οποίος έχει κ ομάδα τσαμπιονσιπ νομιμότατα, δλδ τον έψαξαν κ τον βρήκαν καθαρό. Go figure ...
Ο οχετός είναι το status quo, η κανονικότητα. Πετάνε μια ξεκάρφωτη κατηγορία κ μετά τρέχει όλο το σύστημα να εξυπηρετήσει, σκοτώνονται ποιος θα προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες. Τίποτα ιδιαίτερο δεν χρειάζεται να κάνουν, άντε κανένα τηλεφωνακι to catch up ας πούμε.
Τελοσπαντων...
Ο Ιβαν προφανώς κ ξέρει που ήρθε, είναι αφέλεια να νομίζουμε ότι πέφτει από τα σύννεφα και απογοητεύεται κλπ.
Τώρα ποιο είναι το end game, who knows? Ο ΟΣΦΠ

Ο οχετός είναι το status quo, η κανονικότητα. Πετάνε μια ξεκάρφωτη κατηγορία κ μετά τρέχει όλο το σύστημα να εξυπηρετήσει, σκοτώνονται ποιος θα προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες. Τίποτα ιδιαίτερο δεν χρειάζεται να κάνουν, άντε κανένα τηλεφωνακι to catch up ας πούμε.
Τελοσπαντων...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Από όλο αυτό θα βγούμε πιο δυνατοί!
Ας λένε τα γαυρακια και τα πουτανακια τους ότι θέλουν, εμείς στην ομάδα μας..
Μπορεί να χάσουμε ύπνους και ώρες από την ζωή μας, αλλά ΠΑΟΚΑΡΑ δεν γίναμε για τους τίτλους.
ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα.
Υγ: δεν πιστεύω ότι θα πάρει τις διαστάσεις της πολυιδιοκτησίας αυτό το παραμύθι
Ας λένε τα γαυρακια και τα πουτανακια τους ότι θέλουν, εμείς στην ομάδα μας..
Μπορεί να χάσουμε ύπνους και ώρες από την ζωή μας, αλλά ΠΑΟΚΑΡΑ δεν γίναμε για τους τίτλους.
ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα.
Υγ: δεν πιστεύω ότι θα πάρει τις διαστάσεις της πολυιδιοκτησίας αυτό το παραμύθι
-
joshua έγραψε:Πηγα να αρρωστησω μια φορα με οσα τραγελαφικα ζησαμε με ηθοποιους και χαρτινους,πηγα δευτερη με την υποθεση της Ξανθης,δεν νομιζω οτι μπορω να αντεξω και τριτη.Οσο πεισμα και αν εχω να μην παραδοθω στον καθε πρεζεμπορα και τα τσιρακια του που προσπαθουν να μου κοψουν το ποδοσφαιρο ,πρεπει να προστατεψω την υγεια μου και τα αγαπημενα μου προσωπα.Πραγματικα δεν εχω καμια διαθεση να συνεχισω να ασχολουμαι...

- PAOK_Antarctica
Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι. Αυτό δεν είναι σαν την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας.
Είναι αδύνατον να αποδειχθεί κάτι που δεν συνέβη.
Προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για να έχουν να λένε.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, ως κόσμος και ως ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι μαζική πίεση στον Σιαμπάνη να βγει και να μιλήσει. Το παιδί δεν μπορεί να βάλει 3 λέξεις στη σειρά χωρίς να πάει φροντιστήριο πρώτα, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, ως κόσμος και ως ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι μαζική πίεση στον Σιαμπάνη να βγει και να μιλήσει. Το παιδί δεν μπορεί να βάλει 3 λέξεις στη σειρά χωρίς να πάει φροντιστήριο πρώτα, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Φανταστείτε να εμπλεκόταν ο Ιβάν σε υπόθεση με τόνους ηρωίνης.
Φανταστείτε να τον έπιαναν στο τηλέφωνο να στήνει διαιτητές, δικαστές και γενικά ό,τι στήνεται. Όχι σε μία, αλλά σε δύο υποθέσεις που αφορούσαν το ποδόσφαιρο.
Φανταστείτε να υπήρχαν αμέτρητα στοιχεία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Φανταστείτε να είχε πιαστεί στο τηλέφωνο για λαθρεμπόριο πετρελαίου.
Φανταστείτε να γιαούρτωνε πρώην Υπουργό.
Φανταστείτε σε κάθε ματς να κατέβαινε στα αποδυτήρια των διαιτητών.
Φανταστείτε να είχε απαγόρευση ενασχόλησης με τον αθλητισμό και σε κάθε ματς να ήταν στα αποδυτήρια και σε κάθε φιέστα να σήκωνε πρώτος την κούπα.
Φανταστείτε να εμπλεκόταν υπάλληλοί του σε υπόθεση ξυλοδαρμού διαιτητή.
Φανταστείτε να είχε παραρτήματα από δω κι από κει και μάλιστα με κάποια να είχε τόσο προφανή σχέση.
Φανταστείτε να είχε μια τόσο έκδηλη σχέση με κομματικούς μηχανισμούς, πρωθυπουργούς και υπουργούς.
Απλά φανταστείτε...
Φανταστείτε να τον έπιαναν στο τηλέφωνο να στήνει διαιτητές, δικαστές και γενικά ό,τι στήνεται. Όχι σε μία, αλλά σε δύο υποθέσεις που αφορούσαν το ποδόσφαιρο.
Φανταστείτε να είχε απαγόρευση ενασχόλησης με τον αθλητισμό και σε κάθε ματς να ήταν στα αποδυτήρια και σε κάθε φιέστα να σήκωνε πρώτος την κούπα.
Φανταστείτε να είχε παραρτήματα από δω κι από κει και μάλιστα με κάποια να είχε τόσο προφανή σχέση.
Φανταστείτε να είχε μια τόσο έκδηλη σχέση με κομματικούς μηχανισμούς, πρωθυπουργούς και υπουργούς.
Απλά φανταστείτε...
Η κατασταση εχει ξεφυγει.
Ζουμε σε χουντα χωρις καμια αμφιβολια.
Δεν εχω λογια...
Δεν εχω καν ψυχικα αποθεματα να διαχειριστω ακομη μια στημενη κατασταση.
Δεν υπαρχει κρατος δεν υπαρχει εισαγγελεας δεν υπαρχει τπτ.
Μονο ο χοντρος υπαρχει.
Μακαρι να βγουμε νικητες, αλλα η φθορα ειναι δεδομενη...
Το λυπηρο ειναι πως μια ολοκληρη ελλαδα πλην ΠΑΟΚ δεν μιλαει και δεν αντιλαμβανεται την βρωμια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ζουμε σε χουντα χωρις καμια αμφιβολια.
Δεν εχω λογια...
Δεν εχω καν ψυχικα αποθεματα να διαχειριστω ακομη μια στημενη κατασταση.
Δεν υπαρχει κρατος δεν υπαρχει εισαγγελεας δεν υπαρχει τπτ.
Μονο ο χοντρος υπαρχει.
Μακαρι να βγουμε νικητες, αλλα η φθορα ειναι δεδομενη...
Το λυπηρο ειναι πως μια ολοκληρη ελλαδα πλην ΠΑΟΚ δεν μιλαει και δεν αντιλαμβανεται την βρωμια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα βίντεο από τις δικές τους μαύρες σακούλες στον Σιαμπανη για να ανοίξει τα χέρια στο μεταξύ τους φτάνει. Πάνε εσυ στο στημένο δικαστήριο απέδειξε ότι ήταν άνθρωπος του χοντρού στο βίντεο κι όχι δικός μας μαζί με τη μαρτυρία Σιαμπανη. Ορίστε τόσο απλό.PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι. Αυτό δεν είναι σαν την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Εντάξει, ας είμστε σοβαροί. Αν ήταν τόσο απλό, θα το έκαναν όλοι συνέχεια.
-
Σε αυτήν την χώρα το παράλογο γίνεται λογικό και οι συγκεκριμένοι έχουν 5 μάστερ στην προπαγάνδα και το στήσιμο.
Το θέμα είναι το άλλο το μ@λ@κισ#3νο, που το μεγαλωνες από μωρό μέχρι τα 20, και γυρίζει τώρα και σου κάνει τέτοια πουσ#&α.
Το θέμα είναι το άλλο το μ@λ@κισ#3νο, που το μεγαλωνες από μωρό μέχρι τα 20, και γυρίζει τώρα και σου κάνει τέτοια πουσ#&α.
Τα είπες όλα αδερφέMīngus έγραψε:Φανταστείτε να εμπλεκόταν ο Ιβάν σε υπόθεση με τόνους ηρωίνης.
Απλά φανταστείτε...
Φανταστείτε ένα ρωσικό πλοίο να είχε πιαστεί με ηρωίνη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.