Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Banksy

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από Banksy »

Εγώ και μόνο ταχύτατες επιστροφές αν δω θα μείνω ικανοποιημένος. (που λέει ο λόγος μόνο)
Θα ξενερώσω αν δω αργοπορημένες , βαριεστημένες, επιστροφές στην άμυνα να αγκομαχάει να κυνηγάει τον αντίπαλο μέσο/επιθετικό από πίσω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Banksy την Πέμ 25 Ιούλ 2019, 09:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Μπορούμε να μάθουμε αν η περίπτωση coentrao είναι ακόμα ανοιχτή ή αν έχουμε αποσυρθεί??
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εδω ο Λουτσέσκου, σε αναλυτική του συνέντευξη, λίγο πολύ αφήνει υπαινιγμούς ότι οι Σαββίδηδες δε σεβάστηκαν τα θέλω του να αλλάξουν όσο το δυνατόν λιγότερα στην ομάδα κι ότι δεν έφυγε για τα φράγκα. Κι εσείς κάθεστε και μου κάνετε παραθέσεις και κόντρα παραθέσεις στατιστικών και να 'χαμε να λέγαμε. Τελικά, αβάσταχτη η απώλεια του Κάνιας και του Σάκχοφ. Το οικογενειακό κλίμα, που κατάφερε να δημιουργήσει δηλαδή ο Λουτσέσκου, όφειλε ο αιμοδότης της ομάδας να το συντηρήσει, πληρώνοντας ποσά υπερβολικά σε αξιολογότατους μεν, ρολίστες δε. Κι επειδή δεν το έκανε, είπε να ξεχαστεί στις Αραβίες, με 3πλασιες αποδοχές. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

στα παπαρια μας ο Λουτσεσκου ρε ναβι, παρελθον ειναι. αλιμονο αν θεωρουμε οτι η αγορα εξαντλειται στον Κανιας και τον Σακχωφ.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

zarathustra79 έγραψε:Μπορούμε να μάθουμε αν η περίπτωση coentrao είναι ακόμα ανοιχτή ή αν έχουμε αποσυρθεί??
Από αυτά που λένε κάποιοι εδώ μέσα είναι ακόμα ανοιχτή...

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Ας λεει ότι θέλει. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να μάθουμε τι πρόταση τους κάναμε και πόσα πήραν τελικά από Λέτσε και Ερ.Αστέρα. Οικογενειακό κλίμα αλλά τις υπεραξίες και τα γα#$%α θα τα πληρώναν άλλοι...

ΤΕΛΟΣ το κεφάλαιο Λουτσέσκου, πάμε για νέα με αισιοδοξία

Αρ.μπακ και Ολιβέιρα βλέπω ως το τέλος και πιθανές εκπλήξεις λόγω πωλήσεων
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

jibbie έγραψε:στα παπαρια μας ο Λουτσεσκου ρε ναβι, παρελθον ειναι. αλιμονο αν θεωρουμε οτι η αγορα εξαντλειται στον Κανιας και τον Σακχωφ.
++++++
ΧΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Καλώς ήλθες Anderson Esiti.
Του Κοεντράο έληξε η διορία και μην τον περιμένετε. Παίκτης που ήλθε στην Θεσσαλονίκη και έφυγε δεν επιστρέφει (οι αντιφατικές δικαιολογίες που γράφτηκαν εκθέτουν τους ΑΡΔ που τις έγραψαν : συμφώνησε σε όλα πάει να ρυθμίσει κάτι θεματάκια, αντιδρά η οικογένειά του, έχει προτάσεις, τώρα ιατρικά κλπ). Καλή συνέχεια στην Αραβία Φάμπιο, γιατί για εκεί σε βλέπω.

Αφήστε την μίρλα με τον Εσίτι. Μια χαρά είναι και θα γίνει και καλύτερος. Τώρα πρέπει να βρούμε τα χαφ που θα βάζουν γκολ γιατί ο Σάκχοφ μπορεί να ήταν σοφτ, αλλά τα έσπρωχνε. Ο Καντουρί είναι ο ένας. Ο Μίσιτς μόνο από τύχη. Ο Βραζιλιανάκος έχει σουτ. Εκτός του Καντουρί, οι άλλοι δεν πατάνε περιοχή. Ο Μίσιτς δεν πρέπει να πατάει περιοχή όσο έχει στα 60 μέτρα χρόνο 25". Ο Τσιγγάρας όσο τον είδα μου αρέσει πολύ. Τον θεωρώ πολύ μοντέρνο χαφ και ολοκληρωμένο.
Ενα ζήτημα με την ταχύτητα στα χαφ το ψιλο-έχουμε. Το άλλο είναι το ποιος χτυπάει τα στημένα ή ακριβέστερα το πως τα χτυπάει κάποιος.

Εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι ο Λάμπρου πρέπει να δοκιμαστεί στην θέση του 2ου επιθετικού. Το ότι δεν τον βάζει να παίζει σημαίνει ή ότι τον έχουν έτοιμο για μεταγραφή στην Πορτογαλία (προφανώς ανταλλαγή) ή ότι δεν τον υπολογίζουν (πράγμα εξαιρετικά περίεργο και εξωφρενικό).
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Με λίγα λόγια ο Λουτσέσκου ήθελε να Αγγελίσει λίγο και να κρατήσει τα δικά του παιδιά.
Η οικογένεια ΟΛΟΣΩΣΤΑ ήθελε αναβάθμιση ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.
Εγώ με τους Σαββίδηδες είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Και ήθελε να κρατήσει και τον Καντουρί να τον βάζει στα φτερά να τον ταλαιπωρεί κι αυτόν και μας. Και να αρνείται πεισματικά ότι είναι 8αρι..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

navigator11 έγραψε:Εδω ο Λουτσέσκου, σε αναλυτική του συνέντευξη, λίγο πολύ αφήνει υπαινιγμούς ότι οι Σαββίδηδες δε σεβάστηκαν τα θέλω του να αλλάξουν όσο το δυνατόν λιγότερα στην ομάδα κι ότι δεν έφυγε για τα φράγκα. Κι εσείς κάθεστε και μου κάνετε παραθέσεις και κόντρα παραθέσεις στατιστικών και να 'χαμε να λέγαμε.
Είχα μεταφέρει τότε ακριβώς το ίδιο, που το είχα μάθει δια στόματος Πέλκα. Την άποψη μου για τον Λουτσεσκου, τα κολλήματα του, την αδυναμία του να εξελίξει ένα φτασμένο σύνολο και την ηλίθια επιμονή του στα ίδια και τα ίδια την έχω ξαναπεί.

Αυτό που με προβλημάτισε τότε ήταν ατάκες του τύπου "αφού αλλά ζητούσε κι άλλα του κάνανε καλά έκανε και έφυγε" από παίκτες μας. Οι ίδιοι παίκτες φαίνεται όμως να τα πηγαίνουν καλά και με τον νέο κοουτς οπότε σταμάτησα να ανησυχώ.
ΧΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα (χωρίς να είμαι στα αποδυτήρια) το φτιάχνουν κατ΄ εμέ 1. Βιερίνια, 2. Πέλκας, 3. Κρέσπο, 4. Πασχαλάκης, 5. Μάτος, Γιαννούλης 6. Βαρέλα (θα ήταν πιο ψηλά αν δεν έκανε το κόλπο για να φύγει) 7. Μπίσεσβαρ, Μάου, 8. Λημνιός, Ζαμπά 9. Ακπομ 10. Σβιντέρφσκι. Τους βάζω με την σειρά με κριτήριο την εικόνα τους και τον σεβασμό στην ομάδα και τον κόσμο της. Η ύπαρξη του Μαλεζά ήταν μεγάλο ατού και θα έπρεπε να παραμείνει, ως μέλος του τεχνικού ή διοικητικού τημ για να είναι κοντά στην ομάδα, ως συνδετικός κρίκος (αυτό το κάνει ανεπίσημα ο Βιερίνια).
Οι Κάνιας και Σάκχοφ θυσιάζονταν για την ομάδα και την λειτουργία της. Δεν θα μπορούσαν βέβαια να κάνουν και άλλα πράγματα στο γήπεδο, αλλά όποτε υπήρχε ανάγκη για ρόλους με δύσκολο αντικείμενο, αυτοί τους αναλάμβαναν, ιδίως ο Σάκχοφ που από επιθετικογενής μέσος έπαιξε μέχρι και 3ο σέντερ μπακ όταν χρειάστηκε.
Άβαταρ μέλους
die8nhs

Δημοσίευση από die8nhs »

Το κεφαλαιο Λουτσεσκου έκλεισε.
Δεν έχει νόημα να το συζηταμε πλέον. Η ομάδα έχει πλέον άλλο στρατηγό. Στήριξη και υπομονή. Έχουμε καλό υλικό και καλό μομέντουμ. Μην το γ!@#$αμε.

Έχω την αίσθηση ότι θα περιμένουμε τον Ολιβέιρα μέχρι τέλους. Καλά θα είναι να πάρουμε και ένα αριστερό μπακ για να πάει και ο αρχηγός πιο ψηλά, στην θέση του.

Εϊδα απο το βιντεάκι της προπόνησης στην επιστροφή του Βερνομπλουμ το τάκλιν που επιχείρησε και έμεινα. Ο τύπος είναι τρελός. Δεν φοβάται καθόλου. Εύχομαι να επανέλθει στα στάνταρ απόδοσης που είχε.
ΧΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Για να μην ψαχνόμαστε πολύ με τον Κοεντράο, τα Ιβηρικά αθλητικά ΑΡΔ Mέσα λένε από προχθές, ότι έχει απαντήσει αρνητικά στον ΠΑΟΚ, για λόγους οικογενειακούς και ιατρικών εξετάσεων (μάλλον δεν δέχθηκε να κάνει). Good luck Fabio.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

To Eσιτι-Αουγκουστο φαινεται αναβαθμιση των Κανιας-Σακχωφ. Να καλυφθει το κενο Ολιβειρα και να αφησουν χρονο στον Μαουριτσιο και τον Βερνμπλουμ να μπουνε πανετοιμοι σαν μεταγραφες Ιανουαριου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”