Νέος προπονητής 2019/2020
Re: Νέος προπονητής 2019/2020
εγω παντως ανετα κρατουσα τεχνικο διδυμο Bacci -Longo...(kai oxi για σπασιμο στον ρουμανο )
Κακώς το αναφέρεις αν δεν πήρες την έγκριση του Πελκα.... Λάθος....gika έγραψε:Ναι το είπε, όχι δημόσια, αλλά βρεθήκαμε σε κοινή παρέα. Χρόνια είμαι εδώ, δεν έχω πουλήσει παπά ποτέ.obanebane έγραψε:gika έγραψε:Χωρίς να μπορώ να πω παραπανω, ο Πελκας είπε ότι ο Λουτσεσκου έφυγε λόγω ασυνενοησιας και ότι δεν του κάνανε τις μεταγραφές/ανανεωσεις που ήθελε και ότι το οικονομικό δεν είχε να κάνει με την απόφαση του.
Δεν είναι παπάς, το άκουσα από τον ιδιο με τα αυτιά μου.
Ειπε ο Πελκας οτι δε του εκαναν τις μεταγραφες που ηθελε;
Που το ακουσες αυτο;
Δε λεγεται ευκολα τετοιο πραγμα απο μελος του ροστερ της ομαδας,ποσο μαλλον απο τον αρχηγο.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι λέτε ρε παιδιά?
Αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με τ όνομα τους πρέπει να λέμε την αλήθεια εδώ, ποια έγκριση Πέλκα με λέτε..
Αν θέλουμε να χαϊδεύουμε αφτία να πάμε σε κανέναν αρδ αν είναι.
Αλήθειες μόνο εδώ, τπτ αλλο
το μονο λαθος που μπορει, να εκανε ο γκικας ειναι να το ειχε στειλε σε κανενα μοντ μεσω μειλ αυτο κ μετα να το κοινοποιουσε
Αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με τ όνομα τους πρέπει να λέμε την αλήθεια εδώ, ποια έγκριση Πέλκα με λέτε..
Αν θέλουμε να χαϊδεύουμε αφτία να πάμε σε κανέναν αρδ αν είναι.
Αλήθειες μόνο εδώ, τπτ αλλο
το μονο λαθος που μπορει, να εκανε ο γκικας ειναι να το ειχε στειλε σε κανενα μοντ μεσω μειλ αυτο κ μετα να το κοινοποιουσε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prax την Σάβ 29 Ιουν 2019, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι καλα ο Πελκας εκατσε και ειπε κατι τοσο εσωτερικο στον γκικα του παοκμανια. Ασε μας ρε γκικα με τα νευρα μας τωρα
- Μπαρκαρούτσος
seaman έγραψε:Τότε να φέρουμε Σα Πίντο που έχει εμπειρία στα στημένα

Mīngus έγραψε:A κι επίσης στην Πορτογαλία ο Σάντος παίρνει 2,5 μυριάκια. Θα του σκάσουμε κάνα 4άρι να τον πείσουμε ας πούμε;
Δεν τα αξίζει;;
- constadine
Ο Γκαρσία από όσα διάβασα ,και λίγο που το έψαξα , δεν μπορεί να αναλάβει γιατί δεν έχει το uefa pro .Ιάσονας έγραψε:Πάντως η ομάδα πρέπει αύριο να έχει προπονητή που θα συνεχίσει από εκεί που το άφησε ο Λουτσέσκου.
Οσο περνάει η ώρα και ο Γκαρσία μου φαίνεται λογική επιλογή, κάποτε θα του δωθεί η ευκαιρία ας είναι τώρα και αυτά περι συνύπαρξης με μεγάλο κόουτς είναι αηδίες, ο τύπος έχει παίξει σε ρεαλ και μίλαν έχει δει προπονητές μεγάλους, το ζήτημα είναι αν ο ίδιος θα το έχει.
Αν επιλέξει η διοίκηση τον Γκαρσία θα πρέπει να τον πλαισιώσει με πολύ δυνατο επιστημονικό τιμ σε γυμναστές βοηθούς κλπ για να έχει τουλάχιστον το καλύτερο σταφ.
Το σημαντικό για μένα είναι η συνέχεια, όποιος έρθει πρέπει να ξέρει από ελληνικό πρωτάθλημα και ΠΑΟΚ γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.
Οσο αφορά τον Πελκα αν είναι αλήθεια αυτό που αναφέρει ο φίλος καλά θα κάνει να κρατησει το στόμα του κλειστό, αρχηγός είναι έλεος.
Έχει το προηγούμενο ιεραρχικά δίπλωμα το uefa Α .
Για το uefa pro βρήκα ότι θέλει 2 χρόνια για παρακολουθήσεις ,εξετάσεις κ.τ.λ
Δεν βρήκα αν μπορείς σε μικρότερο διάστημα να το πάρεις .
οταν θυμωνεις ο ποντιος ,πορωνεται και το παιρνει πολυ πατριωτικα ....να δεις που σε καλο θα μας βγει , γιατι οχι τιποτ αλλο ,αλλα υπαρχουν και αιχμες και υπονοουμενα για την οικογενεια του ...βλεπω σε κανα Μουρινιο να καταληγουμε

Και με τον Ιβιτς το ίδιο περιμέναμε και μας ήρθε ο...... ΣΤΑΝΟΓΕΒΙΤΣ από β εθνική Κίνας!
novibet (updeated)
Επόμενος προπονητής ΠΑΟΚ
Αποτέλεσμα
Μάσιμο Καρέρα1.70
Πάμπλο Γκαρσία2.00
Κίκο Ραμίρεθ2.45
Μαρίνος Oυζουνίδης3.00
Τραϊάνός Δέλλας4.75
Βλάνταν Ίβιτς5.00
Μιρτσέα Λουτσέσκου5.00
Άγγελος Αναστασιάδης31.00
Λάζλο Μπόλονι31.00
Επόμενος προπονητής ΠΑΟΚ
Αποτέλεσμα
Μάσιμο Καρέρα1.70
Πάμπλο Γκαρσία2.00
Κίκο Ραμίρεθ2.45
Μαρίνος Oυζουνίδης3.00
Τραϊάνός Δέλλας4.75
Βλάνταν Ίβιτς5.00
Μιρτσέα Λουτσέσκου5.00
Άγγελος Αναστασιάδης31.00
Λάζλο Μπόλονι31.00
- navigator11
Μακάρι να είναι έτσι. Δεν μπορεί να συζητιέται σοβαρά να ανατεθεί ένας ΠΑΟΚ με τόσο υψηλές φιλοδοξίες στον Γκαρσία. Σήμερα! Είναι αδιανόητο. Δεν έχω υπάρξει ποτέ Παμπλολάγνος, δε σημαίνει αυτό ότι δεν τον σέβομαι όμως. Ακριβώς επειδή τον σέβομαι, επιμένω ότι καλό είναι να προστατευθεί από την ΠΑΕ την ίδια.constadine έγραψε:Ο Γκαρσία από όσα διάβασα ,και λίγο που το έψαξα , δεν μπορεί να αναλάβει γιατί δεν έχει το uefa pro .Ιάσονας έγραψε:Πάντως η ομάδα πρέπει αύριο να έχει προπονητή που θα συνεχίσει από εκεί που το άφησε ο Λουτσέσκου.
Οσο περνάει η ώρα και ο Γκαρσία μου φαίνεται λογική επιλογή, κάποτε θα του δωθεί η ευκαιρία ας είναι τώρα και αυτά περι συνύπαρξης με μεγάλο κόουτς είναι αηδίες, ο τύπος έχει παίξει σε ρεαλ και μίλαν έχει δει προπονητές μεγάλους, το ζήτημα είναι αν ο ίδιος θα το έχει.
Αν επιλέξει η διοίκηση τον Γκαρσία θα πρέπει να τον πλαισιώσει με πολύ δυνατο επιστημονικό τιμ σε γυμναστές βοηθούς κλπ για να έχει τουλάχιστον το καλύτερο σταφ.
Το σημαντικό για μένα είναι η συνέχεια, όποιος έρθει πρέπει να ξέρει από ελληνικό πρωτάθλημα και ΠΑΟΚ γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.
Οσο αφορά τον Πελκα αν είναι αλήθεια αυτό που αναφέρει ο φίλος καλά θα κάνει να κρατησει το στόμα του κλειστό, αρχηγός είναι έλεος.
Έχει το προηγούμενο ιεραρχικά δίπλωμα το uefa Α .
Για το uefa pro βρήκα ότι θέλει 2 χρόνια για παρακολουθήσεις ,εξετάσεις κ.τ.λ
Δεν βρήκα αν μπορείς σε μικρότερο διάστημα να το πάρεις .
Ρε ξάδερφε κάνε ignore αν δεν γουστάρεις. Δεν με πήρε τηλ να μου το πει, τι να κάνουμε που έχουμε και κοινούς γνωστούς, και έτυχε να τον ακούσω με τα αυτιά μου να το λέει. Κι αν θες και πιο πολλές σάλτσες το ύφος του ήταν υπέρ του Λουτσεσκου. Δεν είπε ότι καλώς έφυγε τώρα, αλλά είπε ότι τον καταλαβαίνει. Αυτά κι άλλα πολλά που δεν είναι της παρούσης.Dimg4 έγραψε:Ναι καλα ο Πελκας εκατσε και ειπε κατι τοσο εσωτερικο στον γκικα του παοκμανια. Ασε μας ρε γκικα με τα νευρα μας τωρα
Εγώ δεν συμφωνω με τον Πέλκα, δεν βλέπω κανένα δίκιο στον Λουτσεσκου που πέρα από μέτριος προπονητής (κατά τη γνώμη μου πάντα) αποδείκνυεται και λίγος σαν άνθρωπος.
-
Κάνει καλό ποδαρικό ο Στανογιεβιτς, να τον φέρουμε για λίγες μερεςNikos 74 έγραψε:Και με τον Ιβιτς το ίδιο περιμέναμε και μας ήρθε ο...... ΣΤΑΝΟΓΕΒΙΤΣ από β εθνική Κίνας!
Καλά ο Πελκας ζητάει και συμβόλαιο ενός μυριου μετά την περσινή χρόνια...Αυτά είναι τα λάθη και τα δικαιώματα που έδωσε η οικογένεια...
- Mitsospaoki4
- Moderator
ΠΑΟΚ είσαι.. θα έρθει προπονητής που δεν έχει ακουστεί!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk