ΠΑΟΚ-Benfica 29/8 22:00 CosmoteSport 1
Re: ΠΑΟΚ-Benfica 29/8 22:00 CosmoteSport 1
ΕΡΧΕΤΑΙ Η Π0ΥΤ$@ Η ΜΕΓΑΑΑΑΛΗΗΗΗΗ!
ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙΙΙΙΙ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙΙΙΙΙΙΙ!
ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙΙΙΙΙ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙΙΙΙΙΙΙ!
-
Ζαντός έγραψε:paokpool έγραψε:Οοοοοοοοοοοοο ΠΑΟΚΑΡΑ....... (που για κάποιον περίεργο λόγο ενώ είναι Η συνθηματάρα και από στίχο και από αναπνοές πλέον πολύ σπάνια στα μεγάλα ματς)
Πλάκα κάνεις; Στο "ΩΩΩΩ ΠΑΟΚάρα" κάθε φορά ανατριχιάζω! Γιατί ξαφνικά βλέπω ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ κόσμο να σηκώνεται όρθιος και να τραγουδάει!! Δεν υπάρχει το συναίσθημα που νιώθω εκείνη τη στιγμή! Το γράφω τώρα και ανατριχιάζω...
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Αδερφέ το ίδιο λέμε!
Τα συνθήματα αυτά νομίζω είναι αυτά που ανταποκρίνετε ο περισσότερος κόσμος στην Τούμπα.
Το ΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ είναι κατεμέ ΤΟ σύνθημα και θα έπρεπε να σκάει πολύ πιο συχνά απότι κάτι μακρυνάρια ναι μεν αριστουργήματα και αυτά όμως δεν βγάζουν δυναμισμό από την κερκίδα και επιπλέον δεν τα ξέρει όλος ο κόσμος για να ακολουθεί....

Μια που μιλάμε για συνθήματα, για μένα το πιο πωρωτικό που ασκεί ηχητική βία στους αντιπάλους είναι το ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ, ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ, αυτό είδα ότι έχει συμμετοχή από όλες τις θύρες και θα ήθελα να ακούγεται από την αρχή.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Με τις Γυναίκες τους έκανες καυλάντα! Ρε Ουαρντα ρε Ουαρντα!!! 

- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Με τις Γυναίκες τους έκανες καυλάντα(στο instagram)! Ρε Ουαρντα ρε Ουαρντα!!Mattias_g4 έγραψε:Με τις Γυναίκες τους έκανες καυλάντα! Ρε Ουαρντα ρε Ουαρντα!!!

-
πάμε Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ γαμώ την φιλαδέλφεια ,τις μάνες και τα αδέρφια όλων των χανουμιών

- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Μπενφικα σε παρακαλώ !
Πέταξε τον αετό!
Τον δικό μου έχω εγώ!!
Απόοοο την Αίγυπτο (τον Γυπαετό) !!!!!
Τα βράδια που κοιμόσαστε
Με τις γυναικες σας χαμουρευότανε!
Μες τις Λισαβόνας τα στενά!!!
Ρε τον Κερατά!

Πέταξε τον αετό!
Τον δικό μου έχω εγώ!!
Απόοοο την Αίγυπτο (τον Γυπαετό) !!!!!
Τα βράδια που κοιμόσαστε
Με τις γυναικες σας χαμουρευότανε!
Μες τις Λισαβόνας τα στενά!!!
Ρε τον Κερατά!

έχω προαίσθημα ότι θα είναι ξεκούραστο ματς.
έχω και πονόδοντο
βάζω φανελίτσα, ραντεβού έξω από το γήπεδο και μετά στα ορεινά τις 5.
Ετοιμάζω δωμάτιο στο γιο μου και όλα μου τα πράγματα είναι σε κούτες. Θέλω να τα ψάξω για να βρω εκείνα τα παλιά διαρκείας με τις τρύπες να του δείξω. Πόσα χρόνια, άγχη, αγωνίες, βροχές, κρύα, καύσωνες, 45 λεπτά να μπούμε στην 4 με την ΑΕΚ, ΟΦΗ με χιόνια, 0-3 από την Τρνάβα, γούρια, γούρια, γούρια, ο Πάμπλο να βαζει γκολ για τη μάνα του, ο Φρατζέσκος το φάουλ, ο τύπος στα σκαλιά να βρίζει τον επόπτη, προπονητές της κερκίδας, το σεντώνει να τεντόνι, αχταρμάς.
ΠΑΟΚ
έχω και πονόδοντο
βάζω φανελίτσα, ραντεβού έξω από το γήπεδο και μετά στα ορεινά τις 5.
Ετοιμάζω δωμάτιο στο γιο μου και όλα μου τα πράγματα είναι σε κούτες. Θέλω να τα ψάξω για να βρω εκείνα τα παλιά διαρκείας με τις τρύπες να του δείξω. Πόσα χρόνια, άγχη, αγωνίες, βροχές, κρύα, καύσωνες, 45 λεπτά να μπούμε στην 4 με την ΑΕΚ, ΟΦΗ με χιόνια, 0-3 από την Τρνάβα, γούρια, γούρια, γούρια, ο Πάμπλο να βαζει γκολ για τη μάνα του, ο Φρατζέσκος το φάουλ, ο τύπος στα σκαλιά να βρίζει τον επόπτη, προπονητές της κερκίδας, το σεντώνει να τεντόνι, αχταρμάς.
ΠΑΟΚ
- efthimis_paok
ΠΑΟΚ-Benfica 29/8 22:00 CosmoteSport 1
Και το ΟΥ - Α , ΟΥ- Α με συνοδεία νταουλιών όταν θέλεις ρυθμό και επιτίθεσαι κατά ριπάς.Cocobill έγραψε:Μια που μιλάμε για συνθήματα, για μένα το πιο πωρωτικό που ασκεί ηχητική βία στους αντιπάλους είναι το ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ, ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ, αυτό είδα ότι έχει συμμετοχή από όλες τις θύρες και θα ήθελα να ακούγεται από την αρχή.
Καιρό έχω να τ’ακούσω
Όχι αδερφέDimg4 έγραψε:Για τριτη φορα, το paoktv θα το εχει?
Vinho do Porto πίνω
Και την μπενφικα στην μαπα της τα χ..ω!!!

Και την μπενφικα στην μαπα της τα χ..ω!!!

-
Καλησπέρα αδέρφια από την όμορφη Πρέβεζα ( προσφάτως).
Παρακολουθώ το forum εδώ και 2-3 χρόνια μετά μανίας, αλλά δεν έπαιρνα απόφαση να κάνω εγγραφή.
Σήμερα δεν άντεξα να μην ενώσω τη φωνή μου μαζί σας (έστω και από μακριά).
Γερά Π.Α.Ο.Κ.άρα, με το μαχαίρι στα δόντια και όλα θα πάνε καλά!!!

Παρακολουθώ το forum εδώ και 2-3 χρόνια μετά μανίας, αλλά δεν έπαιρνα απόφαση να κάνω εγγραφή.
Σήμερα δεν άντεξα να μην ενώσω τη φωνή μου μαζί σας (έστω και από μακριά).
Γερά Π.Α.Ο.Κ.άρα, με το μαχαίρι στα δόντια και όλα θα πάνε καλά!!!