22. Ricardo Matias Verón
Re: Ricardo Matias Veron
Χειρότερος παίχτης με διαφορά το μόνο καλό ότι έτρεχε πολύ.
Απο μοίρασμα παιχνιδιού και ο Ίβιτς καλύτερος ήταν.
Ευχαρίστως να πουληθεί σε καμιά Τραμπζούνσπορ. 8)
Απο μοίρασμα παιχνιδιού και ο Ίβιτς καλύτερος ήταν.
Ευχαρίστως να πουληθεί σε καμιά Τραμπζούνσπορ. 8)
Διαφωνω..μονιμα ειμαι σκληρος μαζι του αλλα εγω σημερα ειδα πως οντας ξεκουραστος ειναι πολυ σημαντικος και ικανος για πολλα..
Στο α μέρος έχεις δίκιο μετά όμως έπεσε κάπως.
Απλά μ αρέσει πολύ να τον κράζω γιατί ξέρει μπάλα και δεν μας την δείχνει βάση των ικανοτήτων του.
Απλά μ αρέσει πολύ να τον κράζω γιατί ξέρει μπάλα και δεν μας την δείχνει βάση των ικανοτήτων του.
-
Πολυ ηρεμος στο παιχνιδι του,αρκετα καλος στο α μερος,καλουτσικος στο β μερος...

- Athanasiadhs
Εμένα πάλι μου άρεσε πάρα πολύ με μοναδική εξαίρεση κάποιες περιττές ενέργειες, όπου φαντάζομαι θα την ακούσει καλά από τον Santos...
Σε μια φάση έδωσε και μια εκπληκτική πάσα με τακουνάκι(αν θυμάμαι καλά στον Σορλέν) όπου λέω όσο κράξιμο και να φας παιχταρά μου απ'τον Fernando, χαλάλι..
Κατά τ'άλλα άρχοντας στο κέντρο, και με φρεσκάδα(κυρίως στο πρώτο ημίχρονο) που είχα να δω από τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς..
Αν δεν υπήρχε ο Sergio θα τον ψήφιζα για MVP..
Σε μια φάση έδωσε και μια εκπληκτική πάσα με τακουνάκι(αν θυμάμαι καλά στον Σορλέν) όπου λέω όσο κράξιμο και να φας παιχταρά μου απ'τον Fernando, χαλάλι..

Κατά τ'άλλα άρχοντας στο κέντρο, και με φρεσκάδα(κυρίως στο πρώτο ημίχρονο) που είχα να δω από τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς..
Αν δεν υπήρχε ο Sergio θα τον ψήφιζα για MVP..
Έκλεισε για τον Ρικάρντο η χρονιά .. πήρε την 7η κάρτα και τέλος ...
25 παιχνίδια έπαιξε και τα 25 βασικός ... Σε λεπτά συμμετοχής 2ος μετά τον Χαλκιά και αυτό τα λέει όλα!
Τα μόνα καλά που δεν θα παίξει τώρα είναι να ξεκουραστεί και να μην ακούσω με τον Πανσερραϊκό τον περίεργο που φωνάζει τα ονόματα να λέει ... Ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρικάρντο ......
Όταν το κάνει θέλω να του βάλω το μικρόφωνο στον πάτο!
25 παιχνίδια έπαιξε και τα 25 βασικός ... Σε λεπτά συμμετοχής 2ος μετά τον Χαλκιά και αυτό τα λέει όλα!
Τα μόνα καλά που δεν θα παίξει τώρα είναι να ξεκουραστεί και να μην ακούσω με τον Πανσερραϊκό τον περίεργο που φωνάζει τα ονόματα να λέει ... Ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρικάρντο ......
Όταν το κάνει θέλω να του βάλω το μικρόφωνο στον πάτο!
ε, όχι ρε Yianko. Εδώ θα διαφωνήσω κάθετα οριζόντια και διαγώνια. Εγώ για αυτό το ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡικάρντο πάω φέτος στο γήπεδο.
γιάνκο είσαι αδερφός τέλος!!!!
κάνω και κύμα για πάρτη σου...
αυτός που λέει το ρρρρρρικάρντο να πάρει το @@#λο...
με εκνευρίζει απίστευτα ο τύπος...
όσο για την εμφάνιση του βερόν φάνηκε ότι ήταν ξεκούραστος και τον ψήφισα μβπ..
κάνω και κύμα για πάρτη σου...
αυτός που λέει το ρρρρρρικάρντο να πάρει το @@#λο...
με εκνευρίζει απίστευτα ο τύπος...
όσο για την εμφάνιση του βερόν φάνηκε ότι ήταν ξεκούραστος και τον ψήφισα μβπ..
- indian chief
ρρρρρρρεεεεεεεεεεε
αφηστε να γουσταρουμε το ονομα......
χεχεχεχε
καλα τα πηγε σημερα..φρεσκαδουρα ηταν το πουλεν.....τα περιττα τακουνακια μονο να κοψει....αλλη ομαδα ειμαστε με τον καλο βερον...σημερα επισης φανηκε ποσο εγκεφαλικος παικτης ειναι....
αφηστε να γουσταρουμε το ονομα......

καλα τα πηγε σημερα..φρεσκαδουρα ηταν το πουλεν.....τα περιττα τακουνακια μονο να κοψει....αλλη ομαδα ειμαστε με τον καλο βερον...σημερα επισης φανηκε ποσο εγκεφαλικος παικτης ειναι....
κουβαλάει την μπάλα χωρίς λόγο ενώ έχει καταντήσει μαλακία η πάσα με το εξωτερικό
ο Σορλέν είναι κλάσεις ανώτερος και ήταν στην κατάψυξη για ένα χρόνο και παίζει και όλες τις θέσεις του κέντρου.Απο γραμμή(που ο Βερόν στην γραμμή δεν μπορεί με την καμία όμως)μέχρι και αμυντικό χαφ και πίσω ακόμα απο τον φόρ ενώ πατάει έξω απο την περιοχή.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γάλλος έχει σκοράρει στο ένα τρίτο των συμμετοχών του Βερόν ενώ ο Αργεντίνος ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει τέρμα...
ο Σορλέν είναι κλάσεις ανώτερος και ήταν στην κατάψυξη για ένα χρόνο και παίζει και όλες τις θέσεις του κέντρου.Απο γραμμή(που ο Βερόν στην γραμμή δεν μπορεί με την καμία όμως)μέχρι και αμυντικό χαφ και πίσω ακόμα απο τον φόρ ενώ πατάει έξω απο την περιοχή.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γάλλος έχει σκοράρει στο ένα τρίτο των συμμετοχών του Βερόν ενώ ο Αργεντίνος ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει τέρμα...
Φίλε μου μια χαρά τη κουβαλάει τη μπαλίτσα ο Βερον μην ειμαστε χαζοί!Είναι πολύ χρήσιμοι τέτοιου είδους παίκτες στην εντεκάδα,να σου βγάζουν μια ηρεμία στο κέντρο δλδ!Και ήταν στην πρώτη τριάδα καλύτερων με αστέρα μαζί με Κονσε'ι'σάο και Σορλέν φυσικά!
Την μπάλα από τον Veron την παίρνεις μονο με φάουλ,καταλάβετε ότι είναι προσόν το να μην χάνει την μπάλα με τίποτα...και μην ξεχνάμε ότι ο ένας παίχτης πρέπει να συμπληρώνει τον άλλον...δηλαδή ο sorlin πιστεύω ότι έχει όσα λείπουν από τον Veron και ανάποδα,αλλα μην ακούω χολές για τον Veron ως τώρα ήταν παιχτούρα και ξαφνικά με 1 2 ματs που έπεσε λίγο η απόδοση άρχισε το κράξιμο...
- Isaak the Greek
Gash θα σε μαλώσω....Τέτοια λόγια για το πουλέν....απαράδεκτος...
Εντάξη εγώ ότι και να πω δεν πιάνεται μιας κι έχω κόλλημα με τον παιχταρά , οποτε η κρίση μου μονο αντικειμενική δεν θα είναι...
Αν και δεν είδα το mats , με ευχαρίστηση ακούω από πολλούς ότι ήταν καλός.Το μονο που με απασχολεί είναι η φυσική του κατάσταση.Πάλι σας βλέπω να γράφετε ότι ενώ ξεκίνησε καλά , σιγά σιγά του έφευγε η σπιρτάδα και μπαίνω σε υποψίες...Αν αυτό το παιδί είχε την ταχύτητα του βιειρινiα θα έπαιζε σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης.

Εντάξη εγώ ότι και να πω δεν πιάνεται μιας κι έχω κόλλημα με τον παιχταρά , οποτε η κρίση μου μονο αντικειμενική δεν θα είναι...
Αν και δεν είδα το mats , με ευχαρίστηση ακούω από πολλούς ότι ήταν καλός.Το μονο που με απασχολεί είναι η φυσική του κατάσταση.Πάλι σας βλέπω να γράφετε ότι ενώ ξεκίνησε καλά , σιγά σιγά του έφευγε η σπιρτάδα και μπαίνω σε υποψίες...Αν αυτό το παιδί είχε την ταχύτητα του βιειρινiα θα έπαιζε σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης.