Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 12/05 20:30 Cosmotesports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports (Τελικός Κυπέλλου)

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Η ομάδα δεν έχει να αποδείξει τίποτα και δεν χρειάζεται να μπει αγχωμένη για απαντήσεις.. Από την άλλη μιας κι έχω γενέθλια εκείνη τη μέρα, θέλω δώρο ένα 4μπαλο..
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

episimos73 έγραψε:Η αβάντα τους φέτος δεν έχει όριο....Ντροπή οι ξεφτιλισμένοι αλλά που να τη βρουν.

να εστιασουμε απλα και μονο σε ενα σημειο
ο κομινης κατω στο 90 θα ακυρωνε δικη του αποφαση και επομενως και το γκολ(μετα απο ποση ωρα μαλιστα) που εδινε πρωταθλημα στην ΑΕΧ/ολυμπιακο/παναθηναικο
μετα απο διαμαρτυριες μας και μαλιστα ετεροχρονισμενες;

ποσες πιθανοτητες θα ειχε αυτο το ενδεχομενο
μια στις χιλιες;

αρκει για να καταλαβουμε περι τινος προκειται
ασε τα αλλα,που ζησαμε και ειναι για γελια

το ερωτημα ειναι ποση ειλικρινεια υπηρχε ολο αυτο το διαστημα..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το βίντεο με την πεντακάθαρη κόκκινη που δεν πήρε ο Λιβάγια.
http://inpaok.com/447096/%CE%BD%CE%AD%C ... %B1-video/
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kotsidas9 έγραψε:Η ομάδα δεν έχει να αποδείξει τίποτα και δεν χρειάζεται να μπει αγχωμένη για απαντήσεις.. Από την άλλη μιας κι έχω γενέθλια εκείνη τη μέρα, θέλω δώρο ένα 4μπαλο..
Ο ΠΑΟΚ εκεί, που όντως δίνονται "απαντήσεις", έχει μπουκώσει τα στόματα όλων των άπλυτων, ψευτοπρωκταθλητών και μη! Στο πρωτάθλημα και στο χόρτο. Τελειώσαμε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΈΧΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Το κύπελλο είναι δικό μας!!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι
π ω ς
ε ι ν α ι
Δ Ι Κ Ο Μ Α Σ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γαμηστε τους,δεν αντέχεται άλλη μέρα σαν τη σημερινή.
Θα είμαι και εγώ εκεί,γαμω την ένωση σας ρε μουνια.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Με μεγάλη περηφάνεια είδα το ματς σήμερα, αυτή η ομάδα θα μπει στο πάνθεον όπως η ομάδα τού 1972-73 ως μια από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών που δεν αξίζει ο βόθρος τού ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ελπίζω μόνο φέτος να μην γίνει ρηπήτ και στο Κύπελλο, γιατί τότε χάσαμε στον τελικό από την ομάδα που μας έκλεψε το πρωτάθλημα, τον (κόκκινο) γάβρο.

Φέτος ελπίζω να πάρουμε τουλάχιστον το Κύπελλο, είναι το ελάχιστο άξιο και ηθικό. Σημαντικό είναι η αγανάκτηση να γίνει δημιουργικό πάθος και όχι αυτοκαταστροφή.

Μετράω τις μέρες και τις ώρες μέχρι τον τελικό. Αλλά και να χάσουμε, πάλι περήφανος θα είμαι. Τι να μου αποδείξει μια ομάδα που διορίστηκε με διάταγμα πρωταθλήτρια και που για να φτάσει στον τελικό χρειάστηκαν ανεκδιήγητος διαιτητής και επόπτης στο πρώτο ματς και φοβερή κωλοφαρδία στο δεύτερο; Για να μην πάμε και πιο πέρα με υποψίες μόνο. Αυτά που είδαμε με τα μάτια μας φτάνουν και περισσεύουν.

Ορίστε και το νέο έμβλημα τής χάρτινης:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δεν ξέρω πόσο το σκέφτηκαν για να το πράξουν, οι υπεύθυνοι μας εκεί στην Π.Α.Ε., το θέμα του δικαιώματος για προτεραιότητα εισιτηρίου για τον Τελικό στους κατόχους διαρκείας, αλλά προσωπικά θα τους τα χώσω μια ψιλή...

Μόνο με κάποια ρητορικά ερωτήματα, τα οποία δεν χρήζουν καν απαντήσεων, οι οποίες δίνονται δια της κοινής λογικής, επειδή "δίνουν το δικαίωμα" να εξασφαλίσουν εισιτήριο, μέσω εκδοτηρίων, μέσα σε μία μέρα και 12 μόλις ώρες (σήμερα, απ τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ), τουλάχιστον 6-7 χιλιάδες λαού, που, ή δεν δικαιούνται (οι κάτοχοι διαρκείας στα πέταλα μπορούν μόνο απ τα εκδοτήρια να το προμηθευτούν) ή και που δεν γουστάρουν να βγάλουν ηλεκτρονικά εισιτήριο, κάτι που πιθανότατα σημαίνει γι αυτούς, τουλάχιστον 2 με 3 ώρες εκεί στις ουρές!

1...Για ποιον/ους λόγο/ους αργήσατε τόσο πολύ κύριοι υπευθυνοανεύθυνοι, επί του θέματος, της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.?

2...Γιατί δεν ξεκινήσατε την διάθεση των εισιτηρίων εδώ και 5 μέρες, ώστε να γίνει πιο άνετα η διάθεση τους?

3...Γιατί δεν δίνετε το δικαίωμα προμήθειας τους απ τα εκδοτήρια στους κατόχους διαρκείας για 3-4 μέρες?

4...Για τι ακριβώς τους περάσατε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στα πέταλα, αλλά και όσους από μας δεν γουστάρουμε να πραγματοποιήσουμε την προμήθεια εισιτηρίου με τους νέους ηλεκτρονικούς τρόπους? Για ΖΩΑ???

5...Τι προσδοκάτε να πετύχετε με τέτοιου είδους ανοργανωσιά (sic)? Να βρείτε νέους ευχαριστημένους πελάτες?

6...Με τέτοια σκεπτικά μήπως χάνετε καλούς οπαδούς?

Υ.Γ. Έχω την αίσθηση ότι δεν θα διατεθούν εύκολα και τα 17.196 εισιτήρια του Τελικού, στέλνοντας ένα μήνυμα...
Άβαταρ μέλους
Taseos

ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports (Τελικός Κυπέλλου)

Δημοσίευση από Taseos »

Το σβήνω γιατί γίνομαι κακος
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ξέχασα να τονίσω στα παραπάνω:
7...Σε μια μέρα μάλιστα, που στις 3, στην Μίκρα, έχουμε τον αγώνα του 1ου τελικού Πρωταθλήματος γυναικείου handball και στις 6, στο PAOK Sports Arena, έχουμε τον αγώνα του 2ου Τελικού volley ανδρών..."ΟΜΟΨΥΧΙΑ"...

Edit: Το σβησα κι εγώ, γιατί μιλάω για την συγκεκριμένη περίπτωση, όπου το μήνυμα είναι πολύ "ιδιαίτερο"... ;)
Demir

Δημοσίευση από Demir »

goran 64 έγραψε:Δεν ξέρω πόσο το σκέφτηκαν για να το πράξουν, οι υπεύθυνοι μας εκεί στην Π.Α.Ε., το θέμα του δικαιώματος για προτεραιότητα εισιτηρίου για τον Τελικό στους κατόχους διαρκείας, αλλά προσωπικά θα τους τα χώσω μια ψιλή...

Μόνο με κάποια ρητορικά ερωτήματα, τα οποία δεν χρήζουν καν απαντήσεων, οι οποίες δίνονται δια της κοινής λογικής, επειδή "δίνουν το δικαίωμα" να εξασφαλίσουν εισιτήριο, μέσω εκδοτηρίων, μέσα σε μία μέρα και 12 μόλις ώρες (σήμερα, απ τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ), τουλάχιστον 6-7 χιλιάδες λαού, που, ή δεν δικαιούνται (οι κάτοχοι διαρκείας στα πέταλα μπορούν μόνο απ τα εκδοτήρια να το προμηθευτούν) ή και που δεν γουστάρουν να βγάλουν ηλεκτρονικά εισιτήριο, κάτι που πιθανότατα σημαίνει γι αυτούς, τουλάχιστον 2 με 3 ώρες εκεί στις ουρές!

1...Για ποιον/ους λόγο/ους αργήσατε τόσο πολύ κύριοι υπευθυνοανεύθυνοι, επί του θέματος, της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.?

2...Γιατί δεν ξεκινήσατε την διάθεση των εισιτηρίων εδώ και 5 μέρες, ώστε να γίνει πιο άνετα η διάθεση τους?

3...Γιατί δεν δίνετε το δικαίωμα προμήθειας τους απ τα εκδοτήρια στους κατόχους διαρκείας για 3-4 μέρες?

4...Για τι ακριβώς τους περάσατε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στα πέταλα, αλλά και όσους από μας δεν γουστάρουμε να πραγματοποιήσουμε την προμήθεια εισιτηρίου με τους νέους ηλεκτρονικούς τρόπους? Για ΖΩΑ???

5...Τι προσδοκάτε να πετύχετε με τέτοιου είδους ανοργανωσιά (sic)? Να βρείτε νέους ευχαριστημένους πελάτες?

6...Με τέτοια σκεπτικά μήπως χάνετε καλούς οπαδούς?

Υ.Γ. Έχω την αίσθηση ότι δεν θα διατεθούν εύκολα και τα 17.196 εισιτήρια του Τελικού, στέλνοντας ένα μήνυμα...
μια φορα να μην βρουμε λογο να μιρλιασουμε.. αν βαριεσαι να περιμενεις την ουρα ,βγαλε μεσω ιντερνετ ..σε 4 λεπτα το εβγαλα..πιο πολλα θα καψεις βενζινη για να πας γηπεδο να βγαλεις απο το 1 ευρω χρεωση.. να δωσουν 4 μερες ενω σε 6 μερες ειναι ο αγωνας.. τα σκεφτεσαι??ισως θα επρεπε να δωσουν και καποιες ωρες αυριο ,αλλα ως εκει.. και τι μηνυμα θα δωσει ο λαος που δεν θα παει? ποιον θα τιμωρησει?
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Σιγα ρε γκοραν, τι φοβασαι να βγαλεις μεσω ιντερνετ; ελεος 2018 εχουμε
Μια χαρα ειναι η διαθεση των εισητηριων, θα μεινουν και για τους απλους οπαδους
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

η διαιτησια σιγουρα θα ειναι υπερ της χαρτινης.Ακομα και 70-30 να μας παιξει τους εχουμε τους αχρηστους κλεφτες!

οτι και να γινει για μενα ειμαι περηφανος για την ομαδα φετος! δεν μασαμε!εδω θα ειμαστε για παντα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”