Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμ
Κάντε υπομονή είπε ο Γιώργος. Άντε να δούμε...
Το ότι θα χαναμε κάποια στιγμή είναι λογικό.
Κριμα για το τρίτο γκολ, έστω κι ο βαθμός θα ταν χρυσάφι, αλλά για την ομάδα ήταν ήττα εκείνη τη στιγμή. Οπότε ρίσκαρε, όπως ρίσκαρε κι ο λουτσεσκου κ έπαιξε με Μαουρίτσιο μονοκεντρο μετά το γκολ.
Άλλο ν ψάχνεις ένα γκολ κι άλλο δύο σε 30 λεπτά. Καλά έκανε αλλά άνοιξε το ματς κι άλλο. Δεν είχε επιλογη
Τι να γίνει.
Προχωράμε
Κριμα για το τρίτο γκολ, έστω κι ο βαθμός θα ταν χρυσάφι, αλλά για την ομάδα ήταν ήττα εκείνη τη στιγμή. Οπότε ρίσκαρε, όπως ρίσκαρε κι ο λουτσεσκου κ έπαιξε με Μαουρίτσιο μονοκεντρο μετά το γκολ.
Άλλο ν ψάχνεις ένα γκολ κι άλλο δύο σε 30 λεπτά. Καλά έκανε αλλά άνοιξε το ματς κι άλλο. Δεν είχε επιλογη
Τι να γίνει.
Προχωράμε
proedros έγραψε:Φίλε δεν διαφωνώ αλλά κάνεις κάπου λαθος..Δεν παίζει μπάλα ο κόσμος, να φανταστείς ούτε καν θα είναι στις εξέδρες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ...Το θέμα είναι να το καταλάβουν οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες της ομάδας μας...Εμείς αν παίζαμε σήμερα θα αφήναμε την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο...Αντιθέτως, εγώ έβλεπα σήμερα κάποιους παίκτες απλά να περπατάνε..και να μην τους ένοιαζε καθόλου...sn0ufel4 έγραψε:Λοιπόν ΤΕΛΟΣ ΩΣ ΕΔΩ! χασαμε με κακη εμφανιση ναι αλλα ως εκεί. Φρενο.
ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ. ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ.
ΞΕΣΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ
ΠΑΟΚ
Εγω τους ειδα να έχουν αδειασει. Αλλη ομάδα κατέβηκε την Τετάρτη και αλλη σήμερα μετά τα προχθεσινα καραγκιοζιλικια. Οι δηλώσεις Λουτσεσκου και Βιερινια μου το επιβεβαιωσαν. Δεν ξέρω γιατι αλλα η ομάδα θεωρεί πλεον την τιμωρία γεγονός κάτι που δεν φανηκε την Τετάρτη ( Α ρε πουστη κυρ κυρ με τις δήλωσεις και τις δυσαρεστες εκπληξεις) Τους γαμησε την ψυχολογία τι να λέμε τώρα. Τους κλεψαν 6 βαθμούς και τους ζηταγαμε το ακατόρθωτο 7/7 (εξ ου και το 3-2).... Ρε εκεί στην ΠΑΕ περάστε τη γραμμή οτι θα δικαιωθουμε στο CAS και ας μην το πιστευετε, να δώσετε κίνητρο παλι στην ομάδα γαμω την ηττοπάθεια σας μέσα γαμω.
Δεν ξέρω πως θα γυρίσει η ψυχολογία μέχρι την Κυριακή πλεον. Θέλει πολυ μεγαλα @@ και ελπιζω να τα έχει η ομαδα.
ΥΓ τι 2-2, τι 3-2 παλι ενα χ της αεκ θελαμε στα 5 που θα μεινουν.
- Sick Bastard
Ας πει κάποιος στον Γιώργο, ότι 30 και χρόνια υπομονή κάνουμε, η υπομονή μας άρχισε όταν αυτός ήταν αγέννητος.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάντε υπομονή είπε ο Γιώργος. Άντε να δούμε...
Ας μη μιλήσει κάνεις για μια βδομάδα από τους παίκτες . Όχι δηλώσεις, αγώνας της χρονιάς την Κυριακή.
-
Ούτε να γελάσω μπορώ αδερφέ...farmak76 έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Μας έκλασε τ αρχίδια ρε Σάββα Θεοθωρίδηsavvastheod έγραψε:Μας διέλυσε ο πουσταgayros μόνο αυτό μπορούσε να κάνει αυτο το άθλιο ποδοσφαιρικό κατασκεύασμα.... Μας στέρησε το δικαίωμα στην άσχημη μέρα με τα θέατρα με αποτέλεσμα να έρθει αυτή μια ώρα αρχυτερα... Καμμία ομάδα δεν μπορεί να κανει 25 νίκες σερί.... Αβασταχτο βάρος.... Έβλεπα την κουλα σήμερα και στο δευτερο ηταν αγχωμενη όσο δεν πάει... Σκεφτείτε τους δικούς μας με τα από όλα αυτα... Τεσπα συνεχιζουμε
Χαχαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()
Ωωωωωωω... Προσβόλαααα..![]()
![]()
![]()
![]()
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Άρθρο από το ινΠΑΟΚ
Δεν είναι η μέρα που μπορώ να γράψω ένα κείμενο με αρχή, μέση και τέλος. Σκόρπια συμπεράσματα από τη βδομάδα που πέρασε. Μέσα σε ένα διάστημα επτά ημερών, από την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου μέχρι την Κυριακή 4 Μαρτίου, έγιναν όλα όσα έπρεπε για να ρίξουν τον ΠΑΟΚ από την κορυφή της βαθμολογίας και να του “αφαιρέσουν” τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, που τόσο ενοχλούσε όλους. Έβαλαν κάθε μέσο, χρησιμοποιήσαν κάθε τρόπο και τελικά το κατάφεραν. Το “σύστημα” κέρδισε κύριοι. Μπορείτε να χειροκροτήσετε. Η αρχή και το τέλος ήταν προφανώς όσα έγιναν στην Τούμπα, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μετά το ματς στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, έγραφα “μην τους τσατίζετε” -αναφερόμενος στους παίκτες- και δεν ήταν κάτι για το οποίο αλλάζω γνώμη επειδή ο ΠΑΟΚ έχασε στην Τρίπολη. Τρεις μέρες μετά τον τραγέλαφο, η προσοχή είχε επικεντρωθεί στην παράσταση που είχαν στήσει οι “ερυθρόλευκοι”, στο τρολάρισμα και στο ηθικό αλλά και πραγματικό δίκιο του Δικεφάλου. Το συναίσθημα που κυριαρχούσε ήταν η τσατίλα και αυτή ήταν που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου στον ημιτελικό. Τι άλλαξε, μερικές μέρες μετά; Η εκδίκαση της υπόθεσης την Παρασκευή αποκάλυψε το μέγεθος του “τρυπήματος” που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ για να μην πάρει το πρωτάθλημα. Από όλους, από όλα, με όλα τα όπλα. Πλέον δεν ήταν αστείο. Ο ΠΑΟΚ στήθηκε σε μια… γωνιά, σε έναν τοίχο και πυροβολήθηκε κατά ριπάς. Όλο αυτό ήταν αδύνατον να μην περάσει στην ομάδα. Έτσι, ήρθε το ματς της Τρίπολης. Πείτε μου εσείς με τι ψυχολογία μπαίνει ένας παίκτης που ξέρει ότι ακόμα και να πάρει το τρίποντο, μπορεί να του το αφαιρέσουν με το έτσι θέλω. Πείτε μου εσείς, πώς μπορεί να ανταποκριθεί και να διαχειριστεί την κατάσταση, όταν του ακυρώνουν την προσπάθεια τόσων μηνών. Σκύλιασαν, μάτωσαν για να κάνουν ένα τρελό νικηφόρο σερί, για να μπουν στη θέση του οδηγού και να πάρουν τον τίτλο, και βλέπουν να του το “κλέβουν”. Ο ΠΑΟΚ “λύγισε” ψυχολογικά, αλλά «λύγισε» και αγωνιστικά. Αυτό άλλωστε είναι το φυσιολογικό σε μια κούρσα πρωταθλήματος. “Δεν είμαστε ρομπότ” είπε ο Πέλκας και έχει απόλυτο δίκιο. “Σπας” πνευματικά, “σπας” και ποδοσφαιρικά. Μέσα σε όλα ο Δικέφαλος είχε να αντιμετωπίσει μια δουλεμένη και σοβαρή ομάδα, οι παίκτες της οποίας πανηγύριζαν σαν τρελοί τα γκολ και τη νίκη. Φοβερό αυτό, ε Μανόλο Χιμένεθ; Πολύ σωστά έκαναν και δικαίως πήραν τη νίκη οι Αρκάδες. Σε καμιά περίπτωση, δεν είναι αυτοί το θέμα.
Λίγες ώρες μετά, η μεγαλύτερη ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός, περήφανος και αξιόμαχος, κατάφερε να πάρει Χ από τους δέκα παίκτες του “σκοτωμένου” Παναθηναϊκού. Ο Όσκαρ Γκαρθία έκανε σοβαρά λάθη παραμένοντας όρθιος και όχι ξαπλωτός κι ημιλιπόθυμος, ενώ έδωσε οδηγίες στους παίκτες του να κατευθυνθούν προς τον αγωνιστικό χώρο και όχι προς τα αποδυτήρια. Και τι έγινε; Οι “ερυθρόλευκοι” ολοκλήρωσαν τους στόχους τους μια βδομάδα πριν. Ξεφτίλισαν το ποδόσφαιρο, έκαναν μπορντέλο το πρωτάθλημα, “σκότωσαν” τον ΠΑΟΚ και έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για να μη φύγει ο τίτλος από το λεκανοπέδιο. Με μοναδική ευνοημένη την ΑΕΚ. Ναι, την καημένη αυτή ομάδα που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει. Το περήφανο αυτό σωματείο που έχει να λέει κάποτε για το πρωτάθλημα-Βάλνερ, αλλά τώρα παρακολουθεί σαν απλός θεατής. “Εμείς δεν ξέρουμε, δεν είδαμε, ό,τι πει ο νόμος”. Αμέτοχη παρακολουθεί τις εξελίξεις και απλά… καρπώνεται τις συνέπειες. Αμ δε. Για να μη νομίζετε ότι τα πράγματα γίνονται τυχαία, ο Μελισσανίδης δούλεψε σκληρά στο παρασκήνιο, έβαλε λυτούς και δεμένους για να οδηγηθεί ο ΠΑΟΚ ένα βήμα πριν την τιμωρία. Η πιο ευνοημένη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος εξάλλου, δεν άφησε τίποτα στην τύχη του. Μπορεί μεταγραφές να μην έκανε, λεφτά να μην έβαλε, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα λειτούργησε στην εντέλεια. Στόχος και αυτής; Να μην πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!
*Επειδή η ηλιθιότητα είναι αυτή που βασιλεύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καλό είναι να θυμάστε όλα όσα λέγονταν τους προηγούμενους μήνες. Ο ΠΑΟΚ αγόρασε την ΕΠΟ και έχει τον έλεγχό της. Ο ΠΑΟΚ αγόρασε το πρωτάθλημα. Ο Τσίπρας θα δώσει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει στήσει διαιτητές, επόπτες, σημαιάκια, ομάδες και πάγκους. Ο ΠΑΟΚ έγινε ο νέος χαλίφης χρησιμοποιώντας τις μεθόδους των… προκατόχων του. Και να, ο πόλεμος και η προπαγάνδα για να αλλοιωθεί και να λασπωθεί η προσπάθεια της κατά τεκμήριο καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα φέτος. Πιστέψτε με, όταν θα έρθει η ώρα και αν γίνει ποτέ αυτό, μετά από όλο αυτό το “τρύπημα” που έφαγε ο ΠΑΟΚ φέτος, δε θα νιώθω πλέον καμιά τύψη. Στην ξετσιπωσιά, δεν έχω άλλες απαντήσεις.
*Κι υπάρχουν κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που βρήκαν σήμερα την ώρα και την ευκαιρία να επιτεθούν στην ομάδα και τον Λουτσέσκου; Μετά από 16 νίκες. Ο Μαουρίσιο, οι αλλαγές, ο Μπίσεσβαρ, η άμυνα, ο Μακ. Όταν ο Δικέφαλος δέχεται ολομέτωπο πόλεμο, αυτοί το χαβά τους. Να κάνω δηλαδή αγωνιστική ανάλυση, όταν στο μόνο που δεν κρίνεται το πρωτάθλημα είναι το αγωνιστικό; Όταν με “ξεσκίζουν”; Ή μήπως δε δικαιούται η ομάδα να κάνει γκέλα;
*Δεν ξέρω πως θα αντιδράσει η διοίκηση σε όλα αυτά, προφανώς περιμένει και την αυριανή απόφαση. Ανεξάρτητα από αυτή όμως, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει πρέπει να είναι ηχηρά, να τραντάζουν. Μια πρώτη, καθαρά εσωτερική, είναι ο δια βίου παραδειγματικός αποκλεισμός από τα ματς του ΠΑΟΚ, του οπαδού που πέταξε το ρολό στον Γκαρσία. Όχι γιατί ήταν λόγος τιμωρίας για τον Δικέφαλο, αλλά γιατί ήταν το πάτημα που χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να κάνει όσα ακολούθησαν. Αυτό που αναζητούσε δηλαδή…
*Εκτός όλων των άλλων, ένιωσα μεγάλος μ@λάκας βλέποντας τον Αρετόπουλο να σφυρίζει σήμερα αγώνα, και δη της ΑΕΚ. Στην ΠΑΕ, δεν ένιωσαν το ίδιο;
* Το πρωτάθλημα προφανώς δεν τέλειωσε ακόμα. Θα τελειώσει όταν ο ΠΑΟΚ δε θα είναι ενωμένος κι όταν θα σταματήσει να αντιδράει στα «τρυπήματα»…
Δεν είναι η μέρα που μπορώ να γράψω ένα κείμενο με αρχή, μέση και τέλος. Σκόρπια συμπεράσματα από τη βδομάδα που πέρασε. Μέσα σε ένα διάστημα επτά ημερών, από την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου μέχρι την Κυριακή 4 Μαρτίου, έγιναν όλα όσα έπρεπε για να ρίξουν τον ΠΑΟΚ από την κορυφή της βαθμολογίας και να του “αφαιρέσουν” τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, που τόσο ενοχλούσε όλους. Έβαλαν κάθε μέσο, χρησιμοποιήσαν κάθε τρόπο και τελικά το κατάφεραν. Το “σύστημα” κέρδισε κύριοι. Μπορείτε να χειροκροτήσετε. Η αρχή και το τέλος ήταν προφανώς όσα έγιναν στην Τούμπα, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μετά το ματς στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, έγραφα “μην τους τσατίζετε” -αναφερόμενος στους παίκτες- και δεν ήταν κάτι για το οποίο αλλάζω γνώμη επειδή ο ΠΑΟΚ έχασε στην Τρίπολη. Τρεις μέρες μετά τον τραγέλαφο, η προσοχή είχε επικεντρωθεί στην παράσταση που είχαν στήσει οι “ερυθρόλευκοι”, στο τρολάρισμα και στο ηθικό αλλά και πραγματικό δίκιο του Δικεφάλου. Το συναίσθημα που κυριαρχούσε ήταν η τσατίλα και αυτή ήταν που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου στον ημιτελικό. Τι άλλαξε, μερικές μέρες μετά; Η εκδίκαση της υπόθεσης την Παρασκευή αποκάλυψε το μέγεθος του “τρυπήματος” που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ για να μην πάρει το πρωτάθλημα. Από όλους, από όλα, με όλα τα όπλα. Πλέον δεν ήταν αστείο. Ο ΠΑΟΚ στήθηκε σε μια… γωνιά, σε έναν τοίχο και πυροβολήθηκε κατά ριπάς. Όλο αυτό ήταν αδύνατον να μην περάσει στην ομάδα. Έτσι, ήρθε το ματς της Τρίπολης. Πείτε μου εσείς με τι ψυχολογία μπαίνει ένας παίκτης που ξέρει ότι ακόμα και να πάρει το τρίποντο, μπορεί να του το αφαιρέσουν με το έτσι θέλω. Πείτε μου εσείς, πώς μπορεί να ανταποκριθεί και να διαχειριστεί την κατάσταση, όταν του ακυρώνουν την προσπάθεια τόσων μηνών. Σκύλιασαν, μάτωσαν για να κάνουν ένα τρελό νικηφόρο σερί, για να μπουν στη θέση του οδηγού και να πάρουν τον τίτλο, και βλέπουν να του το “κλέβουν”. Ο ΠΑΟΚ “λύγισε” ψυχολογικά, αλλά «λύγισε» και αγωνιστικά. Αυτό άλλωστε είναι το φυσιολογικό σε μια κούρσα πρωταθλήματος. “Δεν είμαστε ρομπότ” είπε ο Πέλκας και έχει απόλυτο δίκιο. “Σπας” πνευματικά, “σπας” και ποδοσφαιρικά. Μέσα σε όλα ο Δικέφαλος είχε να αντιμετωπίσει μια δουλεμένη και σοβαρή ομάδα, οι παίκτες της οποίας πανηγύριζαν σαν τρελοί τα γκολ και τη νίκη. Φοβερό αυτό, ε Μανόλο Χιμένεθ; Πολύ σωστά έκαναν και δικαίως πήραν τη νίκη οι Αρκάδες. Σε καμιά περίπτωση, δεν είναι αυτοί το θέμα.
Λίγες ώρες μετά, η μεγαλύτερη ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός, περήφανος και αξιόμαχος, κατάφερε να πάρει Χ από τους δέκα παίκτες του “σκοτωμένου” Παναθηναϊκού. Ο Όσκαρ Γκαρθία έκανε σοβαρά λάθη παραμένοντας όρθιος και όχι ξαπλωτός κι ημιλιπόθυμος, ενώ έδωσε οδηγίες στους παίκτες του να κατευθυνθούν προς τον αγωνιστικό χώρο και όχι προς τα αποδυτήρια. Και τι έγινε; Οι “ερυθρόλευκοι” ολοκλήρωσαν τους στόχους τους μια βδομάδα πριν. Ξεφτίλισαν το ποδόσφαιρο, έκαναν μπορντέλο το πρωτάθλημα, “σκότωσαν” τον ΠΑΟΚ και έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για να μη φύγει ο τίτλος από το λεκανοπέδιο. Με μοναδική ευνοημένη την ΑΕΚ. Ναι, την καημένη αυτή ομάδα που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει. Το περήφανο αυτό σωματείο που έχει να λέει κάποτε για το πρωτάθλημα-Βάλνερ, αλλά τώρα παρακολουθεί σαν απλός θεατής. “Εμείς δεν ξέρουμε, δεν είδαμε, ό,τι πει ο νόμος”. Αμέτοχη παρακολουθεί τις εξελίξεις και απλά… καρπώνεται τις συνέπειες. Αμ δε. Για να μη νομίζετε ότι τα πράγματα γίνονται τυχαία, ο Μελισσανίδης δούλεψε σκληρά στο παρασκήνιο, έβαλε λυτούς και δεμένους για να οδηγηθεί ο ΠΑΟΚ ένα βήμα πριν την τιμωρία. Η πιο ευνοημένη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος εξάλλου, δεν άφησε τίποτα στην τύχη του. Μπορεί μεταγραφές να μην έκανε, λεφτά να μην έβαλε, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα λειτούργησε στην εντέλεια. Στόχος και αυτής; Να μην πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!
*Επειδή η ηλιθιότητα είναι αυτή που βασιλεύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καλό είναι να θυμάστε όλα όσα λέγονταν τους προηγούμενους μήνες. Ο ΠΑΟΚ αγόρασε την ΕΠΟ και έχει τον έλεγχό της. Ο ΠΑΟΚ αγόρασε το πρωτάθλημα. Ο Τσίπρας θα δώσει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει στήσει διαιτητές, επόπτες, σημαιάκια, ομάδες και πάγκους. Ο ΠΑΟΚ έγινε ο νέος χαλίφης χρησιμοποιώντας τις μεθόδους των… προκατόχων του. Και να, ο πόλεμος και η προπαγάνδα για να αλλοιωθεί και να λασπωθεί η προσπάθεια της κατά τεκμήριο καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα φέτος. Πιστέψτε με, όταν θα έρθει η ώρα και αν γίνει ποτέ αυτό, μετά από όλο αυτό το “τρύπημα” που έφαγε ο ΠΑΟΚ φέτος, δε θα νιώθω πλέον καμιά τύψη. Στην ξετσιπωσιά, δεν έχω άλλες απαντήσεις.
*Κι υπάρχουν κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που βρήκαν σήμερα την ώρα και την ευκαιρία να επιτεθούν στην ομάδα και τον Λουτσέσκου; Μετά από 16 νίκες. Ο Μαουρίσιο, οι αλλαγές, ο Μπίσεσβαρ, η άμυνα, ο Μακ. Όταν ο Δικέφαλος δέχεται ολομέτωπο πόλεμο, αυτοί το χαβά τους. Να κάνω δηλαδή αγωνιστική ανάλυση, όταν στο μόνο που δεν κρίνεται το πρωτάθλημα είναι το αγωνιστικό; Όταν με “ξεσκίζουν”; Ή μήπως δε δικαιούται η ομάδα να κάνει γκέλα;
*Δεν ξέρω πως θα αντιδράσει η διοίκηση σε όλα αυτά, προφανώς περιμένει και την αυριανή απόφαση. Ανεξάρτητα από αυτή όμως, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει πρέπει να είναι ηχηρά, να τραντάζουν. Μια πρώτη, καθαρά εσωτερική, είναι ο δια βίου παραδειγματικός αποκλεισμός από τα ματς του ΠΑΟΚ, του οπαδού που πέταξε το ρολό στον Γκαρσία. Όχι γιατί ήταν λόγος τιμωρίας για τον Δικέφαλο, αλλά γιατί ήταν το πάτημα που χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να κάνει όσα ακολούθησαν. Αυτό που αναζητούσε δηλαδή…
*Εκτός όλων των άλλων, ένιωσα μεγάλος μ@λάκας βλέποντας τον Αρετόπουλο να σφυρίζει σήμερα αγώνα, και δη της ΑΕΚ. Στην ΠΑΕ, δεν ένιωσαν το ίδιο;
* Το πρωτάθλημα προφανώς δεν τέλειωσε ακόμα. Θα τελειώσει όταν ο ΠΑΟΚ δε θα είναι ενωμένος κι όταν θα σταματήσει να αντιδράει στα «τρυπήματα»…
απαγορευμένη λέξη η υπομονή για τον ΠΑΟΚτσή.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάντε υπομονή είπε ο Γιώργος. Άντε να δούμε...
θέλω να πιστεύω ότι το λέει για τους αλλόθρησκους, μακάρι να έχουν κάτι στο μυαλό τους, δεν τους έχω για λούζερς.
Έμεινα σε αυτό που είδα στη Νέα Σμύρνη. Έως και πρωτοφανές θα το έλεγα. Σκυλιασαν. Και έβλεπα το σημερινό και απορούσα. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Ωστόσο εξακολουθώ να απορώ..
Έχω πιστέψει,με το μικρό μου το μυαλό, εδώ και πολύ καιρό ότι το πρωτάθλημα αυτό είναι δικό μας. Και θα το πιστεύω μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο...
Έχω πιστέψει,με το μικρό μου το μυαλό, εδώ και πολύ καιρό ότι το πρωτάθλημα αυτό είναι δικό μας. Και θα το πιστεύω μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο...
Διαφωνώ με κάποιους εδώ μέσα..Δεν υπάρχει περίπτωση οι παίκτες ακούγοντας την εκδίκαση την Παρασκευή να έσκασαν...Αυτά είναι παραμύθια...Εξάλλου ο Λουτσέσκου έχει αποδείξει πολλάκις πως θέλει να κρατάει τα αποδητήρια μακριά και κλειστά από έξωθεν παράγοντες....Οι ομάδα έχει ξεκάθαρες αγωνιστικές αδυναμίες....Όποιος δεν το βλέπει απλά εθελοτυφλεί...Ο αναντικατάστατος Τσίμιροτ αντικαταστάθηκε από Σάχωφ και Κάνιας, ο βασικός Σαμπράνο από τον Κρέσπο και ο Βιερίνια παίζει από την αρχή του πρωταθλήματος αριστερό μπακ...Αποτέλεσμα:Οι αδυναμίες του Ιανουαρίου δεν καλύφθηκαν ποτέ...ίσα-ίσα αποδυναμώθηκε η ομάδα(Τσίμιροτ-Σαμπράνο)...
- Παλαιολόγος
ο σαμπρανο ειναι απωλεια;!απο που και ως που;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ρε σεις δεν είναι ώρα για κριτικές ακόμη και αν θεωρείτε ότι η ομάδα πάσχει κάπου είναι κλάσεις ανώτερη από τους κατω και πανε να την κλέψουν αυτό που της αξίζει. Στήριξη στην ομάδα,μας πολεμανε από παντού
Ήταν ο βασικός σου αμυντικός...Όσες αδυναμίες και να είχε για διάφορους λόγους , δεν αντικαταστάθηκε ποτέ..Δεν το λέω εγώ...Η ΠΑΕ ήταν αυτή που έψαχνε αμυντικό...Παλαιολόγος έγραψε:ο σαμπρανο ειναι απωλεια;!απο που και ως που;
- PAOKevolution
Οτι καλύτερο διάβασα σήμερα!omerta76 έγραψε:Ναι ήταν κακό παιχνίδι, ναι ήμασταν απαράδεκτοι αλλα νομίζω είχαμε αδειάσει ψυχολογικά. Για όσους αμφιβάλουν, ας ψάξουν το video με τους οπαδούς της Ναπολι ( που ειναι ο φίλος που έγραφε για την ομαδάρα της νότιας Ιταλίας;;) που πανηγυρίζουν για την διαφαινόμενη ιςοπαλια Της Γιουβεντους χθες, πριν μπουν στο γήπεδο για το παιχνίδι με την Ρομα. Μόλις γίνεται το 0-1 στο 93 ολοι παγώνουν, σκέψου να εισαι κ παιχτης τι γίνεται.
Τελος πάντων, έγινα 42 χρόνων κ θυμάμαι να ρωτάω τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου γιατι παίξαμε στο ΟΑΚΑ τελικό το 1983 κ οχι κάπου ουδέτερα κ να μου απαντάει, δυστυχως ετσι ειναι η Αθήνα μας έχουν κόψει τίτλους κ τίτλους, κύπελλα, πρωταθλήματα αλλα εμείς εκει στις κερκίδες.
Ναι ΠΑΟΚ δεν έγινα για τους τίτλους αλλα πλεον κουράστηκα. Κουράστηκα να με γαμάνε μια ζωη κ να μην βρίσκω κουράγιο, να με λένε χαλίφη για ενα κύπελλο κ 1 μέτρο offside αλλα που ολοι ξεχνάνε το πέναλτι πριν. Χαλίφης εγω, που εκτος απο ενα γκολ με Γιάννενα κ 1-2 αμφισβητούμενες φάσεις με Πλατανια κ Ατρόμητο, δεν θυμάμαι κατι αλλο. Εγω δεν έπαιξα εναντίον 9 κ στο τελος να σκοράρω με γκολ offside όπως η κουλα στην Ξάνθη, δεν έβαλα πέναλτι 2 μέτρα έξω απο την περιοχή για να πάρω τον αγώνα όπως η κουλα με την Λαμία, δεν εχω ρίξει μπουν ιδια σε αντιπάλους όπως ο Μοραν στα τελευταία 2 της κουλας, δεν εχω δει αντίπαλο τερματοφύλακα να κανει ντεμπούτο στην κατηγορία στα 37 του όπως με την κουλα (Λαμία πριν 1 μήνα), δεν εχω Δει ομάδα να φοβάται να περάσει την σέντρα μην βάλει κανά γκολ κατα λαθος όπως ο Πανιώνιος σημερα, δεν εχω δει αμυντικό μου να κανει Χατ-τρικ με αντιπάλους να μην πηδάνε καν στις φάσεις όπως ο Βρανιες της κουλας.
Μακάρι να την σκίσω στο μεταξύ μας αλλα οτι κ να γίνει, την περηφάνεια που ένιωθα εδώ κ 3 μήνες, την χαρά οταν ο 5χρονος γιος μου με πήρε τηλέφωνο για να μου τραγουδήσει το "οοοο φέρτε τον γιατρό", δεν θα μου τα παρει κανεις. Για αυτό κ δεν θα σκίσω κανένα στην ομάδα, με κανάν περήφανο κ ας βγω κ τρίτος. Ας το πάρουν οι βρομιάρηδες κ ας πανηγυρίζουν. Εμένα απο την Παρασκευή με την πουστια που κανάν, με αδειασαν ψυχολογικά.
ΠΑΟΚ ρε κ ας μην το πάρω ΠΟΤΕ!!!
ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ κριτική απέναντι σε μια ομάδα που κερδίζει 16 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ είναι αστεία.
Ούτε κενά στο ροστερ ούτε τιποτα. ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι και έκαναν μια ήττα. ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ την Αεκ και παιρνουμε πρωτάθλημα.
Μην λιγοψυχειτε. Δεν ταιριάζει τόσος φόβος στον ΠΑΟΚ
Ούτε κενά στο ροστερ ούτε τιποτα. ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι και έκαναν μια ήττα. ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ την Αεκ και παιρνουμε πρωτάθλημα.
Μην λιγοψυχειτε. Δεν ταιριάζει τόσος φόβος στον ΠΑΟΚ