2.Carlos Zambrano
Re: 2.Carlos Zambrano
giliopoulos εξηγησου αλλιως θα φυγει σβου και μπαν. Φημες και λασπη χωρις πηγη και χωρις λογο δε θα υπαρχουν εδω μεσα
- aspromaura ioannina
Ολοι.DimitrisS έγραψε:Ποιοι ειναι οι ολοι και που το λενε;giliopoulos έγραψε:Ολοι μεσα στην ομαδα λενε οτι ειναι πολυ χαλαρος
Aπο την σημερινη Sportime σε παρασκηνιακη ανωνυμη στηλη,οτι ο λογος που δεν επαιξε ο ζαμπρανο με τον πανιωνιο ειναι οτι ξενυχτησε στην θεσσαλονικη σε νυχτερινο μαγαζι,και εντοπιστηκε απο φιλους του ΠΑΟΚ

Δεν εξηγησες, τα λέμε το Σάββατο το βράδυ. Ελπίζω να εξηγήσεις τότε.giliopoulos έγραψε:Ολοι μεσα στην ομαδα λενε οτι ειναι πολυ χαλαρος
Τον βλεπω να χαιρεταει τον γεναρη
Δηλαδή ρε παιδιά θα ευτελίσουμε όλους τους παίκτες για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα?
Αρχίσαμε από τον Ρευ το συνεχίζουμε με Ζαμπράνο και έπεται συνέχεια.
Τέλεια.
Μετά βέβαια θα θέλουμε πάλι παίκτες από το πάνω ράφι.
Ωραίο το παραμυθάκι αλλά μεγάλωσα πιά και δεν θα πάρω.
Προπονητή από το πάνω ράφι θα πάρουμε ποτέ?
Αλλά ξέχασα αυτοί δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ.
Για ποιό λόγο έφυγε ο Ίβιτς μάθαμε?
Το κρατάμε επτασφράγιστο μυστικό?
Αχ βρε ΠΑΟΚ.
Αρχίσαμε από τον Ρευ το συνεχίζουμε με Ζαμπράνο και έπεται συνέχεια.
Τέλεια.
Μετά βέβαια θα θέλουμε πάλι παίκτες από το πάνω ράφι.
Ωραίο το παραμυθάκι αλλά μεγάλωσα πιά και δεν θα πάρω.
Προπονητή από το πάνω ράφι θα πάρουμε ποτέ?
Αλλά ξέχασα αυτοί δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ.
Για ποιό λόγο έφυγε ο Ίβιτς μάθαμε?
Το κρατάμε επτασφράγιστο μυστικό?
Αχ βρε ΠΑΟΚ.
- desperando
- Επικοινωνία:
- White Ranger
Θα μου πείτε και εσείς την άποψη σας.
Εγώ πάντος περίμενα όταν άκουσα πως τελικά ήρθε θα βλέπω έναν Πικέ(της Barcelonas) με το βιογραφικό του, βλέπω αδιαφορία αλλά σε Πικέ εξελίσσεται που δε το περίμενα ο Varela.
Εγώ πάντος περίμενα όταν άκουσα πως τελικά ήρθε θα βλέπω έναν Πικέ(της Barcelonas) με το βιογραφικό του, βλέπω αδιαφορία αλλά σε Πικέ εξελίσσεται που δε το περίμενα ο Varela.
- aspromaura ioannina
Ενταξει οχι και Πικε ρε αδερφε, ελεος
Ειναι ενας πολυ καλος δυναμικος στοπερ, πραγμα που κατ εμε το εχει αποδειξει στην μεχρι τωρα παρουσια του στον ΠΑΟκ. Μοναδικο μελανο σημειο η αποβολη με το χανουμι. Τωρα ολος αυτος ο ντορος που δημιουργηθηκε για το λαθος του στο τηγανι ειναι κατα την αποψη μου τρομερα υπερβολικος κι αδικος. Το γεγονος οτι με Βαρελα εχει συνθεσει ενα τρομερο διδυμο εμενα μου αρκει. Δεν θελω τιποτε παραπανω απο τα στοπερ μου.

- aspromaura ioannina
Και κατι ακομη, σταματηστε βρε ανθρωποι να αναπαραγετε οσα γραφουν οι μπετοβλακες οι αρδ. Προχθες σε αρδοστηλη του gazzetta εγραφαν πως στα γενεθλια του Βαρελα οι ξενοι βγηκαν και εγιναν λοςκω μεχρι πρωιας. Τωρα ηρθε η σειρα του Ζαμπρανο. Ολως τυχαιως ολοι τους ξενοι..Οποιος εχει αποδειξεις να μας τις δειξει. Φωτογραφιες και ντοκουμεντα κυριοι(αρδ).Αι σιχτιρ.
- ΑποστόληςΑ
Σιγά τον παίκτη ο Πικέ!
Και μόνο το ότι παντρεύτηκε μια γυναίκα 10 χρόνια μεγαλύτερή του η οποία έλεγε σε δηλώσεις της, πριν το ειδύλλιο, ότι είναι παρθένα, αρκεί για να καταλάβεις το iq του παίκτη.
(και πήρε και κόκκινη κάρτα με τον γαύρο)
Και μόνο το ότι παντρεύτηκε μια γυναίκα 10 χρόνια μεγαλύτερή του η οποία έλεγε σε δηλώσεις της, πριν το ειδύλλιο, ότι είναι παρθένα, αρκεί για να καταλάβεις το iq του παίκτη.
(και πήρε και κόκκινη κάρτα με τον γαύρο)
- GiorgosAtha
μπορει κ αυτο αλλα..
Για τον Ζαμπράνο: "Είμαι ένας προπονητής που του αρέσει να προστατεύει τους παίκτες του, αλλά από την άλλη πρέπει να πάρω και κάποιες αποφάσεις. Είμαι υπεύθυνος απέναντι σε όλους, αλλά οι παίκτες είναι υπεύθυνοι απέναντι μου".
Για τον Ζαμπράνο: "Είμαι ένας προπονητής που του αρέσει να προστατεύει τους παίκτες του, αλλά από την άλλη πρέπει να πάρω και κάποιες αποφάσεις. Είμαι υπεύθυνος απέναντι σε όλους, αλλά οι παίκτες είναι υπεύθυνοι απέναντι μου".
- desperando
- Επικοινωνία: