Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Τηλεοπτικός Σταθμός "Ε" (Epsilon TV)

Δημοσίευση από Equalizer »

Παίδες μη μπερδευεστε

Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν πρώτα πρέπει να δείξουν και να αποδείξουν ότι δεν είναι τα ίδια σκατα με τους άλλους

Όχι να την "πούνε" στους άλλους πεφτοντας στο επίπεδο τους.

Υπό αυτό το πρίσμα η εκπομπή είναι νορμάλ

Άμα ο Ιβάν ή ο Γιώργης απογοητεύτηκαν και ήθελαν κάτι άλλο δεν το ξέρω ας το κρίνουν οι ίδιοι.

Σίγουρα χρειάζεται βελτίωση στο στήσιμο της η εκπομπή αλλά γενικώς έχει μια νορμάλ προσέγγιση.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Πρώτος καλεσμένος ο Δώνης

Ψχαχαχαχααα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εε τοτε γυριστε το στην αιλητικη κυριακη.

Πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν ειναι ΠΑΟΚ TV.
Υπαρχει και η τηλεθεαση,μπιζνες ειναι εξαλλου.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Τηλεοπτικός Σταθμός

Δημοσίευση από Mīngus »

rainmaker έγραψε:Παίδες μη μπερδευεστε

Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν πρώτα πρέπει να δείξουν και να αποδείξουν ότι δεν είναι τα ίδια σκατα με τους άλλους

Άμα ο Ιβάν ή ο Γιώργης απογοητεύτηκαν και ήθελαν κάτι άλλο δεν το ξέρω ας το κρίνουν οι ίδιοι.

Σίγουρα χρειάζεται βελτίωση στο στήσιμο της η εκπομπή αλλά γενικώς έχει μια νορμάλ προσέγγιση.
Το να θίξεις στην πραγματική του υπόσταση, το τραμπούκο των γαύρων στον διαιτητή και το αχαλίνωτο σπρώξιμο στο 2ο ημίχρονο, σε κάνει τα ίδια σκατά με τους άλλους;
Το να πεις μια αντικειμενική αλήθεια, κάτι που είδε όλη η Ελλάδα εκτός από τους λοβοτομημένους, σε κάνει τα ίδια σκατά με τους άλλους;
Τα ίδια σκατά με τους άλλους είσαι όταν λες ότι ο γαύρος κέρδισε δίκαια, λες ότι είναι η πιο θεαματική ομάδα και μου βγάζεις σουπεράκι ότι κέρδισε γιατί είχε πάθος και θέληση.
Τα ίδια σκατά είσαι όταν λες ότι έπρεπε να μετρήσει το γκολ οφσάιντ και ότι το χτύπημα του Σισέ εκτός φάσης είναι κίτρινη.
Αθλητική κυριακή vol 2 είναι η εκπομπή, που απλά βγάζει και κάναν παίκτη του ΠΑΟΚ να λέει για την καριέρα του.
Εγώ περίμενα κρυστάλινες και ωμές αλήθειες. Αντ' αυτού βλέπω δημοσιοσχετίστικη ουδετερότητα.
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

AntoniosK έγραψε:
dini26 έγραψε:τεραστιες αλλαγες κ ρεπορταζ στα θελω μου δεν ειδα μεχρι στιγμης,
πραμα απολυτα φισιολογικο,
το ματς της αγωνιστικης εγινε στο περιστερι, λογικα μπηκε πρωτο,
(δεν αναφερομαι στα θετικα η αρνητικα που ακουσαμε)
δε μπορουσε ο Π.Α.Ο.Κ να ηταν πρωτο θεμα,
αν η εκπομπη ξεκοιναγε την περασμενη Κυριακη παλι πρωτο θεμα θα ηταν το ντερμπι του ποκ,

εμενα με διαφερει να ακουγονται πραματα που αλλου περνανε γαργαρα,
σιγουρα δε μπορουμε να εχουμε ολη την ιδια αποψη, αλλα οπως ειπε και ο seaman δε περιμενα το PAOK TV.

την αλλη αγωνιστικη ο Π.Α.Ο.Κ παιζει Δευτερα, μηπως να αλλαξει μερα κ η εκπομπη??? :lol: :lol: :lol:

:pano:
Αν ήσουν εσύ στη θέση του Ολυμπιακού πιστεύεις ότι θα σε έδειχναν πρώτο; Και εμένα με ενδιαφέρει να ακούσω αυτά που αλλού περνάνε γαργάρα. Τα άκουσες; Αν ναι έχεις δίκιο. Αν όχι έχεις και εσύ κάθε δικαίωμα να απογοητευτείς.
ναι το πιστευω οτι θα μας εδειχναν πρωτους εαν οπως εγραψα κ πιο πανω γινοντουσαν τα μπαχαλα που εγιναν σημερα στο περιστερι, εαν δε γινοντουσαν ολα αυτα οχι, θα μας εδειχναν με τη σειρα μας,
εννοω δηλαδη πως αν κυλουσαν ολα ομαλα στο σημερινο κ ο γκευ δε θα επαιζε 1ος.
τωρα αν τα ακουσα αυτα που ρωτας, δε θα σκονταψουμε σε λεξεις, γενικα δεν ειδα αμυνα στο προφιλ του γκευ,
αλλωστε υπαρχει κ πολυ τρακ για 1η εκπομπη, 8 ατομα απο τους οποιους οι 3 ειναι μονο παρουσιαστες-δημοσιογραφοι.

σκεψου οτι οι αεχτσιδες παιξανε 3οι κ μαλιστα ηταν ενα ματς φωτια κ αυτο, αλλα εγινε χθες κ το χειρηστηκαν κλαιν-μαιν, με κετρικο σχολιαστη μαλιστα τον Ντεμη!!!!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Πέλκας γυπαετός!!! Την έπεσε κανονικά στην γκόμενα που παρουσιάζει!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Μιά χαρά είναι η εκπομπή! νορμάλ και όχι ο βόθρος που βλέπαμε τόσα χρόνια. Δεν είναι ΠΑΟΚ ΤΙΒΙ.χαλαρώστε
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Asimos έγραψε:Πρώτος καλεσμένος ο Δώνης

Ψχαχαχαχααα
Στις επόμενες θα έχει ενδιαφέρον να καλέσει ο πρώην πρόεδρος της χάρτινης τους Παράσχο,Καρυπιδη,Τσαλτιδη,Αλαφούζο και Τσουκαλά!Δόξα σοι ο Θεός έχει πολλούς στον χώρο που μας μισούν θανάσιμα!Πάντως χαρά στο κουράγιο σας σε όσους παρακολουθείτε ακόμα.Εγώ ενα τέταρτο άντεξα....αντιγραφή του σιχαματος της κρατικής.Ευτυχώς που υπάρχει και το ίντερνετ χωρίς να είμαι υποχρεωμένος να υποστώ τις αντιαισθητικες τους φάτσες τους για να ενημερωθώ για τους αγώνες της ομάδας μας
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

Mīngus έγραψε:

Το να θίξεις στην πραγματική του υπόσταση, το τραμπούκο των γαύρων στον διαιτητή και το αχαλίνωτο σπρώξιμο στο 2ο ημίχρονο, σε κάνει τα ίδια σκατά με τους άλλους;
Το να πεις μια αντικειμενική αλήθεια, κάτι που είδε όλη η Ελλάδα εκτός από τους λοβοτομημένους, σε κάνει τα ίδια σκατά με τους άλλους;
Τα ίδια σκατά με τους άλλους είσαι όταν λες ότι ο γαύρος κέρδισε δίκαια, λες ότι είναι η πιο θεαματική ομάδα και μου βγάζεις σουπεράκι ότι κέρδισε γιατί είχε πάθος και θέληση.
Τα ίδια σκατά είσαι όταν λες ότι έπρεπε να μετρήσει το γκολ οφσάιντ και ότι το χτύπημα του Σισέ εκτός φάσης είναι κίτρινη.
Αθλητική κυριακή vol 2 είναι η εκπομπή, που απλά βγάζει και κάναν παίκτη του ΠΑΟΚ να λέει για την καριέρα του.
Εγώ περίμενα κρυστάλινες και ωμές αλήθειες. Αντ' αυτού βλέπω δημοσιοσχετίστικη ουδετερότητα.

μια ερωτηση χωρις να εχω κατι προσωπικο......
εκτος απο το PAOK TV (και αυτο οχι σιγουρα)
τελειως ρεαλιστικα, περιμενες να πουνε οτι ο γκευ σπρωχτηκε αχαλινωτα οπως λες?? κ οχι μονο σε αυτη την εκπομπη, γενικα σε αντιστοιχες περιπτωσεις.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τέλεια η εκπομπή δεν είναι και κυρίως δεν έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη στον Ντέμη που τον θεωρώ αλητακι με όσα έχει κάνει και κλέβοντας το ΦΠΑ στη χάρτινη και με όσα είπε για Ιβάν προπερσι

Βλέπω επίσης οτι δε δόθηκε καθόλου έμφαση σε ΠΑΟΚ, θα φανεί γιατί έγινε αυτό.

Ηρεμηστε όμως απ' το πρώτο μισάωρο της εκπομπής βγάλατε πόρισμα ότι είναι σαν την αθλητική Κυριακή που βιάζει τις Κυριακές μας 30 χρόνια.

Ξεκολλήστε λίγο απ' τις κραυγές
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνώ με βροχοποιο,μέχρι τώρα παρακολουθώ ευχάριστα,μιλάνε μόνο για ποδόσφαιρο,δε με κουράζουν καθόλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 26 Νοέμ 2018, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

dini26 έγραψε:
Mīngus έγραψε:

τελειως ρεαλιστικα, περιμενες να πουνε οτι ο γκευ σπρωχτηκε αχαλινωτα οπως λες?? κ οχι μονο σε αυτη την εκπομπη, γενικα σε αντιστοιχες περιπτωσεις.
Το PAOK TV πρώτα απ' όλα δεν κάνει σχολιασμούς.
Τελείως ρεαλιστικά, προφανέστατα μπορεί να ειπωθεί ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε με την εύνοια της διαιτησίας. Τόσο απλά. Δείχνεις τις φάσεις που είναι ξεκάθαρες, τις σχολιάζεις αντίστοιχα και πας παρακάτω.
Αντ' αυτού ακούσαμε για μέταλλο πρωταθλητή, πάθος, θέληση και δίκαιη νίκη.
Στο άλλο άκρο...
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

μεχρι στιγμης νομιζω οτι ο χρονος στους ποκ και εμας ειναι μοιρασμενος, με λιγο περισσοτερο χρονο σε εμας λογο Πελκα κ βαζελο λογο Δωνη,

ποσο δικιο εχεις rain για τα πορισματα,
αλλωστε οπως εγραψα πιο πανω ειναι 8 ατομα απο τους οποιους οι 3 μονο ειναι δημοσιογραφοι,

εδω ομως υπαρχει αυστηρη κριτικη στην ομαδα που ειναι 11 αγωνες χωρις ητα κ πρωτη, πραμα που οι γεννηθεις μετα το 1985 δε το εχουν δει ποτε :o
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Εγω δηλ που βλεπω μια εκπομπη που προσπαθει να μιλησει για ποδοσφαιρο πρωτα απο ολα εχω προβλημα? Σαφως κ με χαλαει να μη δω το τραμπουκο του γκευ αλλα κατα τα αλλα εγω βλεπω μια εκπομπη που προσπαθει να προαγει το ποδοσφαιρο κ οχι ολα τα υπολοιπα. Ακομα κ η επιλογη του καλεσμενου νομιζω οτι σημειολογικα πρεπει να μας κανει να καταλαβουμε ποσο υπερανω ειναι. Καλεσανε εναν ανθρωπο που με τον Ιβαν πηγανε στα δικαστηρια, ο οποιος ομως μεχρι στιγμης εχει παρουσιασει μια αξιομαχη ομαδα με ελαχιστο μπατζετ. Δηλ ο Παοκτσης τι θελει να δει ρε μαγκες? Μια εκπομπη με αποψη των συντελεστων ή των καλεσμενων. Εκτος κ αν θελουμε φερεφωνα του Ιβαν στο πανελ οποτε παω πασο
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

Mīngus έγραψε:
dini26 έγραψε:
Mīngus έγραψε: Το να θίξεις στην πραγματική του υπόσταση, το τραμπούκο των γαύρων στον διαιτητή και το αχαλίνωτο σπρώξιμο στο 2ο ημίχρονο, σε κάνει τα ίδια σκατά με τους άλλους;

Το PAOK TV πρώτα απ' όλα δεν κάνει σχολιασμούς.
Τελείως ρεαλιστικά, προφανέστατα μπορεί να ειπωθεί ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε με την εύνοια της διαιτησίας. Τόσο απλά. Δείχνεις τις φάσεις που είναι ξεκάθαρες, τις σχολιάζεις αντίστοιχα και πας παρακάτω.
Αντ' αυτού ακούσαμε για μέταλλο πρωταθλητή, πάθος, θέληση και δίκαιη νίκη.
Στο άλλο άκρο...
το μεταλλο πρωταθλητη εγω το μεταφραζω οτι ειναι ο μονος μας αντιπαλος, πραμα που εχει ειπωθει εδω μεσα απειρες φορες φετος,
συγχωραμε αλλα αυτο που ξαναλες πως επρεπε να ειπωθει οτι κερδισε με την ευνοια της διαιτησιας, παλι εγω προσωπικα δε περιμενα να το ακουσω ουτε σε αυτην την εκπομπη αλλα κ σε καμια αλλη.

επεισης οπως προεγραψα ο καθενας εχει την γνωμη του, η ωρα να περναει! :pano:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

παντως εμενα δεν με ενδιαφερει ο ...χρονος να ειμαι μοιρασμενος

αλλα να λενε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη,αν καναν μια ωραια εκπομπη με ουσιαστικες τοποθετησεις,με αναλυσεις,χιουμορ κ.λπ μπραβο τους ειναι θετικο αυτο
αν περασαν στο ντουκου οσα εγιναν στο περιστερι και μιλησαν για μεταλλο πρωταθλητη

ε συγγνωμη αλλα και τα συγχαρητηρια εχουν και ενα οριο
προφανως το ευκολο ειναι να προσπερασεις καποια πραγματα,να κανεις πως δεν τα ειδες ή δεν σε αφορουν
να μην δημιουργησεις εντασεις,να μην δυσαρεστησεις

επειδη ειδα ελαχιστα δεν κρινω κιολας.αλλα σιγουρα οι ωραιες κουβεντουλες και αναλυσεις γινονται καλυτερες οταν καποιοι παιρνουν την ευθυνη και λενε τα πραγματα με το ονομα τους.
ισως με αυτον τον τροπο μαλιστα να βαζουν το λιθαρακι τους για να δουμε κατι καλυτερο στο ελληνικο ποδοσφαιρο.αυτη δεν ειναι η ευθυνη του δημοσιογραφου;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “TV”