Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesports1
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesport
[youtube]dLQFyi78CVo[/youtube]
Το αφηνω εδω. Φυσικα χωρις καμια διαθεση για δημιουργια αλλοθι.
simba... μιλας Αγλλικα και στα Ελληνικα σου
I ll leave this here...
(λαθος το λεω μαλλον... i am gonna leave η πως?)

I ll leave this here...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Παρ 05 Μάιος 2017, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
simba έγραψε:![]()
Δε μπορεις να πεις, εχω βελτιωθει

Μπράβο για τον κόπο σου για το βιντεο
Στον τελικο δε χωρανε τετοια αληταρα, παιξε καλα τον ΠΑΟΚ
Στον τελικο δε χωρανε τετοια αληταρα, παιξε καλα τον ΠΑΟΚ
-
Καθομαι και σκεφτομαι με το μικρο.μυαλο μου και λεω χθες πεθανε ενα δικο μας παιδι ενας αδερφος για να δει την καψουρα του....Αυριο δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο σαν φιλαθλοι?Γιατι να δυναμιτιζουμε το κλιμα δλδ...Ολοκληρη θ4 μια σοβαρη ανακοινωση μαζι με της αεκ τηην θ21 να βγαλουν μια κοινη ανακοινωση οτι ολα θα ειναι καλα ολα σε λογικα πλαισια...Ακουω ηια ραντεβου στα τσιπουραδικα και λεω απο μεσα μου ο μεγαλος λαος του ΠΑΟΚ μας αντι να δειχνει το μεγαλειο του και να ειναι υπερ ανω των ραντεβου κανει τα ακριβως αντιθετα....Σεβαστη η καθε ανντιθετη αποψη...δεν μπορω να γνωριζω τι εχει συμβει παλαιοτερα αλλα το μεγαλειο του ΠΑΟΚ δεν ειναι τα ραντεβου και τα καμμενα μηχανακια...Το μεγαλειο μας ειναι η διαφορετικοτητα και η πρωτοτυπια...Με σεβασμο σε εσας
- paoki_sweden
[ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ! ! !] F@ck my madness f@ck!!!! 

Πέτρο, θαρρώ ότι πολύ φευγαλέα ξεπερνάς το βασικό νόημα όσων γράφω, αλλά δεν θα επιμείνω παραπάνω, παρά το ότι δείχνεις να δίνεις περισσότερη σημασία στα ανούσια παρά στα ουσιαστικά...Άποψη μου φυσικά...pgetsos έγραψε:Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει όμως το Τώρα θα μας πειράξει. Υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί ασφαλείας πέρα από τα υπόλοιπαSekeris4 έγραψε:@Scientist@PAOK
Οπως μπηκαν και οπου εκατσαν οσοι δεν ειχαν εισιτηριο το 2001.Σε ΚΑΘΕ ντερμπι εδω και 10ετιες υπαρχουν υπεραριθμοι στις κερκιδες.Τωρα θα μας πειραξει?Χεστηκε η αελ στο αλωνι αν μπουν 500 ατομα παραπανω.Προτιμω αυτη τη λογικη,παρά των κομπλεξικων Αγγλων της τοττεναμ που αφησαν ΠΑΟΚτσηδες απ εξω ενω οι κερκιδες στο πανω διαζωμα δεν ειχαν γεμισει.
Στο φιναλε ας βγαλουν 500 εισιτηρια 'ορθιων' για αυτους που εχουν ξεμεινει.Αλλα τι να λεμε,εδω δεν γινονται τα βασικα...
Για το θεμα του γηπεδου πρεπει επιτελους να επικρατησει δικαιοσυνη.Οι επομενοι 15 τελικοι στους οποιους θα συμμετεχειο ΠΑΟΚ,ΠΡΕΠΕΙ να γινονται στη Θεσσαλονικη.Χαριλαου και Καυταντζογλειο.Διαφορετικα,ειμαστε μεγαλα κοροιδα.
@Goran Αφού λες ότι γίνονται Ελλάδα, θα ξαναρωτήσω: γίνεται τελικός Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στην Τούμπα;
Όσο για νέα γήπεδα, Ε νομίζω υπάρχουν άλλες προτεραιότητες σαν κράτος
Πάντως τονίζω καταλήγοντας ότι, "αν το μωρό δεν κλάψει, ξεχνάει να το ταΐσει μέχρι κι η μάνα του" φίλε μου...
Ναι λοιπόν, σε οποιοδήποτε κράτος δικαίου, της Ε.Ε. μάλιστα, γίνεται τελικός γ@ύρος - β@ζελος στην Τούμπα...
Ακόμα και στην σημερινή μας χώρα-μπανανία γίνεται να γίνει, αν υπάρχει βούληση (και λεφτά των δύο δυναστών για αποζημίωση του Π.Α.Ο.Κ. από πιθανές ζημιές που θα προκληθούν απ τους ούγκανους όποιου χρώματος)...
Η πρώτη απαίτηση μου λοιπόν είναι να γίνουμε (επιτέλους) κράτος δικαίου...Γιατί τότε προτεραιότητα μας θα είναι τα γήπεδα, αφού τα αυτονόητα δικαιώματα όλων μας με βάση το Σύνταγμα μας θα έχουν ήδη αποκατασταθεί...

Υ.Γ. Ο "κόσμος" (τεχνολογία-πολιτισμός) έχει προχωρήσει πλέον τόσο, που "και του σπανού τα γένια" γίνονται...

- paokovios1974
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχχχχ.Μαυρο Χιονι έγραψε:Paokovie αυτός θα είναι Βόλο αδερφέ, τη βρήκε την άκρη. Βέβαια μπορείς να τον βρεις και να τον σκοτώσεις για ένα εισιτήριο
Κυριε διαχειρισταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Στα περισσότερα συμφωνώ μαζί σου φάντασμα, αλλά να ξέρεις, είμαι pataguel κι όχι gargantua...Επιμένω λοιπόν ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουν ακριβώς την ίδια ανθρώπινη αξία, όσο αλλοτριωμένοι κι αν είναι πλέον πολλοί εξ αυτών, απ όλα ανεξαιρέτως τα καθεστώτα που βιώνουμε εδώ και 200 χρόνια, τα οποία τους χρησιμοποιούν ενίοτε σαν απλά αναλώσιμα, καθιστώντας τους επιπέδου κάτω ακόμα κι από ζώα...Αυτά είναι και η πηγή του κακού...Φαντασμα έγραψε:Goran δεν γινεται να κανεις χαϊρι χωρις να σπασεις αυγα και δεν γινεται να κρατανε ομηρο μια ολοκληρη χωρα οι πολιτικοι που πουλανε στον κοσμακη το ονειρο του δημοσιου που εγινε δεκαετιες τωρα ο εφιαλτης ολων των υπολοιπων νορμαλ ανθρωπων και συνεβαλε τα μεγιστα στην καταστολη της επιχειρηματικοτητας και του ιδιωτικου τομεα. Δεν εγινεται να κανει κουμαντο στον δημιουργο πλουτου (ιδιωτικη οικονομια) ο υπαλληλος που μιλαει χειροτερα απο οτι σε εγκληματια και φερεται σαν να του πηδηξες την ανηλικη κορη. Αν μου λεγε καποιος να πατησω ενα κουμπι και αυτοματως να καταστραφει ολος ο δημοσιος τομεας θα το κανα εν ριπη οφθαλμου χωρις να υπολογισω καμμια συνεπεια γιατι δεν υπαρχει καμια συνεπεια παρα μονο για το απατεωνιστικο κρατικιστικο μοντελο διακυβερνησης. Πληρης καταστροφη. Πληρης, να μην μεινει ουτε νυχι. Δεν μπορει να σκεφτεται ο νεοελληνας μια ζωη σαν το βοδι και δεν γινεται να σαμποταρεται η επιχειρηματικοτητα προς οφελος του δημοσιου, ειναι ο ορισμος της παρανοιας. Σχεδια για ανακαταταξη του δημοσιου εχουν γινει κι εχουν παρουσιασθει απο ιδιωτες, φυσικα δεν ειχαν καμμια τυχη αφου το κρατος δεν θελει ουτε και θα θελησει ποτε να ελαφρυνει την γραφειοκρατια που υποθαλπτει την σοβιετικη τυρρανια και φυσικα προσφερει μονιμους ψηφοφορους. Ζωα δηλαδη.

Και η δική μου οργή ξεχειλίζει πολλές φορές αλλά δεν είναι κακό να διαφωνούμε κάπου κάπου για τα αίτια θαρρώ...
sic-4 έγραψε:Ειναι δηλαδη το ιδιο διλημμα που εχω εγω με τον γατο...goran 64 έγραψε:Τα τονισμένα τα περνάω χρόνια απ το μυαλό μου, αλλά πάντα καταλήγω να σκέφτομαι αν θα συναινούσα στο να αφήσουν ελεύθερα μετά από χρόνια αιχμαλωσίας (από νεογέννητα μάλιστα) για να συνεχίσουν τον βίο τους, όποια ζώα βάλεις με τον νου σου, τα οποία όμως θα βρίσκονταν πολύ χαμηλά στην αλυσίδα των θηρευτών...![]()
Εφερε πριν μηνες ο γιος μου στο σπιτι ενα μικρο γατακι, αποφασισαμε να το κρατησουμε. Δεν πολυγουσταρα τις γατες αλλα με αυτον τον μικρο εχω παθει πλακα. Ειναι φοβερος. Ελα ομως που μπηκε η ανοιξη, ειναι και πανω στην εφηβεια ο αλλος και εχει σαλταρει.... Πρεπει να τον στειρωσεις μου λενε... τι λετε ρε; Θα παω να του κοψω το πουλι του ζωντανου; Ποιος ειμαι; Να του κοψω τον ερωτα; Πατε καλα; Τελος παντων, το διλημμα ειναι οτι ναι μεν ο γατουλης ειναι βολεμμενος στο σπιτακι με τις μασες του τις ωραιες και τα χαδια του αλλα βλεπει εξω την ανοιξη και τρελλαινεται. Και αναρωτιεμαι αν εχω δικαιωμα να το κραταω το ζωντανο φυλακισμενο και να μην μπορει να απολαυσει τη φυση επειδη του δινω φαϊ. Θα με πεις, αν το αφησεις αυτο εξω στο δρομο δεν θα ζησει ουτε δυο ωρες.
Κανεις λοιπον αυτον τον παραλληλισμο με το θεμα των δημοσιων υπαλληλων. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι και η αληθεια ειναι οτι εχει βαση ο συλλογισμος σου.
ΥΓ: Μια απορια μονο μου γεννιεται... δεν τους καυλωσε ποτε η ανοιξη αυτους;
"Γατίσια ζωή" σε λένε μετά ε?

Υ.Γ. Αν τους κ@ύλωσε λέει? Για διάβασε παραπάνω πόσο περιγραφικά τα λέει το φάντασμα για το βλέμμα που μας αντιμετωπίζουν πολλοί απ αυτούς (κυριότερα απ αυτές θα επεσήμανα μετά λόγου γνώσεως) στα γκισέ των Δ.Υ.!!!!
Εμ κ@υλωμένες λοιπόν, εμ αγ@μητες ή έστω κακογ@μημένες βρε αδερφέ, δεν φταίνε εξ ολοκλήρου λοιπόν...

Έτσι μόνο εξηγείται αυτό το "εξειδικευμένο" Δ.Υ. βλέμμα, ειδικότερα τις άνοιξες φυσικά...

Μπράβο simba! Τέτοια βίντεο (και δημιουργία υπερ-ντοκιμαντέρ μη σου πω)πρέπει να είναι η απάντηση μας στην σάπια δημοσιογραφία και γελοία επιχειρηματολογία αντιπάλων.simba έγραψε:[youtube]dLQFyi78CVo[/youtube]
Ο Έλληνας έχει κοντή μνήμη.Ένα τρολ να πεταχτεί και να πει τη μαλακία του (για το 4-0 η....χειρότερη σφαγή του αιώνα!!!!....-----τι λέτε ρε ξεφτιλισμένοι.....) δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση από 1 link
Οπότε ξαναρωτάω μηπως πάρω απάντηση.(θέλοντας τουλάχιστον να μαζέψω όλα τα απλωμένα χέρια του berg,τουλάχιστον για φέτος....) Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ολόκληρα ματς από superleague?
(συγνώμη για το μικροff-topic)
O σιμπα μέσα σε όλα προσπαθεί να ξαναφέρει και το ελληνικό ροκ στο προσκήνιο με Μωρά στη Φωτιά, Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά κ.α.
Toυ ΠΑΟΚ εγω τα βρίσκω στο vk.com
Toυ ΠΑΟΚ εγω τα βρίσκω στο vk.com
Οκ,ευχαριστώ! (θέλει εγγραφή βλέπω,ελπίζω να είναι ασφαλές)
Και να μην είναι, σιγά, φαντάζομαι δεν βάζεις ένα κωδικό παντού, ε; :p
Αν λες ιούς, μη φοβάσαι
Αν λες ιούς, μη φοβάσαι