Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Εχει πλακα παντως καθως ως μεταγραφακιας δεν υπαρχει μερα που να μην ονειρευομαι μεταγραφη, αλλα μεχρι τωρα εχω παλαβωσει.Δευτερα,Τεταρτη,Παρασκευη θελω 6ρι,Τριτη,Πεμπτη,Σαββατο θελω 8ρι,τουλαχιστον εχω κατασταλαξει στο εξτρεμ (ευχης εργον πολυθεσιτης), οπως και ολοι νομιζω και λεω να κλεισω με 8ρι τελικα.Στο πισω μερος δε του μυαλου μου θα εχω ενα αριστερο μπακ και τελος επιθετικο μονο στην περιπτωση που βρεθει κατι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.Μικου Λουμπος ουτε για αστειο.
- john4serres
O Jefferson Farfan εμεινε ελευθερος.
Τον φερνεις για δοκιμη 2 μηνες και αν εισαι ευχαριστημενος τον ανακοινωνεις 1η Ιανουαριου.
Τον φερνεις για δοκιμη 2 μηνες και αν εισαι ευχαριστημενος τον ανακοινωνεις 1η Ιανουαριου.
- Chuck Norris
+1.000.000 Πολύ ωραίος παίκτης ο Farfan
Με τις θέσεις ξένων τί γίνεται; Τί περιθώρια έχουμε;
Αν είναι αυτός που έπαιζε στην Σάλκε, είναι σκυλι, αλλά τόσα χρόνια μετά δεν ξέρω σε τί κατάσταση είναι τώρα και φυσικά και μεγαλύτερος. Μάλλον μεγάλο ρίσκο.john4serres έγραψε:O Jefferson Farfan εμεινε ελευθερος.
- Chuck Norris
Το πουλεν του Ιβαν (Κατσεριντι) μένει ελεύθερο το καλοκαίρι
Η ομαδα οπως την εχω δει μεχρι στιγμης.. θελει μια προσωπικοτητα στο 6-8 στο κεντρο.
Εναν παιχτη τυπου στοχ στα εξτρεμ και εναν γκολεαδορ στην επιθεση.
Αστερισκο αφηνω για το αριστερο μπακ.
Γενικα η οποια ενισχυση πρεπει να γινει απο την μεση και μπροστα διοτι ως γνωστον στο ελλαντα πρωταθλημα παιρνει η ομαδα με τα καλυτερα εξτρεμ - επιθετικους.
Εναν παιχτη τυπου στοχ στα εξτρεμ και εναν γκολεαδορ στην επιθεση.
Αστερισκο αφηνω για το αριστερο μπακ.
Γενικα η οποια ενισχυση πρεπει να γινει απο την μεση και μπροστα διοτι ως γνωστον στο ελλαντα πρωταθλημα παιρνει η ομαδα με τα καλυτερα εξτρεμ - επιθετικους.
Ο στοχ, πόσα καλά παιχνίδια έκανε στον ΠΑΟΚ;
SM-G935F
SM-G935F
Μην κολλας στο ονομα.. τυπου στοχ.. δηλαδη 1vs1 ταχυτητα σουτ και 8 με 10 γκολ το χρονο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Δευ 24 Οκτ 2016, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι αλλά εδώ μέσα έχω βαρεθεί να ανακυκλώνονται μόνιμα τα ίδια 3-4 ονόματα...
Τύπου στοχ παίκτης σημαίνει κάποιον που είχε όλα τα φόντα να γίνει τοπ και έμεινε όχι απλά στάσιμος, αλλά πήρε την κατιούσα γιατί δεν μπόρεσε να τα βρει με τον εαυτό του
SM-G935F
Τύπου στοχ παίκτης σημαίνει κάποιον που είχε όλα τα φόντα να γίνει τοπ και έμεινε όχι απλά στάσιμος, αλλά πήρε την κατιούσα γιατί δεν μπόρεσε να τα βρει με τον εαυτό του
SM-G935F
- ΑποστόληςΑ
Στον real fm διερωτήθηκε, οπαδός του Ολυμπιακού, γιατί ο Ivic δεν έβαλε τον Rodrigues δεξιά για να δημιουργεί σοβαρά ρήγματα, αφού ο βιανα είναι για τα μπάζα.Dimg4 έγραψε:Μονο που σκεφτομαι τον Λουκας η τον Στοχ απεναντι στον βιανα, κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο. Σβηστο 0-3
pilotos, αν και δεν εκανε και λιγα καλα παιχνιδια,(10 γκολ και 10 ασιστ), πιο πολυ στην περιπτωση του Στοχ θα με απασχολουσε η τακτικη του συμπεριφορα και κυριως αμυντικα, κατι που σιγουρα ενδιαφερει τον Ιβιτς.Αυτο δε που περιγραφεις εσυ καλιστα θα μπορουσε να εγραφε διπλα,παμπλο γκαρσια ε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 24 Οκτ 2016, 16:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Τον πρώτο μήνα, μέχρι που μάλωσε με τον Στέφενς και από τότε που έφυγε ο Στέφενς και μετά ήταν ο παίκτης που κάνει τη διαφορά. Τρίπλα, σουτ, σκοράρισμα, πάσα. Είχε όλο το πακέτο. Με τον Στέφενς όμως βριζόντουσαν.pilotos έγραψε:Ο στοχ, πόσα καλά παιχνίδια έκανε στον ΠΑΟΚ;
SM-G935F
Τον Γκαρσία τον αγάπησα από τότε που ήταν στην Οσασουνα και έκανε την τρελή πορεία στην Πριμερα... Καμία σχέση με στοχjoshua έγραψε:pilotos, αν και δεν εκανε και λιγα καλα παιχνιδια,(10 γκολ και 10 ασιστ), πιο πολυ στην περιπτωση του Στοχ θα με απασχολουσε η τακτικη του συμπεριφορα και κυριως αμυντικα, κατι που σιγουρα ενδιαφερει τον Ιβιτς.Αυτο δε που περιγραφεις εσυ καλιστα θα μπορουσε να εγραφε διπλα,παμπλο γκαρσια ε?
SM-G935F
O Stox απλα την εχει πατησει με τον νεοπλουτισμο της φενερ και γενικα των τουρκων δεσμιος του 5ετους συμβολαιου.