5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Re: 43.Fernando Lopes dos Santos Varela
Εγώ από την φάτσα του κατάλαβα, πως ούτε αυτός κατάλαβε τί έδωσε ο μπασταρδόπουλος.
Τι γκέλες ρε παιδια?? τι να εκανε?? καταρχήν ο Τσιάπας του αστερα χτύπησε το πόδι του ..δεν υπάρχει πέναλτυ... Γκέλα εκανε αυτος που έχασε την κεφάλια.. Φαση δεν μας κάνανε..
Δειτε καλα την φαση ρε παιδια, το πεναλτυ ειναι αστειο. Ο ιγκλεσιας κλωτσάει με το ενα ποδι του το αλλο και πεφτει κατω! ο βαρελα δεν κανει καν κινηση προς την μπαλα πως γινεται να ανατρεψεις καποιον ενω καθεσαι ακινητος. Αν ειναι εμεις οι ιδιοι να λεμε οτι ειναι πεναλτυ αυτο το εκτρωμα τι να πω δηλαδη. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
Καλως ηρθες στο ελληνικο πρωκταθλημα Βαρελα.Το σημερινο πεναλντυ ηταν μονο μια απτις εμπειριες που θα αποκτησεις απτο περασμα σου στην Ελλαδα.
- back in black
Ειναι αναμενόμενο ότι θα στοχοποιηθεί απο το σύστημα. Η αρχή φάνηκε σήμερα, πέναλντυ δεν υπάρχει καθώς ο κατσαπλιάς της Τριπολιτσάς χτυπάει το ένα του ποδάρι με το άλλο και γρεμίζεται απο μόνος του.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Chuck Norris
- kataramenos5
Μεγαλος χεστης.Ασπρισε απ το φοβο του στο πεναλτι για να μπερδεψει το καμαρι της ελληνικης διατησιας,αλλα δεν ηξερε οτι αυτος, ο διατητης εχει τα ματια του αετου και βλεπει τα παντα πεντακαθαρα.Ντροπη του.
Και μονο το οτι δεν ηξερε ποιος ειχε κανει την παραβαση (την ποια
) φτανει.
Το πεναλτι δεν θα το εδινε,το πηραν οι τριπολιτσιωτες με τις διαμαρτυριες τους.
Εγω επιμενω οτι δεν ηταν στημενος,εχουμε δει πολυ καλα τι μπορει να κανει ενας στημενος διαιτητης.
Το πεναλτι δεν θα το εδινε,το πηραν οι τριπολιτσιωτες με τις διαμαρτυριες τους.
Εγω επιμενω οτι δεν ηταν στημενος,εχουμε δει πολυ καλα τι μπορει να κανει ενας στημενος διαιτητης.
Ούτε υποθετικά δεν είναι πέναλτι....λ ούτε καν φάουλ.... ο άλλος τον κλοτσάει και μην βρίσκοντας την μπάλα αλλά το πόδι του Βαρέλα πέφτει....pgetsos έγραψε:Και πέναλτι να ήταν αυτό το πράγμα δε το δίνεις κίτρινη...
Γιαυτό πέφτει και ο Βαρέλα μετά την απόκρουση.... Δεν υπάρχει τπτ φάουλ εφεύρεση, παράβαση εφεύρεση άρα και πέναλτι εφεύρεση!!!!
Τί τσαμπουνάτε τώρα.... πιο στημένη διαιτησία πέθανες
- painkiller4
Αντε μετά να του εξηγήσεις τι ρδελο είναι αυτός ο τόπος φοβάμαι ότι ήταν μια μόνο γεύση από το τι θα γίνει στη συνέχειαpilotos έγραψε:Και εσύ καλώς ήρθες στην χώρα της πουστιας
SM-G935F
- Panos Fanfaras
Κερβερος απλα.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk