93.Terry Antonis
Re: 93.Terry Antonis
καλα πλακα μας κανουν; που τον κρυβαν τοσο καιρο; εκλεψε την παρασταση με 20 λεπτα συμμετοχης ως αμυντικο χαφ.
ειναι κριμα να μη δωσει ο θεος υγεια σε αυτο το παλικαρι...αγορι μου αν εισαι καλα εισαι για τεραστια πραγματα...εισαι απολαυση για το αθλημα 

Από το στόμα σου φίλε Sera και στου Θεού τ' αυτί.Sera4 έγραψε:ειναι κριμα να μη δωσει ο θεος υγεια σε αυτο το παλικαρι...αγορι μου αν εισαι καλα εισαι για τεραστια πραγματα...εισαι απολαυση για το αθλημα

Ελπίζω να του δωθουν ευκαιρίες και να έχει συνέχεια, γιατί όσο τον είδαμε έπαιξε με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό που μας λείπουν φέτος.
- thanos-xanthi
Ακριβώς!!! Το παιδί είναι άλλο επίπεδο, δεν έχει σημασία ο αντίπαλος, βλέπει γήπεδο, πόδι διαβήτηςSera4 έγραψε:ειναι κριμα να μη δωσει ο θεος υγεια σε αυτο το παλικαρι...αγορι μου αν εισαι καλα εισαι για τεραστια πραγματα...εισαι απολαυση για το αθλημα
SM-G920F
Προβλέπω το παρόν topic να πιάνει τις 30 σελίδες σε κάνα δίωρο!!. Μπράβο στον παίκτη, μεγάλη ποιότητα.
- ΑποστόληςΑ
Αυτό όντως είναι εντυπωσιακό.VAGGT έγραψε:.Δεξι και αριστερο ποδι με ακριβεια..
- ΑποστόληςΑ
Η πλάκα είναι ότι κάποιοι έλεγαν ότι ο παίκτης δεν κάνει και ότι θα τον δώσουμε δανεικό. Μα είμαστε καθόλου καλά;
Αφού το λένε όλοι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Η πλάκα είναι ότι κάποιοι έλεγαν ότι ο παίκτης δεν κάνει και ότι θα τον δώσουμε δανεικό. Μα είμαστε καθόλου καλά;
Προχτές τσακώθηκα για αυτόν..........
SM-G920F
Τελικά είχα δίκιο που γελούσα με αυτούς που έπαιζαν...pilotos έγραψε:τον έχω δει μόνο σε βίντεο οκ, αλλά όταν σκεφτομαι ποιους βλέπω (τους καλύτερους κατά τούντορ) να παίζουν αντί αυτού και του Βόσνιου, με πιάνουν κάτι γέλια..........................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σήμερα η μπάλα πήγαινε μόνο μπροστά!
SM-G920F
Εγώ το λέω κι ας καώ...Το μέλλον του ΠΑΟΚ στην τριάδα στα χαφ είναι Αντώνης-Τσίμιροτ-Σάμπο και θα παραμιλάμε για χρόνια.....