4.Marin Leovac

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 4.Marin Leovac

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Ουτε ενα σχολιο για σενα!!! Εσυ τωρα αποκτηθηκες για αριστερο φουλ μπακ??? Απελπιστικα μετριος σε ολα τα παιχνιδια που εχει παιξει και δεν ξερω ποιος εχει την ευθυνη για την επιλογη ο Τουντορ η ο Αρνεσεν; Ακους εκει 1,5 μυριο για αυτον τον παικτη,η πιο ακριβη μας αγορα μετα τον τιτανοτεραστιο Κουτσιανικουλη.Ειναι πραγματικα να κλαις οταν σκεφτεσαι τι εχουν προσφερει οι νεοαποκτηθεντες πλην του Ροντριγκεζ.
Ελεος ρε Τζος σε καινουρια ομαδα με 2 τραυματισμους και 4-5 εμφανισεις κι εβγαλες αυτο το συμπέρασμα?
ΣΣ . 1,8 του εδινε η Ντνιπρο το Γεναρη ;)
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Βάλε κι εδώ το βίντεο κατ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω πρωτα απ'ολα τον κρινω ως φουλ μπακ γιατι τετοιον χρειαζομασταν,εμενα μου μοιαζει κλασικο ακραιο μπακ τετραδας και οσον αφορα τους τραυματισμους ΕΛΕΟΣ πια με τις δικαιολογιες,για θλασεις μιλαμε οχι για ριξεις η καταγματα και δεν ειχα ποτε την απαιτηση να βγαζει αυτοματισμους στο γηπεδο με τους συμπαικτες του αλλα να δω καποιες καλες σεντρες,καποια καλα ανεβασματα,κατι ρε αδερφε,τουλαχιστον αυτος δεν εχει την δικαιολογια του τλεντου γιατι και αυτη θα την ακουγαμε.Φετος δεν ειμαστε οπαδοι ομαδας,εφευρετες δικαιολογιων ειμαστε στην διψα μας να βρουμε κατι θετικο και να μη χασουμε την ελπιδα μας.Με τον πλατανια παιζαμε ρε παλικαρια,ο Λινο που αποκτηθηκε νομιζω τσαμπα θα ειχε κανει παρτι στην πλευρα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

συνεχιζω να τον πιστευω αρκει να μεινει μακρια απο τραυματισμους
το να κρινουμε εναν παικτη που δεν καταφερε ποτε να αποκτησει ρυθμο και δεν εχει κανει πανω απο 2-3 συνεχομενα παιχνιδια ειναι τουλαχιστον εμπαθη
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Δεν εφευρισκουμε δικαιολογιες,την πραγματικοτητα καταγραφουμε.Ειχε 2 θλασεις και δεν εχει ρυθμο.ΕΛΕΟΣ με το να τα βλεπουμε ολα στραβα.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Να φύγει ρε. Μαζί κι αυτός που τον έφερε. Άντε με τα σαπάκια.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Που τον είδες και σου μοιάζει κλασικό ακραίο μπακ τετράδας???
Με τον Πλατανιά παίζαμε???
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οκ ρε παλικαρι με την καλονη παιζαμε, πραγματικα τεραστια διαφορα,πως τολμησα και τις μπερδεψα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:συνεχιζω να τον πιστευω αρκει να μεινει μακρια απο τραυματισμους
το να κρινουμε εναν παικτη που δεν καταφερε ποτε να αποκτησει ρυθμο και δεν εχει κανει πανω απο 2-3 συνεχομενα παιχνιδια ειναι τουλαχιστον εμπαθη
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

joshua έγραψε:Εγω πρωτα απ'ολα τον κρινω ως φουλ μπακ γιατι τετοιον χρειαζομασταν, [...] και δεν ειχα ποτε την απαιτηση να βγαζει αυτοματισμους στο γηπεδο με τους συμπαικτες του
:o
Καλά τί σόι καλό φουλ μπακ θα είναι, αν δεν στηρίζεται όλο το παιχνίδι του στους αυτοματισμούς με τους συμπαίκτες του;
joshua έγραψε: αλλα να δω καποιες καλες σεντρες,καποια καλα ανεβασματα
:shock:
Δεν έχεις δει καλές σέντρες και καλά ανεβάσματα από τον Λέοβατς ρε αδερφέ;
Ψάχνετε κάτι για να κάνετε κριτική, γράψτε καμιά αλήθεια τουλάχιστον. Γράψε «δεν μ' αρέσει το κούρεμά του» ή «η φάτσα του μου θυμίζει τον μπατζανάκη μου που τον μισώ». :lol:
joshua έγραψε: Με τον πλατανια παιζαμε ρε παλικαρια
Ααααα, έτσι πες, να καταλάβω.

Άλλο ματς βλέπαμε χθες.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Marin μόλις πατήσεις γερά στα πόδια σου κι εσύ και όταν δεν είσαι τόσο επιφυλακτικός (όπως φυσιολογικά είσαι τώρα μετά από δύο θλάσεις σε δυόμισι μήνες) πιστεύω ότι θα αποτελέσεις ένα απ τα βασικά γρανάζια στην agressive μηχανή του Π.Α.Ο.Κ. που θέλει να συναρμολογήσει ο Τούντορ...

Πολλή προσπάθεια με επιμονή, υπομονή και δύναμη για να βγάλεις ασπροπρόσωπο τον προπονητή σου (μας)...Προσωπικά δεν τον έχω ούτε για τόσο "άμπαλο" (οπότε έχω εμπιστοσύνη στην επιμονή του να σε αποκτήσουμε), αλλά ούτε για μιζ@δόρο τύπου του "μεγάλου σερβοέλληνα" που έμεινε στον πάγκο μας για 2,5 χρόνια κάποτε, τότε που δίναμε πάνω από 1.οοο.οοο.οοο δραχμές (ποσό ρεκόρ για μεταγραφή του Π.Α.Ο.Κ. έως τότε) για να πάρουμε κάποιον ομοεθνή του χαφ (quiz;) με την λυγερή κορμοστασιά του σημερινού Σάμπο αλλά που ήξερε τόσο μπάλα που ταίριαζε πολύ καλύτερα στο τμήμα handball που τότε δυστυχώς δεν είχαμε!!!

Καλή συνέχεια να έχεις στον Π.Α.Ο.Κ. των ονείρων μας... :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Οι δύο θλάσεις σε δυομισι μήνες μάλλον δεν προβληματίζουν κανέναν...
Ας περιμένουμε λοιπόν να επανέλθει. Τό ίδιο και ο Τσίμιροτ που τραυματίστηκε σε 20 λεπτα αλλά και ο Αντόνις που τραυματίστηκε στην προπόνηση.
Εχουμε και τον τραυματία Μπερμπάτοφ για 2 μήνες, καλά μας πάνε οι νέες μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

"Μπράβο στον Άρνεσεν" ξέχασες να συμπληρώσεις :oops: ...Όλα εγώ θα τα κάνω πια ρε πστ μου; :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Είδα το α ημιχρονο

Καλο δεν τον λες

Δεν του βγήκαμε οι φασεις
Για μενα πολλα το 1,5 αν οντως τόσα ήτανε αλλα θελει χρονο σταθερό και οχι αλλους τραυματισμούς
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

Ο Λέοβατς όπως τον βλέπω εγώ είναι αμυντικός παίχτης δηλαδή πλάγιο μπακ σε 4-4-2..Δεν έχει επιθετικές αρετές μεγάλες για να παίξει όλη την πλευρά.Εδώ ο Λίνο δεν μπορούσε να παίξει εξτρέμ που ήταν σουπερ τεχνίτης για πλάγιο μπακ.
Εγώ τον Λέοβατς τον βλέπω και ως αριστερό στόπερ στη θέση του Τζαβέλα.
Έχει καλή ταχύτητα, είναι καλός αμυντικά και έχει και καλό ύψος.
Νομίζω τον εκθέτει ο Τούντορ ως φουλ μπακ ενώ μπορεί να προσφέρει σε πιο αμυντικογενή ρόλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”