52.Erik Sabo

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 52.Erik Sabo

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αυτος ο τυπος ειναι απο τις καλυτερες μεταγραφες μας και θα το δειτε. Δεν προσαρμοζεται ευκολα με το γρηγορο πασινγκ γκειμ που παμε να εφαρμοσουμε αλλα δειχνει στοιχεια που θα τον κανουν αναντικαταστατο. Μην βιαζεστε να τον ισοπεδωσετε.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αυτος αν με καποιο μαγικο τροπο αποκτησει το μεταλλο, τη σιγουρια και την ηγετικοτητα του Τζιολη,
θα μπορουσε δυνητικα να γινει ο διαδοχος του, γιατι μοιαζουν πολυ σε χαρακτηριστικα..

Για πιο μπροστα προς το παρον δεν το βλεπω, γιατι κολλαει απιστευτα, εχει αργη σκεψη και δεν εχει ευελιξια..

Νομιζω με την απαντηση που εδωσε ο Ιγκορ σημερα, τοχει καταλαβει και αυτος οτι μαζι δεν πανε..

Εκτος και αν με Dortmund τον βαλει αντι-Τζιολη αλλα με τον φοβο οτι δε θα αντεξει την πιεση και δε θα ηρεμει την ομαδα (τουναντιον μπορει να την αγχωνει με την ελλειψη σιγουριας), μαλλον δυσκολα..
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Δε μου άρεσε σήμερα, ευτυχώς κατάλαβε το λάθος του και ο Τούντορας και τον έβγαλε στο 2ο
Μου φαίνεται ότι εκπέμπει σε άλλο μήκος κύματος από την υπόλοιπη ομάδα....αυτός ήταν μαθημένος με τους ξυλοκόπους δεν ταιριάζει με τους δικούς μας τους μπαλαδόρους
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

είχε 3-4 εξαιρετικές προσπάθειες, ειδικά ενα-δυο τακλιν που ημουν καπως ετσι :shock: και μερικες αλλαγες στα ακρα με ωραια φαλτσα και απαλη μπαλια, αλλα τα εχανε στην πιεση και εδωσε και μια αποπειρα κοντρας στην αεκ.

ταλεντο ομως εχει, φαινεται. υπομονη με δαυτον μπολικη προτεινω. :roll:

εδιτ: σιμπα συμφωνω με περι αντι-τζιολη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Τζιολης δεν ειναι αργος στην σκεψη ειναι απλα αργος παικτης αν τα σημερινα λαθη του Σαμπο γινονταν στο υψος της δικης μας περιοχης θα εκλαιγαν μανουλες.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Έτσι είναι. Είναι αντιΤζιόλης με πιο καλό potential αλλά πολύ λιγότερη εμπειρία. Μπορεί καο οχτάρι μαζί με Τζιόλη αλλά υπάρχει αντίφαση με το γρήγορο παιχνίδι που προσπαθούμε να παίξουμε.
Πιστεύω πως ανάλογα με τον αντίπαλο θα επιλέγεται ο παρτενέρ του Τζιόλη μέχρι να επιστρέψει ο Τσίμιροτ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

K_geo έγραψε:είχε 3-4 εξαιρετικές προσπάθειες, ειδικά ενα-δυο τακλιν που ημουν καπως ετσι :shock: και μερικες αλλαγες στα ακρα με ωραια φαλτσα και απαλη μπαλια, αλλα τα εχανε στην πιεση και εδωσε και μια αποπειρα κοντρας στην αεκ.

ταλεντο ομως εχει, φαινεται. υπομονη με δαυτον μπολικη προτεινω. :roll:

εδιτ: σιμπα συμφωνω με περι αντι-τζιολη.
συμφωνω...το θεμα ειναι οτι τα δυο τακλιν που λες τα εκανε για να διορθωσει δυο παπαριες του :lol:

παρολα αυτα δεν ξερω λιγο τα μυρωδικα λιγο τα ναρκωτικα για καποιο λογο μου αφησε μια υποσχεση σημερα ειδα και εγω δηλαδη αυτες τις 3-4 εξαιρετικες προσπαθειες :D
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Οσο παιρνεις ματς, ανεβαινεις. Σε πιστευω, συνεχισε την δουλεια. Μεγαλο μειονεκτημα οι αργες αντιδρασεις. Αυτο ομως δε δουλευεται. Αυτο μονο απο εμπειρια διορθωνεται
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

lamosas έγραψε:Εμένα πάλι με άρεσε πολύ το ακατέργαστο αυτό άλογατο... Τον πιστεύω πολύ αλλά η προσαρμογή του θα αργήσει κυρίως λόγω γλώσσας και χαρακτήρα

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Δουλεια διπλα στον τζιολη γιατι του χρονου που τελειωνει το συμβολαιο του(ελπιζω να μην ανανεωθει) θα παρεις την θεση του..
χρονια προσαρμογης θα ειναι και για αυτον οπως και για ολο τον ΠΑΟΚ φετος..Μεχρι του χρονου το καλοκαιρι προβλεπω να εχει σκαμπανευασματα στην αποδοση του μεχρι να παρει εμπειριες στα ποδια του και ψυχολογια..Οποτε κριτικη αυστηρη απο του χρονου για μενα..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

sourmenetes έγραψε:Και ομως σημερα ηταν πολυ καλυτερος...
Ειχε καποιες ωραιες μεταβιβασεις και αρκετες κερδισμενες μαχες...

Ισως θελει πολυ χρονο..
Το ότι δεν μπορεί να πει καλημέρα με κανέναν πλην Μακ, το ξεχνάμε όλοι..

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Σε πάω με χίλια. Ετσι, όλο και καλύτερος. Σε κάνα δίμηνο δε θα βγαινεις απ την ενδεκάδα.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Εγώ πάλι δεν τον πάω με τπτ κι ειλικρινά, αδυνατώ να καταλάβω γιατί παίζει τόσο πολύ.
Πάρα πολλά λάθη, καμία επινοητικότητα και γενικά άτονη παρουσία,
η οποία δεν μπορεί να προσπεραστεί επειδή έκανε ένα ηρωικό τάκλιν.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Aureliano Buendia έγραψε:Εγώ πάλι δεν τον πάω με τπτ κι ειλικρινά, αδυνατώ να καταλάβω γιατί παίζει τόσο πολύ.
Πάρα πολλά λάθη, καμία επινοητικότητα και γενικά άτονη παρουσία,
η οποία δεν μπορεί να προσπεραστεί επειδή έκανε ένα ηρωικό τάκλιν.
To σωστο να λεγεται..

Aureliano αστα αυτα και πες το Σωτηρη ν'ανεβασει και αυτος κανα review στο site.. :mrgreen: ;)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εμένα πάντως παραμένει το πουλεν από τους νέους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”