52.Erik Sabo
Re: 52.Erik Sabo
Αυτος ο τυπος ειναι απο τις καλυτερες μεταγραφες μας και θα το δειτε. Δεν προσαρμοζεται ευκολα με το γρηγορο πασινγκ γκειμ που παμε να εφαρμοσουμε αλλα δειχνει στοιχεια που θα τον κανουν αναντικαταστατο. Μην βιαζεστε να τον ισοπεδωσετε.
Αυτος αν με καποιο μαγικο τροπο αποκτησει το μεταλλο, τη σιγουρια και την ηγετικοτητα του Τζιολη,
θα μπορουσε δυνητικα να γινει ο διαδοχος του, γιατι μοιαζουν πολυ σε χαρακτηριστικα..
Για πιο μπροστα προς το παρον δεν το βλεπω, γιατι κολλαει απιστευτα, εχει αργη σκεψη και δεν εχει ευελιξια..
Νομιζω με την απαντηση που εδωσε ο Ιγκορ σημερα, τοχει καταλαβει και αυτος οτι μαζι δεν πανε..
Εκτος και αν με Dortmund τον βαλει αντι-Τζιολη αλλα με τον φοβο οτι δε θα αντεξει την πιεση και δε θα ηρεμει την ομαδα (τουναντιον μπορει να την αγχωνει με την ελλειψη σιγουριας), μαλλον δυσκολα..
θα μπορουσε δυνητικα να γινει ο διαδοχος του, γιατι μοιαζουν πολυ σε χαρακτηριστικα..
Για πιο μπροστα προς το παρον δεν το βλεπω, γιατι κολλαει απιστευτα, εχει αργη σκεψη και δεν εχει ευελιξια..
Νομιζω με την απαντηση που εδωσε ο Ιγκορ σημερα, τοχει καταλαβει και αυτος οτι μαζι δεν πανε..
Εκτος και αν με Dortmund τον βαλει αντι-Τζιολη αλλα με τον φοβο οτι δε θα αντεξει την πιεση και δε θα ηρεμει την ομαδα (τουναντιον μπορει να την αγχωνει με την ελλειψη σιγουριας), μαλλον δυσκολα..
Δε μου άρεσε σήμερα, ευτυχώς κατάλαβε το λάθος του και ο Τούντορας και τον έβγαλε στο 2ο
Μου φαίνεται ότι εκπέμπει σε άλλο μήκος κύματος από την υπόλοιπη ομάδα....αυτός ήταν μαθημένος με τους ξυλοκόπους δεν ταιριάζει με τους δικούς μας τους μπαλαδόρους
Μου φαίνεται ότι εκπέμπει σε άλλο μήκος κύματος από την υπόλοιπη ομάδα....αυτός ήταν μαθημένος με τους ξυλοκόπους δεν ταιριάζει με τους δικούς μας τους μπαλαδόρους
είχε 3-4 εξαιρετικές προσπάθειες, ειδικά ενα-δυο τακλιν που ημουν καπως ετσι
και μερικες αλλαγες στα ακρα με ωραια φαλτσα και απαλη μπαλια, αλλα τα εχανε στην πιεση και εδωσε και μια αποπειρα κοντρας στην αεκ.
ταλεντο ομως εχει, φαινεται. υπομονη με δαυτον μπολικη προτεινω.
εδιτ: σιμπα συμφωνω με περι αντι-τζιολη.

Ο Τζιολης δεν ειναι αργος στην σκεψη ειναι απλα αργος παικτης αν τα σημερινα λαθη του Σαμπο γινονταν στο υψος της δικης μας περιοχης θα εκλαιγαν μανουλες.
- Black&White
Έτσι είναι. Είναι αντιΤζιόλης με πιο καλό potential αλλά πολύ λιγότερη εμπειρία. Μπορεί καο οχτάρι μαζί με Τζιόλη αλλά υπάρχει αντίφαση με το γρήγορο παιχνίδι που προσπαθούμε να παίξουμε.
Πιστεύω πως ανάλογα με τον αντίπαλο θα επιλέγεται ο παρτενέρ του Τζιόλη μέχρι να επιστρέψει ο Τσίμιροτ.
Πιστεύω πως ανάλογα με τον αντίπαλο θα επιλέγεται ο παρτενέρ του Τζιόλη μέχρι να επιστρέψει ο Τσίμιροτ.
συμφωνω...το θεμα ειναι οτι τα δυο τακλιν που λες τα εκανε για να διορθωσει δυο παπαριες τουK_geo έγραψε:είχε 3-4 εξαιρετικές προσπάθειες, ειδικά ενα-δυο τακλιν που ημουν καπως ετσικαι μερικες αλλαγες στα ακρα με ωραια φαλτσα και απαλη μπαλια, αλλα τα εχανε στην πιεση και εδωσε και μια αποπειρα κοντρας στην αεκ.

παρολα αυτα δεν ξερω λιγο τα μυρωδικα λιγο τα ναρκωτικα για καποιο λογο μου αφησε μια υποσχεση σημερα ειδα και εγω δηλαδη αυτες τις 3-4 εξαιρετικες προσπαθειες

- buffalobill4
Οσο παιρνεις ματς, ανεβαινεις. Σε πιστευω, συνεχισε την δουλεια. Μεγαλο μειονεκτημα οι αργες αντιδρασεις. Αυτο ομως δε δουλευεται. Αυτο μονο απο εμπειρια διορθωνεται
- Amon Tobin
lamosas έγραψε:Εμένα πάλι με άρεσε πολύ το ακατέργαστο αυτό άλογατο... Τον πιστεύω πολύ αλλά η προσαρμογή του θα αργήσει κυρίως λόγω γλώσσας και χαρακτήρα
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Δουλεια διπλα στον τζιολη γιατι του χρονου που τελειωνει το συμβολαιο του(ελπιζω να μην ανανεωθει) θα παρεις την θεση του..
χρονια προσαρμογης θα ειναι και για αυτον οπως και για ολο τον ΠΑΟΚ φετος..Μεχρι του χρονου το καλοκαιρι προβλεπω να εχει σκαμπανευασματα στην αποδοση του μεχρι να παρει εμπειριες στα ποδια του και ψυχολογια..Οποτε κριτικη αυστηρη απο του χρονου για μενα..
χρονια προσαρμογης θα ειναι και για αυτον οπως και για ολο τον ΠΑΟΚ φετος..Μεχρι του χρονου το καλοκαιρι προβλεπω να εχει σκαμπανευασματα στην αποδοση του μεχρι να παρει εμπειριες στα ποδια του και ψυχολογια..Οποτε κριτικη αυστηρη απο του χρονου για μενα..
Το ότι δεν μπορεί να πει καλημέρα με κανέναν πλην Μακ, το ξεχνάμε όλοι..sourmenetes έγραψε:Και ομως σημερα ηταν πολυ καλυτερος...
Ειχε καποιες ωραιες μεταβιβασεις και αρκετες κερδισμενες μαχες...
Ισως θελει πολυ χρονο..
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Σε πάω με χίλια. Ετσι, όλο και καλύτερος. Σε κάνα δίμηνο δε θα βγαινεις απ την ενδεκάδα.
- Aureliano Buendia
Εγώ πάλι δεν τον πάω με τπτ κι ειλικρινά, αδυνατώ να καταλάβω γιατί παίζει τόσο πολύ.
Πάρα πολλά λάθη, καμία επινοητικότητα και γενικά άτονη παρουσία,
η οποία δεν μπορεί να προσπεραστεί επειδή έκανε ένα ηρωικό τάκλιν.
To σωστο να λεγεται..Aureliano Buendia έγραψε:Εγώ πάλι δεν τον πάω με τπτ κι ειλικρινά, αδυνατώ να καταλάβω γιατί παίζει τόσο πολύ.
Aureliano αστα αυτα και πες το Σωτηρη ν'ανεβασει και αυτος κανα review στο site..