Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"

Όλοι οι ασπρόμαυροι σύνδεσμοι του νομού Θεσσαλονίκης
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

ΠΑΟΚάρχης (και πρόσφατο είδος όπως λες φίλε Ζορρό) ,ήταν κι ο Μανάβης κι ο Νικόλας κι όλα τα καλόπαιδα,ΜΟΛΙΣ 30 χρόνια πίσω.

Μιλάς για σούτια και playmobil και επαναφέρεις το ΠΑΟΚόμετρο για το οποίο μίλησες με απέχθεια πριν.
Τελικά τι από τα δύο ??

Μπάφε θα συμφωνίσω μαζί σου στο τελευταίο σκέλος του ποστ σου.
Μπορεί όντως να μη οδηγεί πουθένα και σιγουρα υπάρχει διάσταση απόψεων ,σίγουρα όμως από τον διάλογο θα βγούμε σοφότεροι και πιο έμπειροι.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Zorro4 έγραψε:
... ο κάθε ένας βγάζει το δικό του Π.Α.Ο.Κ.όμετρο και προσπαθεί να καπελώσει τον άλλο. ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ... .
Zorro4 έγραψε:Ευτυχώς που άρχισα φροντιστήρια οπαδισμού διαβάζοντας κάποιους από εσάς...
μπορεί και να διασωθώ και να γίνω σωστός οπαδός.
Άσχετο βέβαια το γεγονός πως όταν εγώ έπαιζα σούτια για τον Π.Α.Ο.Κ. μερικοί από εσάς είσασταν αγέννητοι ή παίζατε με τα playmobil.
όπερ έδει δείξαι.
tigon4

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης

Δημοσίευση από tigon4 »

rainmaker έγραψε:Καλα ασε τα σουπα μουπες. Κοφτο.
χωρις να θελω να το παιξω δικηγορος του παιδιου ..... αυτες οι μαγκιες του 'κοφτο' καλυτερα να κοπουν απο εσενα και απο οποιον αλλο τις χρησιμοποιει, εφοσον δεν εχεις τι να του απαντησεις απλα δεν απαντας.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Χωρις να θελω να το παιξω πολιτικη αγωγη.....και λιγα του ειπε.Εαν διαβασεις τα ποστ.......του παιδιου......θα καταλαβεις.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Sick Bastard έγραψε:
Zorro4 έγραψε:
... ο κάθε ένας βγάζει το δικό του Π.Α.Ο.Κ.όμετρο και προσπαθεί να καπελώσει τον άλλο. ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ... .
Zorro4 έγραψε:Ευτυχώς που άρχισα φροντιστήρια οπαδισμού διαβάζοντας κάποιους από εσάς...
Άσχετο βέβαια το γεγονός πως όταν εγώ έπαιζα σούτια για τον Π.Α.Ο.Κ. μερικοί από εσάς είσασταν αγέννητοι ή παίζατε με τα playmobil.
όπερ έδει δείξαι.
Είπαμε... παλιό ΓκΑΝΙΆΝ και νυν ΜΟΥΛΑΡΙ... :D ... αλλά μην απομονώνεις φράσεις από απαντήσεις σε διαφορετικά πράγματα... αδικείς τον εαυτό σου... ;)
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Χωρίς να θέλω να το παίξω κατηγορούμενος... την άποψη μου λέω και στηρίζω κι έχω το απόλυτο δικαίωμα να το κάνω (εγώ και οποιοσδηποτε άλλος) ,όταν φυσικά δεν χαρακτηρίζω,δεν θίγω προσωπικότητες και δεν μειώνω πρόσωπα .
Γιατί δεν βάζεις χέρι και σε αυτούς που μιλάνε για "λαμόγια","πουθενάδες","μη εφυείς" και "αχάριστους" όταν μιλάνε για συνδέσμους mpafe? Τι "ποινή" θα επέσυρε τέτοια "ρητορική" τακτική?
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:ΠΑΟΚάρχης (και πρόσφατο είδος όπως λες φίλε Ζορρό) ,ήταν κι ο Μανάβης κι ο Νικόλας κι όλα τα καλόπαιδα,ΜΟΛΙΣ 30 χρόνια πίσω.

Μιλάς για σούτια και playmobil και επαναφέρεις το ΠΑΟΚόμετρο για το οποίο μίλησες με απέχθεια πριν.
Τελικά τι από τα δύο ??

Μπάφε θα συμφωνίσω μαζί σου στο τελευταίο σκέλος του ποστ σου.
Μπορεί όντως να μη οδηγεί πουθένα και σιγουρα υπάρχει διάσταση απόψεων ,σίγουρα όμως από τον διάλογο θα βγούμε σοφότεροι και πιο έμπειροι.

Ο Μανάβης δεν ήταν Π.Α.Ο.Κ.άρχης... ήταν αρχηγός... μακάρι να τον είχαμε και τώρα στην παλιά του version.
TΑ PLAYMOBILL τα ανέφερα γιατι σε κάποια ποσταρίσματα πιο πάνω εννοήθηκε πως είμαι κανένας χθεσινός... είπαμε ... παλιό ΓΚΑΝΙΑΝ και νυν ΜΟΥΛΑΡΙ... ;)
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Το ΠΑΟΚάρχης έχει δύο όψεις. Όπως και οτιδήποτε σε αυτό τον κόσμο.
Η μία είναι η αρχηγική ,όπως εύστοχα λες , μορφή και η άλλη η ειρωνική που επικρατεί τα τελευταία χρόνια έναντι της πρώτης. Γιαυτό ονοματίζονται(ειρωνικά πάντα,,κι από εκεί ξεκίνησε) έτσι άτομα όπως ο Λαγογιάννης,ο Καμόρα,ο Νικολάου κ.α., γιατί πολύ απλά θέλουν και δεν μπορούν (και ΠΟΤΕ δεν θα μπορέσουν) να γίνουν Μανάβης.Ούτε τα @@ του θα φτάσουν.
Αν το πάμε ετυμολογικά όμως, ΠΑΟΚάρχης αυτή την στιγμή είναι ο Ζαγόρ...

Η σειρά Γκανιάν- Μουλάρι-Γαϊδούρι ισχύει για όλο τον κόσμο. Φυσική συνέπεια και κύκλος της ζωής είναι . ;)
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

city_boy έγραψε:Γιατο το ξεφτιλισαμε ετσι?

βγηκατε και ειπατε κατι που αντικειμενικα ειναι λαθος.

Οταν λεμε κατι λαθος -οπως εχω κανει και εγω -λεμε σορρυ ειπα κατι ΛΑΘΟΣ.

ο γραπτος λογος διαφερει απτον προφορικο και πραματα που δεν τα εννοουμε ετσι διαβαζονται αλλιως.

Μπαφος εχω κανει πανω απο 100 ποστ που να κραζω την φαγωμαρα μας.Αλλα τοσα να λεω φτανει ρε παιδι μου!χαλαρωστε λιγο!αλλα δεν χαλαρωνετε με τιποτα..να ισοπεδωθουν ολα να μην μεινει τιποτα ρε ποyσtη μου.

Εγω το λεω και το ξαναλεω.Καποιος/καποιοι στο αποκορυφωμα του παροξυσμου και της ευφοριας του κοσμου επελεξε την φαγωμαρα.
Ας τα λουστει τωρα.Οχι τωρα,τοσο καιρο.
Αυτος που θα τα λουστει σιγουρα ειναι ο ΠΑΟΚ,φιλε (ελπιζω να μου επιτρεπεις) city boy.

Yπαρχουν πολλοι τροποι για να πεις κατι.Το υφος και ο τροπος δειχνει πολλα.Ακομα και εσυ γραφεις...βγηκαΤε..ειπαΤε....Ποιοι ειμαστε εμεις,ποιοι ειστε εσεις?Διαφορετικα πανηγυριζουμε στα γκολ ή διαφορετικα αντιδρουμε στις ηττες-που δεν εχουμε ορεξη να δουμε ανθρωπο?...

Επισης,δεν πρεπει να ξεχναμε πως ολο αυτο ξεκιναει ΠΑΝΤΑ μετα απο μια ανακοινωση συνδεσμων.Και εαν θες τη γνωμη μου,αυτο που πειραζει περισσοτερο,δεν ειναι αυτα καθαυτα τα λεγομενα,αλλα το υφος,φιλε μου.

ΥΓ.Προσπαθω οσο μπορω να ειμαι προσεκτικος σε αυτα που γραφω και δεν θεωρω οτι εχω πει κατι,αντικειμενικα,λαθος μεχρι τωρα.Εαν το εχω κανει,θα ηθελα να μου το επισημανεις.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Zorro4 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
Zorro4 έγραψε:
όπερ έδει δείξαι.
Είπαμε... παλιό ΓκΑΝΙΆΝ και νυν ΜΟΥΛΑΡΙ... :D ... αλλά μην απομονώνεις φράσεις από απαντήσεις σε διαφορετικά πράγματα... αδικείς τον εαυτό σου... ;)
Δεν απομομώνω φράσεις. Ειδικά το 2ο quote σου το χω βάλει σχεδόν όλο κι αυτό που έχεις βάλει πιο κάτω (κι έχω αφήσει έξω) είναι προσωπική σου γνώμη (δεν εξετάζω αν είναι σωστή ή όχι)
Στο 1ο quote η πρόταση σου, που έχω βάλει, είναι αυτοτελής και δεν αλλάζει επ ουδενί αυτό που γράφεις.
Ουσιαστικά, κάνεις στο 2ο quote σου, αυτό που λες ότι σε ενοχλεί στο 1ο. Δέχομαι ότι είναι εκ παραδρομής κι όχι εκ του πονηρού, δεν τα βάζω δηλαδή για να σου την πω, ή τίποτα τετοιο.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Πιο πάνω αναφέρθηκα για τη χρήση αυτών που λες... διαβάστε με, με λιγότερη καχυποψία.
Τελικά απαντήθηκε σε ποιον το λέμε το ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ?

ΥΓ 1
Ποτέ Διαγόρας... (ο ρούλης της πόλης είναι) ... ΠΑΝΤΑ Η ΕΝΔΟΞΗ "ΡΟΔΟΣ" η ομάδα που ανάδειξε τον Γιώργο Σκαρτάδο.

ΥΓ 2
Και εγώ έχω δει τον Π.Α.Ο.Κ. πρωταθλητή... (2 φορές).
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Να κάνουΜε μεταφορά της συζήτησης στα τόπικ Ζαγοράκη και Βρύζα για να απαντηθεί.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

mpafos4 έγραψε: Αυτος που θα τα λουστει σιγουρα ειναι ο ΠΑΟΚ,φιλε (ελπιζω να μου επιτρεπεις) city boy.

Yπαρχουν πολλοι τροποι για να πεις κατι.Το υφος και ο τροπος δειχνει πολλα.Ακομα και εσυ γραφεις...βγηκαΤε..ειπαΤε....Ποιοι ειμαστε εμεις,ποιοι ειστε εσεις?Διαφορετικα πανηγυριζουμε στα γκολ ή διαφορετικα αντιδρουμε στις ηττες-που δεν εχουμε ορεξη να δουμε ανθρωπο?...

Επισης,δεν πρεπει να ξεχναμε πως ολο αυτο ξεκιναει ΠΑΝΤΑ μετα απο μια ανακοινωση συνδεσμων.Και εαν θες τη γνωμη μου,αυτο που πειραζει περισσοτερο,δεν ειναι αυτα καθαυτα τα λεγομενα,αλλα το υφος,φιλε μου.

ΥΓ.Προσπαθω οσο μπορω να ειμαι προσεκτικος σε αυτα που γραφω και δεν θεωρω οτι εχω πει κατι,αντικειμενικα,λαθος μεχρι τωρα.Εαν το εχω κανει,θα ηθελα να μου το επισημανεις.
Φιλοι παντα.Απο το ιντερνετ δεν εγινε μαγκας κανενας (ασχετο-σχετικο)

ναι γραφω πολλες φορες σε καταληξη -τε γιατι οσο και να πιεστω δεν μπορω να βαλω τον εαυτο μου στο ιδιο σακο με καποιους.

με τις ανακοινωσεις εγω ειμαι κατα.Χασαν το νοημα τους οι ανακοινωσεις,οι οποιες σαν περιεχομενο με καλυπτουν 100%.

Ο ΠΑΟΚ σιγουρα θα τα λουστει πρωτα.Αλλα την ιδια ευθυνη εχω εγω και την ιδια καποιοι αλλοι?Και το παω στην ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Zorro4 έγραψε: Τελικά απαντήθηκε σε ποιον το λέμε το ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ?
ζαγορακη-βρυζα για τα σουρτα-φερτα...
mpafos4 έγραψε:
city_boy έγραψε:
Sera4 έγραψε:
Ντρεπομαι και αηδιαζω με την καταντια τους.
Ο λογος που το ποσταρα ειναι μονο και μονο για να καταδειξω πως οσο και να μιλαμε δεν θα βγαλουμε ακρη.Ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβουμε?

Και γω,ρε Sera και city boy,ντρεπομαι με καποιες συμπεριφορες συνδεσμιτων και με μια αρρωστημενη νοοτροπια που παει να επικρατησει.Εγω τη βλεπω αρρωστηνεμη,εσυ γαματη.Υπαρχει ποτε περιπτωση να συμφωνησουμε?
λαθος quote εκανες μπαφε δεν ειναι λογια μου αυτα... ;)
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Συμφωνώ σε όλα που είπες cityboy ... εκτός από το ότι βάζεις την κατάληξη "τε" ... αν εσύ αισθάνεσαι πως κάνεις το χρέος σου... βάλε και τον εαυτό σου μέσα... δεν έχει καμία σημασία.
Ο κάθε ένας ξέρει τι είναι και τι έχει προσφέρει.
ΤΕΣΠΑ ... ΠAΡΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ FORUM χάρηκα που τα είπαμε... και όμορφα βρε αθεόφοβοι κάποιοι.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ... ΟΛΟΙ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΜΑΣΤΕ.
Καλή συνέχεια σε όλους.

ΥΓ
Δεν πατούσαν ούτε στο γήπεδο τότε οι Ζ ?... Γιατί εγώ άλλα θυμάμαι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θεσσαλονίκης”