Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"
- Emprostisghsoitrelamenoi
Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"
ΠΑΟΚάρχης (και πρόσφατο είδος όπως λες φίλε Ζορρό) ,ήταν κι ο Μανάβης κι ο Νικόλας κι όλα τα καλόπαιδα,ΜΟΛΙΣ 30 χρόνια πίσω.
Μιλάς για σούτια και playmobil και επαναφέρεις το ΠΑΟΚόμετρο για το οποίο μίλησες με απέχθεια πριν.
Τελικά τι από τα δύο ??
Μπάφε θα συμφωνίσω μαζί σου στο τελευταίο σκέλος του ποστ σου.
Μπορεί όντως να μη οδηγεί πουθένα και σιγουρα υπάρχει διάσταση απόψεων ,σίγουρα όμως από τον διάλογο θα βγούμε σοφότεροι και πιο έμπειροι.
Μιλάς για σούτια και playmobil και επαναφέρεις το ΠΑΟΚόμετρο για το οποίο μίλησες με απέχθεια πριν.
Τελικά τι από τα δύο ??
Μπορεί όντως να μη οδηγεί πουθένα και σιγουρα υπάρχει διάσταση απόψεων ,σίγουρα όμως από τον διάλογο θα βγούμε σοφότεροι και πιο έμπειροι.
- Sick Bastard
Zorro4 έγραψε:
... ο κάθε ένας βγάζει το δικό του Π.Α.Ο.Κ.όμετρο και προσπαθεί να καπελώσει τον άλλο. ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ... .
όπερ έδει δείξαι.Zorro4 έγραψε:Ευτυχώς που άρχισα φροντιστήρια οπαδισμού διαβάζοντας κάποιους από εσάς...
μπορεί και να διασωθώ και να γίνω σωστός οπαδός.
Άσχετο βέβαια το γεγονός πως όταν εγώ έπαιζα σούτια για τον Π.Α.Ο.Κ. μερικοί από εσάς είσασταν αγέννητοι ή παίζατε με τα playmobil.
Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης
χωρις να θελω να το παιξω δικηγορος του παιδιου ..... αυτες οι μαγκιες του 'κοφτο' καλυτερα να κοπουν απο εσενα και απο οποιον αλλο τις χρησιμοποιει, εφοσον δεν εχεις τι να του απαντησεις απλα δεν απαντας.rainmaker έγραψε:Καλα ασε τα σουπα μουπες. Κοφτο.
Χωρις να θελω να το παιξω πολιτικη αγωγη.....και λιγα του ειπε.Εαν διαβασεις τα ποστ.......του παιδιου......θα καταλαβεις.
Είπαμε... παλιό ΓκΑΝΙΆΝ και νυν ΜΟΥΛΑΡΙ...Sick Bastard έγραψε:Zorro4 έγραψε:
... ο κάθε ένας βγάζει το δικό του Π.Α.Ο.Κ.όμετρο και προσπαθεί να καπελώσει τον άλλο. ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ... .όπερ έδει δείξαι.Zorro4 έγραψε:Ευτυχώς που άρχισα φροντιστήρια οπαδισμού διαβάζοντας κάποιους από εσάς...
Άσχετο βέβαια το γεγονός πως όταν εγώ έπαιζα σούτια για τον Π.Α.Ο.Κ. μερικοί από εσάς είσασταν αγέννητοι ή παίζατε με τα playmobil.

Χωρίς να θέλω να το παίξω κατηγορούμενος... την άποψη μου λέω και στηρίζω κι έχω το απόλυτο δικαίωμα να το κάνω (εγώ και οποιοσδηποτε άλλος) ,όταν φυσικά δεν χαρακτηρίζω,δεν θίγω προσωπικότητες και δεν μειώνω πρόσωπα .
Γιατί δεν βάζεις χέρι και σε αυτούς που μιλάνε για "λαμόγια","πουθενάδες","μη εφυείς" και "αχάριστους" όταν μιλάνε για συνδέσμους mpafe? Τι "ποινή" θα επέσυρε τέτοια "ρητορική" τακτική?
Γιατί δεν βάζεις χέρι και σε αυτούς που μιλάνε για "λαμόγια","πουθενάδες","μη εφυείς" και "αχάριστους" όταν μιλάνε για συνδέσμους mpafe? Τι "ποινή" θα επέσυρε τέτοια "ρητορική" τακτική?
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:ΠΑΟΚάρχης (και πρόσφατο είδος όπως λες φίλε Ζορρό) ,ήταν κι ο Μανάβης κι ο Νικόλας κι όλα τα καλόπαιδα,ΜΟΛΙΣ 30 χρόνια πίσω.
Τελικά τι από τα δύο ??
Ο Μανάβης δεν ήταν Π.Α.Ο.Κ.άρχης... ήταν αρχηγός... μακάρι να τον είχαμε και τώρα στην παλιά του version.
TΑ PLAYMOBILL τα ανέφερα γιατι σε κάποια ποσταρίσματα πιο πάνω εννοήθηκε πως είμαι κανένας χθεσινός... είπαμε ... παλιό ΓΚΑΝΙΑΝ και νυν ΜΟΥΛΑΡΙ...

Το ΠΑΟΚάρχης έχει δύο όψεις. Όπως και οτιδήποτε σε αυτό τον κόσμο.
Η μία είναι η αρχηγική ,όπως εύστοχα λες , μορφή και η άλλη η ειρωνική που επικρατεί τα τελευταία χρόνια έναντι της πρώτης. Γιαυτό ονοματίζονται(ειρωνικά πάντα,,κι από εκεί ξεκίνησε) έτσι άτομα όπως ο Λαγογιάννης,ο Καμόρα,ο Νικολάου κ.α., γιατί πολύ απλά θέλουν και δεν μπορούν (και ΠΟΤΕ δεν θα μπορέσουν) να γίνουν Μανάβης.Ούτε τα @@ του θα φτάσουν.
Αν το πάμε ετυμολογικά όμως, ΠΑΟΚάρχης αυτή την στιγμή είναι ο Ζαγόρ...
Η σειρά Γκανιάν- Μουλάρι-Γαϊδούρι ισχύει για όλο τον κόσμο. Φυσική συνέπεια και κύκλος της ζωής είναι .
Η μία είναι η αρχηγική ,όπως εύστοχα λες , μορφή και η άλλη η ειρωνική που επικρατεί τα τελευταία χρόνια έναντι της πρώτης. Γιαυτό ονοματίζονται(ειρωνικά πάντα,,κι από εκεί ξεκίνησε) έτσι άτομα όπως ο Λαγογιάννης,ο Καμόρα,ο Νικολάου κ.α., γιατί πολύ απλά θέλουν και δεν μπορούν (και ΠΟΤΕ δεν θα μπορέσουν) να γίνουν Μανάβης.Ούτε τα @@ του θα φτάσουν.
Αν το πάμε ετυμολογικά όμως, ΠΑΟΚάρχης αυτή την στιγμή είναι ο Ζαγόρ...
Η σειρά Γκανιάν- Μουλάρι-Γαϊδούρι ισχύει για όλο τον κόσμο. Φυσική συνέπεια και κύκλος της ζωής είναι .

Αυτος που θα τα λουστει σιγουρα ειναι ο ΠΑΟΚ,φιλε (ελπιζω να μου επιτρεπεις) city boy.city_boy έγραψε:Γιατο το ξεφτιλισαμε ετσι?
βγηκατε και ειπατε κατι που αντικειμενικα ειναι λαθος.
Οταν λεμε κατι λαθος -οπως εχω κανει και εγω -λεμε σορρυ ειπα κατι ΛΑΘΟΣ.
ο γραπτος λογος διαφερει απτον προφορικο και πραματα που δεν τα εννοουμε ετσι διαβαζονται αλλιως.
Μπαφος εχω κανει πανω απο 100 ποστ που να κραζω την φαγωμαρα μας.Αλλα τοσα να λεω φτανει ρε παιδι μου!χαλαρωστε λιγο!αλλα δεν χαλαρωνετε με τιποτα..να ισοπεδωθουν ολα να μην μεινει τιποτα ρε ποyσtη μου.
Εγω το λεω και το ξαναλεω.Καποιος/καποιοι στο αποκορυφωμα του παροξυσμου και της ευφοριας του κοσμου επελεξε την φαγωμαρα.
Ας τα λουστει τωρα.Οχι τωρα,τοσο καιρο.
Yπαρχουν πολλοι τροποι για να πεις κατι.Το υφος και ο τροπος δειχνει πολλα.Ακομα και εσυ γραφεις...βγηκαΤε..ειπαΤε....Ποιοι ειμαστε εμεις,ποιοι ειστε εσεις?Διαφορετικα πανηγυριζουμε στα γκολ ή διαφορετικα αντιδρουμε στις ηττες-που δεν εχουμε ορεξη να δουμε ανθρωπο?...
Επισης,δεν πρεπει να ξεχναμε πως ολο αυτο ξεκιναει ΠΑΝΤΑ μετα απο μια ανακοινωση συνδεσμων.Και εαν θες τη γνωμη μου,αυτο που πειραζει περισσοτερο,δεν ειναι αυτα καθαυτα τα λεγομενα,αλλα το υφος,φιλε μου.
ΥΓ.Προσπαθω οσο μπορω να ειμαι προσεκτικος σε αυτα που γραφω και δεν θεωρω οτι εχω πει κατι,αντικειμενικα,λαθος μεχρι τωρα.Εαν το εχω κανει,θα ηθελα να μου το επισημανεις.
- Sick Bastard
Δεν απομομώνω φράσεις. Ειδικά το 2ο quote σου το χω βάλει σχεδόν όλο κι αυτό που έχεις βάλει πιο κάτω (κι έχω αφήσει έξω) είναι προσωπική σου γνώμη (δεν εξετάζω αν είναι σωστή ή όχι)Zorro4 έγραψε:Είπαμε... παλιό ΓκΑΝΙΆΝ και νυν ΜΟΥΛΑΡΙ...Sick Bastard έγραψε:Zorro4 έγραψε:
... ο κάθε ένας βγάζει το δικό του Π.Α.Ο.Κ.όμετρο και προσπαθεί να καπελώσει τον άλλο. ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ... .όπερ έδει δείξαι.Zorro4 έγραψε:Ευτυχώς που άρχισα φροντιστήρια οπαδισμού διαβάζοντας κάποιους από εσάς...
Άσχετο βέβαια το γεγονός πως όταν εγώ έπαιζα σούτια για τον Π.Α.Ο.Κ. μερικοί από εσάς είσασταν αγέννητοι ή παίζατε με τα playmobil.... αλλά μην απομονώνεις φράσεις από απαντήσεις σε διαφορετικά πράγματα... αδικείς τον εαυτό σου...
Στο 1ο quote η πρόταση σου, που έχω βάλει, είναι αυτοτελής και δεν αλλάζει επ ουδενί αυτό που γράφεις.
Ουσιαστικά, κάνεις στο 2ο quote σου, αυτό που λες ότι σε ενοχλεί στο 1ο. Δέχομαι ότι είναι εκ παραδρομής κι όχι εκ του πονηρού, δεν τα βάζω δηλαδή για να σου την πω, ή τίποτα τετοιο.
Πιο πάνω αναφέρθηκα για τη χρήση αυτών που λες... διαβάστε με, με λιγότερη καχυποψία.
Τελικά απαντήθηκε σε ποιον το λέμε το ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ?
ΥΓ 1
Ποτέ Διαγόρας... (ο ρούλης της πόλης είναι) ... ΠΑΝΤΑ Η ΕΝΔΟΞΗ "ΡΟΔΟΣ" η ομάδα που ανάδειξε τον Γιώργο Σκαρτάδο.
ΥΓ 2
Και εγώ έχω δει τον Π.Α.Ο.Κ. πρωταθλητή... (2 φορές).
Τελικά απαντήθηκε σε ποιον το λέμε το ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ?
ΥΓ 1
Ποτέ Διαγόρας... (ο ρούλης της πόλης είναι) ... ΠΑΝΤΑ Η ΕΝΔΟΞΗ "ΡΟΔΟΣ" η ομάδα που ανάδειξε τον Γιώργο Σκαρτάδο.
ΥΓ 2
Και εγώ έχω δει τον Π.Α.Ο.Κ. πρωταθλητή... (2 φορές).
Να κάνουΜε μεταφορά της συζήτησης στα τόπικ Ζαγοράκη και Βρύζα για να απαντηθεί.
Φιλοι παντα.Απο το ιντερνετ δεν εγινε μαγκας κανενας (ασχετο-σχετικο)mpafos4 έγραψε: Αυτος που θα τα λουστει σιγουρα ειναι ο ΠΑΟΚ,φιλε (ελπιζω να μου επιτρεπεις) city boy.
Yπαρχουν πολλοι τροποι για να πεις κατι.Το υφος και ο τροπος δειχνει πολλα.Ακομα και εσυ γραφεις...βγηκαΤε..ειπαΤε....Ποιοι ειμαστε εμεις,ποιοι ειστε εσεις?Διαφορετικα πανηγυριζουμε στα γκολ ή διαφορετικα αντιδρουμε στις ηττες-που δεν εχουμε ορεξη να δουμε ανθρωπο?...
Επισης,δεν πρεπει να ξεχναμε πως ολο αυτο ξεκιναει ΠΑΝΤΑ μετα απο μια ανακοινωση συνδεσμων.Και εαν θες τη γνωμη μου,αυτο που πειραζει περισσοτερο,δεν ειναι αυτα καθαυτα τα λεγομενα,αλλα το υφος,φιλε μου.
ΥΓ.Προσπαθω οσο μπορω να ειμαι προσεκτικος σε αυτα που γραφω και δεν θεωρω οτι εχω πει κατι,αντικειμενικα,λαθος μεχρι τωρα.Εαν το εχω κανει,θα ηθελα να μου το επισημανεις.
ναι γραφω πολλες φορες σε καταληξη -τε γιατι οσο και να πιεστω δεν μπορω να βαλω τον εαυτο μου στο ιδιο σακο με καποιους.
με τις ανακοινωσεις εγω ειμαι κατα.Χασαν το νοημα τους οι ανακοινωσεις,οι οποιες σαν περιεχομενο με καλυπτουν 100%.
Ο ΠΑΟΚ σιγουρα θα τα λουστει πρωτα.Αλλα την ιδια ευθυνη εχω εγω και την ιδια καποιοι αλλοι?Και το παω στην ΠΑΕ.
ζαγορακη-βρυζα για τα σουρτα-φερτα...Zorro4 έγραψε: Τελικά απαντήθηκε σε ποιον το λέμε το ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ?
λαθος quote εκανες μπαφε δεν ειναι λογια μου αυτα...mpafos4 έγραψε:Ο λογος που το ποσταρα ειναι μονο και μονο για να καταδειξω πως οσο και να μιλαμε δεν θα βγαλουμε ακρη.Ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβουμε?city_boy έγραψε:Sera4 έγραψε:
Ντρεπομαι και αηδιαζω με την καταντια τους.
Και γω,ρε Sera και city boy,ντρεπομαι με καποιες συμπεριφορες συνδεσμιτων και με μια αρρωστημενη νοοτροπια που παει να επικρατησει.Εγω τη βλεπω αρρωστηνεμη,εσυ γαματη.Υπαρχει ποτε περιπτωση να συμφωνησουμε?

Συμφωνώ σε όλα που είπες cityboy ... εκτός από το ότι βάζεις την κατάληξη "τε" ... αν εσύ αισθάνεσαι πως κάνεις το χρέος σου... βάλε και τον εαυτό σου μέσα... δεν έχει καμία σημασία.
Ο κάθε ένας ξέρει τι είναι και τι έχει προσφέρει.
ΤΕΣΠΑ ... ΠAΡΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ FORUM χάρηκα που τα είπαμε... και όμορφα βρε αθεόφοβοι κάποιοι.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ... ΟΛΟΙ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΜΑΣΤΕ.
Καλή συνέχεια σε όλους.
ΥΓ
Δεν πατούσαν ούτε στο γήπεδο τότε οι Ζ ?... Γιατί εγώ άλλα θυμάμαι.
Ο κάθε ένας ξέρει τι είναι και τι έχει προσφέρει.
ΤΕΣΠΑ ... ΠAΡΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ FORUM χάρηκα που τα είπαμε... και όμορφα βρε αθεόφοβοι κάποιοι.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ... ΟΛΟΙ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΜΑΣΤΕ.
Καλή συνέχεια σε όλους.
ΥΓ
Δεν πατούσαν ούτε στο γήπεδο τότε οι Ζ ?... Γιατί εγώ άλλα θυμάμαι.