Κύπελλο επαγγελματικών ομάδων 2015-6
- ΑποστόληςΑ
Re: Κύπελλο επαγγελματικών ομάδων 2015-6
Πότε δικάζεται ο ΠΑΟΚ;
ΠΑΟΚ24 - 19-02-2016, 13:15
Τον Ολυμπιακό θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με το θέμα της Τούμπας και την εκδίκαση της υπόθεσης για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο να είναι πλέον σε πρώτο πλάνο.
Ο "Δικέφαλος" θα υποδεχτεί την ομάδα του Πειραιά το διήμερο 2,3 Μαρτίου, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 6, 7 Απριλίου, αν και ενδέχεται να αλλάξει σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προκριθεί στους "16" του Europa League.
Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Τούμπα, την ώρα που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς το πότε θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.
Λόγω της αποχής των δικηγόρων, η οποία αν δεν αλλάξει κάτι θα συνεχιστεί, η συγκεκριμένη υπόθεση πηγαίνει συνεχώς προς τα πίσω, ωστόσο όπως φαίνεται η εκδίκαση πάει για τις 4 Μαρτίου.
Εφόσον συμβεί αυτό, ο ΠΑΟΚ θα παίξει σίγουρα με τον κόσμο στο πλευρό του στον ημιτελικό και η όποια τιμωρία προκύψει θα ισχύσει για τα ματς με την Καλλονή ή Λεβαδειακό, που ακολουθούν.
Αυτό που πρέπει να σημειωθεί πάντως, είναι το γεγονός ακόμη και αν η εκδίκαση πάει για μετά το παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους", άπαντες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς αν συμβεί κάτι, ο ΠΑΟΚ θα είναι υπότροπος και θα "φλερτάρει" με την τιμωρία της έδρας του σε αγώνες των πλέι οφ...
ΠΑΟΚ24 - 19-02-2016, 13:15
Τον Ολυμπιακό θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με το θέμα της Τούμπας και την εκδίκαση της υπόθεσης για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο να είναι πλέον σε πρώτο πλάνο.
Ο "Δικέφαλος" θα υποδεχτεί την ομάδα του Πειραιά το διήμερο 2,3 Μαρτίου, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 6, 7 Απριλίου, αν και ενδέχεται να αλλάξει σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προκριθεί στους "16" του Europa League.
Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Τούμπα, την ώρα που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς το πότε θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.
Λόγω της αποχής των δικηγόρων, η οποία αν δεν αλλάξει κάτι θα συνεχιστεί, η συγκεκριμένη υπόθεση πηγαίνει συνεχώς προς τα πίσω, ωστόσο όπως φαίνεται η εκδίκαση πάει για τις 4 Μαρτίου.
Εφόσον συμβεί αυτό, ο ΠΑΟΚ θα παίξει σίγουρα με τον κόσμο στο πλευρό του στον ημιτελικό και η όποια τιμωρία προκύψει θα ισχύσει για τα ματς με την Καλλονή ή Λεβαδειακό, που ακολουθούν.
Αυτό που πρέπει να σημειωθεί πάντως, είναι το γεγονός ακόμη και αν η εκδίκαση πάει για μετά το παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους", άπαντες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς αν συμβεί κάτι, ο ΠΑΟΚ θα είναι υπότροπος και θα "φλερτάρει" με την τιμωρία της έδρας του σε αγώνες των πλέι οφ...
Πολεμάμε απέναντι στα πολυβόλα με...σφεντόνες...
Παρ όλα αυτά...Π.Α.Ο.Κ. είμαστε και ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥΣ !!!
ΕΙΣΑΙ !!!
30.000 ΤΕΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΕΙΛΙΣΟΥΝ !!! ΣΑΝ ΤΑ ΤΣΑΜΠΙΑ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΘΑ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ !!!

Παρ όλα αυτά...Π.Α.Ο.Κ. είμαστε και ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥΣ !!!

30.000 ΤΕΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΕΙΛΙΣΟΥΝ !!! ΣΑΝ ΤΑ ΤΣΑΜΠΙΑ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΘΑ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ !!!

- anekfrastos
διευκρίνιση:K_geo έγραψε:το καλό είναι ότι θα πάμε τελικό. το κακό είναι ότι θα πάμε σίγουρα αποδεκατισμένοι. το ενδιάμεσο είναι ότι έχουμε μάθει να παίζουμε με απουσίες.
*Εμείς* μάθαμε να παίζουμε με απουσίες (οι οπαδοί), όχι η ομάδα.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Μπα;;goran 64 έγραψε:Πολεμάμε απέναντι στα πολυβόλα με...σφεντόνες...![]()
Παρ όλα αυτά...Π.Α.Ο.Κ. είμαστε και ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥΣ !!!ΕΙΣΑΙ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα'ρθεις γήπεδο;;
Μόλις χθες δεν έλεγες μαζί με κάποιους ακόμη ότι δεν ξαναπατάς;;
Πανηγυρτζήδες.....

- sourmenetes
- Moderator
Οι δικηγοροι εχουν ανακοινωσει,νομιζω,απεργια διαρκειας μεχρι ιουνιο..
Θα ξαναζήσουμε στιγμές 2014 μου φαίνεται αποκλείοντας τον gay και πηγαίνοντας τελικό αποδεκατισμένοι απέναντι στην άνετη κούλα, μόνο που αυτή τη φορά θα το σηκώσουμε

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Μπα;;goran 64 έγραψε:Πολεμάμε απέναντι στα πολυβόλα με...σφεντόνες...![]()
Παρ όλα αυτά...Π.Α.Ο.Κ. είμαστε και ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥΣ !!!ΕΙΣΑΙ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα'ρθεις γήπεδο;;
Μόλις χθες δεν έλεγες μαζί με κάποιους ακόμη ότι δεν ξαναπατάς;;
Πανηγυρτζήδες.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ !!!

ΔΕΣ ΣΤΟ TOPIC ΤΟΥ ΙΒΑΝ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ), ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ (ευτυχώς που τα γραφτά μένουν) ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (με όποιονδήποτε αντίπαλο μάλιστα) ΚΑΙ ΣΤΑ PLAY OFF ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ !!!

Υ.Γ. Πανηγυρτζήδες λοιπόν, ναι...Αν κοιταχτείς στον καθρέφτη θα δεις τουλάχιστον έναν και μάλιστα "μισοενημερωμένο" και "σασταλεγάκια" (στην καλύτερη των περιπτώσεων) ή ξερόλα και κακοπροαίρετο (στην χειρότερη αυτών) !!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ Ο.ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΩΣ !!!

Υ.Γ. 2...D.C. βλέπεις τώρα για παράδειγμα πως ξεκινάνε, τουλάχιστον, οι δικές μου αντιπαραθέσεις;;;

Υ.Γ. 3...Τώρα αυτός, αν δεν του απαντούσα δεν θα "περνούσε κλίμα σε βάρος μου εδώ μέσα";;; Τώρα βέβαια αν φοράει παντελόνια πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, αν όχι θα κάνει "τον Κινέζο"...Παλιό το κόλπο !!!

- hasio_john
ΣΤΑΜΑΤΑ επιτέλους με τις φατσούλες ρε Γκόραν! Έλεος σε κάθε ποστ.
Βάλε 2-3-4 , δεν χρειάζεται να μας βγάζεις τα μάτια κάθε φορά!
(Φιλικά)
(Φιλικά)
"Πανηγυρτζή" με είπε ρε συ Γιάννη...αφού...Ε κι εγώ να μην "πανηγυρίσω" με τα "κασκόλια" μου;;;
("Επεξηγηματικά")
("Επεξηγηματικά")
- anekfrastos
κι εγώ αυτό σκεφτόμουν τώραhasio_john έγραψε:ΣΤΑΜΑΤΑ επιτέλους με τις φατσούλες ρε Γκόραν! Έλεος σε κάθε ποστ.
(Φιλικά)

αν ήθελα να δω κινούμενα σχέδια θα έβαζα nickelodeon
(goran σε πειράζω, εκφράσου ελεύθερα)
- thanos-xanthi
φαβορι δεν θα ημασταν ουτως η αλλως με οποιον και να κληρωνομασταν, οπως ειμαστε αυτη τη στιγμη
δυσκολα τα πραγματα, και ειδικα με πρωτο ματς στην τουμπα, και με απουσιες
δυσκολα τα πραγματα, και ειδικα με πρωτο ματς στην τουμπα, και με απουσιες
- Panos Fanfaras
Η πιο δυσκολη κληρωση που μπορουσε να μας τυχει αλλα δε βαριεσαι, ΠΑΟΚ εισαι. Στα δυσκολα ανταποκρινομαστε και στα ευκολα πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο. Μπορουμε αρκει να το πιστεψουμε.
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Λοιπόν μη τυχόν και το κάνουν έτσι να πάμε στο πρώτο ματς σ άδεια Τούμπα, Ιβάν το νου σου θα ναι νέο σκάνδαλο από το σύστημα όταν ακολουθεί μία ήδη σκανδαλωδης αθώωση του γαβρου για το πέταμα αντικειμένου στα Χανιά.
Και ξέρεις πολύ καλά τι θα κάνει η εγκληματική οργάνωση για να σε στείλει τα καλύτερα κοράκια, σε αρκετά αθηναϊκά μέσα κάνουν από τώρα αναφορά ποιος θα είναι ο διαιτητής.
Από ότι βλέπω το πρώτο μας παιχνίδι είναι Τσικνοπέμπτη αλλά εμείς θα τσικνησουμε γαβρους. Θέλω παίκτες καμικάζι με ψυχή και μετά θα τον λιώσει στο καμίνι η ομάδα.
Τώρα στο Οακα θα το σηκώσεις γιατί έτσι πρέπει τέλος.
ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ! !
Και ξέρεις πολύ καλά τι θα κάνει η εγκληματική οργάνωση για να σε στείλει τα καλύτερα κοράκια, σε αρκετά αθηναϊκά μέσα κάνουν από τώρα αναφορά ποιος θα είναι ο διαιτητής.
Από ότι βλέπω το πρώτο μας παιχνίδι είναι Τσικνοπέμπτη αλλά εμείς θα τσικνησουμε γαβρους. Θέλω παίκτες καμικάζι με ψυχή και μετά θα τον λιώσει στο καμίνι η ομάδα.
Τώρα στο Οακα θα το σηκώσεις γιατί έτσι πρέπει τέλος.
ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ! !
Νομοτελειακά τον περίμενα τον γαυρο. Το μόνο που με προβληματιζει είναι οτι θα επαναληφθει το προ διετιας σκηνικό και τη φαμε στο τελικο κυπελλου απο κουλα ή ατρομητακο. Και αυτό δε θα χωνευτει με τιποτα...
- ace79grpaok
Σιγά μην περάσουμε ,αφού όπως είπα παλαιότερα στον ΠΑΟΚ είναι όλοι άχρηστοι,ανίκανοι,παλτά και λαμογια και μόνο στις άλλες ομάδες υπάρχουν άγιοι και άνθρωποι που αγαπάνε τις ομάδες τους.Σοβαρα τώρα αν δεν συσπείρωθουμε τώρα δεν προκειτε να το κάνουμε ποτε.
Επίτηδες το γράφω έτσι για να δώσω έμφαση το ξέρω φίλος.
Επίτηδες το γράφω έτσι για να δώσω έμφαση το ξέρω φίλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Παρ 19 Φεβ 2016, 14:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.