34.Νίκος Κοροβέσης
Re: 34.Νίκος Κοροβέσης
Εγω ειχα γραψει τοτε οτι ο συγκεκριμενος κανει μπαμ οτι ειναι μετριων δυνατοτητων αλλα ειναι πολυ καλος τακτικα,κατι που αν και ειναι δεδομενο στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν το εχουν ολοι, γιαυτο πιστευα οτι θα του δωσει καποιες συμμετοχες,τελικα ειχε αλλη αποψη ο Ιγκορ.
δε μου αρεσε καθολου ουτε τα οσα ειπε στη συνεντευξη αλλα ουτε το "στυλακι" του.
Συν δυο
Στο γήπεδο να μιλάνε , σιγα σιγα παλι τον κωλο τους εξω παλι να βγάλουν τα καμάρια μας
Skickat från min iPhone med Tapatalk
Στο γήπεδο να μιλάνε , σιγα σιγα παλι τον κωλο τους εξω παλι να βγάλουν τα καμάρια μας
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πικρία δεν πειραζει .. Αθλητης ειναι εγωισμός καλος ειναι να θελει να παιζει , απλα υπαρχει τάση να αδειάσουμε ευθύνες παλι και του χρονου να λεμε μήπως ο κιτσιου ο Σκόνδρας πάρουν κια αλλη ευκαιρία για βασικοί κλπ
Βάλε κι αύριο το γκολ που θα "τελειώσει" το παιχνίδι Νικόλα και θα είσαι JET !!!

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τα καλυτερα παιδια εχουμε στην ομαδα
Μετα απο ενα χαστούκι γυρίζουν και το αλλο μαγουλο
Μετα απο ενα χαστούκι γυρίζουν και το αλλο μαγουλο
Καλός ήταν σήμερα,κινητικός και απειλητικός.Βέβαια το δεξί το έχει μόνο για να ανεβαίνει στο αστικό,όπως έχω εγώ το αριστερό.
Εμενα η νοοτροπία τους με τρελένει
Κέρδισαν δυο αγώνες και δηλώσεις να τα ρίξουμε αλλου και να ησυχάσουμε οι ιθαγενείς
Κέρδισαν δυο αγώνες και δηλώσεις να τα ρίξουμε αλλου και να ησυχάσουμε οι ιθαγενείς
- Μπαρκαρούτσος
Odi έγραψε:Καλός ήταν σήμερα,κινητικός και απειλητικός.Βέβαια το δεξί το έχει μόνο για να ανεβαίνει στο αστικό,όπως έχω εγώ το αριστερό.
Δεν μπαίνεις στα αστικά ρε αφού!