Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
ετσι ειναι το στυλ του σαββιδη
γι αυτο το στυλ διώξαν τον τζιώλη απ τον βαζελο καποτε
πλακα κανετε ολοι σας μου φαίνετε....
ειδικά ο τζόσουα που τα ίδια σιγουρα έλεγε για τους τοτε πιτσιρικαδες "Τσουκαλαδες και Γιαννου" που τώρα ζηλευει
τα μικρα ειτε τα εμπιστευεσαι είτε όχι αμα εισαι προπονητης τδ η οτι αλλο ακ@@α εισαι
δεν περιμενεις να τους βαλεις μεσα για να δεις αν αξίζουν
η δουλειά σου ειναι να το ξέρεις ήδη και εφόσον το ξερεις να τους στηρίξεις ειτε με συμμετοχες ειτε με παγκο αναλογα με την περισταση
αποψη μου ειναι οτι τα παιδια αυτα ειναι οτι καλύτερο εχει να δειξει η ομαδα εδω και χρόνια
αλλα εγω ειμαι εγω, δεν ειμαι προπονητής
το να βγω και να σκίσω ενα 19χρονο σε ενα ραδιο ή ένα φορουμ με κανει να νιώσω αργιανό
πλίζ
γι αυτο το στυλ διώξαν τον τζιώλη απ τον βαζελο καποτε
πλακα κανετε ολοι σας μου φαίνετε....
ειδικά ο τζόσουα που τα ίδια σιγουρα έλεγε για τους τοτε πιτσιρικαδες "Τσουκαλαδες και Γιαννου" που τώρα ζηλευει
τα μικρα ειτε τα εμπιστευεσαι είτε όχι αμα εισαι προπονητης τδ η οτι αλλο ακ@@α εισαι
δεν περιμενεις να τους βαλεις μεσα για να δεις αν αξίζουν
η δουλειά σου ειναι να το ξέρεις ήδη και εφόσον το ξερεις να τους στηρίξεις ειτε με συμμετοχες ειτε με παγκο αναλογα με την περισταση
αποψη μου ειναι οτι τα παιδια αυτα ειναι οτι καλύτερο εχει να δειξει η ομαδα εδω και χρόνια
αλλα εγω ειμαι εγω, δεν ειμαι προπονητής
το να βγω και να σκίσω ενα 19χρονο σε ενα ραδιο ή ένα φορουμ με κανει να νιώσω αργιανό
πλίζ
-
Καλα λιγο ηρεμα με τους χαρακτηρισμους αν θελετε.
Εγω λεω για τον Σαββιδη, οτι ενω φαινεται να εχει τα στοιχεια, ειναι λιγο σοφτ οταν μπαινει να παιξει. Δηλαδη μοιαζει σαν να μην καιγεται να αρπαξει την ευκαιρια. Μοιαζει ξαναλεω. Μπορει το παιδι να εχει αγχος ή κατι αλλο.
Καλυτερα να παει δανεικος 1 χρονο να παρει παιχνιδια να βρει ρυθμο.
Εγω λεω για τον Σαββιδη, οτι ενω φαινεται να εχει τα στοιχεια, ειναι λιγο σοφτ οταν μπαινει να παιξει. Δηλαδη μοιαζει σαν να μην καιγεται να αρπαξει την ευκαιρια. Μοιαζει ξαναλεω. Μπορει το παιδι να εχει αγχος ή κατι αλλο.
Καλυτερα να παει δανεικος 1 χρονο να παρει παιχνιδια να βρει ρυθμο.
όντως ο Σαββίδης έχει αυτό το μπλαζέ ύφος. ίσως φταίει και το...μαλλί!
αλλά σίγουρα προς υπεράσπιση του παίχτη :

αλλά σίγουρα προς υπεράσπιση του παίχτη :
Demir έγραψε:κραζετε το σαββιδη ,τον παικτη πουεχει να παιξει απο προετοιμασια και τον στειλαμε επι 2 μηνες να προπονειτε(??) με το πεσμενο οφη... ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ που στο 87' δεν πηρε το ματς...
- GiorgosAtha
ετσι ειναι ζορζ... αρρωστοι!
ακριβως την ίδια ασθένεια έχουμε με τις γεροντοκόρες στο ραφι και τις χήρες στο κρεββάτι
μονο με βιασμό θα στρώσουμε
ακριβως την ίδια ασθένεια έχουμε με τις γεροντοκόρες στο ραφι και τις χήρες στο κρεββάτι
μονο με βιασμό θα στρώσουμε
GiorgosAtha έγραψε:πολλά +kataramenos5 έγραψε:Κι αφου αποδομησαμε τα παντα (Διοικηση,προπονητες,παικτες) ήρθε η ωρα να το κανουμε και για τα πιτσιρίκια .Πες πες παντα κατι θα μεινει .Δοκιμασμενες πρακτικές.Ξερουν οι παλιοι "συνδεσμίτες"( και οχι μονο)
Κι άλλα τοσα απο μενα.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Demir έγραψε:πραγματικα ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ... ακριβως αυτο ειναι οταν λεμε ''τα καιμε τα παιδια''.. τα βαζει ,ενω 8 μηνες κα8οταν ,να κερδισουν ντερμπι και ματς ζωης κ 8ανατου...αν δεν το κανουν ειναι αμπαλα οντα ,λιγοι,το μπουλο,με υφακια και μωρα για να παιζουν γ ε8νικη.. αν ο ποζογλου εβαζε το σουτ η ο κουλουρης την κεφαλια 8α ηταν ο παικταρας -γκολεαδορ...
οσο για τον κατσε το γεγονος οτι ειναι μονιμα ο καλυτερος παικτης κ ειναι 21 χρονων ,ενω παικτες με εμπειρια και ''βιογραφικα'' ειναι για τα πανηγυρια τα λεει ολα... ας του δεσει κανα κορδονι ο νομποα και ο μαντουρο και κατι λαζαρ...
κραζετε το σαββιδη ,τον παικτη πουεχει να παιξει απο προετοιμασια και τον στειλαμε επι 2 μηνες να προπονειτε(??) με το πεσμενο οφη... ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ που στο 87' δεν πηρε το ματς...
απλα ειστε επικινδυνοι...
Απ΄τη μιά να γελας κι απο την αλλη να κλαις.
Έτσι είναι, αν κ εμένα δε μου γεμίζουν το μάτι οι νέοι μας, ο τελευταίος που φταίει είναι ο Σαββίδης των 60 αγωνιστικών λεπτών όλη τη χρονιά. Ο μόνος που φταίει είναι η λυράτη κότα στον πάγκο μας που επειδή οι υπόλοιποι προπονητές της Τούμπας άρχισαν να γιουχάρουν το Νομπόα έβγαλε την ουρά του από έξω κ νίπτοντας τας χείρας του πέταξε το Σαββίδη στην αρένα (όχι ότι λυπαμαι το Σαββίδη, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι, αλλά εκείνη την ώρα με τον ΠΑΟΚ να καίγεται, είμαστε πράματι αρένα)
Επικινδυνοι ειναι οσοι θελουν τον ΠΑΟΚ μικρο,δεσμιο μεγαλων ελληνων προπονητων οπως ο ΑΑ,ψυχαρων οπως ο Παμπλο Γκαρσια,αιωνιων ελληνικων ταλεντων απο τα χιλλιαδες αλωστε που κατα κορον βγαζει το ποδοσφαιρο μας και ακομα περισσοτερο ο ΠΑΟΚ,γιαυτο και φερτε πισω τον Πελκα,τον Παναγιωτουδη,τον Ποποβιτς,βαλτε και τον Σαββιδη με τον Ποζογλου και καντε μεταγραφες τον Τζαβες,τον Κοροβεση,τον Ναπολεονι,τον Χατζηισαια και αφηστε μας εμας να ονειρευομαστε οτι θα ερθει ΤΔ και προπονητης με παραστασεις απο μεγαλα πρωταθληματα,χωρις τον παραμικρο συναισθηματισμο που θα φτιαξει ομαδα απο το μηδεν με παικτες μεταγραφες απο το εξωτερικο με ποδοσφαιρικη παιδεια,μετρημενους εμπειρους Ελληνες και max εναν παικτη ισως 2 απο καθε φουρνια ακαδημιων και αυτον μονο αν πραγματικα αξιζει.Ακους εκει ζηλεψα τον Τσουκαλα και τον Γιαννου...Ακους εκει βαλαμε τα παιδια να παιξουν σε ντερμπι ζωης και θανατου με τον νιονιο,τον ατρομητο και τον αστερα σε αδεια τουμπα στα ελληνικα πλει οφ και αυτο δικαιολογει τον Σαββιδη που πρωτη ενεργεια σε παιχνιδι που μπηκε στο 70φευγα ηταν ενα τακουνακι που εβγαλε αντεπιθεση τον αντιπαλο,ο Σαντος θα εμπαινε στο γηπεδο...
- buffalobill4
Εγω προσωπικα θα δεχθω ακομα και να κανουμε ομαδα με πιτσιρικια της Κ20 μονο συν τον υπαρχον κορμο αρκει να υπαρχει πλανο. Οχι νεοπλουτισμος του στυλ "αν τον δεκεμβρη ειμαστε κοντα θα παρουμε 3 παιχτες του 1,5 μυριου". Δεν γινονται ετσι οι ομαδες. Αν μη τι αλλο καθε Δεκεμβρη αυτο γινεται. Ξεκιναμε με μεταγραφες συγκρατημενες τον Ιουνιο και το Δεκεμβρη παιρνουμε τους παιχτες των εκατομυριων.
- kataramenos5
Ολα στον ΠΑΟΚ σου ξυνίζουν και σου βρωμάνε,γραφεις συνεχεια σ αυτο το ύφος, διαλεξες και για nick τ ονομα του κατασκόπου των Εβραίων (Joshua) και μετα φταίμε εμεις?joshua έγραψε:Επικινδυνοι ειναι οσοι θελουν τον ΠΑΟΚ μικρο,δεσμιο μεγαλων ελληνων προπονητων οπως ο ΑΑ,ψυχαρων οπως ο Παμπλο Γκαρσια,αιωνιων ελληνικων ταλεντων απο τα χιλλιαδες αλωστε που κατα κορον βγαζει το ποδοσφαιρο μας και ακομα περισσοτερο ο ΠΑΟΚ,γιαυτο και φερτε πισω τον Πελκα,τον Παναγιωτουδη,τον Ποποβιτς,βαλτε και τον Σαββιδη με τον Ποζογλου και καντε μεταγραφες τον Τζαβες,τον Κοροβεση,τον Ναπολεονι,τον Χατζηισαια και αφηστε μας εμας να ονειρευομαστε οτι θα ερθει ΤΔ και προπονητης με παραστασεις απο μεγαλα πρωταθληματα,χωρις τον παραμικρο συναισθηματισμο που θα φτιαξει ομαδα απο το μηδεν με παικτες μεταγραφες απο το εξωτερικο με ποδοσφαιρικη παιδεια,μετρημενους εμπειρους Ελληνες και max εναν παικτη ισως 2 απο καθε φουρνια ακαδημιων και αυτον μονο αν πραγματικα αξιζει.Ακους εκει ζηλεψα τον Τσουκαλα και τον Γιαννου...Ακους εκει βαλαμε τα παιδια να παιξουν σε ντερμπι ζωης και θανατου με τον νιονιο,τον ατρομητο και τον αστερα σε αδεια τουμπα στα ελληνικα πλει οφ και αυτο δικαιολογει τον Σαββιδη που πρωτη ενεργεια σε παιχνιδι που μπηκε στο 70φευγα ηταν ενα τακουνακι που εβγαλε αντεπιθεση τον αντιπαλο,ο Σαντος θα εμπαινε στο γηπεδο...

+buffalobill4 έγραψε:Εγω προσωπικα θα δεχθω ακομα και να κανουμε ομαδα με πιτσιρικια της Κ20 μονο συν τον υπαρχον κορμο αρκει να υπαρχει πλανο. Οχι νεοπλουτισμος του στυλ "αν τον δεκεμβρη ειμαστε κοντα θα παρουμε 3 παιχτες του 1,5 μυριου". Δεν γινονται ετσι οι ομαδες. Αν μη τι αλλο καθε Δεκεμβρη αυτο γινεται. Ξεκιναμε με μεταγραφες συγκρατημενες τον Ιουνιο και το Δεκεμβρη παιρνουμε τους παιχτες των εκατομυριων.