Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , 4/5 20:30,NS1
-
Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , 4/5 20:30,NS1
Μην πας κ στοίχημαxlebouras έγραψε:Τουλαχιστον εγω δεν παω κοντρα σε συνοπαδους μου και δεν τους σπαω τα νευραhasio_john έγραψε:ΌΧΙ ... το θέμα μου είναι πως ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ""ΝΙΩΘΕΤΕ"" ΠΑΟΚ ( ..γιατί εγώ όχι όπως λέτε) ..., κάθεστε από χθες στο πληκτρολόγιο και έχετε ήδη γράψει το κράξιμο στον Σάλπι και απλά περιμένατε να πατήσατε το "υποβολή" !!!
Αν νομίζετε πως ένας ΠΑΟΚΤΣΗΣ οπαδός μπορεί ή πρέπει να βρίζει τους παίχτες της ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ .., τότε πάω πάσο!!
Αλλά θέλω να το χώσει το γκολάκι και μετά να σας δω αν μιλήσετε ξανά πάλι!!
Χαχαχαχα το εκμεταλλευτηκες το τεταρτο
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος farmak76 την Κυρ 04 Μάιος 2014, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛMapogo έγραψε:Μην πας κ στοίχημαxlebouras έγραψε:Τουλαχιστον εγω δεν παω κοντρα σε συνοπαδους μου και δεν τους σπαω τα νευραhasio_john έγραψε:ΌΧΙ ... το θέμα μου είναι πως ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ""ΝΙΩΘΕΤΕ"" ΠΑΟΚ ( ..γιατί εγώ όχι όπως λέτε) ..., κάθεστε από χθες στο πληκτρολόγιο και έχετε ήδη γράψει το κράξιμο στον Σάλπι και απλά περιμένατε να πατήσατε το "υποβολή" !!!
Αν νομίζετε πως ένας ΠΑΟΚΤΣΗΣ οπαδός μπορεί ή πρέπει να βρίζει τους παίχτες της ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ .., τότε πάω πάσο!!
-
- paokovios1974
Re: Απ: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , 4/5 20:30,NS1
Πες το ξανάKourdos έγραψε:Πλακα πλακα μπορει να το χωσει ο Σαλπι εως το τελος.
Sent from my AT270 using Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
ΠΑΡΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! (φιλικά εννοείτε το λέω!!)hasio_john έγραψε:ΌΧΙ ... το θέμα μου είναι πως ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ""ΝΙΩΘΕΤΕ"" ΠΑΟΚ ( ..γιατί εγώ όχι όπως λέτε) ..., κάθεστε από χθες στο πληκτρολόγιο και έχετε ήδη γράψει το κράξιμο στον Σάλπι και απλά περιμένατε να πατήσατε το "υποβολή" !!!

Έλα ν' ακούω τώρα, ΘΕΟΣ ο Σάλπι, παιχταράς, θεός ....
Υ.γ. Ντροπή παιδιά!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 04 Μάιος 2014, 21:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.