Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
2%
ΒΙΤΟΡ
1
1%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
9
5%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
2%
ΝΑΤΧΟ
5
3%
ΚΑΤΣΕ
7
4%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
1
1%
ΣΤΟΧ
22
13%
ΚΛΑΟΥΣ
116
67%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
2
1%
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΙΤΣΙΟΥ
4
2%
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 173

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από desperando »

iliasp έγραψε:Αηδιασα με αυτα που ειδα εχτες. Το μονο που αποδειξαμε ειναι οτι μπορουμε να συναγωνιστουμε τους γαυρους σε αθλιοτητα και αλητεια. Αηδιασα με το ελληνικο ποδοσφαιρο και την αθλιοτητα της ελληνικης πραγματικοτητας. Προς το παρον θα ασχολουμαι με το αγγλικο ποδοσφαιρο μεχρι να ξεβρωμισει το ελληνικο ποδοσφαιρο.
μπορεις να μου πεις σε παρακαλω πολυ με τι συγκεκριμενα αηδιασες?
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

Και εγώ αηδιασα. Όχι όμως με το χτεσινό. Εχω αηδιασει τα τελευταία 20 χρόνια γιατί δεν παίζεται ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και για αυτό δεν ευθύνεται ο λαός του ΠΑΟΚ αλλά κάποιοι συγκεκριμένοι πρόεδροι ομάδων του ποκ. Το χτεσινό ήταν αντίδραση και μάλιστα συσσωρευμένη. Για να υπάρξει αντίδραση όμως πρέπει να υπάρξει δράση και αυτή είναι ο τρόπος που ελέγχουν το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η αλήθεια. Στο χέρι τους είναι να το ξανακάνουν ποδόσφαιρο και τότε θα είμαι ο πρώτος που θα καταδικάσει άσχημες συμπεριφορές από την κερκίδα. Μέχρι τότε ας θερίζουν θύελλες αν αυτό θέλουν.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

kataramenos5 έγραψε:Μια απορία .Δηλαδή όσοι το είδατε απο TV δεν ακουγόταν κερκίδα?
Σχεδον καθολου, σε ελαχιστες στιγμες ακουγοταν καποιο συνθημα και αυτο οχι καθαρα...

Και σε κοντινα (ακομα και θυρα 4) σε ενα εμπρος αετε-δικεφαλε, 1 στους 5 να σηκωνε χερια και να φωναζε
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

παιδια το αν ακουγεται η κερκιδα η οχι ειναι καθαρα το πως σεταρουν τα μικροφωνα του γηπεδου.Ειχε κερκιδαρα προχτες και ο ΟΤΕ απλα χαμηλωσε τα μικροφωνα για να ακουγομαστε ελαχιστα.Ολα μεθοδευμενα ειναι.Οι ανθρωποι απλα εχουν ξεφυγει,κανουν οτι περνα απτο χερι τους για να διαστρεβλωσουν την πραγματικοτητα.Οποιος ηταν μες το γηπεδο ξερει τι πραγματικα συνεβη.Μου φαινοταν πραγματικα απιθανο οτι οσοι το ειδαν απτην τηλεοραση,κανεις δεν επιασε τον παλμο της Τουμπας. Ξεφτιλα για ακομα μια φορα
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

kataramenos5 έγραψε:Μια απορία .Δηλαδή όσοι το είδατε απο TV δεν ακουγόταν κερκίδα?
Το 2ο ημίχρονο το είδα σε μαγαζί κ όντως δεν ακουγότανε.
Προφανώς λόγω μικροφώνων όπως λέει κ ο φίλος.
Το 1ο ημίχρονο το είδα σε stream χωρίς μετάδοση κ η κερκίδα ακουγότανε μιά χαρά.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

sourmenetes έγραψε:Καλες εξηγησεις απο τον guardian...Δεν ξερω αν ειναι 100% σωστος αλλα μετα απο μαρτυριες των περισσοτερων η κατασταση μαλλον ετσι ειχε χθες...

Δεν λεω οτι δεν εγιναν εκτροπα αλλα μεγαλοποιηθηκαν σημερα απο ολον τον τυπο και ο μονος αγνος και κερδισμενος της υποθεσης βγηκε ο βαζελος που εχει υγεια...Τρομερη υγεια που πηγε παραταση για να περασει τον οφη.
Οπως ειπα και πριν δεν ηταν ολα αγνα αλλα σιγουρα δεν ηταν και ετσι οπως παρουσιαστηκαν σημερα[/b]..

ετσι ακριβως,και γω συμφωνω με τον guardian για χτες.Αντε το πιο ακραιο χτεσινο να ηταν οι φωτοβολιδες που μπηκαν στο γηπεδο εν ωρα αγωνα και την ωρα της προθερμανσης του γαυρου.Κατα τα αλλα δεν ειδα κατι το ακραιο που να αξιζει επιπληξης.Απλα οι γαυροι καναν την τριχα-τριχια και ηταν φανερο οτι θελαν να μεθοδευσουν διακοπη του αγωνα

Ωστοσο διαφωνω οτι ο διαιτητης ηθελε να διακοψει το ματς,διοτι θα μπορουσε να βρει πολλες "αφορμες" για να το κανει.Πρακτικα πιστευω πως ο διαιτητης ηθελε να τελειωσει ο αγωνας οσο πιο γρηγορα γινοταν η να μην αρχιζε καν.Δεν νομιζω να ηταν τοσο ηλιθιος που να τον διεκοπε στην μεση

Και αυτο με τη μπανανα κατακριταιο,αλλα τωρα μαθαμε οτι υπαρχουν ρατσιστες αναμεσα μας?(ανεξαρτητως ομαδας)
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Αδερφέ πιστεύω να έχεις καταλάβει πως πάντα υπερασπίζομαι τον Λαό και τα αδέρφια μου στην κερκίδα.
Όμως αυτό με τη μπανάνα με σαλτάρισε άσχημα.
Αν αυτός που την πέταξε το έκανε με σκοπό να πικάρει για τον α ή β μη-ρατσιστικό λόγο (για το κωλοδάχτυλο ή το ότι ο σαλίνο είναι παίχτης του μαϊμού πρωταθλητή ή ότι άλλο παρεμφερές) μαζί του με τα χίλια. Ακόμα δηλαδή κι αν δεν είχε τίποτα άλλο εύκαιρο να του πετάξει και θυσίασε το κολατσιό του εγώ πάλι μαζί του είμαι.
Αλλά αν η μπανάνα ήταν προετοιμασμένο εφόδιο από το σπίτι με στόχο έγχρωμο παίχτη όποιος και να είναι αυτός η μπανάνα έπρεπε όταν επέστρεψε στην κερκίδα (μαρς κόκκινη στο @ρχιδάκι τον γαύρο εννοείται) να παρθεί και να του μπει στον πάτο του ανθρωποειδούς που τόλμησε να κάνει ρατσιστική πράξη στον Ναό.
Παρόμοια αντιμετώπιση είχαν τύχει πριν 3-4 χρόνια και κάποια άλλα θρασύδειλα ανθρωπάκια που τόλμησαν να κάνουν κραυγές πιθήκου για έγχρωμο αντίπαλο και έφυγαν στο τρίλεπτο με σουβενίρ τα δάχτυλά μας στα μαγουλάκια τους.
ΚΑΜΙΑ ανοχή στο ρατσισμό αδερφέ.
Είναι μάστιγα που πρέπει να κόβεται μαχαίρι.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Kranatos έγραψε:Αδερφέ πιστεύω να έχεις καταλάβει πως πάντα υπερασπίζομαι τον Λαό και τα αδέρφια μου στην κερκίδα.
Αν αυτός που την πέταξε το έκανε με σκοπό να πικάρει για τον α ή β μη-ρατσιστικό λόγο (για το κωλοδάχτυλο ή το ότι ο σαλίνο είναι παίχτης του μαϊμού πρωταθλητή ή ότι άλλο παρεμφερές) μαζί του με τα χίλια. Ακόμα δηλαδή κι αν δεν είχε τίποτα άλλο εύκαιρο να του πετάξει και θυσίασε το κολατσιό του εγώ πάλι μαζί του είμαι.
Αλλά αν η μπανάνα ήταν προετοιμασμένο εφόδιο από το σπίτι με στόχο έγχρωμο παίχτη όποιος και να είναι αυτός η μπανάνα έπρεπε όταν επέστρεψε στην κερκίδα (μαρς κόκκινη στο @ρχιδάκι τον γαύρο εννοείται) να παρθεί και να του μπει στον πάτο του ανθρωποειδούς που τόλμησε να κάνει ρατσιστική πράξη στον Ναό.
Παρόμοια αντιμετώπιση είχαν τύχει πριν 3-4 χρόνια και κάποια άλλα θρασύδειλα ανθρωπάκια που τόλμησαν να κάνουν κραυγές πιθήκου για έγχρωμο αντίπαλο και έφυγαν στο τρίλεπτο με σουβενίρ τα δάχτυλά μας στα μαγουλάκια τους.
Αυτο. Ειναι το μονο που με πειραξε τοσο ασχημα, και δευτερο η φωτοβολιδα/πυρσος στο 95...

Ολα τα αλλα να'χαμε να λεγαμε, ειδικα τα ψαρια σιγα το πραγμα ;)

Αν δεν ειχαν μπει και οπαδοι στο τελος να δω τι στο λουτσο θα ελεγαν σημερα, ολα καταριπτονται σιγα σιγα...
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

+ 1926 σε όσα ανέφερε ο guardian, ακριβώς έτσι είχαν τα πράγματα.

Θέλω να προσθέσω κάτι, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς έγινε με τα ψάρια. Μετά λοιπόν τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας όπου οι gay βάζουν μόνοι τους φωτιά στον πάγκο (η οποία φωτο έχει γίνει ΓΑΡΓΑΡΑ έως τώρα από όλους τους "αντικειμενικούς"), έχω να πω τα εξής:
Για να είναι έτσι παραταγμένα τα ψάρια σε δύο (μόνο) καθίσματα, κάποιος πρέπει να πέρασε κ να τα άφησε. Αλλιώς ΔΕΝ γίνεται. Αν τα πέταξε κάποιος από την κερκίδα, είναι αδύνατον να έρθουν και να κάτσουν στα καθίσματα κάτω από το σκέπαστρο. Άρα θεωρώ πολύ πιθανό οι γαύροι να πετάχτηκαν από την κερκίδα και μετά τα μ@@νόπανα να τους έβαλαν στα καθίσματα μόνοι τους. Δεν ξέρω, μήπως μπορεί να ψαχτεί λίγο το θέμα;
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Σωστός ο guardian. Πλήρης ανάλυση κ εξήγηση για όσους δεν ηταν εκει και όσους ηταν κ δεν κατάλαβαν. Ξαναλέω, το γηπεδο ηταν εκκλησία σε σύγκριση με άλλες εποχές.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ήμουν στο γήπεδο!Πραγματικά δεν έγινε τίποτα,το πως το παρουσιάζουν τα ΜΜΕ με έχει εξοργίσει!Μόνο δύο πράγματα δεν έπρεπε να γίνουν για να μην δώσουμε πάτημα:
1)Πυρσοί,κροτίδες,φωτοβολίδες όχι στον αγωνιστικό χώρο.
(Στο 95 ρε φίλε σημαδεύεις το μέγερι για να του κάνεις κακό;γιατί;Για να διακοπή ενω είναι 1-0;
2)Μπανάνα;
Υγ +guardian4
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ρε ξεκολλάτε με τους μαλακες που πουλάνε προπαγάνδα όλη την ώρα σε κανάλια κ σάιτ. Εγώ εδώ κάτω έχω ακούσει τα χειρότερα,αλλά η απάντηση που τους δίνω κ τρελαίνονται είναι πως διδαξαμε ήθος κ να πάνε να γαμηθουν. Αυτή πραγματικά ήταν τούμπα,έδρα με τα όλα της. Τι νόμιζαν τα κωλογαυρα ότι θα πάνε να παίξουν στην Ξάνθη; this is TOUMPA κύριοι.. αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να βρω δύο τρία εισιτήρια για τελικό ας το πει,θα το εκτιμούσα. :pano: :pano: :pano: :nairepaok: :opaokara:
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Kranatos έγραψε:Αδερφέ πιστεύω να έχεις καταλάβει πως πάντα υπερασπίζομαι τον Λαό και τα αδέρφια μου στην κερκίδα.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ !
Ομως δεν μπορω να ανεχτω την υποκρισια των "στημενων" της χαβουζας ,που τωρα θυμηθηκαν τα αντιρατσιστικα τους αισθηματα και κανουν γαργαρα τα συνεχη "βουλγαροι" που μας εκτοξευουν σε καθε αγωνα πια,χωρις να κουνιεται φυλλο.Ή νομιζουν οτι δεν συνιστουν ρατσισμο αυτες οι υβρεις?
Και στο κατω-κατω δεν θα μας κανουν μαθηματα οι "χρηματοδοτες" των χρυσαυγουλων...

ΥΓ.Respect στον Guardian για την αποψη του.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Συμφωνώ με Guardian! Δεν θα το έλεγα καλύτερα, απλώς επέλεξα να μην ασχοληθώ...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αναλογα το κρατος που εχουμε εχουμε και ποδοσφαιρο...
Κρατος ανυπαρκτο για να μην πω τιποτα πιο χοντρο Μ.Παρασκευη,ποδοσφαιρο τριτοκοσμικο..

Τωρα γιατι τα βαλανε με τον ΠΑΟΚ???Γιατι παει να σηκωσει αναστημα και εχει τα κακαλα να το στηριξει.Και τα γκαφρα ειναι στην αθηνα.Αρα σε ποιον θα τα ριξουμε ???Στον ΠΑΟΚ..
Οταν φευγανε οι φωτοβολιδες στο 0-3 του γαυρου με τον βαζελο εκει οι ψυχοπονιαρηδες δεν ειδαν τιποτα..Εδω δεν υπηρχε βεβαια ζουγκλα..
Δειτε πρωτοσελιδα.

http://www.sport-fm.gr/newspapers/sportday/2014/03/03/
http://www.sport-fm.gr/newspapers/goalnews/2014/03/03/
http://www.sport-fm.gr/newspapers/livesport/2014/03/03/

[youtube]6iOriqPF-jc[/youtube]
Στο 1:47:34 εχει πεσει ηδη η κροτιδα πανω στον τερματοφυλακα οπως και πολλα αλλα που φαινονται...
Η γαργαρα ομως των εφημεριδων περασε..

Δεν επικροτω καποιες δικες μας ενεργειες αλλα διαστρεβλωθηκαν πολυ τα πραγματα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”