20.Ευθύμης Κουλούρης
Re: 18.Ευθύμης Κουλούρης
Δεν βγαίνεις να δηλώσεις, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έπαιζα!!!
Έχει δίκιο ο Πόντιος
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Έχει δίκιο ο Πόντιος
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Παίξε και μετα μιλά κουλουρη κλπ.. Όσοι τα ρίχνουν στον προηγούμενο μονο δεν προκοβουν
Το χουμε δει πολλακις
Το χουμε δει πολλακις
πολλα κιλα καρυδια η σημερινη σου εμφανιση...κρατα το κεφαλι κατω και εχεις παρα πολυ μελλον μπροστα σου με τον αρνεσεν και το επιτελειο του...
- PAOK_Antarctica
- desperando
- Επικοινωνία:
ξερει ο πολυνικης μην τον κραζετε...τον μαη θα μαστε καλα...με 5-6 καραφακια και απο αυτα που παραγει ακομα καλυτερα...
Που δεν πρόλαβε να τον καταστρέψει εντελώς!desperando έγραψε:ενα μεγαλο ευχαριστω στον μεγαλο αγγελο
Ανέδειξε όμως τον Τζανδαρη.
40 χρόνια προσπαθούσα να με πείσω ότι δεν είναι κομπλεξικός.
Μη μου πεις οτι τα καταφερες.KOSTAS54 έγραψε:Που δεν πρόλαβε να τον καταστρέψει εντελώς!desperando έγραψε:ενα μεγαλο ευχαριστω στον μεγαλο αγγελο
Ανέδειξε όμως τον Τζανδαρη.
40 χρόνια προσπαθούσα να με πείσω ότι δεν είναι κομπλεξικός.
ο μονος(ισως μαζι με ποζογλου) που αξιζει θεση απο τους μικρους(αντερ 20) για του χρονου.οι αλλοι δανεικοι.
- sourmenetes
- Moderator
αν δουλευτει ο ποζο εχει πολυ μελλον.σε αντιθεση με σαββιδη που δεν τον βλεπω καλα.
ο κουλουρης, ο κωνσταντινιδης και ο ποζογλου ειναι τα ποιοτικοτερα παιδια απο τις ακαδημιες μας...για το σαββιδη δεν εχω τοσο καλη γνωμη αλλα εχει δυνατοτητες...επειδη ομως το καθε παιδι εχει τις ιδιαιτεροτητες του θελει σωστη διαχειριση για να πετυχουν...και πλεον με τον δανο μπορω να κοιμαμαι ησυχος σε αυτο το κομματι...
- Amon Tobin
Sera4 έγραψε:πολλα κιλα καρυδια η σημερινη σου εμφανιση...κρατα το κεφαλι κατω και εχεις παρα πολυ μελλον μπροστα σου με τον αρνεσεν και το επιτελειο του...