32.Θεοφάνης Τζανδάρης
- paokovios1974
Re: 32.Θεοφάνης Τζανδάρης
Αν προσθεσεις και Σαλπι Κουλουρη Σαββιδη εχεις εναν ΠΑΟΚ με το 1/3 της ομαδας να προερχεται απο της ακαδημιες μας.
Nαι φιλε μου....ακριβως αυτο εκανα!...curtis έγραψε:μπαφε τρολαρεις?μακραν ο καλυτεροες σημερα ανανεωση χθες μεχρι κ γκολ στο τηγανι ρεεεεεε.ο τζανδαρακος 10 κλασεις πανω απο κατι μανιατηδες κ ειναι μικρος.βαλτους τα γυαλια αγορι μου ολους τους ξερολες + του παοκμανια
Το κανουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ απο την αρχη της χρονιας με ολους τους παικτες πλην Ρατς και Περεϊρα!Εχω φτασει σε σημειο να σιχαθω στην Τουμπα ουκ ολιγες φορες!....Ακουσα μεσα σε καφετερια να αποκαλει ο αλλος τον Τσανδαρη...γιδι!....
Ποιον?....Το παλικαρι που τον πεταξαν στα βαθεια χωρις σωσιβιο και κολυμπαει σαν τρελος!
Οσοι αγωνιζονται απο την αρχη της χρονιας εχουν τον ΠΑΟΚ πρωτο!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!
Sera4 έγραψε:επιθετικα νομιζω δεν το εχει και ουτε θα το αποκτησει ποτε αλλα μακαρι να λεω λαλακιες...και αυτο που κανει εμενα με φτανει προς το παρον για τετοια παιχνιδια...
υγ ασε τους μανατζερ στην ακρη και ανανεωσε...σου δινεται μια μεγαλη ευκαιρια μην την πετας στα σκουπιδια...απο τον ΠΑΟΚ κανενας χαμενος δε βγηκε...
κοίτα Sera , εγώ έχω την πρόοδο του Κάτσε ως οδηγό για το πόσο μπορεί να βελτιωθεί ένας παίκτης αν δουλεψει και βρει αγωνιστικό ρυθμό. Κι Κάτσε πριν 1-1,5 χρόνο ήταν ένα καχεκτικό κοκαλιάρικο που μόνο έτρεχε και δε μπορούσε να αλλάξει μπαλια στα 5 μέτρα ... που φοβόταν , δεν ήξερε να μαρκάρει , δεν είχε ψυχολογία. Και δες τώρα πόσο έχει ανέβει..
Γιατί να μη βελτιωθεί με αυτό το τρόπο κι Τζανδάρης? Δε λέω ότι θα το κάνει , αλλά γιατί όχι? Ας περιμένουμε και θα δούμε. Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν κάνει καλή καριέρα χωρίς να της μιλάνε της μπάλας,έχοντας όμως άλλες αρετες στο παιχνίδι τους. Μακάρι βέβαια να ήξερε τη μπάλα που ξέρει πχ ο Νίνης.... Αλλά τότε θα είχαμε άλλη βάση συζήτησης.
Για τη πάρτη του μικρού έχω πλακωθεί εδώ με πολλούς. Δυστυχώς έχω σταμπάρει και δόλο αλλά αυτά δε μπορείς να τα αποδείξεις ποτέ. Για μένα , ο τσαμπουκάς με το Φουστερ στο 2ο λεπτό μου έδειξε πολλά και η γενικότερη ψυχή που βγάζει μου αρέσει. Δε χρειαζόμαστε νέους Μπαλάφες στην ομάδα , εδώ έχουμε κάνει υπομονή με πραγματικά άμπαλους ξένους και θα "κορνιζαρουμε" το δικό μας παιδί μετά απο 3 μήνες μπάλας ?
Ας υπογράψει και δε θα χάσει. Και αυτός και η ομάδα. Και οι μεσάζοντες να πάνε να πνιγούνε. Ο ΠΑΟΚ και το μέλλον του έχουν πολλά κοινά.
ΥΓ Αυτό ισχύει για όλα τα παιδιά που τώρα ξεκινάνε με τη πρώτη ομάδα.
- DarkBishop
Έχεις καμια συμβουλή για το τι να κάνουμε εμείς όταν τα ακούμε είτε γήπεδο είτε καφετέρια; Εγώ δεν μπορώ ρε, χαλιέμαι άγρια να ξέρω ότι ο διπλανός μου περιμένει μια λάθος πάσα από τον Τζιόλη να τον κράξει, το ρολόι, το 14, ο χασογκόλης, ο ουτσεκάς, ο χειρονομίας, ο παλαίμαχος και όλοι εκθέτουν αυτούς που τα λένε και ελπίζω με τον ίδιο τρόπο να τους εκθέσουν και οι Ολλανδοί.mpafos4 έγραψε:Nαι φιλε μου....ακριβως αυτο εκανα!...curtis έγραψε:μπαφε τρολαρεις?μακραν ο καλυτεροες σημερα ανανεωση χθες μεχρι κ γκολ στο τηγανι ρεεεεεε.ο τζανδαρακος 10 κλασεις πανω απο κατι μανιατηδες κ ειναι μικρος.βαλτους τα γυαλια αγορι μου ολους τους ξερολες + του παοκμανια
Το κανουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ απο την αρχη της χρονιας με ολους τους παικτες πλην Ρατς και Περεϊρα!Εχω φτασει σε σημειο να σιχαθω στην Τουμπα ουκ ολιγες φορες!....Ακουσα μεσα σε καφετερια να αποκαλει ο αλλος τον Τσανδαρη...γιδι!....
Ποιον?....Το παλικαρι που τον πεταξαν στα βαθεια χωρις σωσιβιο και κολυμπαει σαν τρελος!
Οσοι αγωνιζονται απο την αρχη της χρονιας εχουν τον ΠΑΟΚ πρωτο!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!
Εγω πλεον,φιλε μου,αντιδραω!Το "σκαστε ρε μ@λακες που φωναξα μετα το 1-2,με τον Πανθρακικο,οταν ολοι αρχισαν να βριζουν ολους....πρεπει να ακουστηκε μεχρι την 4Α.
Ευτυχως,πεταχτηκε ενας τυπος που μου ειπε "ασε μας ρε....που ηρθες μια φορα στο γηπεδο και θα μας πεις τι θα κανουμε"....γελασαν γυρω στα 100 ατομα και τελειωσε εκει.
ΑΝΤΙΔΡΑΩ ΦΙΛΕ!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ 4!ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!
Ευτυχως,πεταχτηκε ενας τυπος που μου ειπε "ασε μας ρε....που ηρθες μια φορα στο γηπεδο και θα μας πεις τι θα κανουμε"....γελασαν γυρω στα 100 ατομα και τελειωσε εκει.
ΑΝΤΙΔΡΑΩ ΦΙΛΕ!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ 4!ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!
- abc_o_ karpouzas
έτσι είναι φίλε μου mpafos4
θέλει πολλή δουλειά ακόμη για να γίνει ο κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ μια πραγματική κερκίδα που γεννάει οπαδους
θέλει πολλή δουλειά ακόμη για να γίνει ο κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ μια πραγματική κερκίδα που γεννάει οπαδους
- koylispontios
Η απόδειξη του ατάλαντου ταλένου που κάνει και ναζάκια για συμβόλαιο με τον Π.Α.Ο.Κ.
Εγκλημα της ΠΑΕ θα είναι αν κρατήσει στο ρόστερ της έναν τόσο κακό παίκτη.
-
Re: Απ: 32.Θεοφάνης Τζανδάρης
Πιστεύω ότι το ζόρι σου είναι ότι είναι επιλογή του άγγελουkoylispontios έγραψε:Η απόδειξη του ατάλαντου ταλένου που κάνει και ναζάκια για συμβόλαιο με τον Π.Α.Ο.Κ.
- thanos-xanthi
αρκετα με την εμμονη στον φανη, δε φταιει σε τιποτα το παιδι να καιγεται
τα χει φτυσει, απιστευτες λαθος πασες, κοντρολ αστεια και καθε σουτ για γελια
κρατα τον και λιγο στον παγκο να παρει ανασες
τα χει φτυσει, απιστευτες λαθος πασες, κοντρολ αστεια και καθε σουτ για γελια
κρατα τον και λιγο στον παγκο να παρει ανασες
μαστα......θεος στο καραιταβλι αμπαλος σημερα.χαιρετω τους ξερολες προπονητες μασερ γιατρους γυμναστες προεδρους λογιστες φιλαθλους του Π.Α.Ο.Κ.παλικαρι μου δουλεια κ θα γινεις εργαλειο απο τα λιγα
- pisakaipoupoula
είναι πολύ καλός κλέφτης κ έχει πνευμόνι, ως εκεί, μπάλα δε ξέρει...επίσης είναι αστείο να τον κάνει ότι θέλει ένας μανατζερ μετά από δυο τρεις μήνες καθιέρωσης
Το μονο εγκλημα (εις βαρος του ΠΑΟΚ) ειναι οτι καταφεραν τα ΜΜΕ τα τελευταια χρονια να σε κανουν εσενα κ τη νοοτροπια σου, απο νοσηρη και ασημαντη μειοψηφια, μελος της πλειοψηφιας του λαου του ΠΑΟΚ.koylispontios έγραψε:Η απόδειξη του ατάλαντου ταλένου που κάνει και ναζάκια για συμβόλαιο με τον Π.Α.Ο.Κ.
Ασχετα απο την προσωπικη αποψη μου για τον παιχτη (που κραταω για ΜΕΝΑ, γιατι δε βλεπω τι κερδιζω να την εξωτερικευω μετα απο ηττες) προτιμω να στηριζω ΟΛΟΥΣ οσους με εχουν σημερα πρωτο!
Εσυ παλι προτιμας να πας με το ρευμα......απλα ομως επιπλεεις!