8.Hedwiges Maduro

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Αξιωθηκες να παίξεις μπάλα στο υψηλότερο επίπεδο και να βγάλεις πολλά χρήματα. Πριν απο το πρόβλημα της υγείας σου, φόρεσες βαρίες φανέλες που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα τις ζηλευαν.
Σημερα εισαι υγιής και αυτο είναι το σπουδαιότερο.
Δυστυχώς ομως για μπάλα δεν είσαι.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εξακολουθώ να σε πιστεύω, μην μασάς
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Μέχρι στιγμής δεν καταλαβαίνω ποια είναι η μεγάλη διάφορα που έχει αυτός ο παικτης πχ απο το Τζιωλη... Ας τον δουμε και μετα απο προετοιμασία...
McLaren-London

Δημοσίευση από McLaren-London »

Παιδιά χαιρετώ, πρώτο post για ένα-δυο πράγματα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

Ξεκαθαρίζω εξ’ αρχής ότι θεωρώ τον εαυτό μου άμπαλο. Παρόλα αυτά, και εδώ είναι η αφορμή για το post, με αυτά που διαβάζω σε σχέση με τον συγκεκριμένο παίκτη, αρχίζω να πιστεύω πως μάλλον δεν είμαι και τόσο!
Η μεγάλη μου αγάπη ήταν είναι και θα είναι ,σε εθνικό επίπεδο, η Ολλανδία. Την παρακολουθώ πάνω από 20 χρόνια και νομίζω ότι μια ιδέα την έχω. Όταν ήρθε ο παίκτης στον Π.Α.Ο.Κ. , μου έκανε εντύπωση η ελαφρότητα των αναφορών στα μέσα αλλά και στα forums και site που αφορούν στον Π.A.O.Κ. Λίγα άτομα ανέφεραν την καλή του παρουσία στις ομάδες που έπαιξε (όπως και την προβληματική του φυσική κατάσταση) ΑΛΛΑ κανένας δεν μίλησε για τα προφανή (τουλάχιστον σε εμένα!) θετικά, που είναι ένδειξη ότι ο παίκτης μπορεί να είναι πολύ σημαντικός , στη θέση του για τον Π.Α.Ο.Κ.

Ποια είναι αυτά;
1. Ο Maduro είναι ο μοναδικός παίκτης από την ομάδα U21 τον Οranje ,που πήρε Euro, που έπαιξε εθνική ανδρών.
2. Οι ,αν δεν κάνω λάθος, πάνω από 22 συμμετοχές του στην εθνική πραγματοποιήθηκαν από ΔΥΟ διαφορετικούς προπονητές, με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού ο ένας από τον άλλον (Van Basten, Van Marwijk).
3. Ο αριθμός συμμετοχών σημαίνει ότι υπολογιζόταν ως παίκτης για μεγάλο χρονικό διάστημα και όχι για ένα 6μηνο τυχαίας, ίσως, φόρμας.
4. Το κυριότερο: Στην ομάδα του Van Basten περισσότερο αλλά και το Van Marwijk “έπρεπε” να παίζουν (προσέξτε κέντρο) οι: Robben, Sneijder, Van der Vaart, Van Persie ,ως εξτρέμ/winger, KAI το καλύτερο αμυντικό χαφ της Ολλανδίας , o Van Bommel. Με τέτοιο κέντρο o Maduro έπαιζε μόνο όταν πήγαινε το παιχνίδι για 2 καθαρά αμυντικά χαφ και αυτό εναλλάξ με τον De Jong (Nigel).
5. Τέλος κάτι που ενισχύει νομίζω, τα ανωτέρω, είναι ότι οι Ολλανδοί μοιάζουν σε μένα, μαζί σίγουρα με τους Ιταλούς, να μπορούν να έχουν 2 με 3 διαφορετικές ενδεκάδες για την εθνική τους με “μικρές” , τηρουμένων των αναλογιών , διαφορές μεταξύ τους.

E, ΣΕ ΑΥΤΗ την ομάδα, ΑΥΤΗΣ της ποδοσφαιρικής σχολής, με ΑΥΤΟ το κέντρο, 2 προπονητές τον έπαιρναν μαζί τους ΠΑΝΤΑ. Αυτό δεν λέει κάτι για την αξία του, έστω την θεωρητική?

Όλα τα παραπάνω ΔΕΝ σημαίνουν ότι ο παίκτης θα παίξει μπαλάρα καλύτερη από τον Τζιώλη ΑΛΛΑ, ότι περιμένεις όταν πιάσει ρυθμούς να δεις πράγματα, που από τώρα βλέπεις κάποια για να λέμε την αλήθεια. Επίσης μην ξεχνάμε ότι είναι αμυντικός μέσος και όχι δεκάρι η winger κλπ. Δεν είναι ο παίκτης που θα βάλει γκολ στα δύσκολα και καλά (δεν) κάνει γιατί ΔΕΝ τον έχεις για αυτό. Μάλλον μας μπέρδεψε το γκολ με πλασέ (!) έξω από την μεγάλη περιοχή με γκελάρισμα (!) με την Βέροια που ναι μεν δείχνει την οξυδέρκεια της Ολλανδικής σχολής αλλά θεωρήσαμε, κακώς, ότι είναι ένα μίγμα Van Bommel , Huntellar, και Sneijder….

Έτσι και σήμερα με την Benfica, κακός σε κάποιες (4) πάσες αλλά ποιος πρόσεξε ότι έκοψε 4-5 φόρες φάσεις στην περιοχή μας πάρε-βαλε και άλλες τόσες στο κέντρο? Είπαμε, αμυντικός μέσος.

Τέλος αυτά με τα χοντρός και τα λοιπά μου θυμίζουν τα “φταίνε οι Γερμανοί”. Βιαστικές και επιφανειακές “analύσεις”. Βοιδόφατσα; Πιθανών. Χοντρός από πού και ως που; Στα βίντεο της προπόνησης φαίνεται ότι είναι νορμάλ. Ρουφιέται; Καλά, και στους αγώνες ρουφιέται; Σοβαροί να ‘μαστε…
Σας ευχαριστώ πολύ που με διαβάσατε, συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τα ενδεχόμενα σχόλια σας.

:pano:
black death

Re: Απ: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από black death »

McLaren-London έγραψε: Έτσι και σήμερα με την Benfica, κακός σε κάποιες (4) πάσες αλλά ποιος πρόσεξε ότι έκοψε 4-5 φόρες φάσεις στην περιοχή μας πάρε-βαλε και άλλες τόσες στο κέντρο?
Έτσι είναι. Και στο πέναλτι η μπάλα του έρχεται απ' το μισό μέτρο στο χέρι ενώ το τραβάει προς την πλάτη. Δυστυχώς αυτό το @ που έκανε περιγραφή μάλλον διαμόρφωσε άποψη πολύ κόσμου.
McLaren-London

Re: Απ: 8.Hedwiges Maduro

black death έγραψε:
McLaren-London έγραψε: Έτσι και σήμερα με την Benfica, κακός σε κάποιες (4) πάσες αλλά ποιος πρόσεξε ότι έκοψε 4-5 φόρες φάσεις στην περιοχή μας πάρε-βαλε και άλλες τόσες στο κέντρο?
Έτσι είναι. Και στο πέναλτι η μπάλα του έρχεται απ' το μισό μέτρο στο χέρι ενώ το τραβάει προς την πλάτη. Δυστυχώς αυτό το @ που έκανε περιγραφή μάλλον διαμόρφωσε άποψη πολλή κόσμου.
Ίσως φίλε μου, αλλά τώρα ανοίγουμε θέμα με πολλές προεκτάσεις. Δηλαδή, γιατί ο οπαδός, φίλαθλος της κάθε ομάδας να διαμορφώνει άποψη για κάτι που βλέπει σε πραγματικό χρόνο από αυτόν που το περιγράφει? Αυτοσεβασμό δεν έχουμε? Τέλος πάντων με κάτι τέτοια και με κάτι “τακουνάκι ο Τσόρι”(???????????!) αλλά και αντίστροφες κορώνες, επιβεβαιώνεται το παλιό γνωμικό για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα στην Ελλάδα: “Άλλον αγώνα βλέπεις, άλλον περιγράφει ο speaker, για άλλον διαβάζουμε την άλλη μέρα στις εφημερίδες”
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ανυπαρκτος χθες μη λεμε λαλακιες...4-5 φορες τον περασαν σαν σταματημενο,η μπαλα πηγε περισσοτερες φορες σε αντιπαλο απο τα ποδια του,στατικοτατος,δεν πηγε ποτε να παρει την πρωτη πασα που ηταν και αρμοδιοτητα του,παει στο πεναλτυ σαν παιδακι τσικο ενω καλυπτει και τον μαρκοβιτς στο τριτο γκολ αν δεν κανω λαθος...τι αλλο επρεπε να κανει...
McLaren-London

Sera4 έγραψε:ανυπαρκτος χθες μη λεμε λαλακιες...4-5 φορες τον περασαν σαν σταματημενο,η μπαλα πηγε περισσοτερες φορες σε αντιπαλο απο τα ποδια του,στατικοτατος,δεν πηγε ποτε να παρει την πρωτη πασα που ηταν και αρμοδιοτητα του,παει στο πεναλτυ σαν παιδακι τσικο ενω καλυπτει και τον μαρκοβιτς στο τριτο γκολ αν δεν κανω λαθος...τι αλλο επρεπε να κανει...
Είσαι λιγάκι υπερβολικός , απόλυτος (λαλακιες), αν και συμφωνώ για το θέμα της ταχύτητας όπως και για την αδυναμία προώθησης του παιχνιδιού από τα πόδια του. Στο πέναλτι διαφωνώ κάθετα, όπως και σε σχέση με τα αμυντικά του καθήκοντα Δεν ξέρω τι πάει να πει “πάει σαν τσικό”, σε αντιδιαστολή με τι? …Τον Μαρκοβιτς τον χάνει όντως. Να σου θυμίσω, αν μου επιτρέπει το λαλακιομετρο σου, ότι στη Τούμπα όπως και χθες είχε διπλό μαρκάρισμα στο χώρο, με το που πήγαινε η μπάλα πάνω του. Κατά τα άλλα χωρίς κάποιον γρήγορο στυλ Κάτσε, τέτοιου είδους παίκτης δεν στέκεται , σε ελληνική ομάδα.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Μπορει να ελειπε ο κοντος για να μην σας κολλησει ολους, ομως εσενα φένεται σε προλαβε. Στο ιδιο εργο θεατες, οπως τοτε ο κοντος εχανε την προβολη στην τσσκα στους 32 εκτος που θα προλαμβαινε ακομα και ο ιβιτς μετα απο 120 λεπτα αγωνα και ενα μπουκαλι σίβας, ετσι και εσυ χθες , σαν αλλος κοντος δεν τεντοσες το γ@μημενο και για ενα κλικ δεν προλαβες. Ααα ρε μαντουρο.

Γενικα σε πιστευω. Διακρινω μια α' ποιοτητα σε σενα. Μενει να το βγαλεις στο χορταρι. Εχουμε ακομα ΠΟΛΛΑ παιγχνιδια να δειξεις και εσυ και οι υπολοιποι νεοαποκτηθεις τι αξιζετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Παρ 28 Φεβ 2014, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καταρχην αδερφε το μη λεμε λαλακιες ειναι εκφραση(του στυλ μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας) δεν πηγαινε προσωπικα σε σενα που δεν εχω ιδεα τι εχεις γραψει πιο πανω...στο πεναλτυ τον ψαρευει ο αντιπαλος λες και προκειται γιοα 18χρονο που ππαιζει πρωτο επισημο ματς...κλειστα ματια και χοροπηδημα χαιντι...αν ειναι δυνατον...για το διπλο μαρκαρισμα στο χωρο σε καμια περιπτωση του αγωνα δεν τον ειδα να πηγαινει να γινεται τριτο σεντερ μπακ για να υποδεχτει μπαλα και να ξεκινησουμε επιθεση μονιμως στατικος και κρυμμενος πισω απο λαζαρ και κατσε...ετσι μπορω να δηλωσω και εγω οτι ειμαι καλα κλεισμενος οταν δεν κανω κινηση τι θα ειμαι...τωρα αν εσυ εβλεπες κατι διαφορετικο δεκτο παω πασο...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ειχε τις οδηγιες του κι αυτος αδερφε. Ναι μεν εκανε το πηδημα τις χαιντη, και αναπαρασταση της χαμενης προβολης κοντου αλλα εχει καλη αισθηση χωρου. Εχω και μια πισινη, για αυτο ειπα οτι μενουν πολλα παιγνιδια ας δειξει τι αξιζει. Μιλαω για μια φαση που ειχαμε στημενο νομιζω, πηρε κεφαλια ο αθανασιαδης αν δεν κανω λαθος και μετα πηγε να κανει προβολη ο μαντουρο αλλα δεν προλαβε. Ελα ρε σερα, μια απ τις καολυτερες φασεις μας ητανε , δεν παιζει να μην θυμασαι. Απλα εχω να σε πω , πολυ κοντρα διαιτησια. Και το χερι του μαντουρο για μενα δεν ειναι πεναλτι. Οχι σερα δεν ειναι . Ναι μεν πηδημα χαιντη αλλα πεναλτι δεν ειναι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δινεται ευκολα γκαρντιαν κανει κινηση το χερι του και ανακοπτει την πορεια οπως και να το κανουμε...για τη χαμενη φαση δεν θα τον κρινω γιατι δεν εχω τετοιες απαιτησεις απο το συγκεκριμενο σαν αμυντικος χαφ δεν εχει και το ενστικτο του κιλερ οποτε...και προσωπικα πιστευω πως εχει πολλες δυνατοτητες που θα τις δουμε του χρονου οπως εγινε και με βουκιτς...αλλα δεν μπορω να μην τον κρινω για χθες...απο την τριαδα του κεντρου χθες το βαρυ σου χαρτι ηταν ο πιο αδυναμος κρικος...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ακόμη δεν έχει πιάσει καλή απόδοση, αλλά κάτι σ' αυτόν τον παίκτη με κάνει να πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου. Μάλλον η φετινή σεζόν θα δαπανηθεί στην προσπάθειά του να βρει κάποια φόρμα που δεν έχει λόγω πολύμηνης αποχής.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@sera,
αν δίνεται έυκολα όπως λές, μου ανεβαίνει και άλλο η πίεση, γιατί θυμάμαι σχεδόν ίδια φάση στη Τούμπα που δεν δώθηκε καν..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

κατα τα άλλα συμφωνώ με Απόστολο. Είναι ο παίχτης, μαζί με τον ΒελγοΚύπριο που θα χρειαστούν τη μεγαλύτερη υπομονή και χρόνο προσαρμογής. Αλλά η ποδοσφαιρική τους αξία, είναι αδιαμφισβήτητη. τουλάχιστον βάση ιστορίας και επιδόσεων....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν ξερω τη φαση που λες στη τουμπα γιατι λογω συγχισης ειχα αποφυγει να δω τα στιγμιοτυπα...αλλα ενταξει αν μη τι αλλο ο τροπος που παει στην μπαλα ειναι προκλητικος...οχι οτι εχει μεγαλη σημασια βεβαια οπως και στο τριτο γκολ που καλυπτει τον μαρκοβιτς καθως το παιχνιδι ειχε ηδη κριθει...αυτο που με απογοητευσε κυριως ηταν η παρουσια του μεχρι εκεινη τη στιγμη...ουτε το χερι,ουτε το οφσαιντ που καλυπτει ουτε το γκολ που χανει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”