9.Lucas Pérez Martínez

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 10.Lucas Pérez Martínez

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Dimg4 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Ναι εγώ έχω ξεφύγει. Αυτό το παιχτάκι της πλάκας που σέρνεται δεν έχει ξεφύγει. Εγώ είμαι πάλι το πρόβλημα, καλημέρα.
Το εχεις παρατηρησει οτι τα εχεις κανει σκατα σε ολα τα τοπικ? "Παικτακι της πλακας" ο Λουκας? ΡΕΕΕΕΕ για παικτη του ΠΑΟΚ μιλας για μαζεψου λιγο!
Όχι δεν το χω παρατηρήσει.
Ναι, αν παίζει έτσι είναι ΠΑΙΧΤΑΚΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. Χεστηκα για τα στημένα του, δεν το πήραμε για να κάνει το σημαιάκι του κόρνερ.
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

Κάτσε ρε Dim, o Κίτσιου από τα αζήτητα που ήταν, έγινε φουλ μπακ από εξτρέμ σε μια προετοιμασία 1 μηνός και βγάζει μάτια και μου ζητάς από τον Λούκας να κάνω υπομονή για να προσαρμοστεί σε τι;

Υπερεκτιμημένος παίκτης και φαίνεται από την καριέρα που δεν έκανε... Γνώμη μου...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εντάξει. χθες όντως δεν ήταν καλός, αλλά και πάλι έκανε μια - δυο καλές μπαλιές.

φαίνεται ότι είναι παίχτης που για να αποδώσει, πρέπει να μάθει καλά τους συμπαίκτες του. του δίνω χρόνο, γιατί έχει μερικά πολύ καλά στοιχεία.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Moz έγραψε:Κάτσε ρε Dim, o Κίτσιου από τα αζήτητα που ήταν, έγινε φουλ μπακ από εξτρέμ σε μια προετοιμασία 1 μηνός και βγάζει μάτια και μου ζητάς από τον Λούκας να κάνω υπομονή για να προσαρμοστεί σε τι;

Υπερεκτιμημένος παίκτης και φαίνεται από την καριέρα που δεν έκανε... Γνώμη μου...
Τι κανει ο Κιτσιου? Βγαζει ματια? Φιλε εχουμε διαφορετικη αποψε για το βγαζει ματια. Οταν μαθει με το καλο να κανει κοντρολ και να βγαζει σεντρες (τα οποια ειναι must για φουλ μπακ) τοτε θα δεχτω το βγαζει ματια. Για τωρα ειναι απροσμενα καλος αλλα μεχρι εκει.
Τον Λουκας τον αδικειτε παρα πολυ γιατι εχει την ποιοτητα οσο κανενα εξτρεμ μας. Ουτε ο Στοχ εχει την μπουκα και την τριπλα του Λουκας. Ξεκολληστε, επαιζε αναρχο ποδοσφαιρο μεχρι περσυ και τωρα προσαρμοζεται σε καλουπι Στεφενς. Περσυ που εκανε Μαλεζα κλπ κουδουνια μεσα εξω ηταν παιχταρας και τωρα εγινε παικτακι?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sick Bastard έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Ναι εγώ έχω ξεφύγει. Αυτό το παιχτάκι της πλάκας που σέρνεται δεν έχει ξεφύγει. Εγώ είμαι πάλι το πρόβλημα, καλημέρα.
Το εχεις παρατηρησει οτι τα εχεις κανει σκατα σε ολα τα τοπικ? "Παικτακι της πλακας" ο Λουκας? ΡΕΕΕΕΕ για παικτη του ΠΑΟΚ μιλας για μαζεψου λιγο!
Όχι δεν το χω παρατηρήσει.
Ναι, αν παίζει έτσι είναι ΠΑΙΧΤΑΚΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. Χεστηκα για τα στημένα του, δεν το πήραμε για να κάνει το σημαιάκι του κόρνερ.
Καλα κανεις, ασε να μιλανε ανθρωποι που βλεπουν μπαλα. Για σενα τα στημενα δεν παιζουν ρολο και προφανως στημενο θεωρειται μονο το κορνερ. Συνεχισε να παιζεις pro
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ρε φιλε εδω ο ξαδερφος σου δεν εμαθε να κανει κοντρολ 30 χρονια τωρα και καποτε θεωρουνταν απο τους καλυτερους ελληνες επιθετικους.
το παιδακι μια χαρα τεχνικη καταρτιση εχει για δεξι μπακ
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Έτσι ακριβώς είναι Dimg4 για ακόμα μια φορά είσαι σωστός.
Τώρα αν θες, παράτα με.
Ο Στέφενς είναι βλάκας δηλαδή που τον κατσάδιαζε απ την Ολλανδία μέχρι τον Εύοσμο.
Στα παπάρια μου τα στημένα του. Στα πα-πα-ρια μου. Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα στημένα, είναι κι άλλα πολλά, πάρα πολλά πράγματα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

desperando έγραψε:ρε φιλε εδω ο ξαδερφος σου δεν εμαθε να κανει κοντρολ 30 χρονια τωρα και καποτε θεωρουνταν απο τους καλυτερους ελληνες επιθετικους.
το παιδακι μια χαρα τεχνικη καταρτιση εχει για δεξι μπακ
Θα διαφωνησω αλλα εχει ολο το μελλον μπροστα του για να βελτιωσει την τεχνικη του.
Ο Λουκας οσο παει θα ανεβαινει, φαινεται αυτο. Σικ αστο, ο Στεφενς μονο αυτον εκραζε εχεις δικιο. Αμα στα παπαρια σου, μαθε να κρινεις και να σε κρινουν
giapas

Δημοσίευση από giapas »

συμφωνώ με την ουσία αυτών που λέει ο σικ , όχι με το τρόπο έκφρασης.

Ο παίκτης παίζει πολύ μέτρια και σε καμιά περίπτωση δεν έχει δικαιώσει το ντόρο γύρω από τη μεταγραφή του. Το παράξενο είναι πως έχει καλό σωματότυπο , καλό πόδι και αρκετά καλή τεχνική. Είναι παράξενο που δε βγάζει παραπάνω πράγματα πάνω στο χόρτο...

η πρώτη ύλη είναι εκεί , το αποτέλεσμα λείπει.

ΥΓ . Συμφωνώ απόλυτα με τζος που μιλάει για 2ο επιθετικό ή έστω πίσω από το μοναδικό επιθετικό. Απορώ γιατί παίζει πλάγια
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Dimg4 έγραψε: Ο Λουκας οσο παει θα ανεβαινει, φαινεται αυτο. Σικ αστο, ο Στεφενς μονο αυτον εκραζε εχεις δικιο. Αμα στα παπαρια σου, μαθε να κρινεις και να σε κρινουν
Που ακριβώς, ΑΚΡΙΒΩΣ όμως, ότι κατσάδιαζε ΜΟΝΟ αυτόν;
Ο Λούκας όσο πάει κατεβαίνει για την ώρα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ολοι κατεβαινουν, ολη η ομαδα ειναι βραχυκυκλωμενη. Ο Κλαους αγνωριστος, ο Στοχ το ιδιο, ο Τζιολης το ιδιο, ο Σαλπι το ιδιο... ο Λουκας τι θες να κανει? Χρονο χρειαζεται η ομαδα οπως και αυτος
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Dimg4 έγραψε: .......
Ο Λουκας οσο παει θα ανεβαινει, φαινεται αυτο............
δύο ποστ παρακάτω
Dimg4 έγραψε:Ολοι κατεβαινουν, ολη η ομαδα ειναι βραχυκυκλωμενη. ............
Ασανσέρ. Μετά εγώ είμαι ο περίεργος. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.

Επί της ευκαιρίας, μια χαρά ήταν χθες ο Κλάους, αν αναλογιστεί ότι δεν είχε καμιά βοήθεια από κανένα μεσοεπιθετικό κι ο Τζιόλης δεν ήταν αρνητικός, ο Σάλπι σκόραρε οπότε παπαλίρεν.

Οι παραθέσεις θα γίνονται σωστά, αλλιώς να μην γίνονται καθόλου! Λίγος σεβασμός στον συνομιλητή μας, παρακαλώ πολύ.

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αδυνατώ να παραγνωρίσω πως απ'τα πόδια του έχουν ξεκινήσει ουκ ολίγες φάσεις-ΒΑΘΜΟΙ για την ομάδα μέχρι τώρα.Πρόκειται για παίχτη που χαρίσματα έχει και χρειάζεται χρόνο,καθώς προέρχεται από μακρά απραξία.Πολύ νωρίς για κρίσεις κατ'εμέ.Θα ήθελα να τον δω για κάποιους αγώνες αγωνίζομενο πίσω λχ από Νέσιντ!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sick Bastard έγραψε:
Dimg4 έγραψε: ...............
Ο Λουκας οσο παει θα ανεβαινει, φαινεται αυτο.............
δύο ποστ παρακάτω
Dimg4 έγραψε:Ολοι κατεβαινουν, ολη η ομαδα ειναι βραχυκυκλωμενη. ...........
Ασανσέρ. Μετά εγώ είμαι ο περίεργος. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.

Επί της ευκαιρίας, μια χαρά ήταν χθες ο Κλάους, αν αναλογιστεί ότι δεν είχε καμιά βοήθεια από κανένα μεσοεπιθετικό κι ο Τζιόλης δεν ήταν αρνητικός, ο Σάλπι σκόραρε οπότε παπαλίρεν.
Οταν παραθετεις ποστ μου, μη γινεσαι καραγκιοζης και γραφεις "μπλα μπλα" σαν να εισαι 7 χρονων καταλαβες? ξερω οτι δεν εχεις επιχειρηματα οπως παντα αλλα τουλαχιστον μη γελοιοποιεισαι τοσο πολυ.
Ασανσερ και βλακειες. Αν δεν καταλαβαινεις ελληνικα δε σου φταιω εγω. Ειδες πουθενα να γραφω οτι βγαζει ματια ο Λουκας ρε καημενε? Οσο παει ανεβαινει ο ιδιος οσο δυνατον γινεται σε μια ομαδα που φαινεται βραχυκυκλωμενη γενικα στο αγωνιστικο της πλανο.
Δεν προκειται να καταλαβεις, αντε τραβα στα τοπικ Στοχ Σαλπι κλπ που βγαζεις τα κομπλεξ σου και πετα τις ειρωνειες σου.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ε, για μπλα μπλα μπλα είσαι , δεν είσαι για παραπάνω. Σίγα μη κάτσω να βάλω όλα αυτά που λες.
Το ποιός δεν καταλαβαίνει ελληνικά φαίνεται από τις προτάσεις σου, στη μία θα ανέβει στην άλλη κατεβαίνει, ε αυτό είναι ασανσέρ.
Δεν είπα ότι είπες πουθενά ότι βγάζει μάτια ο Λούκας ρε καημένε. Ούτε γιατί μιλάμε δεν καταλαβαίνεις.Μη γελοιοποιεισαι περισσότερο.
Αλλά τι προσπαθώ, εδώ σου είπα παράτα με κι εσύ ακόμα ασχολείσαι με μένα. μάλλον άλλος έχει το κόμπλεξ.

Νομίζω ότι σου επέστρεψα όλους τους χαρακτηρισμούς σου, τώρα αν ξέχασα κανένα, ε, μπλα μπλα, είπαμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”