Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)
- painkiller4
Re: Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)
Έφυγε από την Χοιφενχαιμ λόγω προβλήματος στην καρδιά ο Στεφενς, ενω το παράδοξο είναι ότι από τον ΠΑΟΚ έφυγε υγιέστατος.
Περαστικά να έχεις υγεία και ελπίζω οι ευχές μας να φτάνουν σε σένα.
Την επιμονή σου για επιθετικό ποδόσφαιρο την έχω εδώ και καιρό στην υπογραφή μου. Δεν χωράει όμως να βάλω και το παρακάτω:
ΠΑΟΚ στην Τούμπα επί Στέφενς:
ΠΑΟΚ-Ξάνθη 3-0
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-1
ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0
ΠΑΟΚ-Παναθηναικός 2-1
ΠΑΟΚ-Αστέρας 2-0
ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 2-1
ΠΑΟΚ-Αρης 3-1
ΠΑΟΚ-Απόλλων 0-0
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 3-0
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0
ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1
ΠΑΟΚ-Οφη 5-0
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 3-0
Αυτή είμασταν στην Τούμπα μαζί σου. Πέτυχες ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ στην έδρα μας. Ναι το απόλυτο αφού και την καθαρή νίκη με Απόλλων μας την αφαίρεσε το σύστημα για να δώσει εκείνη την μέρα διαφορά πρωκταθλήματος αφού την ίδια μέρα έδωσε στα τελευταία λεπτά την βουτιά στην πισίνα του βαις ως πέναλτυ μπας και καταφέρει και κερδίσει τον αστέρα στην έδρα του. Αφού είχε γκρινιάξει μέσα στην εβδομάδα ο κ@λ@γερος για το καθαρό πέναλτυ του συντρόφου του σπάθα που μας έδωσε στα Γιάννενα.
Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου.
Την επιμονή σου για επιθετικό ποδόσφαιρο την έχω εδώ και καιρό στην υπογραφή μου. Δεν χωράει όμως να βάλω και το παρακάτω:
ΠΑΟΚ στην Τούμπα επί Στέφενς:
ΠΑΟΚ-Ξάνθη 3-0
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-1
ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0
ΠΑΟΚ-Παναθηναικός 2-1
ΠΑΟΚ-Αστέρας 2-0
ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 2-1
ΠΑΟΚ-Αρης 3-1
ΠΑΟΚ-Απόλλων 0-0
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 3-0
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0
ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1
ΠΑΟΚ-Οφη 5-0
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 3-0
Αυτή είμασταν στην Τούμπα μαζί σου. Πέτυχες ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ στην έδρα μας. Ναι το απόλυτο αφού και την καθαρή νίκη με Απόλλων μας την αφαίρεσε το σύστημα για να δώσει εκείνη την μέρα διαφορά πρωκταθλήματος αφού την ίδια μέρα έδωσε στα τελευταία λεπτά την βουτιά στην πισίνα του βαις ως πέναλτυ μπας και καταφέρει και κερδίσει τον αστέρα στην έδρα του. Αφού είχε γκρινιάξει μέσα στην εβδομάδα ο κ@λ@γερος για το καθαρό πέναλτυ του συντρόφου του σπάθα που μας έδωσε στα Γιάννενα.

Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου.
- Amon Tobin
Περαστικά Χούμπαρε...στο Ελλαδιστάν δυστυχώς κατάφεραν ν σε απαξιώσουν κ εσένα...
Σε φάγαν οι "σκατόψυχοι" που έλεγε και μια ψυχή σε μορφή ...κεφτε
Αυτός βέβαια το έλεγε γι αυτόν που έφαγε εσένα κ κάμποσους ακόμα αλλά δε μαμείς...
Περαστικά και πάλι...απο ένα χουμπόσκυλο...
Σε φάγαν οι "σκατόψυχοι" που έλεγε και μια ψυχή σε μορφή ...κεφτε
Αυτός βέβαια το έλεγε γι αυτόν που έφαγε εσένα κ κάμποσους ακόμα αλλά δε μαμείς...
Περαστικά και πάλι...απο ένα χουμπόσκυλο...
ρε Tzela επικήδειο του έγραψες!
μαζί σου όμως για τα stats και το point σου.

Να είναι καλά ο άνθρωπος, να ζήσει με υγεία για το υπόλοιπο της ζωής του...Μεγάλος γκαντέμης ρε Χουμπ όμως...Πρώτα η γυναίκα σου, τώρα εσύ, κρίμα...Ο Θεός μαζί σου...Προσωπικά είμαι πολύ υπερήφανος που πέρασες απ την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας και πολύ ντροπιασμένος για τον τρόπο με τον οποίο "έφυγες"...
Καλή συνέχεια στην ζωή σου, πάντα θα είσαι στην καρδιά μου και στο μυαλό μου mister Hoob...

Καλή συνέχεια στην ζωή σου, πάντα θα είσαι στην καρδιά μου και στο μυαλό μου mister Hoob...

Το πιθανότερο σύμφωνα μ αυτά που (λένε ότι) δήλωσε κι ο ίδιος...δυστυχώς για το ποδόσφαιρο... 

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Παιδιά αρρυθμία στην καρδιά έχει δεν έφυγε ακόμα! Μεγάλωσε ο άνθρωπος και θα αποσυρθεί από την προπονητική. Αλλά είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει. Στη Σαλκε σε πόστο..
Eδώ ήταν τουρίστας. Για τους Γερμανούς είναι θρύλος.

- Μπαρκαρούτσος
Φταίνε οι δημοσιογράφοι της πεντάρας και οι φαιδροί οπαδοί που τους (παρ)ακολουθούν.
Πείτε τα και οι δύο από πάνω μήπως και νιώσουν λιγάκι επιτέλους κάποιοι αλλοτριωμένοι "ντεμέκηδες"... 

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Χουμπαρος! Εξαίροντας τον Τουντορ ο τελευταίος κανονικός προπονητής του ΠΑΟΚ μας.
Mīngus έγραψε:Eδώ ήταν τουρίστας. Για τους Γερμανούς είναι θρύλος.
Κάπου πήρε το αυτί μου πως ο Αγγελος Αναστασιάδης έρχεται ως αντίπαλος στην Τουμπα το Σάββατο!