9.Zvonimir Vukić

giapas

Re: 9.Zvonimir Vukić

Δημοσίευση από giapas »

desperando έγραψε:μπορεις σε παρακαλω να εξηγησεις ποιο ειναι αυτο το στυλ παικτη που ειναι πλεον ξεπερασμενο και δεν μπορει να σταθει σε υψηλο επιπεδο?
Το στυλ που λέει 32 ετών , σχετικά βαρύς , χωρίς ιδιαίτερη φυσική κατάσταση και ταχύτητα αλλά με πολλά καντάρια τεχνικής και ποδοσφαιρικής ευφυίας .

Αυτό το στυλ παίκτη , ΑΝ πέφτω μέσα στη κρίση μου γιατί το παίκτη δε τον έχουμε δει σε προετοιμασία, είναι κάπως ξεπερασμένο και δύσκολα στέκεται σε υψηλό επίπεδο. Εννοώ Ευρώπες με Ουντινέζε πχ που το ξανθο Σερβακι τους και ο μαύρος σε έκαναν γιογιο στα χαφ , όχι απέναντι στο Παπαζαχαρία και τον Γκερειρο.....
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

δηλαδη εισαι εισαι απ αυτους που δεν τον θελουν τον μισιμοβιτς
giapas

Δημοσίευση από giapas »

φίλε απο διεθνές ποδόσφαιρο είμαι ψιλοάσχετος... τον ξέρω ως όνομα , αλλά δε τον έχω δει πρόσφατα το παίκτη που λες.

Τον θυμάσαι το Σέρβο που είχε η Ουντινέζε στα χαφ, με το ξανθο μαλλί? Που είχε και τεχνική , ταχύτητα αλλά ήταν και σκύλος στα τρεξίματά του ? Τέτοιο στυλ παίκτη εγώ φαντάζομαι όταν λέμε "μπαμ" , να έχει όλο το πακέτο όχι να λες ότι θέλω έναν τεχνήτη και ταυτόχρονα έναν Βιτόλο δίπλα του για να τρέχει. Ένα ολοκληρωμένο χαφ θέλω που να μπορεί να τρέξει , να πασάρει , να σουτάρει .

Άμα το μπαμ είναι ο Ιβιτς προ 3τιας όπως είπε κ ο Αποστόλης... ή ο Βούκιτς ή κάτι αντίστοιχο , ζήτω που καήκαμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ας μοιράσει καμιά 20αριά assist, ας πετύχει καμιά 10αριά γκολ και δεν θέλω τίποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Άποψη μου είναι πως αν βγάλει την προετοιμασία χωρίς τραυματισμό,θα είναι από τα βασικά γρανάζια της ομάδας.Τον πιστεύω πάρα πολύ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

giapas έγραψε:
sourmenetes έγραψε: Θυμησου λιγο ιβιτς μεσα στην τσσκα και θα καταλαβεις οτι δε χρειαζεσαι να τρεχεις στα ποδια...
ΑΛΛΑ..
Στο μυαλο..
Δυστηχώς το ματς στη τσσκα ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας... Ο Ιβιτς δε μπορούμε να παραβλέψουμε πως έκανε και πάρα-πάρα πολλά αδιάφορα και άσχημα παιχνίδια .. όχι όλα καλά. Οκ, σε μια φάση που δουλευε η ομάδα ρολοι, έβαλε το λιθαράκι του αλλά σε καμία περίπτωση δε τον θεωρώ σημείο αναφοράς.

Λάθος είσαι..Ήταν ένας από τους πιο βασικούς λόγους που δούλευε η ομάδα ρολόι..
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

O Βουκτις ειναι παιχταρας, τι συζηταμε ακριβως?
Α ρε Δωνης που σας χρειαζεται :D
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Πουλεναρα..

[youtube]DoY6GRo8RK8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Με πρόλαβες...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

στη λήψη της ΠΑΕ που είναι από πίσω από τον παίχτη φαίνεται πολύ πιο ωραίο. Η μπάλα περνάει πάνω από τον μοναδικό παίχτη που πηδάει στο τείχος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Όντως φαίνεται εκπληκτικό.
Τελεία και παύλα Vukic είσαι κ@@λα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ο ορισμος της "εσωτερικης μεταγραφης " !!!
πιστευω θα δουμε εναν αλλον Vukic :pano:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αυτός ο βούκιτς είναι για πάγκο?
γιατί αν είναι για βασικός, πώς περιμένουμε μπαμ μπουμ στη θέση 10?
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Αν όντως ο Βούκιτς εξελιχθεί σε εσωτερική μεταγραφή, πιστεύω ότι το μεγάλο μπαμ στη θέση του επιτελικού θα γίνει μόνο για τον τελευταίο προκριματικό γύρο.

Αν βρει ρυθμό και φυσική κατάσταση ο Βούκιτς είναι με κλειστά μάτια ο καλύτερος επιτελικός του πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι χρειαζόμαστε 2 βασικές ενδεκάδες, πλέον του πάγκου. Η μία θα σηκωσει το βάρος των Ευρωπαϊκών αγώνων (που θα είναι ιδιαίτερα δύσκολοι) με την μεγάλη πιθανότητα να μπούμε σε ομίλους (έστω και E.L.) και των derbies του Ελληνικού πρωταθληματος, η δε άλλη το βάρος των υπολοίπων Ελληνικών αγώνων.
Υπενθυμίζω πως φέτος, μόνο στο πρωτάθλημα, οι αγώνες θα είναι 4 περισσότεροι, δηλαδή 34. Αν προσθέσουμε κσι το κύπελλο, όπου ο στόχος είναι ο τελικός, γίνεται κατανοητό γιατί φέτος χρειαζόματε πάγκο που σε άλλες χρονιές θα αποτελούσαν τον βασικό κορμό.
Αυτή τη στιγμη σαν δεκάρια υπάρχουν ο Vukic και ο Lawrence. Αν ένας από τους δύο τραυματιστεί ή τιμωρηθεί, το βάρος πέφτει στον άλλο με πολλαπλές υποχρεώσεις.
Κανείς δεν περισσεύει και ας μην ξεχνάμε πως ο Ιρλανδός πέρυσι έκανε καλά παιχνίδια και υπήρξε και MVP σε κάποια από αυτά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”