Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Re: Απ: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από DigitalFan »

karlat85 έγραψε:Δν επικροτώ τιποτα.Δεν ξερω τι εγινε χθες δεν ημουν εκει λογω οικονομικης καταστασης και δουλειάς.Και οτι δεν δω ο ιδιος δεν το πιστευω
Αλλα λεω την αποψη μου για την ΤΟΥΜΠΑ που πλεον ειναι Τουμπα .Αν και τα πρόλαβα στα τελευταια γιατι ειμαι μικρός.Ετσι μεγάλωσα με αυτην την νοοτροπία.Ειμαι πολιχνιωτης και σχεδον ολες τις εκδρομες τις πηγα με μπελο και lemmy .Οποιος ξερει τους συνδέσμους καταλαβαίνει τι εννοω
Ξέρω ότι αποτελεί ταμπού για εσένα και ότι υπάρχουν σταθερές αξίες που δεν αλλάζουν... Δικαίωμά σου... Αλλά θέλω να σου πω ότι, σε πολλές ομάδες του εξωτερικού, που πραγματικά είναι μεγάλα ποδοσφαρικά μεγέθη, οι φίλαθλοι αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους στο γήπεδο και την έννοια της εκδρομής με τελείως διαφορετικό τρόπο... Επίσης το αν μια έδρα είναι μεγάλη, το κρίνουν με άλλα κριτήρια, τα οποία και εμείς ικανοποιούμε, αλλά δυστυχώς, έχουμε και άλλα χαρακτηριστικά που "κόβουν" την δυναμική μας... Όποιος ξέρει τις ομάδες αυτές, καταλαβαίνει τι εννοώ...

ΥΓ: Εγώ, δυστυχώς κατά εσένα, ευτυχώς θα 'λεγα κατά εμένα, αν και σέβομαι απόλυτα τα πιστεύω σου και εσένα τον ίδιο ως μεγαλύτερο, δεν γνωρίζω από μπέλο και lemmy, αφού είμαι μόλις 19 ετών...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Σάβ 25 Αύγ 2012, 03:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Θα προσπερασω οτι μαλλον με ειρωνευεσαι στην τελευταια προταση.
Λες για ευρωπαικες εδρες.Συγκρινεις οποιαδήποτε με την Τουμπα; Η δυνατη εδρα γινεται με φωνη και παθος.Ο ιδιος ο Βενγκέρ μετα το ματς τις Τούμπας ειπε θα ηθελα οι οπαδοί μας να φωναζουν ετσι για να μας βοηθαν
Επισης για να μου συγκρινεις εκδρομες ξενων με τις δικες μας μαλλον δεν εχεις παει καμια.Και δεν σου λεω για τιποτα παράνομο,παντελονατα αλκοόλ πινω κάμποσο αλλα δεν εχω καπνίσει ουτε τσιγαρο κανονικό στην ζωη μου .Αλλα ειναι το χαβαλε οι πλακες το αγχος να "ψωνιζεις " απο διαφορα μαγαζιά που κανεις σταση .Να πετυχεις στα διοδια κανενα λεωφορείο. "τουρίστες" μπροστα σου και να τρεξεις για "φωτογραφίες":grin::grin::grin: .Τελος παντων και πολλα ειπα αλλα η συγκρίσεις που κανεις δεν στέκουν
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Επειδη ειμαστε εκτος θεάματος ανα θες κατι καλυτερα στειλε pm
Άβαταρ μέλους
brigate4

Re: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από brigate4 »

Othin έγραψε:
brigate4 έγραψε:Εντάξει ρε παιδιά τι είπε ο άνθρωπος? ''Μπράβο στο κόσμο, ελπίζω να μη ξαναγίνουν''. Τι περιμένατε από επίσημη θέση?
Χωρικός έγραψε:και τί θέλατε να πει ρε παιδιά ο Ιβάν; μπράβο στα παληκάρια που εκαναν ντου;
Ρε αδέρφια, διαφωνώ ριζικά με την άποψή σας περί της ανακοίνωσης του Σαββίδη. Ναι, ακριβώς αυτό θα ήθελα να πει «μπράβο στα παληκάρια που υποκατέστησαν υποδειγματικά το έργο της ανίκανης αστυνομικής ηγεσίας και κατέστησαν εφικτή την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, σταματώντας τις δολοφονικές ρίψεις φωτοβολίδων κατά ανυπεράσπιστων οπαδών μας από την κερκίδα που παραχωρήσαμε στην Ραπίντ, ρίψεις που γίνονταν υπό την ύποπτη ανοχή - ίσως και προστασία – της αστυνομίας που παρακολουθούσε ατάραχη το έγκλημα να διαπράττεται ακριβώς μπροστά της. Ένα έγκλημα που είχε – ακούσια ή εκκούσια? – προετοιμάσει με την άρνηση ή ανικανότητά της να ελέγξει για όπλα 15 πούλμαν με αυστριακούς οπαδούς σε διάστημα μισής ημέρας. Τυχούσα οικονομική ζημία που θα προκύψει από πιθανή άδικη τιμωρία της ομάδας μας εξ αιτίας αυτής της εξοργιστικής αδράνειας της αστυνομίας, θα διεκδικηθεί εξ ολοκλήρου και με κάθε νομικό μέσον από το Δημόσιο (όπου ανήκει η ΕΛ.ΑΣ), εκτός αν αποπεμφθεί οριστικά, χωρίς αποζημίωση και διωχθεί ποινικά ο υπεύθυνος για τη χθεσινή απαράδεκτη στάση της Αστυνομίας».

Έτσι και ακόμα πιο επιθετικά. Για να καταστεί πλέον σαφές πως η κοροϊδία πέθανε. Πως όποιος κερατάς, ειδικά αυτός που πληρώνεται από το Δημόσιο, τολμήσει να αδικήσει ξανά, έστω και κατά λάθος, τον ΠΑΟΚ θα φτύσει το γάλα της μάνας του. Θα πληρώσει τα αμαρτήματα όλων των προηγούμενων ετών. Θα εύχεται να μην είχε γεννηθεί. Αυτό θέλω από την ανακοίνωση ενός προέδρου με τέτοια ισχύ όπως του Σαββίδη. Όχι δηλώσεις νομιμοφροσύνης και «politically correct». Από τέτοιες έχω χορτάσει και έχω δει την αποτελεσματικότητά τους. Στην Ελλάδα ζούμε και μάλιστα στην Ελλάδα του μνημονίου, της ξεφτίλας, της σαπίλας και της διαφθοράς. Τι ωφελεί να έχω έναν πρόεδρο με τεράστια ισχύ, που επιτρέπει να τον κοροϊδεύει το κάθε λαμόγιο του ελληνικού ποδοσφαιρικού, πολιτικού ή διοικητικού κατεστημένου?
Ναι βρε φίλε κι εγώ θα ήθελα μια τέτοια ανακοίνωση αλλά δεν μπορεί να επικροτήσει οποιοδήποτε ντου και ας έχει δίκιο. Τι να πει? μπράβο στους δικούς μας, ελπίζω την επόμενη φορά να φοράνε όλοι fullface και θα σας γαμ..με?
Εγώ δεν θέλω ανακοινώσεις.
Θέλω τον κάθε Σπάθα με μια ... σε κάθε γόνατο (συγγνώμη admins κιόλας) γιατί ξέρω ότι μια ζωή θα με καθαρίζουν αυτοί -ακόμα και τον μέτριο ΠΑΟΚ πέρσι στα πλέι οφ θυμάστε...-
Όμως ψεύτικα πέναλτι δεν θέλω.

@Digital fan μπορεί να άρχισαν δικοί μας απ' έξω αλλά όταν ο άλλος έρχεται τόσο ''φορτωμένος'' με στιλό κλπ σημαίνει ότι είχε σκοπό να τα πετάξει ούτως ή άλλως...

Πολύ το αναλύσαμε το θέμα της ανακοίνωσης μη τα ψιρίζουμε και όλα τόσο.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Αδερφέ δεν "επικροτεί το ντου" μια τέτοιου ύφους ανακοίνωση. Απλώς καθιστά σαφές πως έχει καταλάβει τί έγινε, ποιος το προκάλεσε, τι παιχνίδι πάνε να του παίξουν και πως δεν πρόκειται να ανεχτεί καμία κοροϊδία. Και φυσικά αν δεν συνοδεύεται από τις απαραίτητες ενέργειες, η ανακοίνωση δεν θα έχει νόημα. Τους συνδέσμους μπορεί "να τους βάλει πάγο", αν χρειάζεται, σε κατ` ιδίαν συναντήσεις όχι με δημόσιες ανακοινώσεις. Σε ό,τι αφορά τα εσωτερικά μας ζητήματα δεν υποχρεούμαστε να δίνουμε λογαριασμό στον καθένα.
Κάποτε ο πράκτορας είχε δηλώσει για τα αίσχη των κάφρων του, πως αυτούς τους οπαδούς έχουμε και δεν θέλουμε να τους αλλάξουμε. Κανέναν δεν θυμάμαι να είχε παρεξηγηθεί από εκείνην τη δήλωση. Ποιον και γιατί λοιπόν να λογαριάσει ο Σαββίδης και να μην βγάλει μια τέτοια ανακοίνωση? Για να μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου?
Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου. Για τον σπάθα όμως δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο από το να τον κυνηγήσεις, να του αφαιρέσεις κάθε "εξουσία" και να τον κάνεις να πληρώνει μια ζωή (σε χρήμα) για όλα τα αδικήματά του.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

karl έγραψε:
Othin έγραψε:[ Τι ωφελεί να έχω έναν πρόεδρο με τεράστια ισχύ, που επιτρέπει να τον κοροϊδεύει το κάθε λαμόγιο του ελληνικού ποδοσφαιρικού, πολιτικού ή διοικητικού κατεστημένου?
Αυτό δε το πιάνω! Ισα-ισα θεωρώ πως είναι και λίγο αντιφατικό. Η έχεις ισχύ και δε σε δουλεύει κανεις η δεν την έχεις την ισχύ και τρως το δούλεμα.

Τώρα για την ανακοίνωση: η σκληρή γλώσσα έχει μοναχα νόημα όταν την ακολουθεί και αντίστοιχη πράξη. Αλλιώς καταντάς καραγκιόζης στα ματια του κόσμου αλλα και του αντιπαλου.
Φίλε Κάρολε,
από ό,τι βλέπω δεν ζεις στην Ελλάδα των συντεχνιών και των δικτατορίσκων, οπότε σου φαίνεται λογικό ο έχων κάποια (οικονομική ή πολιτική) ισχύ να κάνει και κουμάντο οπουδήποτε και να μην πέφτει θύμα λαμόγιων. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη. Για να μην επεκταθώ και σε άλλους τομείς, στο ποδόσφαιρο λοιπόν έχει στηθεί από τον θείο (και κληρονομήθηκε από το βουβαλόπαιδο) ένα υποδειγματικά οργανωμένο μαγαζάκι, που διαπλέκεται και ελέγχει ΕΠΟ, διαιτησία, αθλητική (και όχι μόνο) δικαιοσύνη, πολιτική, αστυνομία, τύπο (ΑΡΔ), ΜΜΕ και οποιονδήποτε άλλο φορέα επηρεάζει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα ένας μόνον σύλλογος να νέμεται σχεδόν αποκλειστικά για πάνω από δέκα χρόνια το όποιο οικονομικό όφελος μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος τομέας. Ο ίδιος ο κρόκους όμως, πριν εγκαθιδρύσει την αυτοκρατορία του, την είχε πατήσει τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής του με τον θρήνο, αφού ήταν άσχετος με τον χώρο. Μετά βέβαια (τι πράκτορας θα ήταν άλλωστε) ανακάλυψε ποιοι κινούν τα νήματα στο ποδόσφαιρο και φρόντισε είτε να τους βάλει στη δούλεψή του είτε να τους αντικαταστήσει με δικά του καθάρματα.
Αν ο Σαββίδης δεν πατάξει (υποθέτω πως κανείς μας δεν θέλει να διατηρήσει και να χρησιμοποιήσει υπέρ μας το κύκλωμα της σαπίλας) το συγκεκριμένο κύκλωμα, τότε δεν έχει καμιά σημασία η δεδομένη πολιτική και οικονομική ισχύς του. Και για να ξεριζώσει το κακό πρέπει να έχει την θέληση και να αφιερώσει τον χρόνο και τα μέσα που διαθέτει γι αυτόν τον σκοπό, όχι να εκδίδει «πολιτικά ορθές» ανακοινώσεις από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Αλλιώς η ισχύς του Σαββίδη από μόνη της δεν πρόκειται να φοβίσει κανέναν παληό στο κουρμπέτι του ποδοσφαίρου.
Ειδικά οι μπάτσοι, ως υπηρέτες του Δημοσίου (μη χέσω), δεν δικαιούνται να παριστάνουν τα σκυλιά του εκάστοτε ιδιώτη. Έχουν επανειλημμένα δείξει απροκάλυπτη εύνοια υπέρ αντιπάλων (πχ ελικόπτερα και μεταφορές Κυριάκος) και εξοργιστική προκατάληψη και πρόκληση εις βάρος μας (πχ Νέα Σμύρνη πέρυσι), χωρίς ποτέ να την πληρώσει κάποιος αρχι..μπάτσος. Καιρός να σταματήσει αυτό το βιολί.
Είναι δεδομένο πως ο Σαββίδης έχει πολιτική και οικονομική ισχύ και όταν θέλει ούτε μασάει τα λόγια του, ούτε κάνει το παγώνι. Το ζήτημα είναι αν θέλει και έχει τη διάθεση να ασχοληθεί με το ξερίζωμα του καρκινώματος που μαστίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Πρόταση για ποινή-σοκ από την UEFA!
Europa League 25 Αυγ. 2012 17:43 - Από Κώστας Πετρωτός
Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία τη Δευτέρα από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τα επεισόδια στην Τούμπα. Διαβάστε την εξοντωτική ποινή που προτείνει ο Εισαγγελέας και για τις δύο ομάδες
Σχολιάστε

Βαρύς αναμένεται ο πέλεκυς της UEFA σε ΠΑΟΚ και Ραπίντ, αν περάσει η πρόταση του αρμόδιου Εισαγγελέα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως και η Ραπίντ, κλήθηκαν τη Δευτέρα να απολογηθεί ενώπιον της Πειθαρχική Επιτροπής της UEFA με την πρόταση για ποινή στις δύο ομάδες από πλευράς του αρμόδιου Εισαγγελέα να είναι πολύ βαριά.
Συγκεκριμένα προτείνει:
-Ετήσιο αποκλεισμό από ευρωπαϊκή διοργάνωση με τριετή αναστολή και για τις δύο ομάδες
-Τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και για τις δύο ομάδες-
Πρόστιμο 150.000 ευρώ για τον ΠΑΟΚ και 75.000 ευρώ για τη Ραπίντ.
Ο ΠΑΟΚ θα πάει να υπερασπιστεί όσο μπορεί τη θέση του, ωστόσο, είναι εύκολα αντιληπτό πως τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα για τον "ασπρόμαυρο" σύλλογο που θα υποστεί σοβαρή οικονομική ζημιά.\

ολαπαοκ

μπραβο σε οσους μπηκαν μεσα και φυσικα 100 φορες μπραβο σ'αυτους που το χαρηκαν κ επιδοκημασαν!!ΝΤΡΟΠΗ!ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!Α!ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙς ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΕς Κ ΤΙς ΚΡΟΤΙΔΕς ΣΤΑ ΚΟΡΝΕΡ!ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΘΥΡΩΝ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μπραβο στην παε που 3 χρονια τωρα την τρυπαει η αστ. Διευθ. Θεσσαλονικης Και εις ανωτερα παραγονταρες του παραδοσιακου ΠΑΟΚ. Μην αγχωνεστε καποια στιγμη θα σιχαθει κ ο σαββοδης κ θα χετε κ παλι ελευθερο χωρο για μασα
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Πάλι οι άλλοι φταίνε;
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Othin έγραψε:
karl έγραψε:
Othin έγραψε:[ Τι ωφελεί να έχω έναν πρόεδρο με τεράστια ισχύ, που επιτρέπει να τον κοροϊδεύει το κάθε λαμόγιο του ελληνικού ποδοσφαιρικού, πολιτικού ή διοικητικού κατεστημένου?
Αυτό δε το πιάνω! Ισα-ισα θεωρώ πως είναι και λίγο αντιφατικό. Η έχεις ισχύ και δε σε δουλεύει κανεις η δεν την έχεις την ισχύ και τρως το δούλεμα.

Τώρα για την ανακοίνωση: η σκληρή γλώσσα έχει μοναχα νόημα όταν την ακολουθεί και αντίστοιχη πράξη. Αλλιώς καταντάς καραγκιόζης στα ματια του κόσμου αλλα και του αντιπαλου.
Φίλε Κάρολε,
από ό,τι βλέπω δεν ζεις στην Ελλάδα των συντεχνιών και των δικτατορίσκων, οπότε σου φαίνεται λογικό ο έχων κάποια (οικονομική ή πολιτική) ισχύ να κάνει και κουμάντο οπουδήποτε και να μην πέφτει θύμα λαμόγιων. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη. Για να μην επεκταθώ και σε άλλους τομείς, στο ποδόσφαιρο λοιπόν έχει στηθεί από τον θείο (και κληρονομήθηκε από το βουβαλόπαιδο) ένα υποδειγματικά οργανωμένο μαγαζάκι, που διαπλέκεται και ελέγχει ΕΠΟ, διαιτησία, αθλητική (και όχι μόνο) δικαιοσύνη, πολιτική, αστυνομία, τύπο (ΑΡΔ), ΜΜΕ και οποιονδήποτε άλλο φορέα επηρεάζει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα ένας μόνον σύλλογος να νέμεται σχεδόν αποκλειστικά για πάνω από δέκα χρόνια το όποιο οικονομικό όφελος μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος τομέας. Ο ίδιος ο κρόκους όμως, πριν εγκαθιδρύσει την αυτοκρατορία του, την είχε πατήσει τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής του με τον θρήνο, αφού ήταν άσχετος με τον χώρο. Μετά βέβαια (τι πράκτορας θα ήταν άλλωστε) ανακάλυψε ποιοι κινούν τα νήματα στο ποδόσφαιρο και φρόντισε είτε να τους βάλει στη δούλεψή του είτε να τους αντικαταστήσει με δικά του καθάρματα.
Αν ο Σαββίδης δεν πατάξει (υποθέτω πως κανείς μας δεν θέλει να διατηρήσει και να χρησιμοποιήσει υπέρ μας το κύκλωμα της σαπίλας) το συγκεκριμένο κύκλωμα, τότε δεν έχει καμιά σημασία η δεδομένη πολιτική και οικονομική ισχύς του. Και για να ξεριζώσει το κακό πρέπει να έχει την θέληση και να αφιερώσει τον χρόνο και τα μέσα που διαθέτει γι αυτόν τον σκοπό, όχι να εκδίδει «πολιτικά ορθές» ανακοινώσεις από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Αλλιώς η ισχύς του Σαββίδη από μόνη της δεν πρόκειται να φοβίσει κανέναν παληό στο κουρμπέτι του ποδοσφαίρου.
Ειδικά οι μπάτσοι, ως υπηρέτες του Δημοσίου (μη χέσω), δεν δικαιούνται να παριστάνουν τα σκυλιά του εκάστοτε ιδιώτη. Έχουν επανειλημμένα δείξει απροκάλυπτη εύνοια υπέρ αντιπάλων (πχ ελικόπτερα και μεταφορές Κυριάκος) και εξοργιστική προκατάληψη και πρόκληση εις βάρος μας (πχ Νέα Σμύρνη πέρυσι), χωρίς ποτέ να την πληρώσει κάποιος αρχι..μπάτσος. Καιρός να σταματήσει αυτό το βιολί.
Είναι δεδομένο πως ο Σαββίδης έχει πολιτική και οικονομική ισχύ και όταν θέλει ούτε μασάει τα λόγια του, ούτε κάνει το παγώνι. Το ζήτημα είναι αν θέλει και έχει τη διάθεση να ασχοληθεί με το ξερίζωμα του καρκινώματος που μαστίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Φιλε Othin,

γνωστά μου είναι όσα γραφεις - και ας μένω έξω. Παρακολουθώ έστω και εξ αποστάσεως.
Πάντως δεν αμφισβητώ ότι ο Σαββίδης έχει ισχύ. Απλά ήθελα να τονίσω ότι η οποια ισχύ του δεν έχει φανεί ακόμη στην Ελλάδα. Και η απόδειξη είναι τα γεγονότα της Πέμπτης. Αυτά προέκυψαν εν μέσω ενός κενού η ακόμη και ανυπαρξίας εξουσίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή.
Φιλικά
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

οι πρωτες κινησεις θα πρεπει να ειναι το σφραγισμα στις πορτες στην 4 και ανεβασμα πλεγματος οπως και κατι αντιστοιχο στην θυρα φιλοξενουμενων.....οι χουλιγκαν μυαλο δεν βαζουν και δεν μπηκαν ολοι μεσα για να προστατεψουν τον κοσμο της 7.....το πως θα τους αποβαλουμε ολους αυτους απο την τουμπα δεν ξερω αλλα ο Ιβαν κατι θα εχει στο μυαλο του.....δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο,ωραια υποδοχη καναμε στον ανθρωπο που μας εσωσε....οσο για την αστυνομια ειναι αλλο θεμα και πρεπει να το λυσει με τα κονε του και φυσικα να την αφηνει μεχρι και εξω απο το γπεδο μεσα μονο ιδιωτικες εταιριες.....σοβαρες οχι απλα εμενα και εσενα και καποιους συνδεσμιτες.......τιμωρια που προβλεπω σιγουρα τιμωρια με αναστολη για λιγοτερο ομως απο 3 χρονια και 1 κεκλεισμενων με 2 και κανα 80αρι προστιμο,γενικα να περασουν ολες οι ποινες μειωμένες....το γηπεδο ειναι για μπαλα και αν κανεις επεισοδια μεσα σε αυτο δεν αγαπας τον ΠΑΟΚ αλλα τα γουστα σου...αρα δεν εισαι οπαδος του ΠΑΟΚ αλλα του χουλιγκανισμου, αν γουσταρεις πηγαινε εξω με ραντεβου και πλακωσου μεχρι να ψοφησεις μεσα δεν επιτρεπεται....ειμαι περιεργος να δω αντιδραση σαββιδη και πως θα ελεγξει ενα μερος που προκαλει συνεχεια προβληματα,πρωτα να κοιταξουμε το σπιτι μας και μετα τους αλλους(αστυνομια)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Σάβ 25 Αύγ 2012, 17:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Γ@μω την ΟΥΕΦΑ σας, χαρτογιακάδες! Στημένα ήταν τα επεισόδια, απο αστυνομία, ΟΥΕΦΑ και την εγχώρια ποδοσφαιρκη μαφία.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Olorin έγραψε:Γ@μω την ΟΥΕΦΑ σας, χαρτογιακάδες! Στημένα ήταν τα επεισόδια, απο αστυνομία, ΟΥΕΦΑ και την εγχώρια ποδοσφαιρκη μαφία.
ολοι πολεμανε ενωμενοι εναντιον του ΠΑΟΚ... ολοι θελουν το κακο μας! :roll:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ακόμα και στημένα να ήταν τα επισόδεια -που δεν ήταν- το αποτέλεσμα ήταν κάποια ποντίκια να φάνε το τυράκι και να γαμήσουν ξανά την ομάδα.
Οι μαγκιές πληρώνονται.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

:lol: :lol: :lol: πολυ πλακα εχει...απο τη μερα του αγωνα και το καλα τους κανατε κλπ παλι γυρισαμε στους μπουκαδορους χωρις αιτια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”