Συμφωνώ...βρε παίδες...κουβέντα κάνουμε, ΔΕΝ καθορίζουμε εξελίξεις...ΔΕΝ σταυρώσαμε κανένα.adamroxas έγραψε:Αδερφε μπαμπη, ας περιμενουμε τα πρωτα δειγματα και θα κρινουμε μετα... μην τον καις, ακομα δεν ξεκινησε να παιζει
85. Diego Alejandro Arias Hincapié
Re: 85. Diego Alejandro Arias Hincapié
Παίκτης ο οποίος πρώτη φορά βγαίνει εκτός Λατινικής ΑΜερικής,που τελείωσε πρόσφατα το πρωτάθλημα στη χώρα του και δεν έχει ΙΔΕΑ από ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μου λέτε να τον βάλει να παίξει????Καλοί είστε...Ο παίκτης απότελεί και μελλοντική προσθήκη...

-
Mε τόσες πηγές εδώ μέσα, μέχρι και ιαματικά λουτρά ΠΑΟΚ ανοίγουμε εκεί στη Νέα Μεσήμβρια.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ioanmits έγραψε:Ρε φίλε παρασάνδαλε, έχεις απορία γιατί τον πήραμε;;; εγώ από το Γενάρη του 2009 (Λίνο - Σσορλέν) και μετά έχω συνέχεια απορίες για τους παίκτες (;) που φέρνουμε... (εξαιρείται ο Βιτόλο)
να πω οτι εχεις αδικοοο...θα ηταν ψεμμα..
Photis έγραψε:Παίκτης ο οποίος πρώτη φορά βγαίνει εκτός Λατινικής ΑΜερικής,που τελείωσε πρόσφατα το πρωτάθλημα στη χώρα του και δεν έχει ΙΔΕΑ από ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μου λέτε να τον βάλει να παίξει????Καλοί είστε...Ο παίκτης απότελεί και μελλοντική προσθήκη...
ετσι ειναι ο ετο ηταν ετοιμος ερχετε απο το κροατικο πρωταθλημα απο ευρωπη δηλαδη και το πρωταθλημα τους ειναι
σε εξελιξη .....περιμεντε μην βιαζεστε ο ανθρωπος αλλαξε ηπειρο και μολις τελειωσε το πρωταθλημα της χωρας του .....
Εγώ πάντως είχα την εντύπωση ότι τον πήραμε για να αναπληρώσει τον Βιτόλο τώρα που λείπει και χρειαζόμασταν χαφ (αφού οι έξυπνοι της διοίκησης άφησαν το Σορλέν τελευταία μέρα των μετεγγραφών και αντί να πάρουν χαφ πήραν δεξί εξτρέμ: τον Ελ Ζαρ... )Photis έγραψε:Παίκτης ο οποίος πρώτη φορά βγαίνει εκτός Λατινικής ΑΜερικής,που τελείωσε πρόσφατα το πρωτάθλημα στη χώρα του και δεν έχει ΙΔΕΑ από ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μου λέτε να τον βάλει να παίξει????Καλοί είστε...Ο παίκτης απότελεί και μελλοντική προσθήκη...
Αφού είναι για μελλοντική προσθήκη γιατί του δώσαμε 150.000 χιλιάρικα για αυτούς τους 6 μήνες; πληρώνεται για να προσαρμοστεί;;;; αφού έχουμε τον Τσουκαλά με 25.000 το 6μηνο....
Το Δεκέμβρη αποκτάς 1-2 παίκτες για συμπλήρωμα που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα (όπως το Γενάρη του 2009 με Λίνο - Σορλέν). Γιατί στην κάθε παπαριά της διοίκησης πρέπει να τη δικαιολογούμε και να γράφουμε ότι νά ναι;;; θα γράφουμε τα καλά, αλλά θα επισημαίνουμε και τις πατάτες...
Πείτε μου από τον Ιανουάριο του 2009 και μετά τις επιλογές μας σε παίκτες;;; Εκτός του Βιτόλο, όλο παλτά.... πέρασαν από το 2008 2,5 χρόνια (5 μεταγραφικές περίοδοι) και η ομάδα ακόμη στηρίζεται στον Κοντρέρας, στον Γκαρσία, στον Ίβιτς, στον Βιερίνια, στον Μουσλίμοβιτς... σε αυτούς δηλαδή που αποκτήθηκαν το 2008...
-
O Sorlin αδερφέ ζήτησε αποδέσμευση λόγω παντόφλας, κι επειδή είσαι ΠΑΟΚ και όχι λήκι ή γριά για να τραβάς στα δικαστήρια παίκτες που προσέφεραν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τον άφησες να πάει στο καλό του ΠΑΟΚ. Γι'αυτό και μέχρι ένα μήνα πριν ο Sorlin προσπαθούσε και προσευχόταν να γυρίσει.ioanmits έγραψε:(αφού οι έξυπνοι της διοίκησης άφησαν το Σορλέν τελευταία μέρα των μετεγγραφών και αντί να πάρουν χαφ πήραν δεξί εξτρέμ: τον Ελ Ζαρ... )
Aπό τον Ιανουάριο του '09, μέχρι σήμερα, προστέθηκαν οι εξής!ioanmits έγραψε:Πείτε μου από τον Ιανουάριο του 2009 και μετά τις επιλογές μας σε παίκτες;;; Εκτός του Βιτόλο, όλο παλτά.... πέρασαν από το 2008 2,5 χρόνια (5 μεταγραφικές περίοδοι) και η ομάδα ακόμη στηρίζεται στον Κοντρέρας, στον Γκαρσία, στον Ίβιτς, στον Βιερίνια, στον Μουσλίμοβιτς... σε αυτούς δηλαδή που αποκτήθηκαν το 2008...
Kresic
Bussaidi
El Zhar
Σαλπιγγίδης
Savini
Κουτσιανικούλης
Filomeno
Zuela
Cristiano
Σακελλαρίου
Εdinho
Moon
Abubakari
και κάτι ψιλά.
Για τη σεζόν 2010/11, μέχρι τώρα, σε σύνολο 34 αγώνων:
Σαλπιγγίδης 33/2752 λεπτά συμμετοχής, 31 αγώνες βασικός
Φωτάκης 23/2092
Κresic 22 αγώνες/2115, 21 βασικός
Bussaidi 21/1664, 19 βασικός
El Zhar 20/1146, 10 βασικός
Σακελλαρίου 14/1183 12 βασικός
Filomeno 18/461
Zuela 9/479
Cristiano 9/386
Κουτσιανικούλης 9/260
Savini 6/362
Nα βάλουμε και τον Αθανασιάδη? 12/728.
Αν βγάλεις Contreras-Garcia-Vieirinha που έχουν 27, 29 και 31 συμμετοχές αντίστοιχα, ο Ivic εχει 1775 λεπτά συμμετοχής σε 23 (κάτι περισσότερο του Bussaidi, κατι λιγότερο του Φωτάκη), και ο Musli 719 σε 17 (όσο ο Αθανασιάδης).
Σε 4 παίχτες στηρίζεται η ομάδα -εκ των οποίων ένας είναι ο κοντός- και δεν είναι παράλογο. Άντε να βάλουμε και τον Vitolo που έχει λείψει από το 1/3 των επίσημων παιχνιδιών.. 4,5 παίχτες στους 11.
Μάλλον δεν είναι έτσι όπως τα λες ακριβώς.
Πιο off-topic, δε γίνεται..
- ΑποστόληςΑ
Βάλ' τον να παίξει! Για τους δύσκολους αγώνες του κυπέλλου και της Ευρώπης τον πήραμε, που δεν αγωνίζεται ο Vitolo! Δηλαδή τι περιμένουμε; Να αποκλειστούμε από την Ευρώπη; Αν είναι ανέτοιμος λόγω αλλαγής ηπείρου και κάτι άλλα τέτοια φαιδρά, τότε γιατί τον πήραμε; Για να μας ενισχύσει του χρόνου;
Ή κάνει και πρέπει να παίξει, ή δεν κάνει οπότε οι υπεύθυνοι της μεταγραφής οφείλουν να μας πούν αντίο, μια και καλή!
Ή κάνει και πρέπει να παίξει, ή δεν κάνει οπότε οι υπεύθυνοι της μεταγραφής οφείλουν να μας πούν αντίο, μια και καλή!
Δυστυχώς έτσι όπως τα λέει είναι....ο Βιτόλο άντε και ο Κρέσιτς και κλείσαμε....ο κοντός ήταν ειδική περίπτωση και σίγουρα δεν ήταν προιόν scouting.yiannisPAOKitalia έγραψε: Μάλλον δεν είναι έτσι όπως τα λες ακριβώς.
Πιό οff-topic γίνεται...
τον βλεπω να μπαινει βασικος ο κολομβιανος αντι του ιβιτς γιατι οι ρωσσοι ειναι ταχυτατοι και ο ΠΑΜΠΛΟ με τον τσουκαλα δυσκολα να τους κρατησουν...3αδα στο κεντρο δλδ που δν 8α περναει τπτ.......και τριαδα μπροστα με Βιερι ελζαρ σαλπι.....στην αντεπι8εση αντε να μας πιασουν..... 

- ΑποστόληςΑ
ναι ουτε εγω προτιμω ζαρ αλλα ετσι ακουγεται......ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΡΙΑΣ!!!!!!!!!!ποτε 8α μπεις να ρουφιξεις τις γραμμες?οταν γυρισει ο βιτολο?
Απ'οτι φαινεται προβαδισμα σε περιπτωση μη συμμετοχης του ιβιτς εχει ο μπαλαφας σε σχεση με τον αριας.Δεν παμε καλα παντεληηηηη.
Υ.Γ Εγω παλυ αν και οφτοπικ προτιμω σαφως ελζαρ για τα πλαγια σε σχεση με τα απιθανα στυλ τσουκαλα σε ρολο αριστερου χαφ.Αν δεν βαλεις πλαγιο στα πλαγια τον μονο αλλο που θελα να δω εκει ειναι ο σαλπι.
Υ.Γ Εγω παλυ αν και οφτοπικ προτιμω σαφως ελζαρ για τα πλαγια σε σχεση με τα απιθανα στυλ τσουκαλα σε ρολο αριστερου χαφ.Αν δεν βαλεις πλαγιο στα πλαγια τον μονο αλλο που θελα να δω εκει ειναι ο σαλπι.
- ΑποστόληςΑ
Δεν θα διαφωνούσα αν έμπαινε ένα καθαρόαιμο εξτρέμ, αλλά όχι ο El Zahr που σέρνεται και στα πιο εύκολα Ελληνικά παιχνίδια! Αν είχε ενταχθεί στην ομάδα και προσφέρει, ναι. Αμφιβάλλω όμως αν μπορεί να το κάνει και μάλιστα σε τόσο κρίσιμο αγώνα! Θα πάμε, λογικά, σε 4-4-2 με 4 χαφ. Πιστεύω ότι ο Ivic θα αγωνιστεί τελικά, αλλά αν ο Χάβος επιλέγει τον Μπαλάφα που δεν συμπαθεί καθόλου σε σχέση με τον Arias, αυτό δεν φαίνεται καλό.
Ή ο Arias είναι μία πολύ μέτρια μεταγραφή, ή ο Ιωακείμ έχει αρχίσει πάλι τα κολλήματά του με ορισμένους παίκτες. Εκτός και αν ο Κολομβιανός χρειάζεται ακόμη χρόνο προσαρμογής, αλλά (αν ισχύει) μέχρι να προσαρμοστεί αυτός θα έχει επιστρέψει ο Vitolo.
Ή ο Arias είναι μία πολύ μέτρια μεταγραφή, ή ο Ιωακείμ έχει αρχίσει πάλι τα κολλήματά του με ορισμένους παίκτες. Εκτός και αν ο Κολομβιανός χρειάζεται ακόμη χρόνο προσαρμογής, αλλά (αν ισχύει) μέχρι να προσαρμοστεί αυτός θα έχει επιστρέψει ο Vitolo.
ε ναι λογικα σαλπι δεξια.....αν και απ οτι διαβαζω τλκ πολυ δυσκολα ο αριας οποτε με μπαλαφαα...μακαρι να μπορεσει να παιξει καλα το παιδι αλλα δν το κοβω....βλεπω να μην παιζει ουτε ματσ ο αριας δυστηχως......