7. Nabil El Zhar

Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: 7. Nabil El Zhar

Δημοσίευση από Alastor »

Maximus έγραψε:
Ο Μαροκινος ειναι δώρο του Παντελή, ενώ ο Κούτσια ηταν δώρο του Γκαγκατση...
Πρωτη φορα ακουω δωρο που στο φερνουν και πληρωνεις 1μιση μυριο :opaokara: :opaokara:
San

Δημοσίευση από San »

PARASANDALOS έγραψε:ρε μην ψηνεστεεε λεμε ο μαροκινος ειναι παιχταρας ειναι χιλιομετρα μπροσταααααααα....και ειναι κ καλυτερος απο βιερινιαααααααα που τον εχω πουλενννν...αφηστε τους να γραφει ο καθενας τη μλκια του......

ματια εχουμε κ βλεπουμε κ διαβαζουμε...............

θα αφησει ιστορια λεμε ο μαροκινος
είπαμε καλός ο μαροκινός αλλα μην υπερβάλλουμε .."vieirinia" no2 δύσκολα θα ξαναβρούμε....

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Πέμ 02 Σεπ 2010, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μετάφραση σε ...Ελληνικά
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

κ ομως φιλε μ κατσε κ θα δεις...αν ειναι....
San

Δημοσίευση από San »

βεβαια αν βγει 8α ειναι εξαιρετικο..να ξεκα8αρισω βεβαια οτι απο τον βιειρινια αναμενω καμια 15 γολακια φετος...που η ομαδα 8α αναπτυσσεται κι απο τις 2 πλευρες..περσι πολλες φορες δεν πατουσε περιοχη γιατι απλα επρεπε να ειναι στην γραμμη και να βγαζει σεντρες..τωρα που η μπαλα 8α μπορει να βγαινει κι απο την αλλη πλευρα σιγουρα 8α σκοραρει πολυ περισσοτερο και ηδη φαινεται αυτο ..ε λοιπον απο τον ελ ζηαρ περιμενω καμια 6 με 8 γκολακια που σιγουρα ειναι πολυ καλη επιδοση..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

PARASANDALOS έγραψε:ρε μην ψηνεστεεε λεμε ο μαροκινος ειναι παιχταρας ειναι χιλιομετρα μπροσταααααααα....και ειναι κ καλυτερος απο βιερινιαααααααα που τον εχω πουλενννν...αφηστε τους να γραφει ο καθενας τη μλκια του......

ματια εχουμε κ βλεπουμε κ διαβαζουμε...............

θα αφησει ιστορια λεμε ο μαροκινος
Φίλε Παρασάνταλε από τον Βιεϊρίνια αποκλείεται να είναι καλύτερος...Αν είναι στο 60% του Βιεϊρίνια θα κάνει πανικό...!!
:pano:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Tetradje έγραψε:Γιατι να μην παιξει καποιες φορες και ο Βιερι πισω απο τον φορ? Στο μηλο τα πηγε πολυ καλα! Εχει το στυλ του Νιχατ γι αυτη τη θεση! Και ετσι ο Ελ Ζαρ και ο Σαλπιγγιδης στα ακρα!

Εικασιες φορουμιστικες...
+31
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

εχω την εντυπωση οτι θα ειναι καλυτερος απο το πουλεν........ :D

αυτο εχω καταλαβει.... :D
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ρε μακάρι...αλλά να πω την αμαρτία μου,σε μεγάλη ομάδα θα δούμε τον Βιεϊρίνια...
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

[youtube]KPY3mD7C-_c&feature=related[/youtube]

στο 6.20 βαραει το τελευταιο πεναλτι (τσαπαδι) και κερδιζει το μαροκο την ιταλια :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 02 Σεπ 2010, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: τσεκαρε τους κανονες ποσταρισματος βιντεο :)
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Απο τη μια εχουμε καποιους πλανημενους που νομιζουν οτι φεραμε καποιον υπερπαικταρα των πεντε ηπειρων, εναν μαγο που θα χαζεψει κοσμο και θα πεσουν τα τσιμεντα της Τουμπας, θα περναει 5 αντιπαλους ταυτοχρονα ωσαν αλλος Χατσηπαναγης και θα μας δωσει το πρωταθλημα με 20 βαθμους διαφορα...

Και απο την αλλη εχουμε και αυτους τους ανθρωπους που τον εχουν δει να παιζει. Τον Σπυροπουλο στην Εξεδρα, τον Ολιβαρες στο ΠΑΟΚμανια, τους οπαδους της Λιβερπουλ στα φορουμ τους, τους ερευνητες του ΦΜ.

Τωρα το ποια απο τις δυο πλευρες ειναι πιο αξιοπιστη το αφηνω στην κριση σας :lol:

Και για να μην υποτιμουμε και τον ΠΑΟΚ, η Λιβερπουλ του Μπενιτεθ δεν ηταν καμια υπερομαδα. Οι διαφορες της με τον τωρινο ΠΑΟΚ δεν ειναι τοσο χαωδεις οσο τις παρουσιαζετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Πέμ 02 Σεπ 2010, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

paok87 έγραψε:
Tetradje έγραψε:Γιατι να μην παιξει καποιες φορες και ο Βιερι πισω απο τον φορ? Στο μηλο τα πηγε πολυ καλα! Εχει το στυλ του Νιχατ γι αυτη τη θεση! Και ετσι ο Ελ Ζαρ και ο Σαλπιγγιδης στα ακρα!

Εικασιες φορουμιστικες...
+31
31 εεε? χαχαχα εληφθη
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Photis έγραψε:Εγώ ένα πράγμα θα δώσω στον κατά τ'άλλα συμπαθή δημοσιογράφο Αλέξη Σπυρόπουλλο.Κύριε σπυρόπουλε αφού είναι μετριότατος ο ΕλΖαρ γιατί έπαιζε μες τη Λίβερπουλ????Είναι κρίμα να διασύρεστε με τέτοιο τρόπο....Για τους παίκτες του βαζελόγαβρου και της αεκ44 δεν λέτε γιατί εκεί δώθηκαν πολλά λεφτά ε???Δεν συμφέρει στο αγοραστικό κοινό...Πες μωρέ για τον ΕλΖαρ...όταν θα σας τα παστελλώνει εγώ θα λέω είναι άμπαλος ο Ελ Ζαρ κ.Σπυρόπουλλε...

ΥΓ:Κυριακή κοντή γιορτή!

να απαξιωσουμε και το σπυροπουλο :!: οταν μιλαει "κολακευτικα" για την ομαδα μας,ολοι επαιρουμε την δημοσιογραφικη του παιδεια,τον αρτιο επαγγελματισμο,το επιπεδο του,την αντικειμενικοτητα του και θλιβομαστε που δεν υπαρχουν αθλητικογραφοι αντιστοιχου βεληνεκους κι εδω πανω.οταν λεει κατι "δυσαρεστο",αμεσως να του την πεσουμε και να τον καταταξουμε στους ΛΑΚΕΔΕΣ της καθεστηκυϊας ταξεως ...

ΓΝΩΜΗ του ειναι ρε παιδια και την εκφερει,εχοντας παρακολουθησει τον παιχτη πολυ πιο ενδελλεχως απο εμας τους ... πανηγυριζοντες :!: δλδ το κανει επιτηδες για να μας τη σπασει ενω τον εχει δει να κανει "παππαδες" με τη λιβερπουλ;ή ζηλεψε που εφυγε ο ελ ζαρ απο την ομαδα του και ηρθε κατα τουμπα κι οχι σε ομαδα των αθηνων;τι νοοτροπια ειναι αυτη πραγματικα αδυνατω να καταλαβω :!: αν αποθεωνε ελ ζαρ,θα υμνειτο ...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Navigator αν πρόσεξες είπα συμπαθής...αλλά το να φέρνει όλως τυχαίως το παράδειγμα του Ελ Ζαρ εμένα μου δείχνει πρόθεση...Αν λες κάτι για τα ψώνια των ελληνικών ομάδων από τη Λίβερπουλ ας το γενικεύεις...Όταν λές π.χ. ο Ελ Ζαρ δείχνει πρόθεση...Είναι περισσότερο το αγοραστικό κοινό της εξέδρας στην αθήνα πως να το κάνουμε δλδ...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ολοριν μηπως θυμασαι τι λεγανε στην περιπτωση βιερινια???μιλαμε για τουλαχιστον πανομοιοτυπες περιπτωσεις...δεν ξερω αν ο παιχτης βγει καλυτερος ή χειροτερος του βιερινια αλλα σιγουρα θα περιμενω να τον δω για να τον κρινω...και επειδη και εγω βλεπω πολυ λιβερπουλ και γενικα αγγλια ναι δεν απεδωσε ουτε ξεχωρισε στη λιβερπουλ αλλα αυτο δεν εχει σημασια...και δεν λεω οτι δεν εχει σημασια λογω του επιπεδου της πρεμιερ αλλα για 1000 αλλους λογους...εξαρταται πχ απο την γενικη κατασταση της ομαδας(η λιβερπουλ ηταν τραγικη) τους τραυματισμους απο την ψυχολογια του παιχτη το να αισθανεται σημαντικος μην ξεχναμε απο τα 2α τον πηρε και ξαφνικα επρεπε να δειξει την αξια του σε κατι 15λεπτα και γενικα πολλα πραγματα...μην ξεχναμε και ο βιερινια το μονο σημαδι που ειχαμε ειναι οτι σε ενα τουρνου κατω των 21 ειχε βγει καλυτερος παιχτης(η 2ος καλυτερος κατι τετοιο) το ιδιο και ο ελ ζααρ...οποτε ουτε θεος ουτε τπτ θα τον δουμε...παντως οτι το κατεχει το θεμα το κατεχει αυτο ειναι το μονο σιγουρο...

αλλα δεν μπορουμε να μην πουμε οπως και να εχει οτι το ντιλ ειναι εξαιρετικο... :ugeek: :ugeek:

υγ σιγουρα οι αποψεις των ολι και σπυροπουλου μετρανε...αλλωστε και εγω ειχα πει πως δεν με γεμιζει το ματι οταν ακουστηκε το ονομα...αλλα μετα καθισα και σκεφτηκα και καταλαβα οτι πιο πολυ το βλεπω με την εικονα που με αφησε σαν ''φιλο'' της λιβερπουλ(και επιπεδο πρεμιερ) παρα σαν οπαδο του ΠΑΟΚ...σιγουρα για λιβερπουλ μπορει να μην ειναι αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν πηρε και ποτε ευκαιριες οπως και ο βιερινια...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

κοιταξε ΦΩΤΗ,η εξεδρα εχει καλο σχετικα μεριδιο και στον κοσμο του ΠΑΟΚ.πουλαει και σε μας αρκετα.αλλά το θεμα δεν ειναι αυτο :!: ο σπυροπουλος οτι ειναι ΕΜΠΑΘΗΣ με την ομαδα μας δεν μου το εχει δειξει ΠΟΤΕ.τί θα του κοστιζε δλδ να γραψει 2 αραδες με ... υποσχεσεις για τον παιχτη και την πιθανη του παρουσια στον ΠΑΟΚ :?: θα του την ελεγε κανεις :?: ή θα απογοητευονταν οι γαυροι που πηραν το νεμεθ κι οι βαζελοι τον άλλον και δε θα ξαναγοραζαν την εφημεριδα :?:εγραψε την αποψη του,της οποιας η ΟΥΣΙΑ εχει σημασια :!: οπως λεει κι ο ολοριν,εχει η γνωμη του μια καποια βαρυτητα - για μενα κυριοτατα λογω ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ του γραφοντος (του σπυροπουλου) - και σιγουρα μεγαλυτερη αναρθρων κραυγων του στυλ "μην ακουτε τπτ και κανεναν,πηραμε τεφαρικι,θα ραγισουν τα τσιμεντα,ψαχτε το δευτερο" :!:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”