Ξεχασαν να πουν οι συμπαθεστατοι δημοσιογραφοι οτι τοτε που παιξαμε Τσ.Λου. ειχαμε επισης κυβερνηση Πασοκ οπως και τωρα .lion έγραψε:Άλλη ομοιότητα
Δεν σου φτανει η Εθνικη Κυπρου ????Maximus έγραψε:σου υποσχομαι οτι θα γινω φανατικος οπαδος σου!
εγώ μπάρμπα σε βλέπω γύρω στα Χριστούγεννα να δημιουργείς το κίνημα αντιπαυλικών αναξιοπαθούντων οπαδώνMaximus έγραψε:Αδερφε Δερμιτζακη, μετά το "γουσταρουμε", αν πεις μια απο τις επομενες λέξεις ή προτασεις... :
"παλληκαρια"
"θανατος"
"Πρέπει να κάνουμε έναν ΠΑΟΚ που θα κερδίζει και το διαιτητή όταν θα είναι σε κακή μέρα…"
"τον Μαιο θα 'μαστε καλα"
...σου υποσχομαι οτι θα γινω φανατικος οπαδος σου!
Εγώ ξέρω πως αν το πει ακόμα μια φορά ο Δερμιτζάκης το "να γουστάρουμε" θα γίνει γραφικός.navigator11 έγραψε:παντως πολυ "γουστα" παιζουν ρε μαγκες.εμεις παμε για να "γουσταρουμε",οι αλλοι καλουν τον κσομο τους στο γηπεδο να "γουσταρουνε".για μηγασι παμε ή για ποδοσφαιρικο αγωνα ???![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ συμφωνώ. Μου είναι εξαιρετικά απωθητικές τέτοιες εικόνες.kos έγραψε:αντε να το γραψω τωρα γιατι εαν το γραψω μετα απο κανενα κλαρινο θα θεωρηθει γκρινια κτλ.
η εικονα της παναγιας δεν εχει καμια δουλεια στον παγκο επαγγελματικης ποδοσφαιρικης ομαδας. εαν ο δερμιτζακης ειναι πιστος χριστιανος (οπως ειμαστε οι περισσοτεροι νομιζω) ας φοραει 250 σταυρουδακια κατω απο το πουκαμισο και αλλα τοσα κομποσχοινια.
ας παρει του κανουν στα αποδυτηρια ενα εικονοστασι και ας του παρουν ενα φορητο για τα εκτος εδρας.
δηλαδη αυτα που βλεπαμε με τον κοστενογλου και γελουσαμε (οσοι γελουσαμε) τωρα τα θεωρουμε νορμαλ?
και φυσικα για τον δερμιτζακη το παθημα του ακατανομαστου επρεπε να γινει μαθημα. ελπιζω να εχει γινει και να αφησει τις εικονες στα αποδυτηρια.