Στον Βερον ειδικά, κολιτσιδα θα ημουν, μπας και χασει κανενα κιλο!gash04 έγραψε:Εγώ πάντως τζάμπα θα γινόμουν με αυτή την ομάδα και με αυτό το υλικό.
Για τις προπονήσεις θα έβαζα τον Μάξιμο να τους γκρινιάζει αν δεν τις έκαναν σωστά και να τους κυνηγάει για υγιεινή διατροφή με φασκόμηλο.
Καρχαρία, εξαρτάται πως το εννοούμε "στρωμενη" ομαδα... Αν ημουν οπως λες ο Λινεν και καταλαβαινα ότι υπαρχει μια συγκεκριμενη φιλοσοφία που ΠΡΕΠΕΙ ευλαβικα να ακολουθηθεί διότι η τωρινή ομάδα έτσι εμαθε να λειτουργει, όχι πιθανοτατα δεν θα ερχομουν, γιατι θα ηθελα να βάλω την δικη μου πινελιά... Από την άλλη, αν προσπαθούσα να επιβάλλω εγώ τον δικο μου τρόπο σκέψης -ακόμα και αν μοιάζει με αυτον του Φερναντο- τότε οδηγούμαστε στο προηγούμενο συμπέρασμα... Οτι η ομαδα θα χρειαστει και πάλι χτισιμο, όχι βεβαια απο την αρχη, αλλα θα περασει καποιο διαστημα για να αφομοιωθουν τα καινουρια χαρακτηριστικα μου απο τους παιχτες... Αρα δεν μπορουμε να μιλαμε για "2-3 πινελίες", ουτε για "στρωμενη" ομαδα που ειναι τακτικα ετοιμη...
Δεν ξερω αν ειμαι καπου λάθος, αλλά αυτό πιστεύω...
ΥΓ.
Θα τα βρουμε με το νέο προπονητη...