Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Nέος προπονητής-2

Δημοσίευση από Maximus »

gash04 έγραψε:Εγώ πάντως τζάμπα θα γινόμουν με αυτή την ομάδα και με αυτό το υλικό.
Για τις προπονήσεις θα έβαζα τον Μάξιμο να τους γκρινιάζει αν δεν τις έκαναν σωστά και να τους κυνηγάει για υγιεινή διατροφή με φασκόμηλο. :D
Στον Βερον ειδικά, κολιτσιδα θα ημουν, μπας και χασει κανενα κιλο!

Καρχαρία, εξαρτάται πως το εννοούμε "στρωμενη" ομαδα... Αν ημουν οπως λες ο Λινεν και καταλαβαινα ότι υπαρχει μια συγκεκριμενη φιλοσοφία που ΠΡΕΠΕΙ ευλαβικα να ακολουθηθεί διότι η τωρινή ομάδα έτσι εμαθε να λειτουργει, όχι πιθανοτατα δεν θα ερχομουν, γιατι θα ηθελα να βάλω την δικη μου πινελιά... Από την άλλη, αν προσπαθούσα να επιβάλλω εγώ τον δικο μου τρόπο σκέψης -ακόμα και αν μοιάζει με αυτον του Φερναντο- τότε οδηγούμαστε στο προηγούμενο συμπέρασμα... Οτι η ομαδα θα χρειαστει και πάλι χτισιμο, όχι βεβαια απο την αρχη, αλλα θα περασει καποιο διαστημα για να αφομοιωθουν τα καινουρια χαρακτηριστικα μου απο τους παιχτες... Αρα δεν μπορουμε να μιλαμε για "2-3 πινελίες", ουτε για "στρωμενη" ομαδα που ειναι τακτικα ετοιμη...

Δεν ξερω αν ειμαι καπου λάθος, αλλά αυτό πιστεύω...

ΥΓ.

Θα τα βρουμε με το νέο προπονητη... :lol: Ελπιζω να μην εχουμε τα ιδια...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Τι ενοείς θα τα βρούμε;
Ποιοί θα τα βρούνε;
Οι οπαδοί με τον Δερμιτζάκη;
Οι οπαδοί μεταξύ τους;
Ο Δερμιτζάκης με Διοίκηση;

Το θέμα είναι να τα βρεί η ομάδα στο γήπεδο, όχι εμείς με τον Δερμιτζάκη ούτε εμείς μεταξύ μας!
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Αν ισχύουν τα παρακάτω που γράφει το olapaok ξεφτιλιζόμαστε:

“Μην ανησυχείς Θόδωρε. Θα τα βρούμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν θα σου ζητήσω και την Τούμπα...”.

:redcard: :shock: :redcard: :o :redcard: :( :redcard: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: από τα νεύρα μου...

http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis ... 66891.html

Ελπίζω απλά κάποια στιγμή να τελειώσει αυτή η ιστορία, διότι δεν παλεύεται πλέον αυτή η ιστορία των ανταλλαγμάτων στον Πανθράκα. Εμένα με προσβάλει ως ΠΑΟΚΤΣΗ και τέρμα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Παρ 28 Μάιος 2010, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Τα είπαν Ζαγοράκης και Δερμιτζάκης

Ο προπονητής του Πανθρακικού συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του "δικεφάλου", Θοδωρή Ζαγοράκη, ύστερα απ' την άδεια που πήρε απ' τον πρόεδρο του Πανθρακικού, Θοδωρή Σαββάκη και συζήτησαν διεξοδικά όλα τα θέματα που άπτονται της πιθανής συνεργασίας του 41χρονου τεχνικού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Από την συνάντηση των δυο ανδρών και πρώην συμπαικτών στην ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και της Καβάλας, προέκυψε η κοινή θέληση για μια αγαστή συνεργασία, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην ανακοίνωσή της. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεσμεύτηκε να απαντήσει σύντομα στον Παύλο Δερμιτζάκη και να ανακοινώσει την συμφωνία μέσα στο διήμερο που ακολουθεί.
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=134654
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Αντε να τελειώνει το θέμα προπονητής, γιατι έχω βαρεθεί να ακούω παπαριές απο τα μμε με τις "εγκυρες" πηγές τους, βαρέθηκα να επαναλαμβανόμαστε και να αναπαράγουμε τη σαπίλα που ξεφουρνίζουν καθημερινά οι αρδ. Επιτέλους ας κλείσει το θέμα προπονητή να σταματησει αυτη η κατάσταση και να αρχισουν να κλείνουν και οι ποδοσφαιριστές. Εγω θα φύγω για δουλειες 2-3 μερες στη χαβούζα και αν δεν εχω πρόσβαση στο ίντερνετ θα το χαρω απο τη μια γιατι θα ηρεμίσει το κεφάλι μου 2-3 μερουλες..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το πιο σημαντικο πλεον ειναι να διατηρηθουν μελη απ την ομαδα σαντος.......γυμναστες και λοιποι......Ολοι θελαμε κτ πολυ καλυτερο αλλα οφειλουμε να σεβαστουμε την αποφαση....τα αποτελεσματα θα δειξουν.......
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ελπίζω σε ένα θαύμα πλέον...

Ειδικά εάν κλείσει Δερμιτζάκη η ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=61

Tα είπαν Βρύζας, Κονσεϊσάο με Δερμιτζάκη

28 May 2010 21:16 Από Σταύρος Κόλκας

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στη τελική ευθεία για την πρόσληψη προπονητή και αυτό φάνηκε από το ραντεβού που έγινε σήμερα με τον Δικέφαλο να εκπροσωπείται από τους Ζήση Βρύζα και Σέρτζιο Κονσεϊσάο οι οποίοι συνάντησαν τον Παύλο Δερμιτζάκη.
Οι τρείς άντρες συζήτησαν για περισσότερο από δύο ώρες και κατέληξαν σε αρκετά συμπεράσματα όσον αφορά τις απαιτήσεις του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Ουσιαστικά, ήταν η πρώτη φορά που ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας και ο τεχνικός διευθυντής Σέρτζιο Κονσεϊσάο, άκουσαν τον Παύλο Δερμιτζάκη και οι εντυπώσεις που τους δημιουργήθηκαν ήταν θετικές.
Όσον αφορά στους λόγους που δεν έγινε το ραντεβού με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, είναι οι πλέον απλοί. Πρώτα, πρέπει να επιβεβαιωθεί η κοινή φιλοσοφία μεταξύ των δύο πλευρών, έτσι ώστε να ενισχυθεί η άποψη του προέδρου του ΠΑΟΚ για την πρόσληψη του Καβαλιώτη τεχνικού.
Κατά δεύτερο λόγο, πρέπει να δοθεί και το πράσινο φως από τον Πανθρακικό, με τον μεγαλομέτοχό του Θόδωρο Σαβάκη, να δέχεται τηλεφώνημα σήμερα από τον Θοδωρή Ζαγοράκη και να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στη καριέρα του 41χρονού τεχνικού. Βέβαια οι Θρακιώτες έχουν κάποιες απαιτήσεις, κυρίως για δανεισμό παικτών με τον όνομα του Κλάους Αθανασιάδη να ακούγεται εντονότερα στη Κομοτηνή.
Μέχρι την Δευτέρα το πολύ, ο Παύλος Δερμιτζάκης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, εκτός κι αν προκύψει κάποια έκπληξη στις αναζητήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που ουδέποτε σταμάτησαν παρά το προχωρημένο των συζητήσεων με τον Καβαλιώτη τεχνικό.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μην απογοητευομαστε.....ακομα δεν ειδαμε ...πιστευω μετα την ιστορικη κωλοτουμπα που μας αναγκασε ο δον να κανουμε πρεπει να μαστε πιο προσεχτικοι..Το πλανο επιτυχιας ή οχι του δερμιτζακη θα εξαρτηθει απο τι στηριξη θα χει ο πολ...συνεργατες και μετεγγραφες.....κυριως

Το θεμα ειναι να τελειωσουμε γρηγορα να ανακοινωθουν και 2 μετεγγραφες και να βρουμε και τους αλλους στοχους...
niks

Δημοσίευση από niks »

+
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

η διοικηση μας σε ποδοσφαιρικα θεματα μας εχει βαλει τα γυαλια πολλες φορες και εχει αποστομοσει αλλοθρησκους αλλα και δικους μας που με καθε στραβη θελαν το κεφαλι του Σαντος ειτε αυτοι ανηκουν σε μμε ειτε δυστυχως σε μεριδα φιλων του ΠΑΟΚ.Οταν η παε πιστευαι στον προπονητη και τον στηριζε καποιοι κραζανε ,αλλοι ποσταρανε φωτογραφιες με air portugal και παει λεγοντας.να θυμισω οτι ακριβως μετα τον αποκλεισμο ο ζαγορακης εκανε προταση ανανεωσης σε Σαντο και παλι εκραζε μεγαλη μεριδα του κοσμου.
Ετσι λοιπον σε αυτον τον τομεα τους εχω απολυτη εμπιστοσυνη οποια αποφαση και να παρουν ειτε Δερμι,ειτε Μαλεζανι ,οποιον και να φερουν.Τα αγωνιστικα τα ξερουν.
Μου φαινεται απιστευτο καποιο σαλπολαγνοι να μην κραζουν σε ηθικο θεμα και να κανουν κακοβουλη κριτικη για ενν προπονητη που ουτε ξερουν λες και εχουν γνωσεις στο ποδοσφαιρο περισσοτερες απο ζηση,τεο,σερτζιο.
Αν κατι μαθαμε με Σαντο ειναι οτι η στηριξη και πιστη σε εναν προπονητη αποδισει καρπους.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

lamosas έγραψε:Ελπίζω σε ένα θαύμα πλέον...

Ειδικά εάν κλείσει Δερμιτζάκη η ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
καλα μην κλαιμε απο τωρα ....
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Το θέμα είναι να κλαίμε τώρα που μπορούμε!
Τώρα που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί!
Όταν ανακοινωθεί και μετά η στήριξη της Διοίκησης είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!
interted

Δημοσίευση από interted »

Απόσπασμα από συνέντευξη του Ρόκα, πάιχτη του Πανθρακικού στις 08/02/2010:

Είχες δηλώσει μετά το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη πως πλέον η ομάδα έχει αλλάξει ψυχολογία. Ο Παύλος Δερμιτζάκης να υποθέσουμε πως έχει συμβάλει ριζικά σε αυτό;

«Για την ακρίβεια είπα πως πλέον έχουμε ψυχολογία. Και ναι μεγάλο μέρος της αλλαγής αυτής οφείλεται στον Παύλο Δερμιτζάκη. Είναι ένας νέος προπονητής, με πολύ όρεξη για δουλειά και νέο αέρα. Η οργάνωσή του και η… πώρωση που έχει με το ποδόσφαιρο, μόνο καλό μπορούν να μας κάνουν. Ήρθε στην ομάδα και ήταν ξεκάθαρος με εμάς από την πρώτη στιγμή. Μας είπε «μπείτε μέσα στο γήπεδο, αφήστε έξω το άγχος και ευχαριστηθείτε το ποδόσφαιρο». Και αυτό κάναμε. Ο Δερμιτζάκης μας ντοπάρει ψυχολογικά και πλέον έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που μας καταλαβαίνει και είναι πρόθυμος να μας βοηθήσει ανά πάσα στιγμή».

Πώς θα τον χαρακτήριζες σαν προπονητή και σαν άνθρωπο;

«Προσπαθεί να μας βοηθήσει. Καταβάλει τεράστια προσπάθεια. Δουλεύει πολύ στον τομέα της ψυχολογίας μας και πλέον είναι εμφανή τα πρώτα σημάδια βελτίωσης. Πλέον έχουμε αποκτήσει τακτική στις προπονήσεις και στο παιχνίδι μας και οι παίκτες αποδίδουμε καλύτερα, θέλοντας να βοηθήσουμε τον Παύλο στην προσπάθεια που κάνει. Είμαστε μαζί του. Μας στηρίζει και τον στηρίζουμε και εμείς. Έχουμε δέσει και είναι ένας άνθρωπος που έχει πού όρεξη για δουλειά».

Ολόκληρο το άρθρο: http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 63032.html
interted

Δημοσίευση από interted »

Eπίσης έχουν ενδιαφέρον η δηλώσεις που έκανε ο Δερμιτζάκης για τον Παοκ πριν ένα μήνα:

«Είναι σίγουρο ότι η θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγει σε όλους την όρεξη. Ξέρω όμως ότι το μάτι των παικτών του ΠΑΟΚ γυαλίζει και είναι λογικό αυτό διότι πάλεψαν και πέρυσι για το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν το κατάφεραν. Φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ, καθώς με μια ενδεχόμενη συμμετοχή στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση ο ΠΑΟΚ κάνει την υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα και στο αγωνιστικό και στο οικονομικό».

http://www.dikefalos.com.gr/index.php?m ... ay&sid=884
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”