MundoBasket 2010

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ...
Άβαταρ μέλους
panilee

Re: MundoBasket 2010- Πάμε να πάρουμε την Πόλη

Δημοσίευση από panilee »

Η Γαλλία κέρδισε την Ισπανία όμως.... :? :roll:
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

τουλαχιστον αν περασουμε την Ισπανια που με τετοια χαλια δεν το βλεπω δεν θα πεσουμε στους αμερικανους.ασε που μαλλον θα παιξουμε με τους Γαλλους κ θα αποκλειστουμε ευκολα!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Μην σε μπερδεύουν τα σημερινα "χάλια". Εγώ πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και ο πληγωμένος εγωισμός θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Θα περάσουμε και την Γαλλία αλλά και την Αργεντινή. Δεν είπαμε την τελευταία μας λέξη.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

+1000.
όχι την αργεντινή. τους σέρβους (κερδίσανε 2 πόντους).
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Ζητωωωωωωωω, χασαμεεεεεεεεε!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τωρα αν ειμαστε τοσο ατυχοι που να κερδισει η Ν. Ζηλανδια με 13 ποντους διαφορα και να ριξει πανω μας την Ισπανια...το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον!! :)

αδερφέ για στείλε κανα λινκ πού το διάβασες αυτό\ για να σιγουρευτούμε
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Για μένα ήταν ξεφτίλα. Παιδική χαρά. Κότες είναι? Δηλαδή και να προχωρήσουν τώρα, τι να το κάνω? να πάρω μετάλλιο επειδή κατάφερα να αποφύγω τους καλύτερούς μου???

Παίξτε ρε χέστες να πούμε αν έχετε καρύδια να κερδίσετε επιτέλους τους Ισπανούς που σας κερδίζουν με την ψυχολογία και μόνο! Και μετά ας χάσετε στους 8 από τις μαϊμούδες, τουλάχιστον θα έχω αποκλειστεί με ψηλά το κεφάλι. Να δείτε κράξιμο που έχουμε να φάμε από όλους.

Και επειδή πιστεύω στη θεία δίκη, να δείτε που είτε θα χάσουν οι φρανσουάδες και θα φάμε paella con polla είτε θα μας ρίξουν 20άρα τα κρουασάν.

Και μια ερώτηση κρίσεως...εάν παίζαμε στην Αθήνα, πιστεύετε οτι θα καθόμασταν να το χάσουμε έτσι ξεφτίλα αυτό το ματς?
Άβαταρ μέλους
jpm4_neo

Δημοσίευση από jpm4_neo »

Αμα παρακολουθεις την Εθνικη μπορεις να θυμηθεις και περυσι που χασαμε επιτηδες απο τους Γαλλους για να αποφυγουμε την Ισπανια! Ετσι καναμε και φετος! Τωρα αυτο που λες αν παιζαμε στην Αθηνα πιστευω καταρχην πως δε θα χαναμε απο την Τουρκια! ;)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

οι γάλλοι χάνουν 10 πόντους σχεδόν στο ημίχρονο. αν χάσουνε τελικά έστω και με έναν (εκτός αν χάσουνε με 30) παίζουμε με ισπανούς το σάββατο :? . κάνω κάπόιο λάθος???
Άβαταρ μέλους
kostasff

bane1980 έγραψε:Για μένα ήταν ξεφτίλα. Παιδική χαρά. Κότες είναι? Δηλαδή και να προχωρήσουν τώρα, τι να το κάνω? να πάρω μετάλλιο επειδή κατάφερα να αποφύγω τους καλύτερούς μου???

Παίξτε ρε χέστες να πούμε αν έχετε καρύδια να κερδίσετε επιτέλους τους Ισπανούς που σας κερδίζουν με την ψυχολογία και μόνο! Και μετά ας χάσετε στους 8 από τις μαϊμούδες, τουλάχιστον θα έχω αποκλειστεί με ψηλά το κεφάλι. Να δείτε κράξιμο που έχουμε να φάμε από όλους.

Και επειδή πιστεύω στη θεία δίκη, να δείτε που είτε θα χάσουν οι φρανσουάδες και θα φάμε paella con polla είτε θα μας ρίξουν 20άρα τα κρουασάν.

Και μια ερώτηση κρίσεως...εάν παίζαμε στην Αθήνα, πιστεύετε οτι θα καθόμασταν να το χάσουμε έτσι ξεφτίλα αυτό το ματς?
Εκτός του συναισθήματος υπάρχει και η λογική. Στόχος είναι το μετάλλιο και εμείς διαλέξαμε τον ευκολότερο δρόμο για να πετύχουμε αυτόν τον σκοπό. Πρόσεχε, δεν λέω εύκολο αλλά ευκολότερο σε σχέση με τον άλλον......
Υ.Γ. Δεν με χάλασε καθόλου το μετάλλιο του Ευρωμπάσκετ που κατακτήσαμε με τον ίδιο τρόπο. Όπως και στην ζωή, έτσι και στον αθλητισμό χρειάζονται καλή διαχείριση και ελιγμοί για να αποφύγεις κάποιες δυσκολίες.
Άβαταρ μέλους
kostasff

palok έγραψε:οι γάλλοι χάνουν 10 πόντους σχεδόν στο ημίχρονο. αν χάσουνε τελικά έστω και με έναν (εκτός αν χάσουνε με 30) παίζουμε με ισπανούς το σάββατο :? . κάνω κάπόιο λάθος???
Κάτι είπαν για 13 πόντους νομίζω
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

39-25 ημίχρονο υπερ ν ζηλανδίας!! αν παίζει το Goal average στα μεταξύ τους ματς, αρκεί ήττα με 1 πόντο για να πέσουμε στα νύχια των ιβήρων.

PS: περιμένω κάποια επιβεβαίωση από κάποιον αν τα λέω σωστά.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

12 ποντους ειπε ενας μπαγλαμας δημοσιογραφος πρεπει να χασουν οι γαλλοι για να παιξουμε με τον ναβαρο
Άβαταρ μέλους
kostasff

Βρώμα οι... Ευρωπαίοι
Ο Ντάνι Γκρέιντζερ έγραψε στο Twitter ότι οι Ευρωπαίοι παίκτες δεν φορούν αποσμητικό και μυρίζουν σαν "ψόφια γαϊδούρια". Τι έγραψε για την Αθήνα.
Ένας ακόμα Αμερικάνος αθλητής έκανε πατάτα, γράφοντας στο Twitter. Η πατάτα ήταν μάλλον... μουχλιασμένη γιατί μύρισε μέχρι την Τουρκία.
Ο Ντάνι Γκρέιντζερ που συμμετέχει στο Μουντομπάσκετ της γειτονικής χώρας με την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών έγραψε στο Twitter μετά το ματς με τη Βραζιλία ότι οι Ευρωπαίοι (παίκτες) δεν φορούν αποσμητικό και μυρίζουν σαν "ψόφια γαϊδούρια".

Το σχόλιο του φόργουορντ των Ιντιάνα Πέισερς συζητήθηκε έντονα στην πατρίδα του, έφτασε στα αυτιά του Τζέρι Κολάντζελο που ζήτησε από τον παίκτη να διαγραφούν τα συγκεκριμένα σχόλια. Όπερ και εγένετο. Αρκετά μέσα όμως είχαν προλάβει να κρατήσουν τα αποδεικτικά στοιχεία.

Από ότι φάνηκε όμως από τα προηγούμενα σχόλια του οι Έλληνες και οι Ισπανοί... μυρίζουν υπέροχα. Διαφορετικά δεν θα εξέφραζε το θαυμασμό του για τις ομορφιές της Αθήνας και της Ισπανίας, όπου έδωσαν φιλικά παιχνίδια οι χρυσοί Ολυμπιονίκες.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο κούρνιασμα μιας γάτας κάτω από το τραπέζι που έτρωγαν οι Αμερικάνοι στην παραλία. Και να φανταστείτε ότι ο άνθρωπος είναι από τη Νέα Ορλεάνη (προ Κατρίνα), από μια αμερικάνικη πόλη που θύμιζε Ευρώπη.
Εικόνα
http://sport24.gr/Paraxena/vrwma_oi_eyr ... 04031.html
Άβαταρ μέλους
bane1980

Όχι παιδιά, εδώ εγώ διαφωνώ, αλλά καταλαβαίνω και εσάς, απλά είναι διαφορετικές απόψεις.

Τι σημαίνει ένα μετάλλιο? οτι είσαι ο καλύτερος, ο 2ος καλύτερος, ο 3ος καλύτερος κλπ, έτσι? τι να το κάνω λοιπόν να πάρω ένα μετάλλιο, εάν δεν έχω αντιμετωπίσει τους καλύτερους και μάλιστα τους έχω αποφύγει με κομπίνες??

Αν θες μετάλλιο, αργά ή γρήγορα πρέπει να κερδίσεις ένα θηρίο. Εγώ προτιμώ να πετάξω έξω τους Ισπανούς ως αντίποινα για τις φάπες που τρώμε εδώ και 4 χρόνια, από το να πάρω ένα μετάλλιο παίζοντας κρυφτούλι.

Το μόνο που δέχομαι ως debate είναι οτι δεν αποφεύγουμε τους σπανιόλους, αλλά τα αμερικανάκια. Αλλά αυτοί οι αγώνες είναι που μένουν. Το 2006 γιατί το θυμόμαστε? για το αργυρό ή επειδή κερδίσαμε τους αμερικάνους?

Εγώ θέλω να είμαι περήφανος και ευχαριστημένος για το παιχνίδι της εθνικής μου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Όσο για το αν παίζαμε Αθήνα, μπορεί να ήταν άλλη ομάδα στη θέση της Τουρκίας, το νόημα είναι να είχαμε μια ήττα, το ίδιο δίλημμα, και αν μπροστά σε 15-20.000 Έλληνες οπαδούς θα καθόσουν να χάσεις ή θα έλεγες "ελάτε ρε νιαμού! ισπανοί, άγγλοι, γάλλοι, πορτογάλοι, εγώ θα σας παίξω ρε, εσείς θα με αποφεύγετε, όχι εγώ.

Είναι το ίδιο σκεπτικό που κοροιδεύουμε τον ρούλη οτι πάει τελικούς χωρίς να παίξει ένα σοβαρό ματς. Εάν είχε πάρει κύπελλο έτσι ο έρπων, θα έτρωγε κράξιμο και απαξίωση ή όχι???
Άβαταρ μέλους
bane1980

palok έγραψε:39-25 ημίχρονο υπερ ν ζηλανδίας!! αν παίζει το Goal average στα μεταξύ τους ματς, αρκεί ήττα με 1 πόντο για να πέσουμε στα νύχια των ιβήρων.

PS: περιμένω κάποια επιβεβαίωση από κάποιον αν τα λέω σωστά.
ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ! Και αν τους στείλουν αδιάβαστους τους αχώνευτους, τότε θα τους παραδεχτώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα μπάσκετ”